Találatok a következő kifejezésre: Minden bébihordozónak a (3 db)

Minden bébihordozónak egyforma a kialakítása?

Az olcsóbb ill. a drágább változatúnak is ugyanolyan a d?lése vagy esteleg a drágábbak másmilyenek és kényelmesebbek a babák számára?

Szerintetek baj, h a kisfiam még mindig bébihordozóban eszik? Részletek lent.

Holnap lesz 1éves a kisfiam,de még mindig bébihordozóban eszik,egyszerüen az etetöszékben nem akar,pedig frankó kis fa etetöszéke van,nemtudom mi lehet a baj,tanácstalan vagyok,mert egyszerüen ott nem eszik,ha abba ültetem bele.

Legjobb válasz: Nem baj, ha nem szereti az etetoszeket. A hordozo helyett viszont ra kellene szoktatni a szekre vagy a kanapera.

Nem baj, ha nem szereti az etetoszeket. A hordozo helyett viszont ra kellene szoktatni a szekre vagy a kanapera.
Próbáld meg játékkal, vagy valamivel lekötni a figyelmét.Nálunk ez mindig beválik... :)
Nekem a lányom eddig nem szerette etetõszéket, 1, 5 éves, 1 hónapja õ maga húzza a nappaliba hogy abba ültessem bele! Mondjuk mesét néz közben. Azelõtt a kanapén ülve mesét nézett hogy üljön meg a fenekén, vagy játék közben követtem és csak úgy evett! Mondjuk nekem mindegy hol eszik csak egyen!
Az én lányom ilyenkor már nem fért bele a hordozóba. Ha más nem akkor egy idõ után már nagyon nagyon kényelmetlen lesz neki abba lenni és akkor jó lesz az etetõszék vagy próbálkozhatsz az elvitte a cica a hordit és itt az etetõszék
Kedves Anyuka! Miért lenne baj? :) Ahol szeret lenni, ott szeret enni! Nyugalom, lesznek még nehezebb kérdések is az életben!
Kisfiam csak úgy marad nyugton az etetõszékben, hogy bekapcsolom a tévét, és reklámot néz. :) Vagy Teletubbiest. Így gond nélkül meg tudunk kajálni.
Én hagynám a helyedben! Majd magától elhagyja, ha kinövi, nem baj az, hogy ott eszik.
Konyhában eteted abban?Szerintem ha nem akkor már nyugodtan rakd õt az asztalhoz benne, szokja, amugy nem baj ha abban eszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már a konyhában és a nappaliban is próbálkoztunk enni az etetöszékben, de ugy döntöttem, h igazatok van, majd ha kényelmetlen lesz neki, akkor ugyis beleül az etetöszékben. Nem olyan sulyos baba, inkább olyan izmos vékonyka, mert olyan 8, 5kg körül van és 75cm. Köszönöm, h megnyugtattatok!:)
Jobban megtámasztja a fejét, nem dõl el jobbra-balra.
Szia, én is azt fogok venni neki-babahordozót, nem mózes kosarat, bár elég mélyek ezek ahogy nézegettem, nem tudom milyen az a szivacs, kis fejtámaszt már láttam, hogy a fejecskéje ne csuklodjon oldalra azt praktikusnak vélem, de én azon gondolkoztam, hogy ne essen a baba olyan mélyen bele a hordozóba, lehet , hogy egy kispárnát fogok bele rakni, egy puhát ami jól felveszi a kicsi alakját, és ettõl még bõven be is lehet köti stb...De amúgy a védõnõ biztos tud segíteni, vagy ha már bennt vagy akkor a csecsemõsök megmondják, másnem a párod hoz be szivacsot ha menni kell, ha ugy gondolod az a jobb.
A lányom hordozójában nem volt fejtámasz, így textilpelust csavartam össze és azzal támasztottam ki a buksiját. A fiaméban volt és nagyon praktikus. Viszont szerintem nem kell kibélelni a hordozót. Egy mûsorban mondták, hogy odabent is így van "összegubózva". Nekem 3, 95 és 3, 77kg-osak voltak és nem kellett nekik kibélelni, de lehet, hogy kisebb babáknál már igen.
Ha a hordozóban van külön fejtámaszaz jó , de ha nincs az sem tragédia, akkor egy pelust tegyél a bucijához, hogy ne dölöngéljen fejecskéje.
Jó nagyon a szûkítõ, így nem nyeklik-nyaklik a feje.
Ez a babahordozó egyenes, vagy kicsit félüléses? Nekem is ilyen gondjaim vannak, hogy tudjuk majd hazahozni. Kérlek segítsetek nekem is!!! Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!