Találatok a következő kifejezésre: Minden álmom, megtanuljak chellozni. Hol (1 db)

Minden álmom, hogy megtanuljak chellozni. Hol tehetném ezt Budapesten, elfogadható áron?

Nem mindenképp magántanárnál, de igazából nem tudom, hogy hogy megy ez. Szentendrén lakom, és hát nem a város másik felén kéne... Köszi el?re is, ha valaki tud segíteni!

Legjobb válasz: a chello az a UPC internetszolgáltatása. magyarul úgy hívják, hogy cselló. ezt találtam neked: http://www.musicteacher.hu/teachers/csello.html

a chello az a UPC internetszolgáltatása. magyarul úgy hívják, hogy cselló. ezt találtam neked: http://www.musicteacher.hu/teachers/csello.html
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm :$
Ne magántanárhoz járj, mert az iszonyat drága lenne, míg odáig eljuttat, hogy már komolyan és szépen tudj hangszeren játszani. Zeneiskolába íratkozz be, ott tanulsz majd zeneelméletet is, ami elengedhetetlen a zenéléshez. Ha beírod a google-be, hogy "zeneiskolák budapesten", biztos, hogy kiad egy jó párat. Én 10. éve zongorázom, szintén zenesuliban. Fél évre fizetek vmi 9ezer körül. De egy magántanár elkér kb. 3ezret egy óráért, és zenélésben egy óra semmi...Ha valóban megakarsz tanulni játszani, mindennap gyakorolj majd. :) Imádom a vonós hangszereket is, hegedûltem 2 évig. Sok sikert kívánok a zenetanuláshoz!
Jah, és zenesuliban lehetõséged van hangversenyekre is, szereplésekre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, csellóbérlésrõl nem tudsz valamit? Azt hiszem, h mindenképp kell azért is fizetni, és ez a része érdekel fõképp. Ha bérelem, akkor haza is hozhatom? Köszi a választ elõre is.
A zeneiskola tud adni hangszert! Nekem is zenesulis hegedûm volt, nem is kellett fizetnem érte, szerintem máshol sem kell. Persze, hogy hazaviheted, otthon kell gyakorolni. :)
A kérdező hozzászólása: Dejóóóó! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bilux iskola vélemények?

0

2013 őszén szeretnék újraérettségizni kémiából emelt szinten. Tudtok esetleg egy olyan tanfolyamot ami addigra nagyon jól felkészít?

Főleg a számolás terén vannak problémáim, de az elmélet átismétlése sem ártana. Nem találok nyári tanfolyamokat, szinte az összes a májusi érettségire készít fel. Mit gondoltok, keressek egy magán tanárt?

1

E-learn-os Banki befektetési termékértékesítővel el lehet helyezkedni?

Mennyi keresetre lehet számítani? Köszi előre is a válaszokat.

4

Német! Valaki? szakmai vizsgám lesz, és is kell mondatokat fogalmazi. Ebben kérnék segítséget:

Tisztelt Kovács Úr!
Tájékoztatom, hogy a programterv elkészült, amit kért. Mikor jó Önnek, hogy személyesen is egyeztessük a négy napos study tour programajánlatát (kérdés)

5

OKJ-s tanfolyamok 22 éves korig ingyenes?

szeretnék menni, de sajnos én idén betöltöm a 22, de iskola kezdés után. tehát akkor ez most mit jelent? még jelentkezhetnék ingyen vagy pedig már pénzbe kerülne?

2

Kutyakozmetikus tanfolyamot érdemes elvégeznem?

Önállóan működő vállalkozásban szeretném csinálni. Érdekel nagyon a dolog, a kutyák, saját kutyámat magam nyírom stb... Meg lehetne ebből élni, mondjuk Vas megyében?

0

Ha leteszek egy B kategóriás jogosítványt, akkor igaz az, hogy 2 hónapig nem vezethetek egyedül?

Úgy hallottam, hogy 2 hónapig csak jogsival rendelkező felnőttel vezethetek. Igaz lenne?

1

Mikor kérhetek időpontot elsősegély vizsgára legkésőbb?

Másfél hete voltam tanfolyamon, és 6500 Ft a vizsgadíj, amit be kell fizetni, mielőtt időpontot kérek.
Húzhatom ezt júniusig? Vagy elévül valamikor?

3

Megérné a gyes alatt elvégezni a gyógyszertári asszisztensi képzést?

Távoktatásban végezném el,igy csak a gyakorlaton kell részt venni.Ez ugye a suli után van,vagy már a tanfolyam alatt is?

1

Nemsokára megyek elsősegély vizsgára valaki segítene?

ugye van az elején amikor van az újraélesztés meg a stabil és hogy mindkettő elején kell mondani hogy " a környezet biztonságos, megszólítom a sérültet, ha nem reagál akkor 3-as érzékeléssel meghallgatom hogy légzését illetve a szívverését..." vagy ilyen részletesn azért nem kell? :D (mennyire?)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!