Találatok a következő kifejezésre: Minden baba ha porszívós (2 db)

A tengervizes spray-t milyen sűrűn érdemes használni? A porszívós orrszívó használata előtt mindig kell? Ha nem náthás csak kicsit eldugult a baba orra akkor is segít?

Legjobb válasz: én naponta 1xhasználom és mindig porszivozás elött,hogy jobban tiszuljon amikor szívom.igen segit ha csak be van dugulva az orra,de az anyatej is csodákra képes-ha cseppentesz bele 1-2 cseppet:-D

én naponta 1xhasználom és mindig porszivozás elött, hogy jobban tiszuljon amikor szívom.igen segit ha csak be van dugulva az orra, de az anyatej is csodákra képes-ha cseppentesz bele 1-2 cseppet:-D
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly?Mármint hogy az anyatej is segít?
én is naponta egyszer, az esti fürdés végén fújok egy kicsit majd kiporszívózom, nem náthás.
Én minden este fújok a babám nózijába orrtisztítás elõtt, hogy feloldja a száradt "cuccot" és könnyebben jöjjön ki. Az anyatej sok mindenre jó, orrcseppnek, szemcseppnek, sebet gyógyít, stb. Én is olvastam, de még nem próbáltam.
1.vagyok.igen teljesen komoly, nem hüjéskedek.a babám nagyon hörgött 3napig(dokinéni szabin volt, ügyeletre nem akartam vinni), mindent kiprobáltam, de semmi nem használt.egyik barátnõm mondta, h.próbáljam meg az anyatejet, és láss csodát...elmúlt a hörgése, utána még 4x cseppentettem és minden ok.a doki visszajött szabiról, megvizsgáltattam és kutya baja a kicsimnek.és még olcsó is.úgyhogy az anyatej nem csak táplál, de még "gyógyszer"is. :-D

Minden baba sír, ha porszívós orrszívóval szívják az orrát?

nagyobb lányom 2-3alkalom után megszokta de a kicsikém már akkor is ordít ha csak porszívozok.van valami más megoldás ami kevésbé félelmetes?már annyira sajnálom.

Legjobb válasz: Létezik még kézi orrszívó is, de az nem olyan hatásos. Elõször meg kelle valahogy barátkozni a porszívó hangjával, másképp nem fog menni sajna. Ordítani fog és kapálózni.

Létezik még kézi orrszívó is, de az nem olyan hatásos. Elõször meg kelle valahogy barátkozni a porszívó hangjával, másképp nem fog menni sajna. Ordítani fog és kapálózni.
az én fiam is ordit az orszivo porszivozástol nem a porszivozástol hanem adtol hogy lefogom mert amugy kapálozik/nyugi nem fáj nekik:) /amugy imádja nézni ha a szönyeget porszivozuk állandoan követ a babykommal:) 8honapos fiucska anyuja
Van már elemes orrszívó is (a pontos nevét nem tudom, a Brendonban ha jól emlékszem van, a honlapjukon meg is tudod nézni. Máshol is lehet kapni...). Úgy néz ki mint a fülhõmérõ. És nincs hangja. Igaz, egy kicsit drágább. De én gondolkozom egy ilyenen. Sõt a minap láttam ugyan ilyet (újságnan-talán a kismama magazinbban), de az már zenél is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!