Találatok a következő kifejezésre: Minden alkalommal fizetni a (6 db)

Jófogáson minden alkalommal fizetni kell ha igénybe veszem a háztól-házig szolgáltatást?

1900-ft.nak írja, de ezt minden eladott termék után ki kell fizetni ha így kérem ?

Legjobb válasz: Az oldalt nem ismerem, de szállítási díjak alakulhatnak darabszámtól, súlytól, mérettõl függõen, szolgáltatótól függõen. Ha öt külön alkalommal rendelsz, akkor persze, hogy ötször kell fizetned. De ha egyszerre, egy embertõl, azonos helyre is idõbe nem egy de két inget rendelsz, az nagy valószínûséggel, csak egy egység. Ugyanígy két televízió már valószínûleg dupla tarifa.

Az oldalt nem ismerem, de szállítási díjak alakulhatnak darabszámtól, súlytól, mérettõl függõen, szolgáltatótól függõen. Ha öt külön alkalommal rendelsz, akkor persze, hogy ötször kell fizetned. De ha egyszerre, egy embertõl, azonos helyre is idõbe nem egy de két inget rendelsz, az nagy valószínûséggel, csak egy egység. Ugyanígy két televízió már valószínûleg dupla tarifa.

A rutinpálya használati díját minden alkalommal ki kell fizetni?

A használati díj 1900 forint, ezt csak egyszer kell kifizetni?

Legjobb válasz: Ez úgy tudom egy órára érvényes. Minden órában fizetned kell ha jól tudom.

Ez úgy tudom egy órára érvényes. Minden órában fizetned kell ha jól tudom.

Minden alkalommal kell fizetni a szülésért?

Elméletileg a Szt. Istvánba tartozom, de az orvosom (aki nem fogadott, hanem SZTK-s) a Péterfyben dolgozik. Kell fizetnem a dokinak ha SZTK-s? És ha a Péterfyben szeretnék szülni és nem az Istvánban? Azt hallottam egy másik kismamától hogy ha nem abba a kórházban szülök ahova tartozom, fizetni kell. Még van egy pár hónapom, de azért ezzel szeretnék tisztába lenni...

Legjobb válasz: Ha az a kórház más körzetbe tartozik, akkor fizetni kell, én úgy tudom. De sztem ezt meg kéne pontosan érdeklõdnöd az illetékeseknél.

Ha az a kórház más körzetbe tartozik, akkor fizetni kell, én úgy tudom. De sztem ezt meg kéne pontosan érdeklõdnöd az illetékeseknél.
A szülés sürgõsségi ellátásnak minõsül, ezért térítés mentes. Ha az ország másik felén inndul be a szülésed, akkor is térítésmentesen kell ellátniuk feltéve, ha érvényes a biztosításod.
Sztem ez szitu függõ.Persze ha már elfolyt a magzatvíz akkor sûrgõsségi, de sztem, ha csak bemégy fájásokkal akkor nem.Én úgy olvastam a neten, hogy ha nincs választott orvosod a másik khban akkor a kh dolga, hogy kiszab e díjat az ott tartózkodásodra.Most nem tudom pontosan mennyi , de olyan max 150van elõttem.Pont azért mert ha te sûrgõsen szülsz és pl mentõt hívsz a saját körzetidbe visz be. Amúgy ha az orvosod fogadott nemkér a kh pénzt.LEgalább is remélem , mert én sem a sajátomban fogok szülni, de van dokim neki fizetünk.39hetes kismama
Én megkérdeztem, és a sürgõsségi ellátás nem azt jelenti, hogy ellátnak ingyen, hanem, hogy ellátnak, mert sürgõs, viszont utána kiszámlázhatják, így a szülést is. Én másik városban akartam szülni, mint ahol lakom, és nem lehet ingyen, legalábbis ezt mondták még pár hónappal ezelõtt.
Én ezt most nem értem. Ha pl én vidéki vagyok, és Bp meginduln a szülésem, akkor kiszámláznák a díját? Hát a biztosításom ott nem érvényes? Én nem a lakoterületem szerinti korháznak fizetem az biztosítást, nem? Én ilyet még nem hallottam. Olyat igen, hogy ha magánklinikára megy valaki vagy, ha nem érvényes a bitosíása, akkor számláznak. Meg azt is hogy a mentõ a legközelebbi korházba visz. Szerintem kérdeztd meg a védõnõdet. Mert szerintem itt elég sok az összevisszaság. Bár a mai világban már semmin nem lepõdök meg. Az biztos, hogy a záróddal együtt kapsz majd egy nyugtát, hogy ha nem lett volna biztosításod mi mennyibe került volna. A lányom is kapott mikor kivették a vakbelét.
Tuti, hogy a szülésért egyik kórházban sem kell fizetni! Ez 100%
ezek szerint fizessek majd a fogadott dokimnak (kb 100at) illetve azért is mert nem abban a kórházban szülök ahova tartozom??? Ez így egy kicsit sok lenne, nem?
A kérdező hozzászólása: második válaszolónak: én is így tudtam! de annyi mindent hallottam hogy teljesen elbizonytalanodtam!


csere!
A doki alkalmanként 5-10 ezer, attól függ, hol élsz! A szülés a díjának 10-szerese, és akkor sem biztos, hogy a doki kedves lesz veled!
én körbekérdeztem az ismerõseimet, hogy kihez jártak és ez alapján választottam a dokit nem bántam meg, tök normális és rendes, mind a 3 gyerekemet nála szültem és még most is hozzá járok
Munkaidõbe nem akarnak foglalkozni senkivel, ez az igazság.Magánba biztos nagyon rendes és alapos. Én az elsõ babámnál 2009-ben nem fogadtam orvost, azt a tortúrát megaláztatást ..stb amit át kellett élnem nem kívánom senkinek.Nagy baba, túlhordás, fertõzés egyszóval minden összejött. Most újra terhes vagyok a kezdetektõl magánba járok. 7000Ft/alkalom , alapos, lelkiismeretes és ez megnyugtató számomra. Nem mintha annyira megengedhetnénk magunknak anyagilag, de másként nem mertem bevállalni.

Ha magánrendelőbe jártok havonta egyszer terhesgondozásra, és alkalmanként kell fizetni a dokinak, akkor a harmadik trimesztertől, ha már egy-két hetente kell a dokihoz menni, akkor is minden egyes alkalommal fizettek neki?

Legjobb válasz: Az én dokim elvileg amikor már hetente kell járni, a negyedét kéri csak el az összegnek. Magyarán 8 a terhesgondozása, de hetente csak 2-t kér el. Szerintem így korrekt! Gondolom dokija válogatja..

Az én dokim elvileg amikor már hetente kell járni, a negyedét kéri csak el az összegnek. Magyarán 8 a terhesgondozása, de hetente csak 2-t kér el. Szerintem így korrekt! Gondolom dokija válogatja..
Nekem így volt. 2 hetente 7000 ft....
Nekem nem kell 2 hetente mennem, eddig, most vagyok a 35. hétben, jövõ hét csütörtökre van idõpontom, akkor leszek a 36.-ban. Magán dokihoz járok, ha bármilyen panaszom van, akkor bármikor kereshetem. Az utolsó hónapban szoktak hetente két hetente behívni kismamákat, de akkor már ott az nst is. Nem volt problémamentes a terhességem, mégsem kell hetente mennem, de nagyon jó dokim van, nem lehúzós. 34 hetes kismama
A harmadik trimeszterrõl nem kell 1-2 dokihoz járni. a betöltött 36. hét után kell hetente ctgre menni, de akkor sem vizsgált meg a doki minden alkalommal, azt hiszem a 36, 38, 40, 41, hetesen vizsgált (túlhordtam). Akkor igen, a normál díjat elkérte...De ez dokifüggõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Én is csak havonta jártam, járok, és a végén, amikor nst-re kell menni, meg már egyáltalán nem kér pénzt. 25hkm
Én is a végén már a kórházba jártam, ott nem kért pénzt.

A terhesség utolsó egy-két hónapjában ha minden héten menni kell dokihoz, minden egyes alkalommal kell ilyenkor fizetni ha magánorvosom van?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is magánorvosom van. Hetente kell bejárnom a kórházba NST-re, és ott csinál UH-t is. Pont ma nézte meg a méhszájat, s nem kell menjek a magánrendelésre. Mindent megcsinált a Klinikán. Üdv: 39 hetes pocis

Szia! Nekem is magánorvosom van. Hetente kell bejárnom a kórházba NST-re, és ott csinál UH-t is. Pont ma nézte meg a méhszájat, s nem kell menjek a magánrendelésre. Mindent megcsinált a Klinikán. Üdv: 39 hetes pocis
Engem az orvosom a kórházba hívott NST-re, meg ultrahangra, meg kenetvételre a 36. héttõl. Én úgy gondolom, hogy a kórházban nem fogok neki fizetni. Sógornõm is ugyanehhez az orvoshoz jár, õ három héttel elõbbre tart mint én, úgy hogy túl van már NST-n, meg a többin, és õ sem fizetett neki, és nem volt gond. Persze ha mindezeket a vizsgálatokat magánrendelésen végzik, más a helyzet. 35 hetes pocakos
Igen, legalábbis nekem kellett a 36. héttõl hetente menni és fizetni. A dokim minden alkalommal megnézte a méhszájat és nst-t is ott csinált, de kevesebbet kért, mint amikor uh-t is csinált. Én azt mondom megéri, hogy nem kell a kórházba fél napokat várni az nst-re.
Igen, kell minden alkalommal fizetni ha a magánrendelésére mész. Ha a kórházba mész be hozzá NST-re mondjuk akkor nem tudom. Én NST-re is a magánjába járok mert nem kell egész nap sorba állnom, nekem ennyit megér a dolog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!