Találatok a következő kifejezésre: Mind a szeretjük (2756 db)

Mit gondoltok arról, hogy ő (rokon) még mindig a szeretőm?

Gyerekkoromban rámszállt a nagybátyám, molesztált. Nem tudom miért nem szóltam soha sem, de nem is ez a lényeg. Én most már 20 éves vagyok, de még mindig olyan, mintha lenne egy "közös titkunk". Ha kettesben maradunk egy szobában, még mindig ölelget puszilgat, néha szájon akar puszilni, de én undorom ettől és ezt nem szoktam engedni. Nem mindig szeretem, mikor szorosan magához láncol, ölel, alig akar elengedni, néha akkor elkezdek szédülni. Közben szépeket mond nekem, rólam, szeretget. Máskor meg teljesen úgy iselkedek vele, mintha egy jó haverom lenne. A rokonok közül valamiért vele szoktam mindig leállni dumálni kis apróságokról, néha mutatok neki zenét, játékot, történeteket, vicceket mesélek neki... stb. De én mai napig nem tudom elengedni magam szex közben, és írtózom a meztelen férfi testtől is.

Legjobb válasz: Teljes környezetváltozás? Összejönni egy olyan pasival, aki megért, és lehetõleg minél messzebb lakik, hogy hozzá tudj költözni?

Teljes környezetváltozás? Összejönni egy olyan pasival, aki megért, és lehetõleg minél messzebb lakik, hogy hozzá tudj költözni?
de miért nem tudod megmondani?
sajnos te nem vagy oké agyilag:/ keress fel egy szakembert minél elõbb. nagybátyáddal meg többet ne találkozz
A kérdező hozzászólása: Meg nem mondtam, hogy mi van a szexel, mondtam hogy nem tudom megmondani. De olyan mintha titkos kapcsolatunk lenne.
A kérdező hozzászólása: Semmi, csak kíváncsi voltam mit gondoltok. Akkor ezek szerint normális. De amúgy nem tudom, hogy szeretem e a társaságát, csak úgy viselkedek.
Annak lehetsz a szeretõje akivel lefeküdtél.Ha nem volt szex akkor nem vagy és nem voltál a szeretõje.Max.fogdosott vagy kényszeritett hogy simogasd a farkát.De az nem ugyanaz mintha megdugott volna.Ha jól esik a társasága akkor mi a problémád?
"Hogy szexelünk-e, arra nem tudok válaszolni." Mindegy, mostmár tudjuk hogy szexeltek :D
Akkor az PEDOFIL!!!
A kérdező hozzászólása: Most 20 éves vagyok, kb 5 éves korom óta "szeret". Hogy szexelünk-e, arra nem tudok válaszolni.
Nem értem. Vagy élveznéd, vagy a társaságától is irtóznál.
Vérszerinti rokon?Koptasd le!És hogy könnyebb legyen keress fel egy pszichológust!Mert ne hogy kialakuljon vmi lelkibetegség!Mert én is 12-éves voltam és egy vén majom zaklatott és az után Paranoiás lettem.
Most akkor k*rogat téged?Nem értem :D
Szerintem nem tesz jót ha találkozgatsz vele. Egy doki amúgy nem ártana.
Ez semmikepp sem normalis, egyreszt a rokonodrol van szo, masreszt gyerekkorodtol kezdve gyakorlatilag molesztal. Mindenkeppen segitseget kene kerned valakitol, elso korben beszelned kellene valamelyik csaladtagoddal, akiben megbizol es tudod rola, hogy normalisan, eretten, intelligensen tudna kezelni egy ilyen helyzetet. Masodik korben valoszinuleg egy szakember segitsegere is szukseged lenne, mert egyertelmuen latszik, hogy lelki problemaid vannak emiatt.

A társadalom miért mindig a szeretőt ítélni el és sose a házasságtörőt?

Legjobb válasz: Mert nincs igazságérzetük sokaknak. Én egy 29 éves nõ vagyok de én mindig azt a felet ítélem el, aki megcsaló a kapcsolatban!Mert mindig annak kell gondolkoznia, akié a nagyobb felelõsség!

Mert nincs igazságérzetük sokaknak. Én egy 29 éves nõ vagyok de én mindig azt a felet ítélem el, aki megcsaló a kapcsolatban!Mert mindig annak kell gondolkoznia, akié a nagyobb felelõsség!
Én azt ítélem el, aki megcsalja a másikat. A "megcsaló" nem tartozik nekem semmivel, a férjem viszont hûséget esküdött. Ha elcsábítható, akkor csábítják el. Ha nem ez a nõ, akkor másik.
Mert egyszerûbb egy harmadikra fogni, mint belátni, hogy mi is hibáztunk... Ilyen az emberi természet. De szerintem ilyen helyzetben mindhárman hibásak. Egy szeretõ, 23L
Én speciel mindkettõt elítélem.
Én voltam már szeretõ, de egy olyan kapcsolatban ahol elméletileg nem is aludtak együtt és sokszor beszéltek már válásról, én szerelmes voltam, a férfi nem tudom.A feleség pedig nem engedte el a férjét, pedig õ is tarthatott szeretõt, hisz ritkán voltak együtt és egyikse tudott a másik hollétérõl...Ha én lennék ilyen helyzetben akkor a megcsalóra haragudnék, nem pedig a szeretõre, bár van egy lány akit nem bírok, mert az rászáll minden pasira, az enyémmel is flörtölgetett már miközben ott ültem mellette.Na ilyen esetben azért fel tudnám rúgni a csajt(ha szerelmes lenne akkor nem zavarna ennyire, de itt puszta szórakozásról van szó)
"igen, de nem egy olyan eset van ahol a szeretõ nem is tudja sokáig hogy a férfi nõs.. és mégis akkoris õt ítélik el.." N a de mire odáig komolyodna az ismeretségük, hogy abból házasságtörés legyen, addigra a szeretõjelöltnek csak illene ilyen fontos információkat már tudni a férfiról.Csak észre kellene vennie, hogy valami gyanús, nem? Mondjuk, ha nekem lenne egy pasim és késõbb derülne ki, hogy nõs, én úgy rúgnám ki, hogy hazáig repülne, az biztos!
Mind2 elítélendõ, de egy kalandra vágyó, eltévedt, bûnbánó apa mégis szimpatikusabb, mint egy családot szétdúlni akaró, a gyerekekre sem gondoló nõ pl. Õ választhat egyedülállót is, sok más lehetõség ellenére dönt egy család tönkretétele mellett. A "már rossz volt a házasság" dumát meg nem kell elfogadni, és ezzel mentegetõzni, ha rossz volna, már válna, v. elvált volna. Épp akkor persze hogy rossz, meg nem beszélnek, v. alszanak együtt, amikor csalja! Hát mosolyogjon hozzá a feleség/férj?! Attól nem kell közbelépni, normális ember kivárja, mi lesz a vége, és ha már elvált, akkor szabad az út! Aki meg nem tudta, hogy családos a partnere, azt ki ítéli el?
Mindketten házasságtörést követnek el. Házas emberrel kikezdeni pont ugyanaz, mint házasként kikezdeni mással. Gerinctelenség.
Mert a szeretõ dolga lett volna, hogy ne kezdjen ki házas emberrel, vagy ha az akart rámászni, akkor utasítsa vissza. Senkit nem kényszerítenek ara, hogy szeretõ legyen ez az õ saját döntésük és elítélendõ, hogy házas ember, vagy férjes asszony mellett döntenek. Ha valaki unja a házasságát, akkor úgy korrekt, hogy elõbb váljon el, utána hempereghet, akivel akar. Olyan estben még csak megbocsátható, ha egy nyitott házasságba lép bele a szeretõ, vagy ha olyan rossz a házasság, hogy már csak ölik egymást és válna mindkettõ, annak a házasságnak már úgy is mindegy. De sajnos sokszor elõfordul, hogy boldog házasságot, egész családot tesz tönkre egy harmadik, mert házasságban élõ nõre/férfira fájdult meg a foga , és ez az, ami igazán visszataszító!
DE az emberek nem is azt ítélik el, aki nem tudja, hogy õ csak szeretõ... bár valóban, ha hónapokig nem tûnik fel, az érdekes.
Hát ha velem ilyen történne elsõsorban a férjemet ítélném el. De sajnos van - több - olyan barátnõm, aki házas embert "vállalt be". Nem is értem, ezt milyen nyakatekert módon magyarázzák meg maguknak :( Szerintem én sosem tudnám ennyire megalázni magam.
Mert van egy egység a család, és amíg a szeretõ nincs képben az együtt van. Senkit nem érdekel miért, vagy miként jöttek össze;kiszakította a családból a másik felet.
Szerintem mindkettõt elítélik, de a házasságtörõ bûne annyira egyértelmû, hogy kár rá külön szót fecsérelni. Másrészt a szeretõnek viszont lehetõsége van szabadon párt választani, és úgy lesz egy házas ember szeretõje, hogy volt más választása, ami szintén nagyon gáz.
Mert így könnyebb nekik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
az ovis, felületes látásmód a szeretõt ítéli el. ha az én férjem megcsalna, tuti nem a szeretõ kapná a nagyobb "pofont"...
A kérdező hozzászólása: én is úgy gondolom, hogy könnyebb a feleségnek ráverni a port a szeretõre, minthogy észrevegye, hogy valami nincs rendben otthon.
Hozzáteszem éppolyan klisé elítélni a házastársat, hogy "biztos az õ hibája, ha a férje/felesége máshol kereste a boldogságot", mint csak a szeretõt okolni.
Én mindkettõt elítélem, kivéve, ha akivel megcsalt nem tud róla, hogy foglalt. Mert vannak olyanok, akik eljátsszák, hogy egyedülállóak.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondom, hogy örökké. de a randizgatós idõszakban még igen..
De, hogy, a szeretõnek nem tûnik fel hova megy esténként, miért nem tudja hívni, miért nem láthatja az otthonát, ünnepek alatt miért nincs vele. Azért egy idõ után gyanús, nem?
A kérdező hozzászólása: igen, de nem egy olyan eset van ahol a szeretõ nem is tudja sokáig hogy a férfi nõs.. és mégis akkoris õt ítélik el..
SAjnos elég sok ilyen gerinctelen szemét pasi van (ezt nem nevezném férfinek)aki becsapja az ártatlan nõket is és a feleségüket is és élvezkedik hogy két (v. több) embert is kihasznál és hülyének néz.
A kérdező hozzászólása: az a legszörnyûbb az egészben, hogy õk ezt élvezik...
Szerintem nem is arról van szó, hogy a szeretõt vagy a megcsalót itélik el, hanem arról, hogy a nõt. Itt is mindenki csak megcsaló férfiról írt. Viszont ha egy férjezett nõ tart szeretõtt akkor kit itélnek el? Olyankor nem a szeretõt, hanem a megcsaló nõt. Tehát mindegy, hogy a nõ melyik szerepet tölti be, õt itélik el.
Mert az a kép él a szeretõkrõl a legtöbb emberben, hogy szétdúlt egy családot... ha õ nem lenne, nem is történt volna meg. Na, ez a hülyeség sztem. Ha bele lehetett vinni egy házas felet egy ilyenbe, ott már rég szétdúlódott a család, csak éppen belülrõl... messze a megcsalónak volt több felelõssége. Ráadásul az esetek egy részében a szeretõ nem is tudta, hogy házas az illetõ, vagy épp hitegették, ígérgették neki a válást stb...
Csak az ostoba emberek hibáztatják a szeretõt.Nem azt mondom, tényleg vannak olyanok, akik szándékosan szét akarnak rombolni egy kapcsolatot, de én még akkor is ugy gondolom, hogy nem a szeretõ a hibás. Életemben csak egyszer csaltak meg, akkor sem a szeretõre haragudtam, tulajdonképpen le se sz*rtam , hogy ki volt az a nõ, inkább az érdekelt, hogy miért tette ezt a párom?
Ezt én sem értem kérdezõ hogy miért van ez így mert nagyon sok esetben vagy is szerintem a legtöbb esetben nem is tud róla az illetõ hogy van családja vagy kapcsolata a házasság törõnek!
Én mindkettõt elítélném, de, hogy egy szeretõ huzamosabb ideig nem jön rá a feleségre, hát azt én nem tudom elképzelni.
Én a megcsalót ítélem el, ez egyértelmû. Persze, ha a szeretõ szándékosan ráhajt egy házas emberre, akkor nyilván õt, mert sajnos bárhogy is van, sok embert meg lehet törni hosszú ostromlás, és bizonyos körülmények között, ha valaki nagyon akarja... Egyébként én a szeretõket nem elítélem, hanem sajnálom. Ha valaki tudja magáról, hogy õ csak egy szeretõ, és ebbe beletörõdik, ...hát... nem lehet valami nagy önértékelése. Persze lehet mondani, hogy szerelmes vagy akármi, de én megvárnám, hogy a másik fél elõbb elváljon, mert addig hogy él valaki a tudattal, hogy a "párját" otthon is várja egy másik nõ/férfi? Akivel valószínûleg elcsattan egy két csók, ölelés, szex, mellette alszik... stb(még akkor is megeshetnek ezek, ha nincsenek már túl jó viszonyban), ezt az én gyomrom nem venné be.
A kérdező hozzászólása: sajnos vannak olyanok, akik hónapokig képesek titkolni, hogy házasok..
Én nem ítélek el senkit sem. Mindenki a boldogságra van teremtve, az hogy honnan válogatja össze hozzá a dolgokat, mindenkinek egyéni döntése! Egyszer élünk, de akkor aztán igazán :P


Miért mindig a szeretőt ítélik el egy "háromtagú" kapcsolatban?

Sok kommentet elolvastam, és hihetetlen mennyire véresszájúan ítélkeznek az emberek a "harmadik" személyr?l. Miért nem az a fél a hibás, aki félrelép a házassága mellett?

Legjobb válasz: Nem mindig a 3ikat itelik el. En elitelem azt a felt is amelyik felrelep.

Nem mindig a 3ikat itelik el. En elitelem azt a felt is amelyik felrelep.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a félrelépõ általában elhiteti, hogy mennyire rossz a kapcsolata az asszonykával, de legyen az bármennyire is halálra ítélt kapcsolat, elhagyni nincs mersze a "szánalmas" feleséget.
*halálra :D bocsi csak sietek.. >.>
talán mert a szeretõ bas.za szét a kapcsolatot? O.O nem? mondjuk attól függ milyen az a kapcsolat :S ha ahlálra van ítélve, és azért van szeretõ.... akkor nem hibáztatom :]
Japánban nyílt titok, hogy a férfiaknak szeretõjük van, mivel ott nem a szerelmi házasság van divatban.
Én akkor nem ítélem el a szeretõt, ha nem tud arról, hogy õ a harmadik fél. Amikor valaki tudatosan lép bele egy ilyen kapcsolatba, az viszont gerinctelen, és undorító. Ez áll a félrelépõre is.
En szereto voltam, de nem tudtam rola, persze amikor kitudodott kirugtam a pasit.A csajnak megis en voltam a qrva, mert amikor lebuktunk a pasi azt mondta, hogy reszeg volt es ez volt az egyetlen alkalom.En hiaba mondtam, h nem igaz..., a csaj nem nekem hitt.
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes, hogy a nõk többnyire azért lépnek félre, mert a férj goromba, alkesz, nem foglalkozik már a nõvel. A férfiak többnyire a szex miatt.
Szerintem is az ítélndõ inkább el, aki félrelép, de aki meg tudatosan tesz tönkre egy kapcsolatot, kb ugyanúgy elítélendõ számomra....
én azt ítélem aki félrelép
Szerintem mindkettõ gerinctelen ..ha valaki egyenes akar lenni, akkor meg lehet találni a módját a tisztességes "partnerváltásnak"
Szerintem lényegében teljesen mindegy, hogy ki és milyen körülmények között lép egy pár kapcsolatába, erre nincs értelmes, és felfogható magyarázat! Ha nem tud arról, hogy õ ebben az esetben csak harmadik, az számomra is enyhít valamelyest a harmadik helyzetén, ugyanakkor teljes mértékben megvetném ezért a páromat is, és a harmadikat is, ha tudatosan csinálnak mindent a hátam mögött!! Elõször természetesen a páromra haragudnék, mivel ha õ nem lenne benne a dolgokba, a nõcske tótágast is állhatna... ugyanakkor az a véleményem, hogy ha egy harmadik fél képes tudatosan belepofátlankodni egy kapcsolatba, illetve szétrombolni azt, onnantól kezdve nem érdekel, hogy ki kinek mit mondott, ami alapján ez lett belõle, mind ketten szánalomra méltóak lennének a szememben! Még is mit kéne tennie a megcsalt félnek?? Gratulálni, és megölelgetni a harmadikat, hogy megköszönje, hogy belerondított a kapcsolatukba??
hallottam
A mi családunkban konkrétan van olyan, ahol a szeretõbõl lett a 2. feleség. Utál is mindenkit, a férjét mindenkitõl elmarja, akinek köze lehetett a régi életéhez, mert be van szarva, hogy õt is elhagyják. Hozzáteszem, végül is az elsõ feleség döntött a válás mellett, de a lényeg a lényeg. Bárhogyan is, de elõfordul.
Nagyon sok válás van szeretõ miatt, nem tudom, ki mondta, hogy egy férfi sose hagyja el ezért a családját. Dehogynem. Van, hogy a szeretõ is csak pár évre jó, de olyan is van a baráti körben, ahol fél éves házasság után vált el a férfi, és már 40 éve az akkori szeretõvel él együtt boldogan, õt nem csalta :)
Sokkal gyakoribb, hogy elhagyja egy idõre a feleségét/férjét a szeretõért, aztán idõvel mégis visszamegy hozzá. Én ezt tapasztalom.
100-ból egy férfi hagyja ott a biztosat a szeretõért.
Elõfordulhat de aki egyszer szeretõt tartott az a 2 felesége mellett is fog akibõl lehet 3 feleség lesz.
Nem hagyja el, ha csak dugni kell. Ha igazán beleszeretne, akkor nem tenné szeretõvé, hanem lezárná a kapcsolatát/házasságát és utána kezdene bele egy újba.
Elég gyakori.
Én szeretõ voltam. El akarta miattam hagyni az EMBER a családot, de én nem akartam, véget is vetettem a románcnak. Aztán egy másik szeretõ miatt az EMBER elhagyta a családot. Szóval gyanítom az a kapcsolat nélkülem is halálra volt ítélve!
Elég ritka. Mert sztem tisztességes ember, ha vki másba tényleg beleszeret, akkor sem jön össze vele addig, amíg a feleségének nem mondja ezt el és nem szakít vele (itt persze lehetnek kivételek, tutyimutyi, túlaggódó férjek, esetleg ha eleinte fél, hogy mi lesz a gyerekekkel), aki meg nem tisztességes, az a szeretõvel sem az.
Utolsó, bár én is feleség vagyok, de nagyon nem értek veled egyet. Mindenkibõl egy van. Ha valaki félremegy egy kapcsolatban, akkor ott baj van. É ha feltétlen hibást kell keresni, akkor legalább 3 felelõs is van.
De van olyan is, amikor a családos embernek szeretõje lesz, össze is költöznek, gyerek is lesz, aztán a férj visszatér a feleséghez. Mert a szeretõbõl sosem lesz az "igazi" Abból csak egy van....
Kb. mindenre van példa, - nekem is volt már hajmeresztõ történetem ebben a témában.
A bátyám olyan "félreizélõs" típus. Lassan 17 éve házasok, de már az esküvõ elõtt is megcsalta szegény sógornõmet és azóta is, kb. évente cseréli a szeretõjét. Azt nem tudom, hogy mi mindent ígér azoknak a csajoknak, de nagyon aggódom, hogy mikor fog valamelyik kipakolni és lebuktatni õt otthon, fõleg most, hogy mindkét lányuk kamaszodik... :(
Én csak olyat ismerek, ahol kiderült, hogy a férjnek szeretõje van és a feleség akart válni. A férfinek esze ágában nem volt elhagyni a családját. A válás után ha nincs ló jó a szamár alapon elvette a szeretõt. Most õt csalja fûvel-fával. Állandó veszekedés van az anyagiak miatt, mert a pasi fél fizetése elmegy gyerektartásra. Ráadásul minden ismerõs egy büdös kis k.-nak tartja az új feleséget, amiért szétrombolt egy családot. (Érdekes, hogy a férjet annyira nem ítélik el.)
Ismerek olyat, aki a feleségét és a 2 hónapos gyerekét hagyta ott, a dugásért... Nem házasodtak össze, csak együtt vannak. Az már más tészta, hogy ennél undorítóbb dolog nincs, gerinctelen emberek játéka ez. Nõként sosem kavarnék házas, de még csak párkapcsolatban élõ férfivel sem, mivel át tudom érezni a párja helyzetét, engem is nem egyszer megcsaltak... Szóval igen, elõfordulhat, de egy ilyen férfiben soha a büdös életben nem tudnék megbízni.
Rengetegen elhagyták a családjukat az ismeretségi körömben, nem potyap.náért, hanem egy új kapcsolatért.
Nem ismerek ilyet. Olyan volt, hogy szeretõje volt xy-nak...de el, SOHA nem hagyta a családját a potyapi.áért.....
Az én apám otthagyott minket, mikor 6 éves voltam és elvette a szeretõjét.

Vannak hasonló filmek, mint A szeretet szimfóniája?

A zenével és más művészetekkel foglalkozó filmek érdekelnének. Hanna Montana és Rocktábor, meg hasonlók nem érdekelnek. És nem is a Step Up félékre gondolok, hanem olyan filmekre, amiben zongora, gitár, hegedű, cselló és hasonlók vannak. Van egy nagyon jó filmje Meryl Streepnek, amiben hegedűoktatót játszik, az is nagyon jó volt, és ha valaki ki tudna segíteni a címével és más egyéb filmekkel megköszönném. :)

Legjobb válasz: Szia! Az a Meryl Streepes film amire gondolsz, a Szív dallamai. Vígjátékként pedig tudom ajánlani Hilary Duffal a Sztár születik filmet.:) nagyon fog tetszeni, ha még nem láttad. A lány elveszíti a bátyját, és gyönyörû hangja van. egy komoly zeneiskolába megy, sokan zongoráznak, hegedülnek, igazán olyan film, amilyet te is keresel! :)

Szia! Az a Meryl Streepes film amire gondolsz, a Szív dallamai. Vígjátékként pedig tudom ajánlani Hilary Duffal a Sztár születik filmet.:) nagyon fog tetszeni, ha még nem láttad. A lány elveszíti a bátyját, és gyönyörû hangja van. egy komoly zeneiskolába megy, sokan zongoráznak, hegedülnek, igazán olyan film, amilyet te is keresel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Szerintetek még mindig olyan népszerű Alekosz mint pl. a műsor közepén volt? Egyszóval még mindig annyian szeretik?

Legjobb válasz: Én sosem kedveltem. Túlságosan okosnak hiszi magát, mindig azt hiszi neki van igaza. Azt mondja szereti a nõket. Nem szereti õket, csak meg akarja kapni már végre valamelyiket. Alkoholista mint ahogy Éva is, ezért is jóbarátok! Remélem egyik se nyer. Bár én senkinek nem drukkoltam, mert mindenkiben volt vmi ami ellenszenves. A végén már Laciban is...

Én sosem kedveltem. Túlságosan okosnak hiszi magát, mindig azt hiszi neki van igaza. Azt mondja szereti a nõket. Nem szereti õket, csak meg akarja kapni már végre valamelyiket. Alkoholista mint ahogy Éva is, ezért is jóbarátok! Remélem egyik se nyer. Bár én senkinek nem drukkoltam, mert mindenkiben volt vmi ami ellenszenves. A végén már Laciban is...
Alekosz erõsen manipulatív személyiség, erre már rá illett volna jönni, bár nem rossz gyerek. Éva tiszta szándékaiban vele kapcsolatban sem biztos egyáltalán, ezért a sok piszkálódás, de õ is képes viszonylag jól kivágni magát ezek után. Nem tudom, népszerûenek népszerû. De egy rossz húzás a végén, és minden elúszik neki!
volt 1 idõszak amikor szimpatikus volt, de azóta olyanokat csinált, hogy a szememben egyre lejjebb süllyedt... sose adnám neki a fõdíjat!!! igazából egyik se érdemli meg, talán még a jerzy, de azért õ se olyan 'ártatlan', mint amilyennek látszik...
Szerintem még mindig ugyanannyian szeretik. Alekosz jelenség, nem futsz vele tucatjával össze az utcán...
én az elején utáltam, aztán a közepefelé megszerettem, most ugy vok vele h nagyon utálom megint :)
Én egészen csíptem sokáig. Legalábbis úgy tartottam, hogy õ az aki miatt leginkább érdemes leülni a vv4-et nézni. Mára már teljesen megutáltam.De nagyon!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én az elejétõl kezdve nem kedvelem, eleinte csak az nem tetszett , h. olyan erõszakosan nyomult a lányokra.Most meg már szinte semmi sem maradt amiért kedvelni tudná.Igazi kedvencem nincs, nem is volt ebben a szériában.Azért írtam ki ezt a kérdést , mert úgy látom sem itt sem más fórumokon nem istenítik õt már annyira.
Szerintem a mûsor közepe fele szerették a legtöbbet, nagyon feltünõen, akkor tényleg mindenki azt mondta, hogy õ fog nyerni. Azóta szerintem rengeteget gyengült...
Pedig szerintem õ fog nyerni (sajnos), hisz ott fog játszódni a párkeresõs mûsora, így ki sem kell neki jönni, de elég gáz nõk jelentkeztek, de nem is normális akinek tetszik!

Milyen ajándékot vegyek Valentin napra a kedvesemnek? Valami egyedit szeretnék, amivel tudathatom vele, hogy különleges, és mindennél jobban szeretem.17/F

Legjobb válasz: - Biztos van valami amit gyûjt, vagy amire már régóta vágyik. (pl. ha tudod, hogy imád fotózni, akkor vegyél neki egy szuper-cool gépet, vagy egy könyvet róla) - KÉSZÍTS VALAMIT! Ha például szereti a színeket, akkor fess valamit, és keretezd be. Nem kell mûvésznek lenned, mert értékelni fogja, hogy TE MAGAD, SAJÁT KEZÜLEG készítetted és az alatt az idõ alatt végig rá gondoltál. Vagy, ha ez tényleg nem az erõsebbik oldalad, akkor mondjuk készíts egy órát. Vágj ki egy kartonlapot és ragassz rá képeket, és ragassz a közepébe egy óralapot -ilyet hobbiboltokban találsz...-. (Ha egyszerûbben szeretnéd megoldani, akkor vegyél egy sima órát, és azt ragaszd tele közös fényképekkel.) Elvégre egy órára majd mindíg ránéz, amikor tudni szeretné az idõt. ;) Ha nagyon nem megy az óra elkészítése, akkor saját kezüleg készített képkerettel bekeretezhetsz egy fotót rólatok. - Ha egy kicsit drágább ajándékkal szeretnéd meglepni, akkor egy elegáns ékszer jó ötlet lenne, mondjuk egy kis kísérõkártyával és csokival vagy virággal. Vagy vidd el egy étterembe (de ne egy mekibe vagy egyéb gyorskajárdába), és ott add oda az ajándékot. Pl. elõre lefoglalhatnál egy-egy asztalt 3 különbözõ étteremben, és megkérdezheted, hogy mit szeretne, "kínait, olaszt, vagy indiait" (<-- ezek csak példák...). Ha látja, hogy elõre készültél az plusz pont! - Egy csillagot is vehetnél neki... Ez annyiról szól, hogy fizetsz azért, hogy elnevezzenek róla egy csillagot, és küldenek hozzá egy "igazolást" amit be keretezhetsz, vagy kérheted egy ajándék csomag részeként, stb stb... Keress utána a neten, vagy látogassd meg ezt az amerikai oldalt: http://www.nameastarlive.com/ (Bár nem tudom, hogy megérkezne-e 14-ig...) - Éééééés ne felejtsd el elmondani neki amit érzel: "hogy különleges, és, hogy mindennél jobban szereted" - néha jólesik ezt hallani, akkor is ha érezzük. :D

- Biztos van valami amit gyûjt, vagy amire már régóta vágyik. (pl. ha tudod, hogy imád fotózni, akkor vegyél neki egy szuper-cool gépet, vagy egy könyvet róla) - KÉSZÍTS VALAMIT! Ha például szereti a színeket, akkor fess valamit, és keretezd be. Nem kell mûvésznek lenned, mert értékelni fogja, hogy TE MAGAD, SAJÁT KEZÜLEG készítetted és az alatt az idõ alatt végig rá gondoltál. Vagy, ha ez tényleg nem az erõsebbik oldalad, akkor mondjuk készíts egy órát. Vágj ki egy kartonlapot és ragassz rá képeket, és ragassz a közepébe egy óralapot -ilyet hobbiboltokban találsz...-. (Ha egyszerûbben szeretnéd megoldani, akkor vegyél egy sima órát, és azt ragaszd tele közös fényképekkel.) Elvégre egy órára majd mindíg ránéz, amikor tudni szeretné az idõt. ;) Ha nagyon nem megy az óra elkészítése, akkor saját kezüleg készített képkerettel bekeretezhetsz egy fotót rólatok. - Ha egy kicsit drágább ajándékkal szeretnéd meglepni, akkor egy elegáns ékszer jó ötlet lenne, mondjuk egy kis kísérõkártyával és csokival vagy virággal. Vagy vidd el egy étterembe (de ne egy mekibe vagy egyéb gyorskajárdába), és ott add oda az ajándékot. Pl. elõre lefoglalhatnál egy-egy asztalt 3 különbözõ étteremben, és megkérdezheted, hogy mit szeretne, "kínait, olaszt, vagy indiait" (<-- ezek csak példák...). Ha látja, hogy elõre készültél az plusz pont! - Egy csillagot is vehetnél neki... Ez annyiról szól, hogy fizetsz azért, hogy elnevezzenek róla egy csillagot, és küldenek hozzá egy "igazolást" amit be keretezhetsz, vagy kérheted egy ajándék csomag részeként, stb stb... Keress utána a neten, vagy látogassd meg ezt az amerikai oldalt: http://www.nameastarlive.com/ (Bár nem tudom, hogy megérkezne-e 14-ig...) - Éééééés ne felejtsd el elmondani neki amit érzel: "hogy különleges, és, hogy mindennél jobban szereted" - néha jólesik ezt hallani, akkor is ha érezzük. :D
valami kisebb ajándékot amivel kifejezed hogy szereted :) ) <33
A kérdező hozzászólása: Tudnál nekem példát mondani, vagy képet küldeni róla? Nagyon megköszönném! :)
másodiknak tök igaza van amugy meg reklámfogás az egész :) az év többi napja sem másabb :)

Nem tudom melyik keresztény vallás, de azt tanítja, hogy jobban kell szeretni az Istent, mint a családunkat. Ti jobban szeretitek Õt, mint a szüleitek, házastársatok, gyerekeitek?

Legjobb válasz: Biblia beszél arról, hogy le kell tennünk egész életünk az Úrnak, és szeressük õt mindennél jobban. A mindennnél szó azt jelenti, mindennél, mindenkinél.Ezt úgy lehet bemutatni, ha valaki Isten rendeléseit megcselekszi. Márk.12.30 Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedbõl, teljes lelkedbõl, és teljes elmédbõl és teljes erõdbõl. Ez az elsõ parancsolat. János.14.21. Aki ismeri az én parancsolataimat és megtartja azokat, az szeret engem; aki pedig engem szeret, azt szereti az én Atyám, én is szeretem azt, és kijelentem magamat annak.

Egyrészt nincs olyan hogy "melyik keresztény vallás". A kereszténység maga egy vallás, és ezen belül vannak egyházak. De valahol tök mindegy hogy egyházakon belül miket hirdetnek. Össze-vissza mindenfélét, ez az igazság. ez azért van, mert Jézus is beszélt hamis tanítókról. A vezérfonal az a Biblia, abban minden jól van megírva. Az egyházak max ettõl térnek el, kihasználva az emberek tudatlanságát. Kérdésedre a válasz pedig az hogy IGEN. De ennek az a lényege, ha Istent jobban szereted mindennél, akkor az embereket (köztük a szüleidet is) sokkal jobban fogod tudni szeretni, mint ahogy addig szeretted amíg Isten nélkül próbáltad. Így ok?
Biblia beszél arról, hogy le kell tennünk egész életünk az Úrnak, és szeressük õt mindennél jobban. A mindennnél szó azt jelenti, mindennél, mindenkinél.Ezt úgy lehet bemutatni, ha valaki Isten rendeléseit megcselekszi. Márk.12.30 Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedbõl, teljes lelkedbõl, és teljes elmédbõl és teljes erõdbõl. Ez az elsõ parancsolat. János.14.21. Aki ismeri az én parancsolataimat és megtartja azokat, az szeret engem; aki pedig engem szeret, azt szereti az én Atyám, én is szeretem azt, és kijelentem magamat annak.
hibásan ollóztam be, íme a teljes: 37Aki tehát jobban szereti apját vagy anyját, mint engem, az nem érdemli meg, hogy hozzám tartozzon. Aki jobban szereti fiát vagy lányát, mint engem, az nem érdemli meg, hogy hozzám tartozzon. 38Aki nem veszi fel naponta a keresztjét, és nem követ engem, az ugyancsak nem érdemli meg, hogy hozzám tartozzon. 39Aki próbálja megtartani az életét, az elveszíti azt. Aki viszont elveszíti az életét miattam, az megtartja.”
isten agyira szeret minket hogy értünk ATA a fiát hogy meg haljon értünk tehát jogosan várja el hogy szeresük
Ilyen keresztény vallás nincs.
A kérdező hozzászólása: eric_one köszi. Tudtam, hogy valahol olvastam. Csak mivel több vallást is ismerek, utánaolvasok, nem voltam benne biztos, hogy melyiknél láttál. Buta mód nem mondtam, hogy valószínûleg a Bibliában lehetett ez benne, de az idézeteid azok, amikre gondoltam.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, !!!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet rosszul emlékszem. De tényleg mintha olvastam volna valahol, hogy "Urad Istened szeresd jobban, mint atyád" vagy valami hasonló. Köszi a válaszokat.
A Bibliában az van benne, hogy a családunk kedvéért ne kövessünk el bûnt pl. gyilkosság.
Isten maga a szeretet - jobban szereted a szeretetet, mint a családodat? Nem lehet erre érdemleges választ adni, mert a kérdés maga irreleváns.
60
amugy szerintem lehetetlen, hogy 80% szereti a makos tesztat. Bar en szeretem. Hat nem tudom, de lehet, hogy elrontottak a feladatot
én csak kettõt szeretek ezek közül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!