Találatok a következő kifejezésre: Minden alkalommal, kiszállok (2 db)

Mitől lehet hogy amikor kiszállok az ágyból minden alkalommal megszédülök, meg kell vmiben kapaszkodnom hogy ne essek össze mert fekete foltokat látok?

De sajnos emellett az is van hogy sűrűn fáj a fejem,az algopirin nem hat,rosszul alszok,és az utcán amikor megyek olyankor úgy érzem szédülök időnként zúg a fejem. Rendesen eszem,iszom így gondolom nem ettől lehet a baj. A vérnyomásomat szoktam mérni otthon és eddig mindig rendben volt. Kávét nem iszom mert nem szeretem. Ugyanakkor nem is dohányzom ha ez számít vmit. 21/N

Legjobb válasz: Mindenképpen menj el dokihoz, egy labor nem ártana. A vérvizsgálattal sok minden ellenõrizhetõ. Lehetsz vérszegény is, vagy ingadozó a vérnyomásod. Orvos nélkül senki sem fog tudni Neked megnyugtató választ adni erre a problémádra.

Mindenképpen menj el dokihoz, egy labor nem ártana. A vérvizsgálattal sok minden ellenõrizhetõ. Lehetsz vérszegény is, vagy ingadozó a vérnyomásod. Orvos nélkül senki sem fog tudni Neked megnyugtató választ adni erre a problémádra.
nekem kiskorom óa ez van szédülök ha felállok stb, és a hugomnak is.Nagyon alacsony a vérnyomásunk és sajna én vashiányos is vagyok, de a hugom nem, de ugyan ugy szédül ha feláll.
Egyél több sót és igyál vörösbort.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat. Utolsó: ugye ezt nem gondoltad komolyan???
velem is szokott ilyen lenni, nem mindig csak néha. szerintem attól van, mert hirtelen állok fel, olyankor nekem is muszáj megkapaszkodnom, mert hirtelen nem látok semmit. pár másodperc múlva elmúlik, mintha semmi se történt volna. egyébként én vashiányos vagyok, de nem tudom, h ez számít e.
Mondjuk a vörösbort, nekem is ajánlotta az orvos, napi 1-2 dl jót tesz a vashiányosoknak!

Minden alkalommal, amikor kiszállok vezetés után az autóból, megráz az ajtó, ez miért lehet, mit tehetek ellene?

Azon kívül, hogy most már mindig az üveget nyomom meg, hogy becsukjam a kocsiajtót, nem a fémet.

Legjobb válasz: Elektromos hiba nem okozhatja ezt, a 12 volt nem rázhat. Statikus feltöltõdés okozza. Esetleg próbálj olyan cipõt használni aminek a talpa bõr. Szerintem akkor is a legjobb megoldás a töltést levezetõ gumicsík használata!

Elektromos hiba nem okozhatja ezt, a 12 volt nem rázhat. Statikus feltöltõdés okozza. Esetleg próbálj olyan cipõt használni aminek a talpa bõr. Szerintem akkor is a legjobb megoldás a töltést levezetõ gumicsík használata!
Egy lelógó láncot az autó hátuljára, amely leér a földig... Mint a trolikon. Az elvezeti a statikus feltöltést.
Hát lánc helyett azt javasolnám, hogy autóalkatrész üzletben lehet kapni gumiszalagot ami funkciójában és elhelyezésében hasonló mint a lánc, csak esztétikusabb és csöndesebb! Ha elmondod az eladónak hogy mit szeretnél biztosan tudni fogja. 1-2 ezer forintba kerül.
vagy cseréld le az üléshuzatot, ami nagy valószínûséggel valami mûszálas anyag. vagy lehet, hogy valami elektromos hiba van, és nem is a statikus elektromosság dolgozik.
Milyen a kabátod? Hogyha mûszálas, könnyen feltöltõdik akkor attól van.
A múltkor pont láttam egy mûsort, abban ilyesmirõl volt szó. A lényege az volt, hogy ha tankolsz, mindig érj hozzá a kocsid fém részéhez, hogy megszûnjön a statikusság, mert a szikra belobbanthatja akár a hajad is!!
A feltöltõdés lehet ruhától, cipõtõl független. A gumik némiképp súrlódnak az aszfalton, létrejön az elektromos megosztás, a többlettöltés pedig a szigetelõ gumikon át nem fog eltávozni, hanem csak akkor, ha a vezetõ leföldeli az autót. A földelés viszont nagy jó megoldás, igény szerint lehet venni piacon prizmás-kismacskás gumicsíkot is. Rettentõ ronda. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!