Találatok a következő kifejezésre: Minden alkalommal, állok (4 db)

Minden alkalommal, amikor állok fel éles, szúró fájdalom hasít a hüvelyembe, egészen lent. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Én is szoktam ilyesmit érezni,de inkább a méhem alsó felénél.Fõleg mikor éppen baromira nõ a baba,és hosszasabb ülésbõl állok fel.

Hány hetes vagy? Én is szoktam ilyesmit érezni, de inkább a méhem alsó felénél.Fõleg mikor éppen baromira nõ a baba, és hosszasabb ülésbõl állok fel.
A kérdező hozzászólása: 28 hetes vagyok és kb 3 hete van ez, fõképp ha hosszabb fekvésbõl állok fel. Mindössze néhány másodpercig tart, de akkor nagyon éles. Ülés után nem mindig jelentkezik.
Szia! Én úgy hallottam, hogy a bébi olyankor ráfekszik vmi idegre, és azért nyilal bele. Nekem is volt ilyen, de szerencsére semmi következménye nem lett. Szerintem nyugi:) 6 hetes kislány anyukája
Én is éreztem ilyent (mintha ki akarna szakadni mindenem), meg is voltam ijedve , mert a környezetemben lévõ kismamák egy sem tapasztalt hasonlót. Szerintem hosszas ülés után a babi olyan pózban helyezkedik el , ami neki kényelmes és míg ülsz nem érzed, de kellemetlenné válik ha felállsz (v.mit nyomhat a kis édes). A mésik esetleg ami lehet , nekem nagyon lennt volt a pocakomon látványosan (így a baba is), lehet az is befolyásolja . megnyugtatlak egyik napról a másikra megszünt nekem kb.2hete.Azért pihenj sokat és ne görnyedj ülve.29 h. kismama További szép babavárást :)
Elõzõ hozzászóló: én sokat ücsörögtem (melóhelyen) hidegben , gondolom az sem használt.
20 évesen nem áll fel? az bizony gáz fiam...
háát te tudod nekem így 20 évesen 1 jobban megnyírt bokorra is.. [költõi túlzás.. a gyengébbek kedvéért] ha mindig az elsõ alkalom a necces az adott nõvel akkor nem hiszem h ott fizikai okok lennének tárgyaljátok ki a témát hátha megjön a hangulat ha meg nem akkor kék tabletta de ne 1 egészet vegyél be max 1 felet mert utána majd jön a kérdés h 2.5 órája áll mit csináljak. squirrels must die!
02:22
Ez valami pszichés ok lehet, vagy biológiai. Orvosolható, csak vedd komolyan, és keresd meg rá a megoldást. A pirulák bekapkodása nem megoldás...
bocsi t csak már késõ van :)
jaj lemaradt az a fránya d betû...
A kérdező hozzászólása: -t
A kérdező hozzászólása: köszi :) az az utolsó amit megfordult a fejemben :/
A kérdező hozzászólása: nemmondod? néha megmakacsolja magát... de épp elég ahhoz hogy okozzon pár kellemetlen percet...
Lehet, hogy barátnõd még örülni is fog ha nem dobod le rögtön a gatyádat, hanem elõször õvele kezdel foglalkozni símogatni, csak úgy a bugyin keresztül. Igy nem látszik rajtad sem annyira a " gond ". Igy lassan a lány is és te is bemelegedtek. Csak nyugi !

SZERINTETEK van esélyem, hogy jó legyek az ágyban? Sajnos csak átlagos méreteim vannak, mint a férfiak 80%-nak (14cm/4cm), viszont ha kell vissza tudom magam tartan 1, 5 óráig egy alkalommal és 10 perc múlva újra áll.

Szóval szerintetek van esélyem, hogy jó legyek benne? Sz?z vagyok... de sokat gyakoroltam Kegel-gyakorlatokat... mert most van egy 1 éves kapcsolatom és eddig nem volt szex, mert mindig halogatom, félek, hogy rossz leszek (bn?m is sz?z még) 18/F

Legjobb válasz: Van persze. Pont van egy tökéletes idevágó sztorim, esküszöm nem hazudok! Egy kb. ekkora farkú fiú vette el a szüzességemet. Nem volt valami jó, nem élveztem, csináltuk utána párszor, de semmi nagy durr... Aztán szétmentünk, volt dolgom nagyobb farkú fiúkkal, többel is, voltak jobbak, rosszabbak... Aztán megint összejöttem az elsõ fiúmmal, és úristen... Mérföldekkel jobb volt, mint mikor kezdte. Volt egy 19 cm-s fiúm aki nagyon jól csinálta amit csinált, de még azt is eléggé megközelítette. :D Szóval ne félj. Elsõnél nem leszel olyan jó, gyakorolni kell, ez természetes. :)

Van persze. Pont van egy tökéletes idevágó sztorim, esküszöm nem hazudok! Egy kb. ekkora farkú fiú vette el a szüzességemet. Nem volt valami jó, nem élveztem, csináltuk utána párszor, de semmi nagy durr... Aztán szétmentünk, volt dolgom nagyobb farkú fiúkkal, többel is, voltak jobbak, rosszabbak... Aztán megint összejöttem az elsõ fiúmmal, és úristen... Mérföldekkel jobb volt, mint mikor kezdte. Volt egy 19 cm-s fiúm aki nagyon jól csinálta amit csinált, de még azt is eléggé megközelítette. :D Szóval ne félj. Elsõnél nem leszel olyan jó, gyakorolni kell, ez természetes. :)
Látom, nem érted, mait írtam. Azért leszel jó, mert ÉRDEKEL, hogy jó legyél. Ha nem is sikerül minden tökéletesen elsõre, még mindig lesz lehetõséged. A méret=élvezet meg hülyeség. Bár a férfiak többségérõl nem tudok véleményt alkotni, de itt van életem mindhárom férfiáról a véleményem: 1: béna, 18 centis farokkal. Szerinte ha nekem nem is jó, de legalább sok (naponta 3x5 perc volt). Ennek ellenére 4, 5 évig voltam vele együtt és a szakítás fõ oka az volt, hogy tapló paraszt. 2: tapasztalt, 13 centis, képes volt rám is figyelni, cserébe tõlem is megkapta, ami jár :) . 4 év volt, amit együtt töltöttünk. 3: szintén 18 centis, eléggé tapasztalatran 34 éves kora ellenére. Hozzád hasonlóan rengetegszer végigjátszotta a dolgokat gondolatban, persze nem minden sikerült pont úgy, ahogy elképzelte. Igazán tehetséges egyébként. 1 éve vagyunk együtt. Te most attól félsz, hogy ha elsõre nem juttatod tripla orgazmushoz, csak úgy otthagy 1 év után?
A kérdező hozzászólása: Nem én attól félek, hogy ugye az elsõ emlékezetes és én nem szeretném, hogy egy életen át miattam keljen mindig egy rossz szexuális élményre visszaemlékeznie... Szóval az elsõ legyen jó neki velem... nem akarom hogy rossz emlék legyen neki az elsõ... :O
Azt csak a szûzek hiszik, hogy az elsõ élmény annyira meghatározó, hogy állandóan arra emlékszik késõbb az ember :) Pont valamelyik nap volt itt feltéve ez a kérdés, a többség azt válaszolta, hogy késõbb semmi jelentõsége nem volt.
Ez igaz, szerintem sincs sok jelentõsége. Maximum akkor, ha nagyon nagyon fáj a csajnak, és annyira rossz dologként éli meg, hogy nem is akar már utána... De ez biztos, hogy nagyon ritka.
A méreteid teljesen rendben vannak. Éppen ezért az elõre idegeskedéssel, szorongással hagyjál fel! Ha túl feszült, ideges leszel, elõfordulhat, hogy nem mûködik a szerszám, amikor kellene! Úgy hogy nyugodj meg, lazíts, minden rendben!
Mivel a nõi hüvely elsõ részében vannak csak idegvégzõdések és ott van a G-pont is, ezért a farok mérete teljesen irreleváns...a 18 és az feletti méret még fájdalmas is lehet...legalább is én nem élvezem, ha a méhemet nyomják. Ne aggódj, ha szeretitek egymást minden rendben lesz!!! 24N
Ne komplikald ennyire tul. Lenyeg, hogy figyelj a baratnodre, legyel kedves, es torodj vele! 99.999 % hogy nem lesz orgazmusa, tehat ezen ne stresszeld magad. Nekem aki elvettet a szuzessegem: kis farka volt, semmit nem ereztem, azt sem , hogy bennem van. DE nem ez volt a baj, hanem az, hogy egy bunko taplo paraszt volt, nem foglalkozott, nem torodott velem, meg sem csokolt, ugy viselkedett, mintha valami gumino lennek. Miutan vegzett, kiment a furdobe. Meg sem olelt , meg sem csokolt , semmi. Ilyen ne legy, a tobbi mindegy!
Ha jóindulatú, kedves a barátnöd akkor nincs mért izgulnod! Ha viszont az a ribancos-mindig trendi fajta akkor ki fog nevetni ha meglátja a kukid! Az interneten kamuznak az átlag méret 17-19 cm, az alatt kicsi! Az viszont igaz hogy testileg elég a 14 cm hogy kielégithesd a legtöbb nõt de a lelküket nem tudod mert mind (akár tudat alatt) a nagyot élvezi.
Annyira edes vagy, nagyon szerencses a bnod :) )))) sok sikert Neked, tuti nagyon ugyes leszel :) barcsak minden pasinak ilyen lenne a hozzaallasa :) 28/N
A kérdező hozzászólása: 21-es ez igaz h kamuznak a neten az átlagról?!?! :O De hisz egy csomó mérésre is szoktak hivatkozni, hogy pl: 1000 emberbõl ennyinek + annyinak ekkora és akkora... :S Honnan lehet tudni, hogy a netes adatok kamuk??? Azonban a barátnõk nem az a beképzelt fajta, õ kedves, aranyos és figyelmes (gyakran, úgy heti 1x rendszerességgel készít nekem süteményt, meg ilyenek... ^_^ )
A kérdező hozzászólása: startled_witch szerintem nem aggódom túl, mert már több forrásból is hallottam és olvastam nõktõl, hogy a legtöbb férfi teljesen rossz az ágyban, csak megjátszák a nõk többsége.... meg hogy "nem érzik magukban" a férfit... Meg tudok 2 csajról, akik már nem szerelmesek a párjukba, de velük vannak mégis, mert õk jók az ágyban, és állítólag ez ritka kincs... mert a férfiak zömer szörnyû (és ugye az átlagméretesek aránya is nagy a férfiak körében - és lehet hogy ez összefügg: MÉRET-ÉLVEZET)
A kérdező hozzászólása: Én csak azt kívánom, hogy jó legyen neki is... :( És nem akarom, hogy ne legyen az neki... (aki tud mondani, tippeket is elfogadok)
Van esélyed. Minden tanulható. Csak kettõtökön múlik. Te csak az egyik vagy.
A kérdező hozzászólása: 1-es: írod, hogy jobb volt... de ki tudott elégíteni? (nagyon szeretem a párom és nem akarom, hogy kielégítetlen maradjon és emiatt elhagyjon :I ) 2-es: ez igaz, de õ is szûz és hát én vagyok a férfi, nekem kell magabiztosnak lennem, meg teljesítenem, nem?
Elsõ vagyok. Ez a "ki tudott-e elégíteni" érdekes kérdés, mivel nem tudok elmenni hüvelyi úton. Sosem sikerült. Sokan nem tudják de a nõk 70%-a nem tud így elmenni. Lehet hogy a te párod is ilyen, vagy csak elõször nem fog menni neki, mert nem tud eléggé ellazulni. Egyébként attól függetlenül, hogy nem tudok elmenni közben, nagyon élvezem a dolgot. :)
A kérdező hozzászólása: 1-es: Na ezt a 70%-os dolgot tudtam... Ez benne is van a "tervemben" Elmondom hogy gondoltam nagyon nagy vonalakban: Mivel nem tudjuk, hogy õ képes-e a hüvelyire vagy sem én szeretném õt elõször orálisan eljuttatni a csúcsra... majd utána hatolnék csak be, finoman, óvatosan... és aktus közben a csik.lóját is ingerelném egyszerre, odafigyelnék rá, csók, simogatás ilyesmi...... ennél jobban nem mennék bele... gondolom érted
Szerintem nagyon jó ötlet, így ki fog tágulni neki és lehet hogy nem is fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Különben meg valami szokatlant kipróbálok majd, remélem jó lesz neki: Hogy nem teszem be neki végig, hanem olykor-olykor kihúzom és a nedves klitoriszához dörgölöm a péniszem... szerintem az jó érzés lenne neki... bár nem tudom nem vagyok nõ... a lényeg, hogy így végezném a párzó mozdulatokat (tudom elég furán hangzik, de ebben látok valami kis reményt)
Távdugásban már jó vagy. Még partnert is találtál hozza. Jó nektek!
A kérdező hozzászólása: 6-os: hû az nagyon jó volna, mert ettõl is tartok picit, hogy fájhat neki... bár ezzel a mérettel örülök, ha egyáltalán megérzi magában... :O
A kérdező hozzászólása: 8-as köszönöm, de nem értelek... hogy mondhatod, hogy jó vagyok, ha még én magam sem tudom, hogy jól csinálom-e a dolgot??? Hisz lehet nem fog magában érezni... Meg mi van, ha hiába csináljuk sokáig, olyan leszek, hogy nem fog tudni elmenni???
Szerintem túlaggódod, -misztifikálod a dolgokat. Egyébként ha ennyi energiát fektettél az aktus végiggondolásába, akkor ne aggódj, nem lesz gond. Látszik, hogy adni is szeretnél, nem csak kapni. Ha esetleg elsõre nem is sikerül minden tökéletesen, majd megpróbálod újra :) A méreteiddel meg végképp semmi baj.
Szerintem egy kicsit túlspurizod a kérdést... :) Az elso nem lesz jo neki, ez egy ilyen sport... Inkább készülj a masodikra:) megjegyzem a méretnél többet szamit a vastagsag mint a hossz, csaka huvely elso harmadaban vannak idegek, a 14 cm boven eleg, es lehetne 25 is, ha nem tudod hasznalni sokat nem ersz vele...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!