Találatok a következő kifejezésre: Minden alkalommal, állok fel (2 db)

20 évesen nem áll fel? az bizony gáz fiam...
háát te tudod nekem így 20 évesen 1 jobban megnyírt bokorra is.. [költõi túlzás.. a gyengébbek kedvéért] ha mindig az elsõ alkalom a necces az adott nõvel akkor nem hiszem h ott fizikai okok lennének tárgyaljátok ki a témát hátha megjön a hangulat ha meg nem akkor kék tabletta de ne 1 egészet vegyél be max 1 felet mert utána majd jön a kérdés h 2.5 órája áll mit csináljak. squirrels must die!
02:22
Ez valami pszichés ok lehet, vagy biológiai. Orvosolható, csak vedd komolyan, és keresd meg rá a megoldást. A pirulák bekapkodása nem megoldás...
bocsi t csak már késõ van :)
jaj lemaradt az a fránya d betû...
A kérdező hozzászólása: -t
A kérdező hozzászólása: köszi :) az az utolsó amit megfordult a fejemben :/
A kérdező hozzászólása: nemmondod? néha megmakacsolja magát... de épp elég ahhoz hogy okozzon pár kellemetlen percet...
Lehet, hogy barátnõd még örülni is fog ha nem dobod le rögtön a gatyádat, hanem elõször õvele kezdel foglalkozni símogatni, csak úgy a bugyin keresztül. Igy nem látszik rajtad sem annyira a " gond ". Igy lassan a lány is és te is bemelegedtek. Csak nyugi !

Minden alkalommal, amikor állok fel éles, szúró fájdalom hasít a hüvelyembe, egészen lent. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Én is szoktam ilyesmit érezni,de inkább a méhem alsó felénél.Fõleg mikor éppen baromira nõ a baba,és hosszasabb ülésbõl állok fel.

Hány hetes vagy? Én is szoktam ilyesmit érezni, de inkább a méhem alsó felénél.Fõleg mikor éppen baromira nõ a baba, és hosszasabb ülésbõl állok fel.
A kérdező hozzászólása: 28 hetes vagyok és kb 3 hete van ez, fõképp ha hosszabb fekvésbõl állok fel. Mindössze néhány másodpercig tart, de akkor nagyon éles. Ülés után nem mindig jelentkezik.
Szia! Én úgy hallottam, hogy a bébi olyankor ráfekszik vmi idegre, és azért nyilal bele. Nekem is volt ilyen, de szerencsére semmi következménye nem lett. Szerintem nyugi:) 6 hetes kislány anyukája
Én is éreztem ilyent (mintha ki akarna szakadni mindenem), meg is voltam ijedve , mert a környezetemben lévõ kismamák egy sem tapasztalt hasonlót. Szerintem hosszas ülés után a babi olyan pózban helyezkedik el , ami neki kényelmes és míg ülsz nem érzed, de kellemetlenné válik ha felállsz (v.mit nyomhat a kis édes). A mésik esetleg ami lehet , nekem nagyon lennt volt a pocakomon látványosan (így a baba is), lehet az is befolyásolja . megnyugtatlak egyik napról a másikra megszünt nekem kb.2hete.Azért pihenj sokat és ne görnyedj ülve.29 h. kismama További szép babavárást :)
Elõzõ hozzászóló: én sokat ücsörögtem (melóhelyen) hidegben , gondolom az sem használt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!