Találatok a következő kifejezésre: Minél többet a (343 db)

Milyen állagú, színű és szagű a nőknél a nedvesedés? és az jó, ha sok lé jön ki? csak mert nekem nem sok. és az igaz, hogy minél több a lé, annél jobban élvezzük? 16/L

Legjobb válasz: Minél jobban felizgulsz, annál több nedved lesz, és azért élvezed jobban, mert jobban csúsztok.. Amúgy átlátszó, csúszós, a szagát nem tudom elmondani.

Minél jobban felizgulsz, annál több nedved lesz, és azért élvezed jobban, mert jobban csúsztok.. Amúgy átlátszó, csúszós, a szagát nem tudom elmondani.
Sok lé? Mi van a te lábad közt, narancs? :) Szintelen, kellemes illatú (egy férfinak az izgalom hevében legalábbis). Az nem baj ha sok. :)
Normális esetben átlátszó, fehéres színû.A szaga általában savanykás a kémhatása miatt. Ciklustól függõen vagy -bocsánat a kifejezésért- takony szerû, olykor hígabb, de nyálkás és van, amikor krémes. Izgalmi állapotban bõvebb váladékot bocsátunk ki, mint alap helyzetben, tehát a bõ folyadék, a fokozódó izgalom jele. Van, akinek több, van, akinek kevesebb nedve van, de ez függ attól is, hogy mennyire vagyunk felizgulva.Tehát minél több van, annál jobb, emellett a síkosítás szerepét tölti be, ami a szexnél elengedhetetlen, mivel akkor a legjobb, ha jól csúszik.Persze nem termelhet mindenki egy egész Dunát, de erre vannak a síkosítók!
darabos, zöld, és kénes szagú. alkalmanként 2 liter. izgasd fel magad és meglátod...
A kérdező hozzászólása: az a gáz, hogy ugye engem molesztáltak.. és hát nemtudom lehet ugy felizgatni magam, vagy a pasim, mert midnig z jut eszembe, ahogyaz az öreg tata odanyúlt.. +o(

Minél több a ruhám, annál kevesebbnek tűnik, "mit vegyek fel, nincs egy rongyom sem! "-szindróma. Mit tegyek?

Mostanában elég sok ruhát vásárolok, a legtöbbet turiból, vagy nagy leárazásokon. Ilyen helyen ugye minden olcsó, "hülyének is megéri", nem hagyhatom ott. Megveszem, aztán van, hogy fel sem veszem. A szekrényb?l d?lnek ki a ruhák, de alig van valami, amit tényleg hordok. Egyrészt megzavar a b?ség zavara, másrészt bosszant a feleslegesen elköltött pénz. Próbáltam már szelektálni, de semmit?l nincs szívem megválni, attól sem, ami még az életben nem volt rajtam.

Legjobb válasz: Nem. Nekem kevés ruhám van és többet tudok kihozni belõlük, mint a teletömött szekrényû barátnõim. És mivel preferálom a Blair Waldorf-féle egyszerû nõiességet, ezért nincsen szükségem telepakolt gardróbra, csak millió kiegészítõre :D

Nem. Nekem kevés ruhám van és többet tudok kihozni belõlük, mint a teletömött szekrényû barátnõim. És mivel preferálom a Blair Waldorf-féle egyszerû nõiességet, ezért nincsen szükségem telepakolt gardróbra, csak millió kiegészítõre :D
Vegyél alapcuccokat: egyszínû felsõ, nadrágok, szoknyák, ruhák. Ezeket majd jól összeállíthatod a többivel, rétegesen hordhatod, stb. Nekem is ez volt a bajom, rengeteg dolgomat nem hordtam egyáltalán, mert pl a mániám volt a kockás meg csíkos szerelés, de ha csak ilyenem van, azokat elég nehéz összeállítva hordani.
A kérdező hozzászólása: Pont az az érdekes, hogy alig van olyan ruhám, amit ne lehetne variálni a többivel. Egyszerûbb, természetes árnyalatok, (szinte) semmi rikító szín, és mégis csak állok reggelente, és nem tudom, mit mivel. Én is kedvelem Blair nõies stílusát, az enyém is hasonló:) Megkérdezhetem, hogy milyen kiegészítõket használsz? A ruhákat imádom, de a kiegészítõkhöz valahogy nem "értek".

Hogyan tudhatnék minél többet a közelében lenni?

Van egy srác, egy suliba járunk, de nem az osztálytársam. A terme a suli másik felében van, szóval egyáltalán nincs közel. Nem is egy helyen lakunk, ő hévvel közlekedik, én meg busszal. Nem tudom, hogyan lehetnék a közelében. Most van rá egy kis lehetőségem, hogy amikor új bérletet veszek, és azt lehet kapni a hévállomáson, akkor próbálok vele együtt menni arra, és beszélgetni vele egy kicsit. De azon kívül fogalmam sincs. Egy hónapban ezt csak egyszer tudom megcsinálni, hiszen havi bérletem van. Vannak még tippek? Persze nem arra gondolok, hogy menjek be csak úgy a termükbe, az úgy túl feltűnő lenne. Minél több választ várok :) 15/L

Legjobb válasz: uristen de beszari vagy hát csak LAZÁN menny oda hozza es kesz:DD 14/L

uristen de beszari vagy hát csak LAZÁN menny oda hozza es kesz:DD 14/L

Írnátok nekem minél több a lentieknek megfelelő szavakat németül?

Tavaszi virágok, madarak, növények ha lehet magyarul is írjátok mellé. köszönöm! FONTOS NAGYON!

Legjobb válasz: r Krokus (krókusz)

r Krokus (krókusz)
e Tulpe, s Schneeglöckchen, s Pensee, r Hyazinth, e Narzisse
Tulipán, hóvirág, árvácska, jácint, nárcisz. kankalin - die Schlüsselblume die Primel mi Primulának is mondjuk. Talán ebbõl a szóból származik. tavaszi kankalin - der Himmelschlüssel tõzikére ezt találtam: Schneeflocke ibolya - das Veilchen, mocsári gólyahír - die Dotterblume boglárka - die Ranunkel,
Sommerlinde hársfa Esche kõrisfa Spitzhorn korai juhar Berghorn hegyi juhar Holzapfel Vadalmafa Schwarzföhre fekete fenyõ Rotföhre erdei fenyõ Lärche vörösfenyõ Vogelkirsche madárcseresznyefa Tanne jegenye fenyõ Buche bükkfa Bergulme hegyiszil Fichte lucfenyõ
rigó - die Drossel énekes rigó - die Singdrossel fecske - die Schwalbe, gólya - der Storch lóhere - der Klee, százszorszép - Gansenblüchen /tsz./ kakukk - Kuckuck, harkály - der Specht, pacsirta - die Lerche, szajkó - der Herold
r Leander
Orgona (r Flieder)

Miért van az, hogy minél több a teendőm, annál inkább nem csinálok semmit?

Egyszerűen úgy érzem, hogy képtelen vagyok határidőn belül mindent megcsinálni, ezért inkább semmit se csinálok, de még az itthoni teendőimet is halogatom, és rengeteget alszom, fáradt vagyok, pedig semmit se csinálok... :( Aztán meg csak szidom magam, hogy mégis miért nem csináltam meg?! Mit lehet ezzel kezdeni? Ti hogyan osztjátok be az időt?

Legjobb válasz: Próbáld meg azt, hogy egyszerre csak egy feladatot tûz ki célul. De addig ne feküdj le aludni, amig azt nem csináltad meg. Mondjuk elõször tegyél rendet az íróasztalodon, ne az egész házban, de az legyen makulátlan. Ha már belekezdtél, tuti lendületet kapsz. Én így szoktam :)

Próbáld meg azt, hogy egyszerre csak egy feladatot tûz ki célul. De addig ne feküdj le aludni, amig azt nem csináltad meg. Mondjuk elõször tegyél rendet az íróasztalodon, ne az egész házban, de az legyen makulátlan. Ha már belekezdtél, tuti lendületet kapsz. Én így szoktam :)
lehet simán tavaszi fáradtság, vitaminhiány de komolyabb gond is, mint depresszió. szerintem kezdj el vitaminokat szedni, hogy legyen mi erõt adjon, és irj egy napi beosztást és mindig pipáld ki amit megcsináltál..
Mert már feladtad! Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez
A helyzet az, hogy akik itt tanácsot kérnek képtelenek felállni és összeszedni magukat.
csernus doki stílusában válaszolva: Te egy lusta disznó vagy.. a többi csak kifogás, nyafogás
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok, sokat segítettetek! @18: a problémád nem más, sajnos középsuliban is ilyen voltam. Érettségin a legrosszabb jegyem 4-es lett, pedig szó szerint semmit se készültem rá. A mai napig sajnálom, hogy képtelen voltam rá tanulni. De most, hogy fõsulira járok, fõleg levelezõre nem beszélünk az anyag felérõl se, így órán hiába figyelek, egy csomót kell itthon is foglalkozni vele. Mindegy, drukkoljatok, remélem, sikerül levizsgáznom. És mindig a saját problémád a legnagyobb. Emlékszem, alsóban egy fél oldalas fogalmazást kínszenvedés volt elkészíteni egy hétvége alatt - írott betûvel -, most meg 10-15 gépelt oldalas beadandókat csinálok meg 2 nap alatt... A koffeines ötletet köszönöm, de így is magas a vérnyomásom, amire gyógyszert szedek.
gondoltál már arra hogy a tanulási zavaraid hátterében figyelemzavar áll? érdemes lenne flekeresned egy szakembert
Eléggé más a Tiedhez képest, mégis ez jutott eszembe: én is ilyesmi vagyok témazárók elõtt, vagy ha egyáltalán sokat kell tanulnom valamiért MÁSNAPRA. Olyankor juszt is nem sikerült megtanulni, sõt, szinte semmit se tanulni... Szerintem egyszerûen így reagálunk a hirtelen sok feladatra. (Tudom, egyáltalán nem egy szint a kettõnk feladatmennyisége; de talán az én szintemen már a hirtelen sok tanulás is SOK... tudom, lesz mégtöbb is)
Én is ilyen vagyok, pontosan azért, mert mindig inkább nyöszörgök azon, hogy mennyi mindent kell csinálni, meg pánikolok, ahelyett, hogy csinálnám. Egyébként erre mondom én, hogy a határidõ a legjobb múzsa. Most pl. van egy prezi, amit már két napja meg kéne írnom, ehelyett konkrétan ülök az irodában és unatkozom (gyakorikérdéseket olvasok) ahelyett, hogy megcsinálnám. Holnap majd pánikban kell összedobni, és bazi ideges leszek, de ettõl még jól fog sikerülni, mert minden jól sikerül, valami szerencse fia vagyok. Csak mindig azon gondolkodom ilyenkor, hogy ha ezzel a hozzállással ilyen sokra vittem, akkor vajon hol tartanék, ha még szorgalmam is lenne a tehetségemhez? Aztán arra jutok, hogy elpazarolom a tehetségem, és akkor elszomorodok és inkább megint nem csinálok semmit :)
vegyél még most patikában koffeintablettát, és az segít koncentrálni és ad egy kis önbizalmat a tanuláshoz!! ;)
"Miért van az, hogy minél több a teendõm, annál inkább nem csinálok semmit?" Mert ahelyett, hogy 1 feladatra koncentrálnál és azt hajtanád végre, folyamatosan azon töprengsz, hogy hol kezdj neki a feladatoknak, vagy pedig azon meditálsz, hogy milyen sok a dolgod, amitõl pánikba esel és lebénulsz. Most rögtön ülj neki a tanulásnak vagy más teendõdnek, azzal az elhatározással, hogy mondjuk negyed órán át csinálod. Mihelyt elkezdted, folytatni már könnyû, akár több órán át is. És ha elkezdtél dolgozni, azonnal jobban fogod érezni magad.
az ilyen lusta naplopókból lesznek elõbb utóbb a hajléktalan, depressziós és elmezavaros emberek. A nagy kényelemdben azt se tudod mit csinálj. Más meg rákos vagy parkinson kóros mégse süllyed ilyen szánalmas szintre mint te. Vedd észre magad, ez a te életed! Benned semmi motiváció és akaraterõ sincs hogy kitörj ebbõl a szerencsétlen vesztes helyzetedbõl. ui:. Gondolkozz el rajta hogy miért utasítod el az összes segíteni akaró ember észrevételét!! Olvass vissza
A kérdező hozzászólása: Jó nektek, hogy nincs ilyen problémátok.
mifelénk falun az ilyen embereket hívjuk naplopóknak
A kérdező hozzászólása: Már annyiszor megfogadtam, hogy holnap megcsinálom xy dolgot, meg még 3 másikat, ami simán beleférne az idõmbe, de reggel gondolok egyet, teljesen mást csinálok, amivel egész nap se végzek, vagy valami hasztalant, pl. olvasok egész nap, de az nem fontos, nem lesznek tõle kész a dolgaim. Persze, ha valamit sikerül elvégeznem, úgy érzem, hogy megváltottam a világot, aztán arra gondolok, hogy másnak teljesen természetes, hogy ugyanezt megcsinálja, és megint szomorú vagyok, hogy nekem miért nem az?! És sajnos sokat hazudok, hogy igen, persze, megcsináltam, csak nehogy beszélnem kelljen róla... 24 éves vagyok.
Na, ezzel én is így vagyok. Beleestem a halogatás csapdájába. :(
A kérdező hozzászólása: Kétféle vitamint is szedek, rendszeresen. És már összecsapott a minden... Ilyenkor elveszek a részletekben, és végül olyan, mintha semmit se lehetne kivitelezni, aztán ráhagyom és lefekszem. Mintha azt várnám, hogy mire felébredek, minden elkészül magától. Pedig tudom, hogy nem így van.
A koffein nem jó, stresszelsz tõle, és még annyira se fog menni, viszont ami nekem bevált, az a ginseng-ginko-biloba kombináció, ezek segítenek koncentrálni úgy, hogy közben nyugodt is tudsz maradni :)

Hol tudhatok meg mindent ( vagy legalabbis minel tobbet ) a Mac OS X feluleterol, mukodeserol, kepessegerol es rendszerfelhasznalasarol?

Lehetoleg linkeket kerek ( ha nincs egy egyseges oldal hanem tobb oldalon darabokban az sem baj )
Aaaaa Várjanak csak... lehet róla szó... Szabadna arra hajtani, vagy arra behajtani tilos van?
aaaaaa
Az asztal alatt alszik a macska, akinek a takarója a lába alá van rakva.
Ja, hogy úgy a-betûset, hogy a-val kezdõdjön? xD
Jah :) Leghosszabbnak olvastam :D
Akaratos alaszkai alattomos alkonyatban, aranyos alma alteregó akar alkudni alföldi amorf alomból alakuló articsóka alakú agrár atkákkal.
Az anyja! Az almafa alatt akkora albán almát adtam Andinak, amilyet az albánok augusztusban aszalnak!
halló nagyon nagyon nagyon szeretem a barátnõm aranyos kicsi pici szívecskéjét XD
antipredesztinációdikálódás Egy Maori domb neve: Taumata­whakatangihanga­koauau­o­tamatea­turi­pukakapiki­maunga­horo­nuku­pokai­whenua­kitanatahu :D 21/L
alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma
Almási András aranyos altábornagy, aki alkotószellemû almatermesztõ, azonkívül alkalmanként ampermérõmûszereket alkotó alkalmi alkalmazott az Aldiban. na milyen? xD
anyád az alomban alattomosan agyal az aratáson ;D
Asztaaa...Az akaratod alapjan adom az aranyos avagy alapos amellet akaratlanul antipatikus valaszomat.
akarom azt az aranyos macskát x)
A sör A bor A pálinka A vodka A kaja AAAA nyád :D
töredezettségmentesíthetetlenségeskedéseitekért nemírok.
aaaaaa ab abc abcd .... abc....z zs
Az A problémA, hogy AnnyirA unAtkozom, hogy Alig jut eszembe A betûs szó...Az nAgy bAj?
Akkora adag almát akarok, amekkorát adhat, aki adni akarhatott!
anyád, anus, almapörkölt, almalé, apád, aneszteziológia, Aorta aneurizma
Aha
Alliterációs alakoskodás...? (Én csak H-val tudok egy nagyon csavarosat, lehet, hogy azt is leírom). Akkor... Arannyá alakult akaratom Akármit alakít... Lesz.rom. :-DDD Szóval akkor a H-alliteráció: Hogy az a héthónapos, hdeglelte, hólyagos, hungarista hideglelés hahotázzon a havasi hülyegyerekek háromba vágott, hormon-túltengett hátán!
A kérdező hozzászólása: az utolsónak [email protected]*** jó válasza volt

A homok és iszapnak mennyire van köze egymáshoz? Minél több a homok benne, annál sűrűbb lesz?

Legjobb válasz: Az iszap nem vizes homok, hanem még rengeteg bomló szerves anyagot is tartalmaz, attól sûrû, és büdös :)

Az iszap nem vizes homok, hanem még rengeteg bomló szerves anyagot is tartalmaz, attól sûrû, és büdös :)
A kérdező hozzászólása: De a homoknak mennyire van köze hozzá?
Van benne :) Hogy érted, mi köze hozzá? Alkotórésze, ennyi.
A kérdező hozzászólása: A köztük lévõ kölcsönhatás érdekelne :)
A homokon átszalad a víz, a iszap meg valahogy megtartja.
A kérdező hozzászólása: Ez a vízzel kapcsolatos kölcsönhatás, nem a homok és iszapé. De köszi :)
Ha homokot iszappal keversz, akkor az átlagos homoknál szilárdabb dolgot kapsz, mint a strandokon szokott lenni.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Iszap E szerint: "Az iszap olyan .. üledék, amely tömegének több mint a fele kõzetliszt. .. Ásványtani összetételébõl adódóan az iszap legjelentõsebb kémiai összetevõje a szilícium-dioxid." Akár homoknak is hívhatnánk. "Talajmechanikában: .. A talajmegnevezések sorában a homok (2 mm–0, 063 mm) és az agyag (0, 002 mm-nél kisebb) között foglal helyet." Mármint az iszap.
és akkor mi a csoda a sóder? tengerparton homok szokott lenni, ráadásul hol ilyen, hol olyan színû. ennek mi az oka?

A nõk szeretik, ha a férfin minél több a szõr?

Mert mi férfiak azt szeretjük, ha egy nõ csupasz. Akkor ez a másik nemnél fordítva mûködik?

Legjobb válasz: Csubakka, te vagy az?

Csubakka, te vagy az?
Nekem tetszik ha egy pasi szõrös, de persze mindennek van határa:)
A kérdező hozzászólása: Nem hülye válaszokra vagyok kíváncsi kedves elsõ.
nekem nem :( de még a borosta sem tetszik...
Mármint hol is gondolod?
Személy függõ. Mindenkinek más jön be, de én nagyon szexinek és férfiasnak találom a szõrös pasikat. :)
Nem mindenkinek áll jól, viszont van akin kifejezetten férfias, és vonzó.
Személyfüggõ Nem kell általánosítani...mert a férfiak sem feltétlenül szeretik, ha egy nõ csupasz...pl az exeim közül csak 1 volt aki jobban kedvelte a csupasz intimterülletet. A férjem is jobban szereti, ha fazonírozva van, szerinte csupaszon olyan "ovis", se másutt csupasz vagyok:) Én is jobban kedvelem szõrösen, de nem minél több szõrrel, szerencsére elég diszkréten szõrös, intim területen rövidebbre vágja... a szakáll jobban áll neki, mint a csupasz arc... 27 évesen 20 alattinak néz ki, sõt iavásárlás esetén személyit kérnek tõle:D

Szeretnek megtudni minel tobbet a BORS SPRAY-rol, tudna valaki írni?

Sziasztok, szeretnek megtudni minel tobbet a BORS Spray-rol az illeto sprayrol es a mellekhatasairol, de szeretnek minel hamarabb valaszt kapni, mert hazidolgozatot kell irjak belole.

Legjobb válasz: Wikipedia a barátod:) http://en.wikipedia.org/wiki/Pepper_spray

A kérdező hozzászólása: Kosz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!