Találatok a következő kifejezésre: Mindíg más jön meg a mensim (2 db)

Mindíg más idöpontban jön meg a mensim. Miért van ez?

13 éves korom ota menstruálok most 16 vagyok és nem rendszerezödött még ez baj? Vagy még rendszerezödhet?

Legjobb válasz: Még nagyon fiatal vagy, van ideje hogy beálljon. Jó pár év is szükséges lehet míg rendszeresen fog mûködni a ciklusod. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt, de szerintem õ is azt fogja javasolni hogy várj még.

Még nagyon fiatal vagy, van ideje hogy beálljon. Jó pár év is szükséges lehet míg rendszeresen fog mûködni a ciklusod. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt, de szerintem õ is azt fogja javasolni hogy várj még.
Nekem 12 éves koromban jött meg, és 19 évesen állt be, miután fogamzásgátlót kezdtem szedni. (ha abbahagynám, lehet újra megborulna) Úgyhogy ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Én 4 éve menszizek, és nekem sem mindig napra pontos. Úgyhogy nincs gond. Én is 16 vagyok.

A gyógyszer abbahagyása után ha nem jön meg mert még nem állt be rendeszesen akkor is fáj a hasa az embernek ugy mint mensi előtt akár 1-2héten keresztül is vagy ez vmi más?

Legjobb válasz: Én is nemrég hagytam abba és mar 3hete késik pedig csak3 honapig szedtem.Nekem nem faj a hasam,es semmi más olyan jelet sem vettem észre ami arra utal,h meg fog jönni.Meddig szedted és milyet??????

Én is nemrég hagytam abba és mar 3hete késik pedig csak3 honapig szedtem.Nekem nem faj a hasam, es semmi más olyan jelet sem vettem észre ami arra utal, h meg fog jönni.Meddig szedted és milyet??????
A kérdező hozzászólása: Diane35-t szedtem és két évet. Decemberbe hagytam abba mert szeretnénk babát. Két hete mensis érzésem van és már 5napja késik, de a teszt negativ volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!