Találatok a következő kifejezésre: Minden baba ha porszívós orrszívóval szívják (1 db)

Minden baba sír, ha porszívós orrszívóval szívják az orrát?

nagyobb lányom 2-3alkalom után megszokta de a kicsikém már akkor is ordít ha csak porszívozok.van valami más megoldás ami kevésbé félelmetes?már annyira sajnálom.

Legjobb válasz: Létezik még kézi orrszívó is, de az nem olyan hatásos. Elõször meg kelle valahogy barátkozni a porszívó hangjával, másképp nem fog menni sajna. Ordítani fog és kapálózni.

Létezik még kézi orrszívó is, de az nem olyan hatásos. Elõször meg kelle valahogy barátkozni a porszívó hangjával, másképp nem fog menni sajna. Ordítani fog és kapálózni.
az én fiam is ordit az orszivo porszivozástol nem a porszivozástol hanem adtol hogy lefogom mert amugy kapálozik/nyugi nem fáj nekik:) /amugy imádja nézni ha a szönyeget porszivozuk állandoan követ a babykommal:) 8honapos fiucska anyuja
Van már elemes orrszívó is (a pontos nevét nem tudom, a Brendonban ha jól emlékszem van, a honlapjukon meg is tudod nézni. Máshol is lehet kapni...). Úgy néz ki mint a fülhõmérõ. És nincs hangja. Igaz, egy kicsit drágább. De én gondolkozom egy ilyenen. Sõt a minap láttam ugyan ilyet (újságnan-talán a kismama magazinbban), de az már zenél is:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet valami baja a babámnak, mert ma reggel bevette a fogamzásgátlómat?

Nem tudtam már kiköpetni vele.

6

8 hónapos kisbabának tényleg felesleges karácsonyra ajándékot venni? Arra gondoltam, ha ajándékot nem is, de valami szép ruhácskát csak kellene. Vélemények?

13

Létezik, hogy 15, majdnem 16 hónaposom 1 hónapja teljesen kifordult önmagából?

Értem ezalatt azt, hogy mindenért, ezt szó szerint vegyétek, hogy mindenért hisztizik, borzalmasan anyás lett, szinte csak velem van el, de nekem meg egész nap nyűglődik, és ha valaki el akarja venni tőlem megy a visítás. Ma kiborultam. Sír ha lerakom, sír ha felveszem, sír ha leülök vele, ha felállok vele, sír ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, sír ha pelenkázom, ezt kifejezetten utálja, és sír az öltözésnél is. Mindenért, egész nap. Ez normális? Nem bírom, mit csináljak vele? Hagyjam rá? Nem játszik el egyedül, max egyszer egy nap egyszer 5-10 percet. Az éjszakai alvásról nem is beszélve, sose volt jó alvó, de amit kb. 1-2 hónapja művel, az felülmúl mindent. Óránként- félóránként- negyedóránként felvisít. ELFÁRADTAM!!!! Elegem van!!!

3

Meddig használhatom ezt a cumisüveget? Chicco step up1?

Dec. 17-én leszünk két hónaposak. Tápszert kap. Milupa fermentált. Nemrég vettem neki Chicco step up 1 cumisüveget.(0m+) azt irja ferde formájú lassú folyású cumival. Ezt meddig használhatjuk?

2

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!