Találatok a következő kifejezésre: Minden állat a szexet (11 db)

Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll a szexhez?

Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb.

Legjobb válasz: A kurvázást én is elítélem, de a pornófilmeken "edzett" 13-15 éveseket néha helyre kell tenni. Szóval, ha azt kérdezi, baj-e hogy egy héten öt különbözõ fiúval feküdt le, meg fogom ezután is írni, hogy "igen". (még akkor is ha ezért prûd erkölcscsõsz vénasszony leszek ;)

A kurvázást én is elítélem, de a pornófilmeken "edzett" 13-15 éveseket néha helyre kell tenni. Szóval, ha azt kérdezi, baj-e hogy egy héten öt különbözõ fiúval feküdt le, meg fogom ezután is írni, hogy "igen". (még akkor is ha ezért prûd erkölcscsõsz vénasszony leszek ;)
Szerintem az is vicces hogy 16-18 evesek kurvaznak le 13-15 eveseket azzal a szoveggel, hogy ok mennire tapasztaltak, az o idejukben bezzeg maskent volt, meg hasonlok... :) Hajra!!!
Én nem szoktam, szerintem kurva az aki pénzért adja a testét. A baj az, hogy ezek a lányok 11-13 évesen már szexelnek, igaz nem pénzért, de fogalmuk sincs, mit csinálnak. kérdéseikbõl kiderül, hogy még semmit nem tudnak a biológiáról, nem beszélve az életrõl. Egy idejekorán átélt szexuális élmény az egész életed megváltoztathatja. És ami még nagyobb baj, hogy tdatlanok, felelõtlenek, nem védekeznek, és ez borzalmas, és felháborító! És kérdem én azt is, hogy ezeknek a gyerekeknek milyen szüleik vannak? Miért nem világosítják fel, beszélgetnek velük és törödnek velük? Én sokat gondolok arra, hogy erre a világra szülök gyereket? Félelmetes. Az én idõmben még volt erkölcs, 14 évesen még nem is csókolóztunk, nem ám mint most... A nyitott kapcsolat, grupi, futó kaland nem a tizenévesknek való.
Mindig van olyan ember, aki így gondolja, de ebbõl nem kellene általánosítani!
egyszer volt egy beszolása azt hiszem gagstának, mikor állandóan megrótták hogy a nöket kurvázza. "hogy is hívjam azokat a nöket akik oda jönnek koncert után és felajánlják hogy akár mindenki megrakhatja egyszerre, és úgy megalázhatóak ahogy csak lehet. ezeket nem tudom kisasszonyoknak hívni" valami ilyesmit mondott. és igaza volt. ha nem viselkedsz erkölcsösen és ahogy írták hogy baj-e hogy minden nap mással csinálom azok kurvák. volt olyan lányka annak idején a mi ársaságunkba is (már 10 éve ennek) hogy mindenki kivihette discobol akár egymás után többen is. mindenki kurvának hívta pedig nem kért érte pénzt. csak sajna szegénynek lelki problémái voltak amit csak felnött fejjel fogtunk fel. amúgy miért külömböztetei meg a társadalom a "ledér" nöket? mert könnyen teherbe esnek és az emberiség szempontjábol jobb ha csak pár gyerek van de tisztességest nevelést kap mint 10 és egy segélykéröek lesznek. aztán a sok sok betegség terjesztése. a férfiakat azért nem külömböztetik meg mert ne esnek teherbe, habár ugye nekik is gondját kellene viselni a gyereknek, de ök könnyen megteszik hogy leszarják az anyát és a gyerekét.
Engem is jópáran lekurváztak már. Van egy kérdés amire 45 válasz érkezett és minden 2. ember lekurvázott. És csak azért mert õk azt hiszik hogy felelõtlen, tudatlan kislány vagyok. De fogadni mernék hogy többet tudok pár dologról mint eggyes 18 év körüli lány.
lol elõzõ én nem kurváztalak le de amit te csináltál az nagyon nem piskóta amit a harmadik ír az szerintem is vicces... te még csak 13 éves vagy, én már 13 és fél vagyok de én szerelembõl vesztettem el a szüzességem, a te korodban én még barbiztam és eszembe se jutott a szex... röhej. én nem kurvázok le senkit. ha jólesik neki csinálja, csak könyörgöm: VÉDEKEZZEN!!! ne kelljen egy ártatlan embernek meghalnia azért mert az anyja nem bírt magával... az abortusz borzalmas dolog...
Interneten, fõleg ilyen fórumokon bármit lehet mesélni, hazudni. Ezért senkit nem keres meg a rendõrség.. Miért kell rossz indulatúnak lenni.
15:49 Kérem várja meg, amíg a rendõrség felveszi Önnel a kapcsolatot és kihallgatja a fórumon bevallott "kiskorúak megrontása" bûncselekménnyel kapcsolatban. 13 éves kiskorúval szexuális kapcsolatot létesíteni bûncselekmény, ami miatt a rendõrség eljárást indít ismeretlen tettesek ellen, Önt pedig tanúként fogja kihallgatni az ügyben.
A k.rva valóban nem a legjobb szó, én a ribancot használnám inkább...
Én 13éves koromban vesztettem el a szüzességem egy olyan fiúval, akit szerettem, és õ is engem. Nem bántam meg, mert nem volt miért. Huszas éveim elején járva elmodhatom, h 5fiúval volt szexuális kapcsolatom. Na akkor mire föl általánosítunk. Nem evvel van a baj, hanem egyesek mentalitásával, és hozzáállásával. Az elõzõ komment meg sztem értékelhetetlen.
Sziasztok! Hát már bocs de igazuk van azok télleg ribancok akik már 13 évesen nem szüzek.. képzeljétek én is annyi múltam és nem akarom még elveszíteni és nem azéé mert ronda vagyok vagy valami(sokan letérdelnének elõttem) hanem mertvan bennem annyi és az még túl korai szerintem... és most jöhetnek a kommentek hogy mien vagyok de hát ez van.
Engem nem érdekel ki mit csinál, de ha a lányokat k*rvázzák, akkor a fiúkra is találjunk már ki vmilyen jelzõt!! A "nõkre"(már aki az, és nem csak luka van) ha okkal, ha ok nélkül, de mindig van vmi megjegyzésük, az ugyanolyan, vagy talán erkölcstelenebb(hát inkább) férfi társadalomnak, még tizenéves kis p*csként is(akik itt osztják az észt, de mire föl). Most tekintsünk el attól, h szégyenteljes 12-13évesen ezt csinálni, DE VKI MEGB*SSZA ÕKET, ÉS LESZ*PATTJA a disco mellett. Azokkal mi lesz? Van korukbeli, van idõsebb, és van már agg korú is ugyebár feleség mellett. Lehet túlzok, és nem 12éveseket b*sznak az 40es, 50es, palik, de 16-18 már beficcen. Rendben, nem helyes amit a lányok csinálnak, sok ezek közül már így született, de sok ezzé vált. És kik miatt, A FÉRFIAK miatt. Ha nem lenne rá igény, vagy kereslet, van nem lenne menõ, stb.. akkor nem vállalnák be ezt egyre többen is többen. Már a mai fiatalok szexre éhesen jutnak ki méhbõl, és nem azért mert jól esik nekik, mert így vannak programozva. Beszéljük meg, mondjuk ki ezen dolgok helytelenségét, de nehogy már ez is csak a nõkre legyen kenve, h k*rvák. Pasiból 1000szer több hazudozó, baszógép van, de az a király..hahaha
Mert a magyarok [email protected] prûdek.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam, hogy hány éveseket kurváznak le. De amúgy én nem 13 éves vagyok, hanem 21 és anyuka vagyok. Szóval nem magamra értem. Bár lehet én is le lennék kurvázva, ha itt boncolgatnám a nemi életem (fõleg a tinikoromat), csak éppen nem teszem, mert nem másra tartozik :)
Másképp áll a szexhez??? Ennyi idõsen sehogy sem kell állni a szexhez. Nem viccbõl mondjuk. De asszem én már feladom a harcot, mert reménytelen. 13 évesen mindenki baromi jól tud mindent, mint egy 18 éves stb. Na, pontosan amikor ezt mondod, akkor derül ki, h nem igy van. Miért egy igazi kurva nem másképp áll a szexhez? De pénzért. De nem tudom mit vártok, amikor nomrális esetben, a legtöbb érettebb ember felfogása szerint, az igazi szex nem errõl szól. Az egy dolog, hogy "haladunk" a korral, de csak remélem nem jött még el az az idõ, amikor 13 éves kor fölött már szûzek nincsenek, sõt, mindenki gruppennel kezdi. De bennetek ez komolyan nem hagy lelki nyomot? Ennyire gátlástalan lenne egy KISLÁNY? (13) Van egy 12 éves hugom, és rettegek. De az tuti, h õ nem lesz ilyen. Asszem ez nevelés kérdése is... asszem ennyi
jaa télleg. akkor bocs, te normális vagy. az nem piskóta, amit a medencés csaj intézett.
utolsó elöti válasz adó hol volt az a kérdés akik 45 en válaszoltak? milyen kérdést tettél fel? ez durva!!
A kérdező hozzászólása: Na jó, de már megint arról van szó, hogy a 13 évesek így meg úgy. De amikor a kérdést anno feltettem, nem a 13 évesekre gondoltam.

Mitévő legyek? Karácsonykor szakított velem a barátnőm. Másfél éve voltunk együtt, minden tökéletesen működött, szeretet is őszinte barátság is volt, a szex is működött. Azt mondta, már nem érez semmit irántam, áll. két hét alatt megváltozott.

Tavaszra megkértem volna a kezét, és lehetőleg összeköltöztünk volna. Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk. Mitévő legyek, kérjem meg a kezét? 25/F

Legjobb válasz: "Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.

"Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.
Heti egy alkalom és másfél év elég kevés szerintem egy lánykéréshez, de ez saját vélemény. Szedd össze magad, találkozz vele, és beszéljétek meg.
Ezek után nehogy meg kérd a kezét. Hagyd a fenébe, felejtsd el, ha ez a döntése...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, lehet kevés idõnek bizonyul, annyit azonban mondhatok, hogy nem a szex tartotta össze a dolgokat. Ez holtbiztos. Sajnos, anyagi helyzetem eddig nem tette lehetõvé az összeköltözést (õ nem dolgozik), most javulnak a dolgok, és szüleim is segítõkészek. Megegyszer köszönöm.
A kérdező hozzászólása: További válaszokra is kíváncsi lennék, köszi
És reméljük, hogy nem egy másik srác miatt változott meg ilyen gyorsan. Sajnos nem lenne meglepõ...
A kérdező hozzászólása: Elmodása szerint nincs másik srác, eddig õszinte volt velem...
Igen, sûrûn szoktak ilyeneket mondani. Egy nõnél is nagyon fontos a biztonságérzet. Általában inkább benne maradnak egy rosszul mûködõ kapcsolatban, mint hogy kiszálljanak a semmibe. Ha meg tényleg nem pasi van a dologban próbálj meg vele beszélni személyesen. Ha szeret, még megpróbálhatja veled, ha viszont már elmúlt...
én azt tapasztaltam hogy abban a pár pillanatban leálsz és aakor merev marad .az orgazmus megvolt de olyan mintha elõrõl kezdenéd...
Én nem szeretem ha utána folytatja több okból is: 1.:félek, hogy lecsúszik a gumi, mert elõfordult már, hogy folytatta és félig bennem maradt, meg nagyon megérzem hogy "ereszt" 2.: ha magamból indulok ki, akkor orgazmus után már nem sok mindent szeretek csinálni, ami sok energiával jár. Egy kis cirógatás, beszélgetés, de semmi extra. Lehet hogy a pasik mások, de nem várom el tõle hogy folytassa (bár õ szokott próbálkozni, mert kis lelkiismeretes :) ) erre azt mondom: igyunk egy üdítõt, együnk egy szendvicset, aztán kezdjük elõlrõl :D
Nálam hangulatfüggõ a dolog. Ha jól érzem magam, abszolút nem lankad le, ha fáradt vagyok, szinte azonnal. Duplán elmenni nem nagyon szoktam, azért folytatom ejakuláció után, mert nem akarok önzõ lenni. Ha nekem jó volt, neki is legyen. :)
igen, elõfordul ilyen. de nálam talán 2-3x volt ilyen, mert nekem általában annyira érzékeny a farkam, miután elélveztem, hogy kellemetlen azonnal folytatni.
igen simán. Én hamar elsülök általában, de tudom folytatni és utána megy bármeddig, szóval így jó mindenkinek
simán áll ha kanos vagy olyan is volt már hogy visszaraktam ott nyomban és nyomtunk még egy menetet meg olyan is amikor duplán sûlt el
De van olyan. Nem kell ahhoz viagra. Én ha kiverem akkor még egy fél órát áll utána.
hát én elsõre birja ameddig birja( attól függ mit teszne elõtte velem ;-) ) utánna ha még1X nekilódulunk akkor meg birni szokta. de nekem változó volt hogy jó 10 percig még birta volt hogy csak 4-5 percig! sztem ez ember és gyakorlat fûggõ!!
ha vkinek áll utána az vszínû vett be viagrát, mert olyan nincs h kézzel kivered és még utána is áll ez a természet rendje h lekonyul de mondom lehet tenni ellene viagrával
A kérdező hozzászólása: Dugja a csajt, közben elélvez, és dugja tovább, ki se veszi meg semmi, csak folytatja... Ilyen van?
Igen van ilyen! Ezt az én Uram is tudja! Elélvez, pár másodperc szusszanás és mehet tovább ugyanúgy mint elõtte! ja és a szusszanás idején is bent van(csak mert ez a kérdés lényege).

Minden fiúnak áll reggel a fa. A? Mindegyik úgy ébred? És ilyenkor jól esik a szex?

Legjobb válasz: 95%-nak 95%-ban áll... Én 100ból 95ször igy ébredek pl... És ha nem abban a fázisban vagyok, hogy 'Hol vagyok?' hanem már kicsit felébredtem, akkor mehet... De ez egyén+hangulatfüggû... Ha úgy reagál a kezdeményezésedre akkor igen...

95%-nak 95%-ban áll... Én 100ból 95ször igy ébredek pl... És ha nem abban a fázisban vagyok, hogy 'Hol vagyok?' hanem már kicsit felébredtem, akkor mehet... De ez egyén+hangulatfüggû... Ha úgy reagál a kezdeményezésedre akkor igen...
07:25 Ez is hülyeség. :D Mindig jut bele vér... :D
Persze, hogy áll!
01:27 ez hülyeség, szerintem majdnem minden ember elmegy wc-re lefekvés elõtt. Köztük én is, és minden reggel áll a bré. Tudomásom szerint ez azért van, hogy ha te magadtól nem is élsz egyáltalán szexuális életet, legalább napi egyszer jusson vér a péniszbe. Tehát ez a szervezet egyfajta biztonsági metódusa arra, hogy ne haljanak el ott a sejtek.
Nekem nem mindig, de a legjobban ilyenkor esne a szex, mikor még friss vagy, és nincs tele a fejed a napi gondokkal.
páromnak max akkor áll reggel ha magunktol ébredünk de ez ritka, óra kelt korán..olyankor meg wc, kávé, öltözik, megy, idõ se lenne ilyenre sztem ez megszokástol függ, kinek mi jo reggel (nekemis max egy energiaital, internet, meg hogy mindenki hagyjon békén:D) L
A fiúknak azért áll reggel, mert az alvás alatt vizelettel megtelt húgyhólyag nyomja a prosztatát, és ezt az agy szexuális izgalomként érzékeli. Tehát azoknak a fiúknak, akik este kimennek pisilni, reggel nem áll fel, kivéve, ha a barátnõjük rásegít.....
Azt nemtudom hogy mindenki ugy ébred e de én pl mindig és erotikus töltetû álom után ahogy felébredek állat dolog kicsapni :D
Csak be ne pisiljen helyette.
Mi az a fa.A?
Az abszolut öregség akkor kezdõdik, amikor a hajnali merevedés a deréknál kezdõdik....
Ne vitatkozzatok már. Nem az a lényeg, hogy miért áll, hanem az, hogy áll. Az már baj, ha nem áll.
tegnap 22:13 Na, csapd fel a biológia könyvet. Kitalálom, lány vagy. Márpedig azért áll mert vizelni kell!
Reggel magasabb a tesztoszteron szint, nem azért mert húgyoznia kell. Jesszus...
Normális dolog, de szerintem ez attól is függ, mennyire fáradt az illetõ, mennyire él gyakran szexuális életet és igenis függ attól is, hogy mennyire kell pisilnie. Az én páromnak is szinte minden reggel áll és nagyon sokszor azért, mert már nagyon kell pisilnie. Az igaz, hogy akkor nem annyira keményen, mint szexuális izgalom hatására.
Én úgy tudom ez azért van, mert alvás közben az agy ellenörzi többször is a test funkcióit, és ezért akár 5x is lehet merevedése egy férfinak alvás közben. Ilyenkor tényleg jobban esik a szex, szerintem nincs jobb módja egy napot elkezdeni.
A páromnak van, amikor áll, van, amikor nem. Volt olyan, hogy inkább korán 5 óra körül vettem észre, hogy állt neki. Õ reggel nem szereti a szexet.
én nehezebben megyek el reggel... néha jól jön néha rosszul

Több, mint 2 éve vagyok a barátommal. Nagyon jó a kapcsolatunk, de a szex egy rémálom. Vagy nem áll neki, vagy 1-2 lökés után el is megy. Mit tehetünk hogy jobb legyen?

Kielégít utána másképp, és sokáig beértem vele, de már nagyon hiányzik a szex. Ez így nem olyan sajnos. Õszintén megmondom, hogy nem gondoltam a kapcsolatunk elején, hogy nem tudjuk megoldani. Próbáltam türelmes lenni, egy ideig vártam hogy magától megoldódjon a dolog. Azóta már a szexuálpszichológust is megjártuk, sok dolgot kipróbáltunk, de sajnos 2. -3. alkalommal is ugyanolyan gyorsan elsül. Valami ötlet? Nem bírom már!

Legjobb válasz: én tudok neked segíteni....van valami ami nekem bevált.. és van belõle nekem,ha kell..

én tudok neked segíteni....van valami ami nekem bevált.. és van belõle nekem, ha kell..
tegnap 03:18 :DDD Basszus! Miért álltál össze vele, ha ennyire impotens a csávó??? Heringgel akarsz fát vágni? Mindegy! Együtt érzek veled de segíteni nem tudok. Mármint a barátodon. Egyszer te is meg fogod ezt unni és akkor szétmentek.
1-es megoldás: Szakítasz õ meg keres egy csajt akivel megy neki, vagy öngyilkos lesz bánatában. 2-es megoldás: Elmegy a srác pszichológushoz aki nem kezdõ és megkeresteti hogy van-e valamilyen gyerekkori traumája. Amúgy meg minden együttlétnél az hogy a barátod már elõre fél a kudarctól, vagy hogy nem tudja kiverni a fejébõl hogy õ mekkora egy béna és hogy még téged sem tud kielégíteni, és így el sem tud lazulni, az egy gátló tényezõ amin szintén dolgozni kell!!! 3-as megoldás: A barátodnak mutass leszbipornót, normál pornót majd homokos pornót! Valamint az exgirlfriendmarket.com-ot vagy a nubiles.com-ot is lapozgassa át! Ha arra sem áll fel akkor a barátod talán tartozik magának, neked és a szüleidnek is egy vallomással! :D Ha semmi sem segít és a barátod sem homár akkor csak a szakítás vagy a férrelépés marad, mert elõbb utóbb úgyis szét fogtok menni emiatt!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor nem áll neki , úgyhogy... :(
01:44!!!! azt írtad, hogy szex közben gondoljon vmi kevésbé izgatóra... akkor te meg úgy fogyókúrázz, hogy evés közben gondolj egy tányér kakára..:D
A korai magömlés általában nem testi probléma, felesleges gyógyszerekkel és mindenféle csodaszarral kísérletezni. Sokat segíthet egy szakember, akkor is, ha kellemetlen ezzel elõjönni. Ha nem, akkor próbáljon meg önuralmat tanulni a maszturbáció alatt, izgassa magát minél tovább, de ne menjen el. Aktus elõtt ne maszturbáljon egy napig, aktus közben koncentráljon arra, hogy ne élvezzen el, gondoljon valami másra, kevésbé izgatóra. Hatásos lehet a farok hasi oldala tövének a nyomása is, ez fizikailag akadályozza az ejakulációt. De a barátod leginkább magán segíthet, a korai magömlés majdnem mindig valamilyen régi rossz (általában maszturbációs) beidegzõdés következménye.
nem is kell utána állnia csak amíg be keni és aztán lelankadhat és 2 óra múlva le kell mosni és mehet a dugás.. de, ha gondolod megduglak helyette..:)
A kérdező hozzászólása: hát mi nem állóra kentük. de mi értelme van? hisz míg kivárod a 2 órát, már nem áll...
mindig álló farokra kell rákenni mert csak akkor van hatása... és ezt sehol nem írják... csak egy kínai oldalon..egyébként onnan tudom azt is , hogy kb 3 hét múlva a felbontás után el megy a hatása..
A kérdező hozzászólása: írd...:)
szerintem biztos, hogy nem jön rá senki annyibol, ha valami hozzád közeli helyet írsz le.. de esetleg, ha már ennyire kell egy pasi én önként feláldozom magam..:D egyébként meg elfelejtettem valamit a használati utasításbol.. ami a leg fontosabb..:)
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném megmondani h hol lakok, nem szeretném ha véletlenül is rájönne valaki, hogy kik vagyunk. Nem magam miatt. Egyébként megy mindenkinek a zöld kéz
kérdezõ ..én segítettem volna de nekem nem nagyon válaszolsz úgyhogy én sem írok többet..
Az óvszert is? Az orgazmuskésleltetõs óvszert is?
Hú, ez nagyon brutál helyzet. Ritka kedves és ragaszkodó vagy, de akkor sem fog ez menni. Tudom, hogy ez meg egy brutál kijelentés , de hát ha a szexuálpszichológus meg a kenceficék sem , - mondjuk egy rendes urológust próbáltatok már? Már ugye a felállás ügyben. Mert a hamar elsül, azért egyszer csak megoldódik, csak ahhoz meg sok alkalom kell
A kérdező hozzászólása: Igen, urológusnák is voltunk... :(
Az óvszeres kérdésre még mindig nem reagáltál semmit.
Gondolom arra vonatkozott meleg-pornós tanács, hátha az valójában.... Az alkoholra azt mondják, hogy erõsíti a vágyat, de csökkenti a teljesítményt - én már igen régen ittam ilyesmit, de tényleg igaz. Esetleg? (a srác nagyon hálás lehet neked!!!)
A kérdező hozzászólása: Egyébként úgy érzem hogy kíván és szeret. Persze lehet hogy naiv vagyok.
A kérdező hozzászólása: Állítólag mással még ennyire sem ment neki, és mikor összejöttünk, ennél is rosszabb volt a helyzet, még azelõtt elment, h betette volna. Ráadásul sosem volt kedve a szexhez, szégyenlõsködött és szinte sosem állt neki (úgy ment el h nem állt). Verte már ki elõttem... Ez miért volt fontos? Melegpornót nem néztünk még.
tegnapelõtt 20:16 Szerintem a helyzeted olyan mintha egy autót kéne vezetned olyan kormányzással h pl mûzli darabokat dobálnál a mûszerfalon elhelyezett mérleg két serpenyõjébe és amerre lejt arra és úgy fordul a kocsi. Szóval eléggé elcseszett a helyzet! Azt ugye tudod h olyan nem létezik h mindent próbáltunk és nem jó! Mert Minden lehetséges a megfelelõ módon. Ha a fiúdnak te vagy az elsõ akkor kevesebb az esély a jó diagnosztikára, de ha nem akkor adhatna némi támpontot h mással milyen volt. Egyszer volt egy számológépem, ami csúcsszuper volt és szép és jó volt a fogása is, és imádtam, mindenhová azt hurcoltam, de betört a kijelzõje, és bármennyire is fájt nem használhattam többé. Feltettem a polcra és azóta is síratom. A barátodat viszont nem lehet feltenni a polcra és az õ kijelzõje sosem mûködött, így kissé más a helyzet, nameg õ nem is elemes, de azért a tanulság érthetõ. Egy idõ után úgyis meg fogod unni ezt a hiányt. De lehet h élve le leszel temetve mellette és fiatalon fogsz 50 évesnek és öregnek látszani akit meggyötört az élet de te kitartottál mellette. Amúgy a leszbipornót, ill a melegpornót próbáltad már? Kérd meg h verje ki elõtted! Az menne neki? Nekem volt pl hogy a mostani barátnõmre gondolva mindig lelohadt amikor rá gondoltam közben. Azóta is másra verem, de a szex azért megy. Tegnap este pl egész jó volt, igaz álmomból ébredtem félig kómás voltam és el tudtam vonatkoztatni az idegesítõ prûd személyiségétõl és egy nagyon jó menet volt. :) Látod, nem vagy egyedül a problémákkal, bár a tied nagyobbnak tûnik. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon is tudom h milyen, ezért nehéz nélküle.
tegnapelõtt 02:42 Nem azért mondod ezt mert nem tudod milyen a jó szex? :) Szerintem vegyetek be egy csajt 3. -nak. Máskülönben meg tényleg nem mûködhet így egy jó kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: A vibrátor nem ugyanolyan, de egyébként élünk vele... Nem szeretnék vele szakítani, ha ilyen lesz egész életemben a szex, akkor sem. Mással nem lennék ilyen boldog, szerintem semmilyen szex nem tudja ezt kárpótolni.
Esetleg egy vibrátor, segítségként? Tetszik ám, hogy annyira süket vagy a "szakítsatok" jellegû tanácsokra!
kérdezõ! küldesz nekem privátra fb elérhetõséget,
A kérdező hozzászólása: Óvszer nélkül sem jobb. Egyébként volt h eljutottunk 5 percig, aztán megint hatalmas visszaesés, ami hónapok óta tart. Nem stresszesebb, nem rosszabb a kapcsolatunk, egyikünk sem tudja , miért van ez megint.
Épp fordítva mondták az óvszert, én is fordítva mondanám, hogy a nélkül, talán? Lehet, hogy valami kamaszkori rögzülés, de óvszerben nekem is nehezen megy 2 percnél tovább, meg valahogy a merevedést is csökkenti, hát azért üzemképes, de mittom én. Szóval VAN negatív hatása. Hát, ha nincs kezelhetõ testi oka az impotenciájának, meg a szexuálpszichológus sem tud semmit javítani 2 év alatt semmi javulás - én nem tudom, miben bíznék még.. bocs.
A kérdező hozzászólása: De, próbáltuk már óvszerrel is, többször is, de semmi hatás...
A kérdező hozzászólása: Nem vicceskedni akarok...De tényleg mindet kipróbáltuk. :(
Óvszerrel szexeltek? Ha nem, lehet nem ártana bevetni. Sok fiú mondja, hogy kevesebbet érez benne.
http://www.menmax.hu/eletmod/09/04/18/ejakulacio-kesleltetes.. Itt vannak praktikák, hogy egy pasi milyen módszerekkel lehet képes késleltetni az orgazmusát...a párom kíváncsiságból kipróbált ilyen dolgokat(pedig nem voltak ilyen jellegû problémáink, csak kíváncsi volt) és egész jól bevált például az elsõ módszer, amit itt részleteznek.
Ne szexelj vele egy pár hétig és ne is hokizzon!Ezt kipróbáltátok már?
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk az alkoholt, a gyógyszereket, péniszgyûrût, hogy kiveri magának elõtte, h sokáig nem csinálja elõtte, tulajdonképp nem tudom mit hagytunk ki, de remélem hogy van ami kimaradt és segítene...
Igyon meg egy stampedli pálinkát.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltuk, de semmit nem használt. Alig tett rá valamennyit, és nem állt...
http://kiprobalt.blog.hu/2011/02/02/suifan_kwang_szarnyakat_ad én ez kipróbáltam és ez az egyetlen ami mûködik... és, ha érdekel tudok jó áron eredetit
na szóval van egy készítmény amit mindjárt belinkelek és azt olvasd végig..
A kérdező hozzászólása: nagyon érdkel
én tudok segíteni a korai magömlésen... de rajtad is segítek, ha akarod..:D , ha érdekel, hogy hogyan bírná tovább akkor írj...egyébként a potenciazavar a frusztráltságtól van..amiért gyoran el sül..
A kérdező hozzászólása: Én 23, õ 26.
hány éves vagy kérdezõ...és a pasid hány éves?
A kérdező hozzászólása: Ha ennyire jó csaj vagyok, miért van az h néha nem áll?
Szerintem túl jó csaj vagy. Rondítsd el magad egy kicsit.
lehet, hogy nem az eredetit használtátok és lehet, hogy rosszul használtátok.. elõször én is rossz helyre kentem és úgy égett tõle a faszom, hogy könnyeztem de aztán utána olvastam és most már 20-25 perc egy menet...ha érdekel eredeti 3500ft a magyar hivatalos forgalmazótol akkor nekem van..és ez garantáltan jó szerintem próbáljátok ki .., ha kell elmondom, hogy hogy kell rendesen használni mert a legtöbb tájékoztató félreérthetõ..
A kérdező hozzászólása: Ki. Akkor van az, hogy elmegy még mielõtt betenné...
A kérdező hozzászólása: Szerintem eredeti van. Megmondanád a pontos használat módját? Ha nem jön össze, lehet hogy elfogadom az "eredetit".
ja még valami fontosat elfelejtettem a használatához mondani a Suifan´s Kwang-ról
merre felé laksz kérdezõ??
Akkor hatalmas lenne a fasza, de teljesen érzéketlen.
A kérdező hozzászólása: viagra hatása: 3-4 x 1-2 perces menet, aminek a végére majdnem infarktust kap
És ha beszedne egy viagrát?
merre felé laksz kérdezõ?
nem baj az, ha nevetséges, kicsit játssz rá, õt nem ez fogja érdekelni, nem ez lesz neki a lényeg. ja és egyáltalán ne aggódj, én pasim pl nem izgul fel arra, ha csak úgy csupaszon, puszta kézzel fogdosom, simogatom a péniszét. ruhán keresztül, nem az ágyban, sokkal hamarabb feláll a fiúknak, ez tény! próbáld ki hogy még ruhában szanaszét izgatod, cukkolod, és ha már könyörög, hogy had dugja be, még akkor is mondogasd, hogy pl "de hisz be se fog férni" vagy csak egy sima "a-a" szexi hangon is megteszi. aztán megadod magad és mint a filmekben, hirtelen a lényeges ruhák le (nem feltétlen midnen, az is segíti a hosszabb menetet szerintem), és irány az ágy. a lényeg a gyorsaság, semmi magyarázkodás. oké, tudom, hogy ezek gáznak tûnnek elsõre, de eskü nálunk mûködik. sokkal hosszabb meneteket dugunk, sokkal szenvedélyesebb, és nekem is, neki is orgazmusa lesz. remélem tudtam segíteni!!
ja azt el felejtettem mondani, hogy , ha ki nyitottátok az üvegcsét akkor kb 3 hét mulva el megy az ereje..tehát, ha rég óta ki lett nyitva akkor az is oka lehet annak, hogy nem használ.. a helyes használata: hátra kell húzni a fitymát és a makk tõvénél alul bekenni és meg kell várni a 2 órát mindenképp..de várj itt egy kép.. http://www.google.hu/imgres?q=suifan+s+kwang&um=1&hl=hu&safe..
A kérdező hozzászólása: Szerintem stimmel minden, de nincs itt épp.
az az eredeti aminek a dobozán a sas van és az üvegen domboru kínai írás van ja és fa pálcikavan hozzá... ha ez a három dolog stimmel akkor eredeti..
A kérdező hozzászólása: Szoktam neki mondogatni, lehet hogy nem elég kitartóan? Tulajdonképpen nevetségesnek érzem magam olyankor, hiszen alig áll... Vagy ha mégis, és elmegy, hogy mondjam azt hogy milyen jó volt? De azért ha van rá lehetõségem, megragadom az alkalmat és fényezem.
velünk is volt ilyen, ugyan így kipróbáltunk mindent, és az utsó, legegyszerûbb ötletem be is vált! mondogasd neki, hogy milyen kemény a farkad, istenítsd egy kicsit, had szálljon el magától, dicsérd sokat, önbizalomhiánya van, fõleg most, hogy nem tudja kielégíteni 100%-osan soha a szerelmét. nekünk teljesen megjavult a problémánk, és már 1 éve zökkenõmentesen dugunk, szinte alig van olyan póz amit még nem próbáltunk ki :) (elõtte 2 évet bénáztunk, úgy ahogy ti) sok türelem kell, megértés, de azt hiszem nálad is megvan ez, ha jól látom :)
lehet nem illetek össze. ennyi

Korán kelek minden nap és álmos vagyok. Lehet ez az oka, hogy nem áll fel és nem kívánom a szexet?

21 éves srác vagyok, és van barátn?m is szinte minden nap együtt vagyunk és rendszerint van szex is, de nekem olyan nehezemre esik, pl. ha én vagyok felül és nekem kell mozogni majdnem bealszok, kimerült vagyok és lelankad a farkam is néha és van amikor nem kívánom. Múltkor 10 órás alvás után viszont m?ködtem rendesen, de kezdek félni nem-e vagyok impotens. Mit gondoltok, lehet tényleg a kimerültség az oka mégis?

Legjobb válasz: lehet, persze. más kérdés, h a kimerültségnek mi az oka? lehet kevés a vitamin/tápanyag beviteled is. a korán kelés önmagában pláne 21 évesen erre nem indok...

lehet, persze. más kérdés, h a kimerültségnek mi az oka? lehet kevés a vitamin/tápanyag beviteled is. a korán kelés önmagában pláne 21 évesen erre nem indok...
Menj el egy vérvételre. Valszeg vitaminhiányod van, nyugodtan szedheted egy darabig az ajánlott adag 2-3x -osát is. És valamit szedjél folyamatosan(ne pezsgõtablettát hanem rendeset). Ezek a mû gyári kaják, meg az életmódunk okozza. Jó ez a civilizáció. De komolyan mondom.
Már hogy ne lehetne indok a kimerültség. Végülis tényleg nem kell elolvasni a kérdezõ sorait, csak böfögni fel az észt.., írja, hogy ha kialussza magát mûködik., akkor tényleg: biztos nem a kialvatlanságtól van., Okosok...,
Azért menj el egy vérvételre, az sosem árt. Pl. lehetsz attól is kimerült, hogy magas a cukrod, de ezer más oka is lehet. És aludjál sokat :)
Egy kis karbantartás nem árt barátom! HA kimerültebb vagyok, én sem kívánom a szexet, pedig én állandóan csinálnám. Egy kis vitaminnal segíts a szervezetednek. A gyógyszertárban kapható Ginseng Royal Jelly 10 ampulla, 800 Ft körül van. Egyet megiszol naponta, mintha kicseréltek volna! Nem vagy impotens, nyugi, ne pörögj rá ilyenekre.
Ne hencegj, mert úgy maradsz! :D
lehet, a csajod elégedetlen volt, és titokban viagrával etet...
Lehet, hogy jól érzed magad a csajoddal, és minden oké. Régebben nem így lehetett...

36 éves a párom, és soha nem elég neki a szex. Már a csókolózástól is áll a fütyije és akár két órán át is bika az ágyban. Állandóan "éhes" és mindig tettre kész. Néha ez már fárasztó számomra, szexmániás lenne?

Legjobb válasz: Nem szexmániás, valószínûleg egészséges ösztönei vannak. Örülj neki! :) Vagy küldd át hozzám! Cserébe küldöm az enyémet, õ meg elég lusta e témában. :(

Én megértelek, ha ez megnyugtat. Nõ vagyok, de idegbajt tudok kapni tõle, ha sokáig tart a szex, mert hamar elélvezek, és elvárom, hogy a szex gyors és szenvedélyes legyen, ne pedig órákon át kelljen vergõdni... Aminek a végében már valóban semmi élvezet nincs, csak várod, hogy végre vége legyen... Nekem is volt ilyen barátom régen, de én megmondtam neki, hogy nekem ez így nem jó.
Nem szexmániás, valószínûleg egészséges ösztönei vannak. Örülj neki! :) Vagy küldd át hozzám! Cserébe küldöm az enyémet, õ meg elég lusta e témában. :(
tippet nem tudok adni , bocs az off ert de mas no orulne ennek
Elõbb döntsd el, hogy dicsekszel vagy panaszkodsz, aztán tedd fel a kérdést érthetõen! Van baj? Mi az? Nincs baj? Minek kérdezel? Ha csak néha fárasztó, akkor azon alkalmakkor megkéred, hogy hagyjátok ki, vagy megoldod kézzel-szájjal. Amúgy meg örülsz neki nagyon. :D :D :D És ha most bekategorizálod "mániás"-nak, akkor mi lesz? Kevésbé fogja kívánni a szexet, vagy elküldöd elvonóra??? :) :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem dicsekszem és nem is panaszkodom, csak néha már túlzás szerintem. Ha egy nap kimarad tiszta idegbeteg lesz. Ja és nem tudom csináltad e már kézzel szájjal 80 percig? Hát nem nagy élmény már a vége felé. Kár volt kérdeznem, nem is teszem többé. Szép napot nektek.
Fütyije? Hány éves vagy, 12?
Én is megértem a problémát. Ami nem is az de mégis. Én pl egyáltalán nem igénylem minden nap a szexet, párom napi hármat is simán kibírna. Ha pedig kétórás szeretkezést akarna nap mint nap, azzal fõleg kikergetne a világból. Egy alkalommal 20-25 perc simán elég, nem kell két óóóóraa! Ha beszélni próbálsz vele mit szól?
Szia! Irigyellek, az én párom a fordítottja, évi 1 alkalom, hiába erõlködöm.
Évi 1 ? Te nagyon pókhálós lehetsz! :S
Az évi 1-es vagyok, és elváltam az idén februárban, tehát egy darabig pókhálós is maradok (hogy a te szavaiddal éljek).

Minden állat élvezi a szexet?

a barátn?m szerint egyáltalán nem, s?t csak a bálnák. én ebben er?sen kételkedem.pl a kutyák nem ugy néznek ki mint akik nem élvezik

Legjobb válasz: Egyes fajok nem az elvezetert csinaljak. De pl. a disznoknak nagyon hosszu az orgazmusuk. ;) És ha jol tudom, a delfinek azok akik csak durr bele a kicsi delfinert..:D:D

Egyes fajok nem az elvezetert csinaljak. De pl. a disznoknak nagyon hosszu az orgazmusuk. ;) És ha jol tudom, a delfinek azok akik csak durr bele a kicsi delfinert..:D:D
Én úgy tudom, hogy pl. a kutyák élvezik.
az állatoknak, csak ösztöne van, nem tudja magárol, hogy: "én látok egy jó csajt, na flörtöljünk, dugjunk..." megérzi az ilyesmit, és cselekszik öntudatlanul.. egyes délamerikai majmok, és pl delfinek, mint ahogy azt sokan elmondták télleg élvezik a sexet, õk értelmileg fejlettebbek az emberekrõl ne is beszéljünk :)
a csigák is élvezik, a mésztû szúra felizgatja õket, de azt nemtudom, hogy orgazmusuk van-e :D
Delfineknel maga az elojatek hosszu, es elvezetes, maga a behatoals esatobbi kevesebb mint 5mp... Disznonal kimutattak az orgazmust, macskafeleknel feltetelezik. Bonobo (torpecsinpanz) egyertelmuen. Ugyhogy a valasz, nem mindegyik, de van jopar, ami igen.
Istenem , egy régi kérdésnél meddig papoltam, hogy az állatok nem az orgazmusélrt csinálják, hanem az utódnemzésért!!De egyik sem hitte el....most végre nem csak én írom, hogy:csak a delfinek élvezik...El lehertne már végre hinni
Én is ugy tudom hogy csak a delfinek élvezik.
csak a delfin élvezi !!!
A bogarak, a rovarok sem élvezik, csakis az utódnemzés miatt csinálják.
A nõstény macskának például kifejezetten fáj. (Épp ezért tart az aktus 10 másodpercig.)

Miért van az, hogy a pasim néha egyáltalán nem akarja a szexet, vagyis ő akarja csak a.. nem, ekkor mindíg azt érzem hogy én vagyoka rosz és csúnya aztán két nap múlva már úgy áll neki ahogy kell sőőt. Ez mitől lehet? (20éves L)

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:)Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D

Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:) Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D
Hát igen az is lehet hogy ha nehéz fizikai munkát végez, hogy a fáradtság miatt van..semmiképpen nem szabad magadra venni, mert nyílván szeret és kíván téged:)
Velünk a 2 és fél év alatt egyszer fordult ilyen elõ. Akkor azért, mert idegileg is ki volt bukva, és a vérnyomása sem volt rendben. Neki vmennyire felállt, de annyira nem, hogy együtt tudjunk lenni. Neki pár nap után helyreállt, amikor rendbejött a vérnyomása.
Öhm, talán azok, amiket itt leírtak? Ne aggódj, biztos vmi miatt ideges, vagy fáradt, vagy a vérnyomása ingadozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez nagyon aranyos válasz volt...(én is szoktam sírni miatta) de aztán meg szokott nyugtatni hogy most elfáradt de õ még attól ugyanúgy szeret... persze a csókok sem szoktak elmaradni.egyébként 3 éve vagyunk együtt nem sûrûn történik ez meg de ha igen akkor rosz..
Bíztos nem tetszel már neki!! Valószínû, más mi lehet????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) akkor megnyugodtam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!