Találatok a következő kifejezésre: Mind a csuklóm fáj (11 db)

Másfél hete estem rá a csuklómra, normális, hogy még mindig fáj?

Pontosabban már megint, ugyanis 3-4 napra az esésre, jelent?sen jobb lett, és szinte már el is múlt, de most, rá majdnem másfél hétre, megint elkezdett fájni,egyre jobban. Menjek röntgen-re vagy nem kell?

Legjobb válasz: menj, az a legtutibb. Holnap (vagyis ma) elsõ dolgod legyen elmenni röntgenre. hisz mi nem látjuk a csuklód, csak az orvos tud okosat mondani róla. és az sose normális ha fáj vmi, szóval menj minél hamarabb.

menj, az a legtutibb. Holnap (vagyis ma) elsõ dolgod legyen elmenni röntgenre. hisz mi nem látjuk a csuklód, csak az orvos tud okosat mondani róla. és az sose normális ha fáj vmi, szóval menj minél hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Javasolták-javasolták, de aztán közbejött valami, és az a nap is le lett lõve, meg a következõ is.. Ráadásul körülöttem mki azt mondogatja, h semmi sincs, meg, h normális, h fáj, hisz ráestem. Lehet, h mégis elkéne mennem, és elvileg nem is nagy dolog, tudom...
Ínhüvelygyulladás talán.
Ganglion-nak hívják. Nézz utána az interneten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csütörtök du. megyek a dokihoz, hátha mond rá valamit. Remélem nem kell mûteni, mert akkor így marad még egy jó ideig. Nap végére fáj nagyon, ugyanis emelgetni kell a kislányomat. Õ miatta nem tudnám vállalni a mûtétet.

Több mint két éve fáj a csuklóm, 2x műtöttek, de nem tudják hogy miért fáj! Valaki segítsen h mit csináljak hova menjek? (Már volt rtg, mr, akupunktúra, fizikoterápia) és semmi nem segít!

Legjobb válasz: Azt azért jó lenne tudni, milyen indokkal mûtötték, mert nyilván nem mûtik, ha nem találnak eltérést. Csak azért nem vágnak fel senkit, mert a beteg azt mondja, hogy fáj. Egyébként nyilván a reumatológus/sebész szakorvosodnál (attól függõen, miért mûtöttek) kellene kilincselned, a mûtéti és kezelési papírjaiddal. Ízületi, csontproblémák, érrendszeri problémák, elég széles a skála, ami okozhatja. Gondolod, hogy így kézrátétellel itt a neten valaki meggyógyít???

Azt azért jó lenne tudni, milyen indokkal mûtötték, mert nyilván nem mûtik, ha nem találnak eltérést. Csak azért nem vágnak fel senkit, mert a beteg azt mondja, hogy fáj. Egyébként nyilván a reumatológus/sebész szakorvosodnál (attól függõen, miért mûtöttek) kellene kilincselned, a mûtéti és kezelési papírjaiddal. Ízületi, csontproblémák, érrendszeri problémák, elég széles a skála, ami okozhatja. Gondolod, hogy így kézrátétellel itt a neten valaki meggyógyít???
Körzeti orvos adhat beutalót a lekóhelyedhez legközelebbi fájdalom ambulanciára. Budapesten a Szent Margit kh.-ban vagy a Kapás utcában van ilyen.


És több mint egy év alatt egyetlen egyszer sem jutott eszedbe, hogy elmenj vele orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem ez volt. Arra kérek választ.
Akkor telefonálj be vmlyik ezoterikus mûsorba. Ugyanis ennyi alapján kb. olyan pontossággal tudna itt bárki diagnózist mondani, mint azok.

7 éve eltörtem a csuklómat, tegnap estefele pedig elkezdett fájni, mintha meghúzódott volna? Mostmár egészen nagyon fáj, olyan könnyű dolgokat is nehéz megemelni, mint például a takarót. Mitől lehet ez?

Maga a szorítás is fájdalmas, és alapból is fáj a csuklóm. Nem hiszem hogy meghúzódott, mert olyan mozdulatot nem végeztem. Hallottam olyanról hogy a törött testrészek id?vel "megérzik" az id?változást és fájdalommal reagálnak rá... Nade ennyire? És ilyen osk id? után? Am egyszer ovlt már hasonlóm... Ha sós vízben áztatom a kezem az javít valamit?

Legjobb válasz: Kenegesd rheuma krémmel és ha továbbra is nagyon fáj menj orvoshoz.

Kenegesd rheuma krémmel és ha továbbra is nagyon fáj menj orvoshoz.

Nagyonfáj a csuklóm több mint 4hónapja már sajnos . Kb2éve el volt törve eddig semmi baja se volt. Hobbi szinten kondi terembe járok . Akkor fáj igazán a nyomásoknál pl. fekvenyomás . Ez milyen sérülés lehet?

ha kifordítom a kezemet szóval a tenyér van felfelé

Legjobb válasz: Nekem a könyökömnél tört nyáron és még mindig csak olyan 80%-os, pedig én ízületvédõt, mindent szedek, próbálkozz te is vmilyen ízületvédõvel.

Nekem a könyökömnél tört nyáron és még mindig csak olyan 80%-os, pedig én ízületvédõt, mindent szedek, próbálkozz te is vmilyen ízületvédõvel.
A kérdező hozzászólása: fél éve folyamatosan izületvédõket szedek . A fájdalmat csökkenteték de semmi . Kihagytam 1 hónapot és nem fájt ujra megerõltettem megint fáj
Arthroxonot nyomjad, az ér valamennyit...
A kérdező hozzászólása: animal flex ment .
Hát, az pedig nem gyenge, sõt... Folyadék, minden a helyén volt? Mert akk marad az orvos...

Mind a 2 csuklóm fáj alig tudok fogni vele, kenegetem, fáslizom de semmit nem ér, mitől lehet? 36 hetes

Legjobb válasz: Ez elég tág, és nehéz lenne rá bármit is mondani. Menj el szakorvoshoz, és járj utána, hogy mi a fájdalom oka. Ha nem szûnik gyulladáscsökkentõ kenõcsre és fáslizásra, akkor nem inhüvely vagy izületi gyulladás, hanem más, azt meg ki kell vizsgáltatni!!

Ez elég tág, és nehéz lenne rá bármit is mondani. Menj el szakorvoshoz, és járj utána, hogy mi a fájdalom oka. Ha nem szûnik gyulladáscsökkentõ kenõcsre és fáslizásra, akkor nem inhüvely vagy izületi gyulladás, hanem más, azt meg ki kell vizsgáltatni!!
A kérdező hozzászólása: volt aki azt mondta hogy azért fáj mert a baba nyom vmi idegszálat, lehetséges ez?
nekem is fájnak a kezeim és a könyököm is.említettem a védõnõmnek és mondta, hogy szülés után elmúlik, sok terhesnek van ilyen problémája.viszont a kenõcsökkel vigyázz, mert sokat nem lehet hasznáni közülük.
A kérdező hozzászólása: hát nekem is azt mondta a körzeti orvos hogy addig nem küld vele sehová amíg meg nem lesz a baba, mert lehet hogy elmúlik, köszi a válaszokat
Én még csak 27 hetes vagyok, de éjjel, meg reggelente arra kelek, hogy úgy fáj a kézfejem, hogy majd megõrülök!! Én mondtam a nõgyogyinak, azt mondta ez természetes, már amennyire egy fájdalom term.lehet!!! Calciumot javasolt. Nézz/kérdezz utána. Sok sikert

Minek lehet ez a tünete? 2-3 napja erős izületi fájdalmakkal küzdök. A talpamtól a nyakamig minden lehetséges ponton fáj. Az ujjaim, a csuklóm borzasztóan. Nem mozogtam többet a szokásosnál, és ez nem izomláz mert akkor nem az izületeim fájnának.

Legjobb válasz: Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.

Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!