Találatok a következő kifejezésre: Minden babavizet kell forralni (1 db)

Minden babavizet ki kell forralni?

Legjobb válasz: Nem mert ha a babavizet forralod kicsapódnak belõle az ásványok. A babavizet NEM KELL forralni.

Nem mert ha a babavizet forralod kicsapódnak belõle az ásványok. A babavizet NEM KELL forralni.
a szentkirályira is rávan irva hogy 24 ora mulva forralni kell
Hát ha felforralod, akkor tulajdonképpen fölösleges megvenni, mert pont az a kényelmi funkciója veszik el. Akkor adhatnál forralt csapvizet is, mert gyakorlatilag a babavíz is ugyan az, sterilizált víz. Csak arra való, hogy ne kelljen forralni, akinek erre sincs ideje( :P ).
Pl a szt királyit nem kell, de a janát 24óra múlva ki kell.Az óbudaira meg egyenesen rá van írvan, hogy babának forralás nélkül nem adható!!Az ásványok sztem nem tudnak kicsapódni belõle.Régen sem volt babavíz csapvizet kaptunk forralva semmi bajunk nem volt tõle.Én is azt adok a babámnak.Van itthon vész esetére jana, ha véletlen nem forraltam volna, de nem ezt isszuk..különben mikor akarsz válltani a babavízrõl neki?MAjd akkor fog fájni a hasa a rendes víztõl?Namegy akkor jöhet a babasonka és társai nem..sztem ez azért egy kicsit túlzás.Ez is egy divatos dolog most, hogy legyen miért plussz pénzt kiadnunk.4hetes kisfiú mamája
A babavízre kötelezõ ráírni, ha forralva kell adni. Van amelyiket kell és van amelyiket nem. Bár szerintem akkor sem lesz semmi baja tõle ha nem forralod fel.
Én a hûtõben tartom, de amikor használok belõle, akkor nem forralom fel. Eddig még semmi baj nem volt belõle.
Ha szobahõmérsékleten tartod a vizet, akkor felesleges melegíteni.
A kérdező hozzászólása: Adhatom a kicsinek egyenessen az üvegbõl, vagy egy kicsit melegícsem meg?
A kérdező hozzászólása: Na ezt jó tudni, mert én mindig forraltam.És sokszor jártam ugy hogy estére fura szaga lett a víznek.Ma a kicsinek forralás nélkül adtam, és féltem hogy fog a hasa fájni tõle.De szerencsére semmi baj nem lett.Most vagyunk 7 hetessek és 1 hete elhagytuk a szörnyû hasfájást.
rá van irva hogy felbontás után 24 orával igen, habár én nem szoktam
szerintem jok ezek a vizek régebben is voltak csecsemõvizek csak azt akkor még receptre adták.szerintem jana vagy humana.ne adj csapvizet ha megteheted


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem értem.11 hónapos lányom 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát. Pár hete felébred éjjel de teljesen. Forgolódik, sírdogál. Nincs tippetek mi lehet?

A fogzást úgymond jól viseli. Mármint 2 éjszaka gyakrabban ébred mikor töri át az ínyét aztán megint jól aludt. Eddig. De már hetek óta tart ez, hogy azt hiszem tök mélyen alszik, kipattan a szeme felül és felébredt teljesen. Egy óra, másfél óra és úgy alszik vissza. Addig nyűglődik, forgolódik. De mitől lehet? Nem bújt ki hetek óta új fog.

3

1, 5-2 éves gyerekek mennyire "értékelik" a távirányítós autókat? Van esetleg olyan ami az ő korosztályuknak való?

2

Mondjátok már meg nekem miért köpi ki 1 hónapos babám a cumit ha utána meg 2 másodperc múlva követeli vissza?

Most etettem biztos nem éhes még hagyott is a cumis üvegben.
Már ragad le a szeme de mégsem alszik.
Zavarja a zaj?

17

Szerintetek mikor érdemes először orvoshoz menni?

Megvannak a tünetek, mensi is elmaradt (illetve barnázás volt helyette), tesztet is csináltam. Halovány pozitívat mutatott. Mikor érdemes először orvoshoz menni? azt tudom, hogy ha korán megyek még szinte felesleges. De mégis mennyi időnek kell eltelnie, hogy értelme legyen?

5

Autóban ki hova teszi a bébihordót?

Anyós ülésen vagy hátul? 6hónapos babátokat ti miben vittétek ha mentetek kocsival valamerre?

13

SOS! Babámról kiderült hogy tejallegiás. Nem fogadja el az új tápot, lassan 1 napja nem evett. Most a régit kínálom neki de azt sem eszi, azt hiszi az az új amit nem szeret. Milumil Pregomint írtak fel neki az allegiára. Mit kezdjek vele?

Mit csináljak vele?

8

Koszmos a kisfiam feje hogy kezeljem?

14

Adjak a fiamnak Maltofert?

1 éves a fiam, a dokink felírta a Maltofert mert állítólag sápadt. De kicsit utána néztem, és most nem tudom hogy beadjam-e. Nem kéne ehhez vérvétel? Elég indok az hogy sápadt a fiam? Mi van ha nincs is erre szüksège, mégis adok neki?

4

Hogyan ösztönzitek a kisgyerekeiteket?

Milyen játékos feladatokat adtok nekik hogy fejlődjenek vagy sikerélményeik legyenek?

1

14 hónapos kisfiamnak most este ahogy mostam a fogát vérzett az ínye egy nagyon picit. Más tapasztalt ilyet esetleg, mitől lehet?

Tegnap vettem neki egy Oral-b gyerekfogkefét, lehet attól? Pedig abszolút nem mostam neki erősen. Biztos hogy érzékeny is neki, mert nem nagyon hagyja, hogy felül megmossam, elrántja a fejét. De csak felül, alul szépen hagyja, hogy megmossuk neki. Eddig azzal az ujjra húzható szilikonnal mostak neki, de úgy vettem észre, hogy az már nem tisztítja meg rendesen a fogait mióta mindent eszik.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!