Találatok a következő kifejezésre: Mind a mellemben kis (29 db)

Kis mell. A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást és vele vesztettem el de azóta nem mertem levenni a melltartómat előtte mert olyan pici és ráadásul az egyik nagyobb mint a másik. De nem merem. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.

Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.
Mindegy, hogy mekkora a melled, a barátod nem emiatt szeret!
a kiscici is cici! te is jobban fogod magad erezni melltarto nelkul!
Az icike-picike-cicike is nagyon szexi...ne szégyenlõsködj!
VEDD LE A MELLTARTÓDAT!!!! hány éves vagy, hogy ennyire félsz? + amit elõttem írtak :D
A kérdező hozzászólása: jo de a polóba melltartoi van rajtam és az valahogy felis nyomja meg nagyobb is lesz töle...:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ez olyan jol esett :DD
Nincs olyan nõ akinek a melle egyforma lenne :) Minden nõnek egy egyik melle nagyobb mint a másik . Ne félj :) ezzel nincs semmi probléma . Meg a barátod szeret téged ... úgy szeret ahogy vagy :D Pólónál látszik hogy , mekkora egy nõ melle . Ha ezzel problémája lett volna akkor össze se jött volna veled , szóval nyugi ;)
Na nekem ugyanilyen szexpartnerem volt, agyfaszt kaptam már tõle, egyszer nem bírta levenni azt a melltartót, mert neki túl kicsi a melle. Hiába gyõzködtem hogy engem nem érdekel. Kérdezõ vedd le, nagyon undorító dolog melltartóban szexelni, a barátod meg pontosan tudja mekkora a méreted, nem fog meglepõdni.
Ne vedd le ezután se!

Tornával lehet-e kis szimmetriakorrekciót végezni női mellen, ha az egyik nagyobb, mint a másik?

Legjobb válasz: nemigazán. a mellben nincs izomszövet, csak a mirigyek és zsírszövet, bármilyen edzés, torna csak a mell tartóizmait erõsítheti. Ha a két mell nem egyforma, akkor nem is fognak ugyanúgy állni. egyébként az emberi test nem szimetrikus, úgyhogy senkinek nem egyforma a két melle, mármint senkinek akinek nem sebész formázta.

nemigazán. a mellben nincs izomszövet, csak a mirigyek és zsírszövet, bármilyen edzés, torna csak a mell tartóizmait erõsítheti. Ha a két mell nem egyforma, akkor nem is fognak ugyanúgy állni. egyébként az emberi test nem szimetrikus, úgyhogy senkinek nem egyforma a két melle, mármint senkinek akinek nem sebész formázta.
Nem, a mell nem izomból van. A legtöbb embernek pedig nem is szimmetrikus a teste: nagyobb az egyik melle, egyik füle jobban eláll, stb. Nincs ezzel semmi probléma!

Már 3 hónapja nem szoptatok, ha fejtem is csak 10-20ml jött le. De ha megnyomom a mellem még mindig jön egy kis tej. Ez normális? Barátnőm említette a napokban hogy még mindig milyen duzzadt a mellem, mintha még mindig szoptatnák.

Legjobb válasz: Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?

Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Nem nem fejem, szeretném ha már elapadna!

Mind a két mellemben kis csomókat érzek, amikből kis mennyiségű fehér folyadék jön, ha nyomom. Olyan mint az anyatej. Kétszer csináltam terhességi tesztet, mind a kettő negatív. Mi lehet mégis a baj, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdésed! A mellbimbóból jön a folyadék, vagy külön-külön a kis csomócskákból?Mindenesetre ez nem a terhesség jele,a tejelválasztás a szülést követõen indul be.Fordulj bizalommal a nõgyógyászhoz,õ pontos választ fog adni.

Nem egészen világos a kérdésed! A mellbimbóból jön a folyadék, vagy külön-külön a kis csomócskákból?Mindenesetre ez nem a terhesség jele, a tejelválasztás a szülést követõen indul be.Fordulj bizalommal a nõgyógyászhoz, õ pontos választ fog adni.
Lehet, hogy a hormonok szórakoznak. Az orvost tudnám javasolni.

Nekem az lenne a gondom, hogy mind a 2 mellemben érzek fájdalamat, főleg a menstr. előtterősebben kívül és alul... és sok kis görcsöt, ... ez normális?

És az alhasam is elég sokat fáj mostanában :( f?leg reggel ha felekellek :( "köszike"

Legjobb válasz: Lehet csak a menstruaciod velejaroja a fajdalom a melledben, a sok kis gorcs pedig a mirigyeid, viszont a reggeli hasfajas furcsa. En a helyedben elmennek dokihoz, es mindent megnezetnek a biztonsag kedveert.

Lehet csak a menstruaciod velejaroja a fajdalom a melledben, a sok kis gorcs pedig a mirigyeid, viszont a reggeli hasfajas furcsa. En a helyedben elmennek dokihoz, es mindent megnezetnek a biztonsag kedveert.
A kérdező hozzászólása: Köszike, hát igen..már be vagyok jelenteve dokihoz...de a hasfájás vissztérõ :(

A mellemen van egy kis folt meg egy kis putyú úgynézki mint egy szúnyogcsípés!?

amikor csak a tükörbe látok a mellem akkor nem olyan halvány a folt de amikor egy kistükröt a mellem alá helyezek(mivel a mellem alján tal.) akkor sokkal halványabb! tehát alig látszik de már nagyon régóta ott vannak! mi lehet?

Legjobb válasz: Mutasd meg bõrgyógyásznak.

Mutasd meg bõrgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: a bõrgyógyász tudom hogy mit jelent, de õ mit csinálna vele?
Az, hogy mit csinálna a bõrgyógyász a melleddel, attól függ, mi van rajta pontosan. De azt úgyis csak õ látja, és õ tud rá gyógymódot.

Mitől van az, hogy ha a barátnőmmel előjáték közben, a mell bimbóját nyalogatom csókolgatom, egy kis idő múlva azt az ízt érzem, mint mikor a nemi szervét nyalogatom. Mitől van ez? Valamilyen mirigy van a mell bimbóban ami ezt okozza?

Legjobb válasz: Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)

Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)
mer közben azt nyalod
Én is tapasztaltam már ilyet. Nem tudom az okát. Lehet, hogy amikor felizgul, akkor az illatát érzed ízként. Vagy a bõrén lévõ baktériumflóra által termel anyagok hasonlítanak a puncijában lévõre (tejsav pl.). Az nem lehet, hogy te (vagy õ) lenyúlsz, aztán megsimogatod a mellét, és odakened a nedveit? Egyébként meg ha kellemes, akkor örülj neki, ha nem, akkor nem tudsz mit tenni. :)
Ez így van. Nem hallottatok még feromonokról ?
A kérdező hozzászólása: Igen halottam már a feromonokról! Csak nem voltam magamban biztos!

Lányomat most választottam el, de még mindig gyűlik egy kis tejcsi, nem fog emiatt begyulladni a mellem?

Mivel újra állapotos vagyok, a tejelapasztó módszereket elvethetem, nehogy ártsak a magzatnak, de az összegy?lt tejcsi egy pár nap után már kellemetlen. Lehet ez ellen tenni valami?

Legjobb válasz: Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.

Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.
Szia! Borogatni nem lehet, enyhén hideg vizes ruhával? Azt használták régen, hogy elapadjon a tej. Az egyik barátnõm a terhesség alatt is szoptatta a nagyobb gyerekét, aztán a szülés után mind a kettõt, makk egészségesek. Mondjuk, én se mernék szoptatni terhesség alatt... A védõnõdet azért kérdezd meg, mert szerintem begyulladhat a cicid.
A kérdező hozzászólása: Szia! Mivel már annyi tejcsim nem volt a végén, az esti, meg a reggeli szoptatásra juttott még valamennyi, bár szerintem csak a feeling miatt kellett neki, mert már azzal sem lakott jól. A reggelit könnyû volt elhagyni, szívesen fogadta helyette a tejpépet, majd este fürdés elõtt szintén pépet adtam neki és azóta teával alszik el. Késõbb majd a teát is elhagyom, mert félek, hogy árthat a fogainak. Alig 2 hete választottam el, tegnap megpróbáltam cicivel kínálni csak a kíváncsiság kedvéért, de már nem akarta elfogadni, biztos már az íze sem volt az igazi. Az a lényeg, hogy legyen valami a pociban lefekvés elõtt és az elálmosítja.
A kérdező hozzászólása: De, ha kérdésed van, akkor egy újat érdemes írni, mert így kevésbé látják mások, talán több hasznos segítséget kapnál. Remélem azért segítettem.
Én az iránt érdeklõdnék, hogy hogyan választottad el a kislányodat? Én is el szeretném választani de fogalmam sincs hogyan csináljam, , ,
Sajna csak mûtét van rá, mivel a csont nõtt rosszul.
Szia! Én 13/F vagyok, és nekem is pectus excavatumom van. Engem is nagyon zavar. Tornák nem használnak semmit, se az úszás. Mindenképpen menj el egy ortopéd szakorvoshoz. Ha úgy látja, akkor õ majd ír beutalót egy mellkassebészhez, akivel szintén konzultálni kell majd. Õ fogja eldönteni, kell-e mûtét, akadályoz-e/akadályozni fog-e majd a késõbbiekben a légzésben, a szívmûködésben. Ne aggódj, ha mûtétre kerül is sor, ki lehet bírni - igaz, hogy én még nem tapasztaltam meg, de valószínûleg fogom. Ezen a fórumon rengeteg embernek a különféle kommentjeit olvashatod, nagyon hasznosak. http://users.atw.hu/pectusexcavatum/forum/viewtopic.php?f=2&..
Uccsó vagyok, annyit még elfelejtettem, ha a mellkassebész azt mondja, nem szükséges a mûtét, mindenképpen mondjad meg neki, hogy Téged ez zavar. Ezt is szempontnak fogják venni.
Mutasd meg szakorvosnak és ránézésre is eldönti hogy kell a mûtét vagy nem. Remélem szerencséd lesz, majd írj ide hogy alakult! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia!! igen majd tájékoztatni foglak :) ám már be vagyok jelentve!! kicsit izgulok :) köszi :) :*

Fiuk! Szerintetek szebb a kis mell mint a nagy? Mert nekem nagy van és kicsit akarok!

Legjobb válasz: én konkrétan nem szeretem a nagy tõgyeket, a kis tenyérbeillõ,formás nem lógó cickókat szeretem.de ha szeretem a lányt nem a cicije miatt fogom szrtni és akkor azta cicitszertm ami neki van. az rc pl sokkal fontosabb!ízlések és pofonok,ki ezt ki azt szeretin,nm lehet általánosítani.lényeg hogy fogadd el magad hogy mi is eltudjunk fogadni! 22/F

én konkrétan nem szeretem a nagy tõgyeket, a kis tenyérbeillõ, formás nem lógó cickókat szeretem.de ha szeretem a lányt nem a cicije miatt fogom szrtni és akkor azta cicitszertm ami neki van. az rc pl sokkal fontosabb!ízlések és pofonok, ki ezt ki azt szeretin, nm lehet általánosítani.lényeg hogy fogadd el magad hogy mi is eltudjunk fogadni! 22/F
Sztem azzal van a baj, hogy ha egy mell nagy, akkor az legtöbbször lóg is, és az nem jó.Ezért én is jobban szeretem a kicsiket.
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy!
a párom meg épp fordítva a nagy melleket szereti de nem a puhákat! vagyis nekem nagy mellem van 80/E, de nem vagyok kövér 172/65 és szép feszesek habár néha én is kicsit akarok mert szinte sehol sem találok rá melltartót :S kis városban lakom! Meg a hátam is fáj de ruhát is nehéz találni, általában olyat veszek aminek az anyaga nyúlik, szeretem az ingeket de hát ami mellben jó annak nagy a dereka :S de elfogadtam magamat ilyennek amilyen vagyok, ráadásul a párom megbolondul érte! De õ sem ezért szeretett belém mert amikor összejöttünk még nem volt ekkora :) 20/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!