Találatok a következő kifejezésre: Minden babavizet kell (2 db)

Minden babavizet ki kell forralni?

Legjobb válasz: Nem mert ha a babavizet forralod kicsapódnak belõle az ásványok. A babavizet NEM KELL forralni.

Nem mert ha a babavizet forralod kicsapódnak belõle az ásványok. A babavizet NEM KELL forralni.
a szentkirályira is rávan irva hogy 24 ora mulva forralni kell
Hát ha felforralod, akkor tulajdonképpen fölösleges megvenni, mert pont az a kényelmi funkciója veszik el. Akkor adhatnál forralt csapvizet is, mert gyakorlatilag a babavíz is ugyan az, sterilizált víz. Csak arra való, hogy ne kelljen forralni, akinek erre sincs ideje( :P ).
Pl a szt királyit nem kell, de a janát 24óra múlva ki kell.Az óbudaira meg egyenesen rá van írvan, hogy babának forralás nélkül nem adható!!Az ásványok sztem nem tudnak kicsapódni belõle.Régen sem volt babavíz csapvizet kaptunk forralva semmi bajunk nem volt tõle.Én is azt adok a babámnak.Van itthon vész esetére jana, ha véletlen nem forraltam volna, de nem ezt isszuk..különben mikor akarsz válltani a babavízrõl neki?MAjd akkor fog fájni a hasa a rendes víztõl?Namegy akkor jöhet a babasonka és társai nem..sztem ez azért egy kicsit túlzás.Ez is egy divatos dolog most, hogy legyen miért plussz pénzt kiadnunk.4hetes kisfiú mamája
A babavízre kötelezõ ráírni, ha forralva kell adni. Van amelyiket kell és van amelyiket nem. Bár szerintem akkor sem lesz semmi baja tõle ha nem forralod fel.
Én a hûtõben tartom, de amikor használok belõle, akkor nem forralom fel. Eddig még semmi baj nem volt belõle.
Ha szobahõmérsékleten tartod a vizet, akkor felesleges melegíteni.
A kérdező hozzászólása: Adhatom a kicsinek egyenessen az üvegbõl, vagy egy kicsit melegícsem meg?
A kérdező hozzászólása: Na ezt jó tudni, mert én mindig forraltam.És sokszor jártam ugy hogy estére fura szaga lett a víznek.Ma a kicsinek forralás nélkül adtam, és féltem hogy fog a hasa fájni tõle.De szerencsére semmi baj nem lett.Most vagyunk 7 hetessek és 1 hete elhagytuk a szörnyû hasfájást.
rá van irva hogy felbontás után 24 orával igen, habár én nem szoktam
szerintem jok ezek a vizek régebben is voltak csecsemõvizek csak azt akkor még receptre adták.szerintem jana vagy humana.ne adj csapvizet ha megteheted

Babakeksz, babavíz, babarizs, babatej, baba. , stb. , tényleg kell ez mind?

Ti megveszitek ezeket? Beváltak?

Legjobb válasz: Nem szoktam mindent megvenni, amire az van ráírva, hogy babának. Otthon is lehet házilag csinálni, és más krémek ugyanolyan jók! Ez mind csak marketing

Nem szoktam mindent megvenni, amire az van ráírva, hogy babának. Otthon is lehet házilag csinálni, és más krémek ugyanolyan jók! Ez mind csak marketing
Én nagyon ritkán veszek, amugy az én fiam eszi a háztartási kekszet, a tejbegrizt stb és egészséges mint a makk.Vizet is forraltam egy darabig de már azt sem.Kapja a szénsavmentest vagy a csapvizet
meg a babazene. (marhaság) hugom unokaöcsém születé elött sokat hallgatott zenét . pl korpiklaani - t. http://www.youtube.com/watch?v=M3ZhkLUcKT8 alig születése után , komolyan megnyugtatta. de kedvence: http://www.youtube.com/watch?v=msRy4vcSX4k ha ezt halja teli vigyorral táncol rá. (més járni se tudott de a ritmusért nagyon odáig volt.
-babakekszet vettem , mert szerintem jobban való babának, mint a háztartási keksz -babavizet nem r-izspelyhet igen, mert 1 mp volt hozzákeverni gyümihez -22 hós lányom még ciczik, mellet babatejet kap, ha "kakót kér", nem minden nap amíg teklik rá megveszem, vitaminok is vannak benne sõt inkább adok neki babapudingot, babajoghurtot, amit megveszek (4x100) garmm a Brendonban 300 forinért, boltban sem kapok olcsóbban minõségit
Babakekszet vettem, mert a háztartásit nem szerette. Egyébként én sem vagyok híve az ilyen nagy babamizériának. Néha már sok minden túlzásba van véve.
Babavizet veszek néha, de az a Szentkirályi ásványvíz, mi is azt isszuk, nem drágább, mint bármilyen más. A többit nem, háztartási kekszet eszik, tejem szerencsére van, 1 éves kora után rendes tehéntejet fog kapni.
Babakekszet egyszer vettem próbából, aztán maradtam a sima háztartási keksznél + én sütöttem. Babavizet akkor vettem, mikor nyaralni mentünk, amúgy itthon forraltam neki. Babarizst soha nem vettem, tökéletes a célra a sima rizs is. Babatejet se vettem soha, 10 hótól 21 hós koráig tápszert kapott, utána igazi tejet. Bébiételt vettem, mert szerette. Babapuding, babajoghurtot egyszer vettem próbából, aztán maradtam az igazi puding/joghurtnál. Más nem jut eszembe :) pedig biztos van még :)
Sose vettem egyiket sem. Mostanában állati divatos a babakutyagumi meg a mindent sterilizálni. Egyik mozgalomban se vettem részt. Még babaúszásra (nem is úszik a baba...) meg babaringatóra meg ilyesmikre se jártunk. Légzésfigyelõnk se volt meg cumink se és cumisüvegünk se. Hordozókendõnk se, és semmi ami divatból jó a gyártócégeknek, de a gyereknek alapból nula szüksége van rá. (És itt most egészséges gyerekekrõl beszélek, egy koraszülött vagy szívbeteg babának én is sterilizálgattam volna meg légzésfigyelõztem volna).
Egyedul a babakekszet vettem meg, azt is 1X, amikor a glutent vezettem be. Szerintem is javareszt marketing...
nem veszek meg mindent. bébiétel és babavíz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!