Találatok a következő kifejezésre: Mindíg más jön meg (54 db)

Mikor volt peteérésem? Február 28-án barnázás, 29-én megjött rendesen? ! Nem tudom mikor kéne megjönnie, mert mindig máskor jön meg? ! Kb: 30-37 naponta jön meg!? Akkor hogyan számoljam ki, hogy mikor volt peteérésem?

Legjobb válasz: A ciklus.hu-n vezethetsz görbét,de akár otthon is egy lapon! Minden nap reggel azonnal ébredés után,ugyan abban az idõpontban szájban(nyelv alatt) vagy hüvelyben kell mérni! 5 percig mind a két helyen! Lehet higanyossal,vagy digitálissal!De digitálissal is 5 perc,hiába csipog! Felírod és ennyi!:) A ciklus.hu-n szép diagramot ad róla hogy késõbb látványosabb legyen a dolog! Itt tudsz nézni pár diagramot! http://babatervezok.otthona.net/altalanos-terhesgoerbek.html

A ciklus.hu-n vezethetsz görbét, de akár otthon is egy lapon! Minden nap reggel azonnal ébredés után, ugyan abban az idõpontban szájban(nyelv alatt) vagy hüvelyben kell mérni! 5 percig mind a két helyen! Lehet higanyossal, vagy digitálissal!De digitálissal is 5 perc, hiába csipog! Felírod és ennyi!:) A ciklus.hu-n szép diagramot ad róla hogy késõbb látványosabb legyen a dolog! Itt tudsz nézni pár diagramot! http://babatervezok.otthona.net/altalanos-terhesgoerbek.html
Kedves elso valaszolo!Ha megugrik a ho az mar lehet hogy keson van..Amikor lemegy akkor erdemes egyutt lenni!Es azt csak kb utana merheted be hogy mikor volt!De segit hozza az is hogy ha a nyakodat vizsgalod illetve hasznalj mondjuk ovu tesztet a ciklus 20 napja korultol az biztosabbat mutat..:0
Mérd a hõd vagy ovutesztelj!Mert így csak a mensitõl visszaszámítva lehet megmondani az elõzõ peteérést! A görbén meg azért valamennyire elõre látható(ha megugrik a hõd) hogy lesz-e peteérés!
A kérdező hozzászólása: Még soha nem mértem!! Hogyan kell? Minden nap kell?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!! :-)))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :) )
Utolso elotti vagyok..Jol lepontoztak!:O Csak tudnam miert....Mikor en csak segitettem..

Mercilon-t szedek de, mindig máskor jön meg tehetek valamit hogy, rendszereződjön?

Szóval abban a 7 napban mindig máskor jön meg és ez annyira zavaró más n?knél is így van vagy csak engem áldott meg az isten így?! Volt már hogy 7. nap estéjén jött meg (de megjött ez a szerencsém ). Pedig mindig este 9kor veszem be és csörög a telóm és mindig ugyan akkor veszem be. Még 1 kérdés: - Ilyenkor is kihat a szervezetre ha valaki ideges??? (párom kint van külföldön és hát ideges vagyok miatta is meg ez miatt is ) :S:(

Legjobb válasz: miután beszedted a levéllel, mondjuk kedden vetted be az utolsót akkor a következõ levelet rá egy hétre vagy a 6.napra vedd be,és akkor mindig ugyanakkor jön meg

miután beszedted a levéllel, mondjuk kedden vetted be az utolsót akkor a következõ levelet rá egy hétre vagy a 6.napra vedd be, és akkor mindig ugyanakkor jön meg
az idegességnek semmii köze hozzá...
Kérdezd meg a dokid. Elvileg legfeljebb 2 nap csúszás szokott lenni (tehát 3. vagy 4. vagy 5. nap például). Az idegesség, más gyógyszerek, a hormonrendszer zavarai mind kihathatnak a menstruációdra, minimálisan akkor is ha fogamzásgátlót szedsz.
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm. Már 7 hónapja szedem a dokim azt mondta hogy -Légyen hogy abban a 7 napban megjöjjön.
A kérdező hozzászólása: ugye nem lehetek terhes?

Mikor teszteljek? Ma vettem ovulációs tesztet, csak az a gondom, hogy ciklusaim elég változóak, pl, 26, 36, 45 naposak (mindig máskor jön meg sajnos, tényleg változó)így nem tudom mikor kezdjem el használni az lh tesztet.

Legjobb válasz: Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.

Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.
Vágd ketté a teszteket, akkor 2x annyi próbálkozásod lehet...ha nem kazettásat vettél persze.

Tényleg minden csajnak máskor jön meg?

Ez lehet h elég buta kérdés , de én úgy tudtam h hó elején és végén lehet ez.. most 13dikán megyek a bn?mh?z 200km-re és szeretnék ezzel tisztában lenni hogy ha azt mondja most van meg neki a baja akkor ez lehetséges vagy nem?

Legjobb válasz: :DDDDDD Bármikor megjöhet, ez nincs naphoz kötve.:) A lényeg, hogy egy hónapban általában csak egyszer van meg. Ez az idõszak 5-8 nap.

:DDDDDD Bármikor megjöhet, ez nincs naphoz kötve.:) A lényeg, hogy egy hónapban általában csak egyszer van meg. Ez az idõszak 5-8 nap.
:DDDD Mindenkinek máskor van meg. Egyébként szerintem nyugodtan megbeszélhetitek.
egy idõben nekem furcsa volt hogy a körülöttem lévõ 1-2 lánynak ugyanakkor van mint nekem :D aztán rájöttem hogy mindenkinek más :)
Persze hogy lehetséges! A hónap bármelyik napján megjöhet. : )
:D :D :D Ez tényleg vicces kérdés. A nöi ciklus, nem a naptári napokhoz igazodik. A test egyszer csak elkezd petesejetet termelni kb 12-14 évesen. ez nem a naptári naptól függ. A ciklus elsö napja a menstruáció elsö napja. innen 28-32 nap átlagosan míg megint megjön, kb félidöben löködik ki a petesejt ami 24 óráig él. De sok nönek össze vissza jön meg és nem napra pontos, van akinek 40 napra.
Kérdezd meg nyugodtan a barátnõd, hogy neki mikor szokott megjönni. Amúgy ha beleegyezett az idõpontba, akkor valószínûleg nem most lesz meg neki, mert az neki is kényelmetlen lenne. Én legalábbis biztos késõbbre tenném a talit, ha nekem meglenne.
Mindenkinek egyénenként változó a ciklusa. Van akinek ekkor jön meg, van akinek akkor. gyógyszer ( fogamzásgátló ) szedésnél 28 naposak a ciklusok ( 2 menzesz között ) nem gyógyszer szedõknél kb 31-35 nap között változhat.
nem. minden nõnek pontosan a hónap legelsõ napjának legelsõ percében jön meg. ilyenkor a férfiak félnek, mert nagy vérfürdõ várható..
Ne haragudj, hová jártál te biosz óra helyett?
Elõfordulhat, ha két lány nagyon jó barátnõ, akkor a ciklusuk lassan eltolódik és elõbb vagy utóbb egyszerre menstruálnak. Nem tudom, miért van így, én legalábbis többször tapasztaltam már ilyet, magamon és mások körében is. Egyébként változó.
Ezt a kérdést végig gondoltad egyáltalán mielõtt feltetted?:D Szerinted ha nem lenne naptár, akkor mi történne?
Akik hosszabb ideig egy légtérben élnek, azoknak szinkronizálódik. Ezt egy feromon okozza. A többinek természetesen mindnek más. Vagy gondolod, hogy a nõk (pár millió éves modell) igazodnak a naptárhoz (pár ezer éves találmány)? Érdekes lenne...
szerinted a testünk honnan tudja hogy hó eleje van e?????
Régebben odakerült ondó. Szerintem jobb lesz gyanakodnod!!!!! Tapasztalatból tudom.
keveset ivott aznap, ilyenkor fehér cuccos szokott megjelenni, de nem ártana egy nõgyógyász. Másnem az õ véleményét is megkérdezni.
Lehet azért, mert most fog neki megjönni. Ha nem fáj, nem csíp, nem mar, és nem feküdt le mással, akkor csak sûrûbb a folyása menszi elõtt. Nekem is szokott így lenni. Nem gáz. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mire kéne gyanokodnom? :O Mással tuti nem feküdt le... :)
Nem persze hogy feküdt. És a mikulás is létezik. Naív
A kérdező hozzászólása: De szinte miután kiveszem már rá is szárad és olyan mintha ilyen por lenne. Simán lejön... szval nem lehet ondó. Akkor mi lehet? :O
Ha az a valami nem átlátszó, és máskor nem tapasztalt még ilyet, akkor lehet hüvelyi fertõzés. Ehhez nem kell mással lefeküdni, nyilvános WC-ben is el lehet kapni a kilincs érintésével:( Meg ezer másféle módon. Szóval nyomás nõgyógyász! Nem nagy dolog, de kezelni kell, mert lehetnek szövõdményei!

Szülés után mennyivel állt be rendszeresre a menstruációd? Nekem december óta jön meg, de mindig máskor. (28, 33, 35, 27 nap) Mostaninak tegnap kellett volna, de semmi. Mikor áll vissza a rendszeres 28 napra?

Még naponta kétszer szoptatom egy éves gyermekem.

Legjobb válasz: Én tavaly márciusban szültem, megjött június végén, a következõaugusztus elején és onnantól 28-29 napra jön meg. Lányom 14 hónapos, szopik reggel, du, este és hajnalban.

Én tavaly márciusban szültem, megjött június végén, a következõaugusztus elején és onnantól 28-29 napra jön meg. Lányom 14 hónapos, szopik reggel, du, este és hajnalban.
hátt én "sajnos" nem a szerencsésebbek közé tartozom.most 11 hetes a kislányom és már kétszer volt/van meg.és olyan pontosan mint elötte.(28 nap)igaz azt hozzá kell tennem h fejem neki a tejcsit és nem is sok van sajnos.biztos h idõvel neked is visszafog állni.jó babázást
Mi jön be most?
A kérdező hozzászólása: Már mindegy, megoldottam a problémát, de azért köszi :)
Toolbar.

Mit tegyek, ha a macskámat itthon megkergette a kutya és annyira megijedt hogy 2 napja nem jön elő? Vissza amúgy máskor mindig vissza jön és beengedem, most meg semmi mit tegyek :' (?

Legjobb válasz: A macskák ilyenkor bagzanak, tehát akár történt orvosi beavatkozás, akár nem, érzik, hogy ilyenkor menni kell. Másrészt majd ha a macskád ráérez, rájön arra, hogy a karmaival nemcsak megvédeni tudja magát, de kordában is tudja tartani a kutyust, attól kezdve majd a kutyusod fog lapítani, ha azt látja, hogy dühös a macsekod. Majd visszajön, ne aggódj.

A macskák ilyenkor bagzanak, tehát akár történt orvosi beavatkozás, akár nem, érzik, hogy ilyenkor menni kell. Másrészt majd ha a macskád ráérez, rájön arra, hogy a karmaival nemcsak megvédeni tudja magát, de kordában is tudja tartani a kutyust, attól kezdve majd a kutyusod fog lapítani, ha azt látja, hogy dühös a macsekod. Majd visszajön, ne aggódj.

A gyógyszer abbahagyása után ha nem jön meg mert még nem állt be rendeszesen akkor is fáj a hasa az embernek ugy mint mensi előtt akár 1-2héten keresztül is vagy ez vmi más?

Legjobb válasz: Én is nemrég hagytam abba és mar 3hete késik pedig csak3 honapig szedtem.Nekem nem faj a hasam,es semmi más olyan jelet sem vettem észre ami arra utal,h meg fog jönni.Meddig szedted és milyet??????

Én is nemrég hagytam abba és mar 3hete késik pedig csak3 honapig szedtem.Nekem nem faj a hasam, es semmi más olyan jelet sem vettem észre ami arra utal, h meg fog jönni.Meddig szedted és milyet??????
A kérdező hozzászólása: Diane35-t szedtem és két évet. Decemberbe hagytam abba mert szeretnénk babát. Két hete mensis érzésem van és már 5napja késik, de a teszt negativ volt

Ha valaki terhes, és úgy jön meg neki, akkor az miben más? Mennyiség, minőség, szín? Mert nekem kevesebb mint szokott, de ugyanolyan állagú, meg színű. Ja és a hasam is görcsölt.

Legjobb válasz: szerintem nem vagy terhes... nekem is elõfordult, hogy kevesebb volt a mennyisége! azt mondják, ha terhes vagy és úgy menzeszelsz, akkor az kb 2-3 napig tart, és legtöbbször más a színe is! de hogy megnyugodj vegyél magadnak egy tesztet, az a legbiztosabb, kapsz 800 ft-ért is a megfelelõ helyen. kívánom, hogy úgy legyen,ahogy szeretnéd!

szerintem nem vagy terhes... nekem is elõfordult, hogy kevesebb volt a mennyisége! azt mondják, ha terhes vagy és úgy menzeszelsz, akkor az kb 2-3 napig tart, és legtöbbször más a színe is! de hogy megnyugodj vegyél magadnak egy tesztet, az a legbiztosabb, kapsz 800 ft-ért is a megfelelõ helyen. kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!
Ha terhes vagy akkor nem jön meg -.-" Ha megtermékenyül a petesejted(terhes vagy) akkor nem menstruálsz(nem jön meg)
utolsó, akár milyen hihetetlen, vannak nõk akik úgy is menstruálnak, hogy terhesek, barátnõm éppen így maradt terhes, mert még a gyanú sem merült fel benne, hogy az lehet, mert ugyanúgy menstruált és a 4. hónap maradt ki neki amikor már késõ volt...
bizony én két ilyen nõt is ismerek mint akikrõl az utolsó ír, a menzesz simán megvan a nõk elég nagy részének az elsõ hónapokban. és ezekben más amikben te kérdezõ leírtad. de mivel én még nem voltam terhes így nem tudom hogy milyen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!