Találatok a következő kifejezésre: Minden álmom, megtanuljak chellozni. Hol tehetném (1 db)

Minden álmom, hogy megtanuljak chellozni. Hol tehetném ezt Budapesten, elfogadható áron?

Nem mindenképp magántanárnál, de igazából nem tudom, hogy hogy megy ez. Szentendrén lakom, és hát nem a város másik felén kéne... Köszi el?re is, ha valaki tud segíteni!

Legjobb válasz: a chello az a UPC internetszolgáltatása. magyarul úgy hívják, hogy cselló. ezt találtam neked: http://www.musicteacher.hu/teachers/csello.html

a chello az a UPC internetszolgáltatása. magyarul úgy hívják, hogy cselló. ezt találtam neked: http://www.musicteacher.hu/teachers/csello.html
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm :$
Ne magántanárhoz járj, mert az iszonyat drága lenne, míg odáig eljuttat, hogy már komolyan és szépen tudj hangszeren játszani. Zeneiskolába íratkozz be, ott tanulsz majd zeneelméletet is, ami elengedhetetlen a zenéléshez. Ha beírod a google-be, hogy "zeneiskolák budapesten", biztos, hogy kiad egy jó párat. Én 10. éve zongorázom, szintén zenesuliban. Fél évre fizetek vmi 9ezer körül. De egy magántanár elkér kb. 3ezret egy óráért, és zenélésben egy óra semmi...Ha valóban megakarsz tanulni játszani, mindennap gyakorolj majd. :) Imádom a vonós hangszereket is, hegedûltem 2 évig. Sok sikert kívánok a zenetanuláshoz!
Jah, és zenesuliban lehetõséged van hangversenyekre is, szereplésekre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, csellóbérlésrõl nem tudsz valamit? Azt hiszem, h mindenképp kell azért is fizetni, és ez a része érdekel fõképp. Ha bérelem, akkor haza is hozhatom? Köszi a választ elõre is.
A zeneiskola tud adni hangszert! Nekem is zenesulis hegedûm volt, nem is kellett fizetnem érte, szerintem máshol sem kell. Persze, hogy hazaviheted, otthon kell gyakorolni. :)
A kérdező hozzászólása: Dejóóóó! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten hol van awi hegesztői okj-s tanfolyam?

1

A boltvezető szakmával rendelkező ember dolgozhat eladóként?

0

Létezik olyan tanfolyam (A munkaügyi központ segítségével) amit ha elvégzek fizetnek érte, mármint rendesen kapok érte fizetést? Persze nem hatalmas összegekre gonolok.

2

Mi a különbség a kriminálpszichológia, illetve a viselkedéskutatás között?

Lenne mód olyan szakmát, vagy akármit tanulnom, BÁRHOL Mo.-n belül, ahol sorozatgyilkosok viselkedését elemezhetem?

10

Hétvégi OKJ akkor ez most nappali?

PSZ OKJ tankfolyamra járok és szeretnék mellette diákmunkát végezni de fogalmam sincs hogy ez most nappali. Az érdekelne hogy jogosult vagyok-e a családi pótlékra és ezzel milyen melót tudok mellette vállalni és hogy jár e nekem még a diák kedvezmény? Az oktatás 2 hetetnte van egy napon. Amúgy 18 éves vagyok.

0

OKJ-s tanfolyamra hogy lehet jelentkezni? Már megtaláltam azt amit el szeretnék kezdeni, de akár hol nézem, minden oldal csak információt ad. Jelentkezni hogy/hol lehet?

elöre is köszönöm... :)

2

Megbízható női szabó / varrónő tanfolyamot keresek, van javaslat?

Elsősorban a hagyományőrző, korhű és régies ruhák készítési technikája érdekelne, de az általános technológiákat szintén tanító képzéssel egyben. Sajnos több helyről hallottam már rosszakat, így hiába nagy a választék, kellene nekem ajánlott tanfolyam / iskola (kizárólag felnőttképzés). Köszönöm

2

Milyen a tananyag záróvizsga az EFEB nél?

Minden modulom sikeres a logisztikai ügyintézőből és a legutolsó vizsga tapasztalatok érdekelnének

0

Tavaj ElektroNIKAI Technikusi oklevelet kaptam, most Erősáramú ElektroTECHNIKAI Technikus Szakra jelentkeztem, csak hogy már nem modulláris rendszer van, és nem fogadják el felmentésként az oklevelemet xy tantárgy alól. Mivan ilyenkor? Tovább lentebb

Ott tananyag egy részéről akkor mért kell megint ugyanazt tanulnom?
Ezen felül, első év mind a két szakmának ugyanaz a tananyag, akkor az én szakmám nem ér egy kalap [email protected] sem? De értitek, ha oklevelem van az ad
Mi a megoldás, hova forduljak?

1

KRESZ tanfolyam elvégzése után maximum, mennyi idővel lehet elkezdeni a vezetést?

Olyat pl. lehet csinálni, hogy most szeptemberben megcsinálom a tanfolyamot, de vezetni csak nyáron kezdek el? Köszönöm előre is a segítséget!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!