Találatok a következő kifejezésre: Mindíg más jön meg a (43 db)

Mikor teszteljek? Ma vettem ovulációs tesztet, csak az a gondom, hogy ciklusaim elég változóak, pl, 26, 36, 45 naposak (mindig máskor jön meg sajnos, tényleg változó)így nem tudom mikor kezdjem el használni az lh tesztet.

Legjobb válasz: Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.

Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.
Vágd ketté a teszteket, akkor 2x annyi próbálkozásod lehet...ha nem kazettásat vettél persze.

Miért jön meg a menstruáció mindig máskor?

Egyszer 10-én, egyszer 20-án, egyszer meg 30-án... miért van ez??

Legjobb válasz: Mert még fiatal vagy és még nem rendezõdött a hormonháztartásod! Majd idõvel rendszeresedni fog ha nem akkor kapsz rá tabit...

Mert még fiatal vagy és még nem rendezõdött a hormonháztartásod! Majd idõvel rendszeresedni fog ha nem akkor kapsz rá tabit...
Aha fogamzásgátlót szoktak erre szedni ha nem rendezõdik. Én a Jadine-t ajánlom, az nagyon jó(szerintem)
A menzesz NEM atumra jön meg, hanem nagyjából azonos idöközönként, pl. 25 naponként vagy 30 naponként, ha mindig a vérzés elsö napját veszed számitásba. GYakorlatilag nincs olyan nö, akinek 28 napos lenne a ciklusa, sokaknak nagyjából mindig ugyanannyi pár nap eltéréssel. Az alapciklus 21 napostól 355 naposig nevezhetö normálisnak (márminthogy vagy 21 naponként jln meg rendszeresen vagy 36 naponként, vagy a kettö között bármilyen idököz, de az nagyjából mindi ugyanaz). Vannak, akiknek soha nem lesz rendszeres, itt a 21 és 35 között ingadozhat. Ha ennél is rendszertelenebb, akkor célszerü kivizsgáltatni magát az illetö nönek. Fiatal lányoknál az elsö idöben sokszor rendszertelen, de van akinek kezdettöl szabályos.
ha még fiatal vagy, akkor csak nem állt be a ciklusod. Egyébként mivel a menstruációs ciklus bonyolult szabályozás alatt áll, idõsebb korban is sok tényezõ eltolhatja a ciklus szabályosságát, pl. különbözõ betegségek, túlzott stressz. És még egy megjegyzés, mivel a menstruációs ciklus idõtartalma 4 hét, azaz 28 nap, a legtöbb hónap pedig ennél több (4 évente pedig mindegyik hónap hosszabb ennél), a szabályos ajándékcsomagod is más-más napokon fog érkezni.
Hány éves vagy?
ezt most úgy érted hogy nem fixen 28 vagy akárhány napos?? ha már látszik az uh-n megmondják neked mennyi idõs a terhesség majdhogynem napra pontosan, onnan már ki tudod számolni visszafele az idõt.+vannai ilyen terhességi kalkulátorok amibe bepötyögöd az adatokat és kiad minden infót
Nekem sem mindig ugyanannyi napos a ciklusom. Az orvos majd megmondja, hogy kb mikor történhetett.
Az utolsó menstruációd elsõ napjától kezdõdik a számítás, de itt van egy kalkulátor, hátha ez segít: http://www.babasmamas.hu/kalk.php
Régebben odakerült ondó. Szerintem jobb lesz gyanakodnod!!!!! Tapasztalatból tudom.
keveset ivott aznap, ilyenkor fehér cuccos szokott megjelenni, de nem ártana egy nõgyógyász. Másnem az õ véleményét is megkérdezni.
Lehet azért, mert most fog neki megjönni. Ha nem fáj, nem csíp, nem mar, és nem feküdt le mással, akkor csak sûrûbb a folyása menszi elõtt. Nekem is szokott így lenni. Nem gáz. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mire kéne gyanokodnom? :O Mással tuti nem feküdt le... :)
Nem persze hogy feküdt. És a mikulás is létezik. Naív
A kérdező hozzászólása: De szinte miután kiveszem már rá is szárad és olyan mintha ilyen por lenne. Simán lejön... szval nem lehet ondó. Akkor mi lehet? :O
Ha az a valami nem átlátszó, és máskor nem tapasztalt még ilyet, akkor lehet hüvelyi fertõzés. Ehhez nem kell mással lefeküdni, nyilvános WC-ben is el lehet kapni a kilincs érintésével:( Meg ezer másféle módon. Szóval nyomás nõgyógyász! Nem nagy dolog, de kezelni kell, mert lehetnek szövõdményei!

Mindíg más idöpontban jön meg a mensim. Miért van ez?

13 éves korom ota menstruálok most 16 vagyok és nem rendszerezödött még ez baj? Vagy még rendszerezödhet?

Legjobb válasz: Még nagyon fiatal vagy, van ideje hogy beálljon. Jó pár év is szükséges lehet míg rendszeresen fog mûködni a ciklusod. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt, de szerintem õ is azt fogja javasolni hogy várj még.

Még nagyon fiatal vagy, van ideje hogy beálljon. Jó pár év is szükséges lehet míg rendszeresen fog mûködni a ciklusod. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt, de szerintem õ is azt fogja javasolni hogy várj még.
Nekem 12 éves koromban jött meg, és 19 évesen állt be, miután fogamzásgátlót kezdtem szedni. (ha abbahagynám, lehet újra megborulna) Úgyhogy ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Én 4 éve menszizek, és nekem sem mindig napra pontos. Úgyhogy nincs gond. Én is 16 vagyok.

Lányoknak miért mindig ugyanaz a férfitípus jön be a fiúknak meg más és más?

Van 10 pasi akkor érdesek módon 10 lánynak ugyanaz a 8 tetszik, a minnél nyálasabb vasaltabb hajú pasi, még ha van 10 lány akkor 10 fiúnak majdnem 10 különféle ízlése van és más és más tetszik nekik. A fiúk ha nem találnak ilyen lányt akkor tudnak más típusra is nézni, még ha a lányok nem találnak ilyen páWa külsej? pasit, akkor inkább évekig egyedül vannak, minthogy más férfikaragter után nézzenek, nem engednek semmilyen körülmények között az igényeikb?l. Tisztelet a kivételnek.

Legjobb válasz: Bocs, de honnan veszed, hogy a fiúknak más és más jön be? Ugyan, ez annyira kamu. Saját tapasztalat: amíg szõkére festett hajjal, pushuppal, miniszoknyában, magas sarkúban és dekoltált felsõben mászkáltam, odáig voltak tõlem a fiúk, folyton körüludvaroltak. Egy éve meguntam, hogy úgy nézek ki, a hajam átfestettem barnára, és egyszerûbb cuccokat hordok, középmagas sarkú cipõ, farmer, póló, pushup nuku, smink kevesebb. Azóta gyakorlatilag észre se vesznek. Pedig nem lettem csúnyább, csak már nem úgy nézek ki, mint egy hülye cicababa. Innentõl a kérdést elég álszentnek érzem. Miért van az, hogy tíz fiúból nyolcnak a szõke "félõránbelülmegdönthetem" típusú lányok jönnek be, és talán egy veszi észre a barna, átlagos kinézetû lányt?

Bocs, de honnan veszed, hogy a fiúknak más és más jön be? Ugyan, ez annyira kamu. Saját tapasztalat: amíg szõkére festett hajjal, pushuppal, miniszoknyában, magas sarkúban és dekoltált felsõben mászkáltam, odáig voltak tõlem a fiúk, folyton körüludvaroltak. Egy éve meguntam, hogy úgy nézek ki, a hajam átfestettem barnára, és egyszerûbb cuccokat hordok, középmagas sarkú cipõ, farmer, póló, pushup nuku, smink kevesebb. Azóta gyakorlatilag észre se vesznek. Pedig nem lettem csúnyább, csak már nem úgy nézek ki, mint egy hülye cicababa. Innentõl a kérdést elég álszentnek érzem. Miért van az, hogy tíz fiúból nyolcnak a szõke "félõránbelülmegdönthetem" típusú lányok jönnek be, és talán egy veszi észre a barna, átlagos kinézetû lányt?
Ha egy pasi, nem arra megy ki, hogy lefektesse a csajt, akkor õ se fog kapni olyan könnyen barátnõt magának...hidd el, ha komoly kapcsolatra gondol az ember a 10 nõbõl lehet csak 1 lenne jó egy férfinak is... Amúgy persze egy korosztálynak a vasalthajú pasik, más korosztálynak az elegáns/vagány, jólöltözött, jódumás pasik jönnek be, úgy ahogy a fiúknak a dögös, beválalós csajok.
A kérdező hozzászólása: Nekem tetszenek a rocker és átlagos csajok is.
Az emberek eloitéletesek, csak azt látják amit akarnak. A kérdés is erre bizonyíték.
A kérdező hozzászólása: Én nem azt látom meg amit látni akarok. De szerintem a kettesnek van a legfeminimebb arca. Az a leginkább modell alkatú, amit a kifutókon látni.
Nekem pl.tök átlagosnak tûnik a kettes. Nem jön be igazán. A 7. viszont nagyon szexi.
Nem a pasikra értettem hanem a kérdés lényegére. Ha kicsit nyitott szemmel járnál és nem lennél eloitéletes a nokkel szemben akkor biztos látnád h tévedsz
Végigelemzem a képeket. 1. hát õ borzasztó. Gagyi nonfigoratív tetkó van a vállán, már itt bukott (nem kizáró ok a tetoválás, de ez ronda), fazonra van nyírva a hasszõre, a feje meg amolyan "én vagyok az istenkirálycsászár". Hát nem. 2. tény, hogy kisfiús arca van, de nem feminin. Az álla határozott, és a nevetõráncai helyesek. Nem girnyó, vannak izmai, de nem lufira gyúrva. Igazából nem találok rajta kivetnivalót a kép alapján. 3. itt pocsék a képminõség, a pasi egyébként jól néz ki, de érettebb, huszonéves fejjel nekem az apukám jut eszembe róla. Tíz év múlva valószínûleg inkább majd mint pasit tudom értékelni. 4. Na õ a nyálas, vasalt hajú, nem a 2. A feje neki is elég beképzelt, jogosan, hisz a tinilánykák erre buknak. Az alakjáról nem derül ki semmi, de talán nem is baj. 5. itt nem tudok elvonatkoztatni a színésztõl, de azért el kell ismerni, hogy a stílus és az image ellenére a vonásai abszolút rendben vannak, más hajjal és ruhában igazán jó pasi lehetne. 6. kövér és az arca sem szép. Ilyen srácba az ember lánya a belsõ értékei miatt szeret bele, de ezek a képrõl nem derülnek ki. Bár elég bambán bámul a kamerába, ami nem jó jel. 7. õ elég titokzatos fejet vág, az ember arra gondol, hogy ez az a srác, aki éjfélkor szerenádot fog adni az ablaka alatt, és ha a szülõk eltiltják õket egymástól, akkor megszökteti. Miután szinte minden lánynak vannak ilyen álmai, naná hogy szimpatizálnak vele: nem a külsõvel, hanem az üzenettel, amit hordoz a kép. 8. ez a kép elég rossz, kicsit olyan balek fejet vág rajta az illetõ, de róla tudjuk, hogy minden nõ titkos vágyai között szerepel. Kislányoké között viszont nem. 9. Sok nõ számára elképzelhetetlen, hogy egy négerre potenciális partnerként tekintsen. Bár az õ vonásai már egész surópaiak. 10. õ is olyan alkat, aki inkább az idõsebb nõknek tetszik. De vegyük figyelembe, hogy itt a gyk-n fõleg fiatalok vannak.
Nem olvastam el a válaszokat, de erõsen általánosítasz. Na mindegy, ez nem az én bajom, a szemed úgyse nyílik fel, nem írok többet.
Aha, a férfiakra nincs hatással a média, ugye? Áhh hol: szo*jál úgy mint a pornóban, nézz ki úgy mint egy riban*, és már is odavannak érted a pasik. Honnan jönnének ezek a dolgok, hogy nyeld le a ge*it, ha nem a pornóból?
Na, álljon meg a menet, Robert Pattinson jól néz ki:) Kérdezõ, nem vagy te kicsit irigy? pedig csak önbizalom kellene neked is.
Kicsit fail a belinkelt kérdés, ugyanis a 4., 5., és 7. lehetõség is feminimebb, mint a kettes, úgyhogy itt a szokásos belemagyarázás áll fenn, nem azt vetted észre, ami van, hanem azt, amit látni akartál. Gondolom ha ezek közül bármelyikre érkezett volna a legtöbb szavazat, ugyanezt mondtad volna... Ja, és nem buliban kell ilyen messzemenõ következtetéseket levonni, mert így csak egy kisebb csoportot figyelsz meg: a "diszkós", bulibajáró szubkultur csajokat. Másoknál is ez a hiba. Bár, ahogy észrevettem, nektek csak ezek a csajok léteznek... Az esetleges rocker, rapper, vagy sima átlagos beütésûek mintha láthatatlanok lennének.
Amúgy elmondanám h régen a duci sot kovér no volt a legszebb. Mióta megjelentek a gebe modellek azóta a pasik azok után csorgatják a nyáluk. Szóval kit nem befojásol a média????
Menny már ki az utcára és nézz már szét... nem csak az ien 2-es típusu csávóknak van csajuk, naon nem!
A kérdező hozzászólása: Persze. Amikor meg lemegyek egy buliba, akkor érdekes módon az ilyen kettes típusú pasik nyalják lennt az összes lányt, a többit elzavarják a lányok. Régen nem az ilyen túl nõies, és semmi férfiasság típusú pasik jöttek be a lányoknak. Mi történt velük? volt itt más kérdés is a pasiknak, volt 6 v 7 fajta lány és a fiúknak szinte kivétel nélkül más és más típus tetszett.
Am nemtom ez a 2-es neked miért nõies nekedépp az h férfias! Tudod meik a nõies? A 7-es! És nem, nem attól lesz vki férfias h szõrös, kövér, vagy a teste 90%-a izom, mint ahogy azt sok fiu hiszi...
A kérdező hozzászólása: Na megint itt vannak a lányok, hogy nekünk csak a szõke bombanõk kellenek. Na küldhetek neked privit, hogy nekem épp most egy barna lány tetszik nagyon, aki abszolút nem bomba nõ, sõt köze sincs hozzá. Soha nem tudnék egy szõke bomba nõre tekinteni mint nõre. Azt meg hogy a pasiknak más és más tetszik, azt nagyon simán meg lehet itt nézni, már volt ezernyi ilyen kérdés itt, hogy pasik nektek milyen típusú lányok jönnek be. A válasz is nagyon heterogén volt. De a lányoknál csak ugyanaz a lányos arc jön be, ha már valakinek Banderes arca van, azt ma már kiröhögik a lányok, még a 90 es évek végén értek haltak után a nõk. De a média más tunkolt beléjük, így most az a trendi, hogy a vasalt hajú vámpíros cicafiúk a nyerõk. De szerencsére a média nem tudja a pasikra ráerõltetni aza akaratát, hogy csak ugyanaz a lánytípus a jó, a többi az hulladék. A pasik racionálisan gondolkodnak, még a mai lányok csak a barátnõk és a média nyomására alakítják ki az ízlésüket, mert nekik nincs saját ízlésük.
A kérdező hozzászólása: Mert a férfiasság jelképe a szõr és a nagy izomzat kedves válaszadó. Legalábbis ha a külsõségeket nézzük. Biológiából illett volna órára járnod. Az több tesztoszteron szintet jelent. Még a kevés szõr, vékony izomzat, feminibb nõies arc kevés tesztoszteronszintet jelent, csökkent férfiasságggal egyenlõ. Csökkent megtermékenyítõképesség.
Na jó, nézd ha te csak szajkózod a magadét, akkor minek tettél fel egyáltalán kérdést? Ha tökmindegy, ki mit mond, akkor is az van, amit te mondasz, akkor felesleges megkérdezni a véleményünket. Vicces egyébként a Banderasos példa, mert számomra pl. õ "a" jópasi, és az ismeretségi körömben nem vagyok ezzel egyedül. Esetleg nem azért tetted fel a kérdést, mert a lányok, akik tetszettek neked, azok a nyálas fiúkra buknak? Merthogy akkor talán magadba kéne nézned. A lányok, nõk nagyobb része ugyanis hányni tudna a páwáktól. Csak ezek szerint te csak a kisebb résszel találkozol.
ahhoz képest, hogy a férfiasság példaképe a szõr, millió és egy kérdést látok itt a farokborotválásról, és nem igazán fogadják el a "természetesen jobban néz ki" választ. akkor hol is a szõr a férfiasság jelképe? am nemtom, a 2. az neked hol lányos:D de nekem speciel a 3. jön be nagyon ^^ de tetszett már kövérebb srác is. tudod, a barátnõimmel megbeszéljük, kinek ki tetszik, és a két legjobb barátnõmmel annyira botrányosan eltérõ az ízlésünk, hogy néha már azon gondolkodom, most melyikünk a nagyon vak:D állíthatod magadról, hogy te rá sem néznél egy szõke cicababára, (hiszen én is ocsmánynak találom a twilight-os "szexisteneket"), de a pasik nagy része igenis rájuk néz, sõt! márpedig a kérdés a pasikról és nõkrõl általánosságban szólt, nem rólad vagy rólam. sajnos a pasiknak általában azok a csajok keltik fel a figyelmét elõször, akik minél többet mutatnak magukból, minél szebbek, minél jobb az alakjuk és minél feltûnõbbek. azt nem mondom, hogy ezekkel jönnek össze hosszútávra, de ezek azok, akiket elõször megkörnyékezik, mintha abban reménykednének, hogy hátha van köztük olykor 1-2 intelligens is. van, de nem sok. és igen, a lányoknak meg jelen korban a lányosabb arcú srácok jönnek be, ez van. nem akarhatod, hogy a 90-es évekbeli ízlést diktáljuk, hisz a pasik sem azt diktálják, akkor még nem ilyenek voltak a lányok nagy többségében.
Most am nekem a 10 kép kozull egyik sem kéne. Az a helyzet h a fiúk tobbségének a pláza [email protected] kellenek a lányok tobségének meg a plázapatkányok. Nézz kicsit jobban szét a bulikban és akkor meglátod azt az átlagos nem agyonsminkelt, nem miniszoknyás, csocskidóbos lányt aki csak arra vár h megszólitsa egy normális pasi. Hacsak nem buta kislányokról beszélunk. Mert azok tényleg csak a divat után mennek. Amúgy meg nem nemek kozti kérdés. MINDEN EMBERNEK MÁS AZ ÍZLÉSE!
Kérdezõ... szerintem örülj neki, hogy nem Robert Pattinsont választották... és szerintem durván általánosítasz. Mert ha van 9 jó nõ, és 1 bombajó és megkérdeznek 10 férfit, akkor ott is a nagy részük a bombajót választja, mert nem vakok. És az a lista amit belinkeltél meg elég gáz, és férfiként mondom, hogy a 2-es az egyik legnormálisab köztük...
Hát én nagyon nem bírom az ilyen nyálgépeket, meg ezeket a vasalt hajú buzákat, ezekben nincs semmi férfias, milyen lenne már ha a pasim több idõt töltene a tükör elött mint Én:S

Üdv! Szeretnék segítséget kérni Gamer Pc V. Ps3? Döntésében. Mivel minden helyzet más de tudom a téma ezer éves még is 2012-ben vagyunk még sokára jön az új generáció konzolból szóval.

15 éve nem volt olyan, h ne lett volna konzolom arról tudok amit tudni kell(: Viszont Pc-r?l kevesebbet.

Legjobb válasz: Papíron jobb de nem jön rá a normális játékok nagy része. Én azt mondom, hogy nem szabad grafika buz*nak lenni és venni kell egy PS3-at meg egy Xbox 360-at és minden játékkal tudsz játszani.

Papíron jobb de nem jön rá a normális játékok nagy része. Én azt mondom, hogy nem szabad grafika buz*nak lenni és venni kell egy PS3-at meg egy Xbox 360-at és minden játékkal tudsz játszani.
Ps4 még 3-4 év múlva lesz
Tegnap jelentette be a Sony, hogy 2014 eleje a PS4.
Egy erõs számítógép sokkal jobb!
Pc amúgy is 3x annyiba kerül, de azt késõbb még fejleszteni is kell, szerintem ps3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Csak egy gondolat mondjuk nem értem még ha tudom is miért csinálja a sony (hogy kitermelje a belefektetett hasznot) azt , h 8 évig vár az újabb kihozásával. Túl gyors a játék fejlõdés pl 6 év az normális lenne de se a ps3 am se a kettõm nem bírta ki max 3-4 évig! Szóval csak idegesítõ , h negyedszerre veteti meg velem (ha a Ps2 is számolom) a sony a masináját. De ez lesz csak most már haragszom :D
5. Mirõl beszélsz? Nem jelentettek be semmi ilyet, még régebben jelentették be hogy 2015 elõtt biztosan nem lesz
Am nem tudom hogy bírt neked ilyen keveset, nekem már 5 éve megvan, mindennap használom, van sokszor hogy 2-3napig folyamatosan megy, de még mindig tökéletesen mûködik. A ps2-m meg kb 8 éves és az is teljesen jó, dvd olvasófejet se kellett cserélni
Mi jön be most?
A kérdező hozzászólása: Már mindegy, megoldottam a problémát, de azért köszi :)
Toolbar.

Szülés után mennyivel állt be rendszeresre a menstruációd? Nekem december óta jön meg, de mindig máskor. (28, 33, 35, 27 nap) Mostaninak tegnap kellett volna, de semmi. Mikor áll vissza a rendszeres 28 napra?

Még naponta kétszer szoptatom egy éves gyermekem.

Legjobb válasz: Én tavaly márciusban szültem, megjött június végén, a következõaugusztus elején és onnantól 28-29 napra jön meg. Lányom 14 hónapos, szopik reggel, du, este és hajnalban.

Én tavaly márciusban szültem, megjött június végén, a következõaugusztus elején és onnantól 28-29 napra jön meg. Lányom 14 hónapos, szopik reggel, du, este és hajnalban.
hátt én "sajnos" nem a szerencsésebbek közé tartozom.most 11 hetes a kislányom és már kétszer volt/van meg.és olyan pontosan mint elötte.(28 nap)igaz azt hozzá kell tennem h fejem neki a tejcsit és nem is sok van sajnos.biztos h idõvel neked is visszafog állni.jó babázást

Fogamzásgátló tablettát szedek kb.1 éve, amikor jön a 7 napos szünet, akkor idáig mindig pontosan meg is jött a mensesem, most 2 napja nem jött meg. A fogamzásgátló tablettát pontosan szedem. Mással is elõfordult ilyen?

Legjobb válasz: igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!