Találatok a következő kifejezésre: Minél inkább a (37 db)

Minél inkább havazik, annál inkább hull a hó?

:O

Legjobb válasz: minél inkább gruppen szex, annál inkább almabor, minél inkább almabor, annál inkább verolex, sálálááá metálmackó a barátom, és gyakran elbeszélgetünk, a vodkárol meg a pináról, melyt mindketten kedvelünk, sálálá egy napon mikor, metálmackónak, semmi dolga nem akadt, eszébe jutott hogy inni kéne, valami nagyon húzosat, elmen tehát malackához, megnézni, hogy mit vedel, de malacka már, fél órája kómában hevert,,,, sálálálálá

minél inkább gruppen szex, annál inkább almabor, minél inkább almabor, annál inkább verolex, sálálááá metálmackó a barátom, és gyakran elbeszélgetünk, a vodkárol meg a pináról, melyt mindketten kedvelünk, sálálá egy napon mikor, metálmackónak, semmi dolga nem akadt, eszébe jutott hogy inni kéne, valami nagyon húzosat, elmen tehát malackához, megnézni, hogy mit vedel, de malacka már, fél órája kómában hevert, , , , sálálálálá
Hull a hó és hózik-zik-zik, metálmackó iszik
A kérdező hozzászólása: WINNI DÕÕÕ PUHIKAA!
Winnie the PÚH.
Minél inkább habozik, annál inkább jó a sör!!!
A kérdező hozzászólása: ÁHÁÁÁÁ vágom!!!! ;)
Utolsó elõtti xDD
xDD
Minél inkább hull a hó, annál inkább havazik :)
Minél inkább havazik, annál inkább hulla hó!

Te melyik vágyadnak engedsz jobban "minél inkább olyan akarsz lenni mint a többiek" vagy "minél inkább más szeretnél lenni mint a többiek"?

Legjobb válasz: Én inkább arra törekszem, hogy önmagam maradjak és ne befolyásoljon nagy mértékben a környezetem. Ha ezen az alapon változtatnám meg például a zenei ízlésemet azért, hogy hasonlítsak, vagy éppen eltérjek az átlagtól csak önmagamnak tennék rosszat.

Én inkább arra törekszem, hogy önmagam maradjak és ne befolyásoljon nagy mértékben a környezetem. Ha ezen az alapon változtatnám meg például a zenei ízlésemet azért, hogy hasonlítsak, vagy éppen eltérjek az átlagtól csak önmagamnak tennék rosszat.
Régebben mindig olyan akartam lenni, mint mások, mert gyerekként én is folyton kilógtam a sorból. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább leszek önmagam; így is sokan vannak, akik úgy szeretnek, ahogy vagyok. Ha valakinek meg nem tetszik, hát egészségére, munkahelyen sem muszáj akkor barátkoznia velem, csak ne utáljuk egymást.
Mélyen elítélem a konformitás, azonban néha választania kell az embernek, hogy magányos akar-e lenni vagy jópofizik egy sort. Nagyon nehéz döntés, néha nem is bíro már, de alapvetõen szeretek különleges lenni.
Születésem óta kilógok a sorból. Gyerekként olyan akartam lenni, mint a többi osztálytársam. Ma már rájöttem, hogy felesleges erõlködnöm, mert egészen egyszerûen nem vagyok olyan, mint a többség. Nem vagy homár, nehogy félreértsetek! Emberi kapcsolatokat tekintve, sokféle ismerõsöm és barátom van; kevés ember volt még eddig, akivel nem tudtam kijönni.
Egyikre sem vágyom, vagy törekszem. Vannak céljaim, de sem a hasonulás, sem az eltérés nem célom. A céljaim elérésére való törekvésben nem befolyásol a népszerûség vagy népszerûtlenség, vagy éppenséggel az, hogy a "többiek" helyeslik-e, avagy helytelenítik a tetteimet. Én tudom, hogy a céljaim helyesek, innentõl fogva semmi jelentõsége annak, hogy ki mit gondol rólam, vagy a céljaimról. Konkrétabban: sok idõt, energiát, és pénzt is fordítok jótékony célokra. Páran "hülyének néztek" már amiatt, hogy miért nem inkább ruhákat veszek, meg miért nem inkább moziba járok. Azért, mert ez fontos. Nem fogok egy filmet bámulni akkor, amikor nehéz körülmények között élõ embereken is segíthetnék ez idõ alatt.
Bár én még csak 15 éves vagyok és lehet, hogy nincs igazam, de szerintem az emberek TISZTELET A KIVÉTELNEK egyformán él (a fb-t nyomja a pad alatt a suliban, 10 kg festék van a lányok fején, az a menõ, ha szar tanuló vagy, ugyanúgy öltözik az összes hülye pitsa...) Ez mire jó? O.o Én egyébkènt arra törekszem, hogy ne legyek egyforma és jól is haladok! :3 Könyvet is írok az egyformaságról...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló nagyon tetszik amit írsz, csak így tovább frankó vagy!
Köszii :D jó hallani :'')

Úgy vettem észre minél inkább igyekezek, hogy barátnőt találjak, annál inkább elkerül az aki nem akar velem azonnal összejönni, mi a megoldás?

Ergo barátkozni sem tudok lányokkal, mert elvileg annyira látszik rajtam, hogy csak a szex érdekel, hogy szinte k.rvának érzi magát az aki haverkodik velem.... nem tudom mit csináljak hogy ne legyen ez.

Legjobb válasz: Sztem hagyd a csudába az egészet,add önmagad azt csõ. Ne görcsölj, hanem próbáld meg jól érezni magad a bõrödben. A csajozást meg szard le egyenlõre. Több esélyed lesz,hidd el!

Sztem hagyd a csudába az egészet, add önmagad azt csõ. Ne görcsölj, hanem próbáld meg jól érezni magad a bõrödben. A csajozást meg szard le egyenlõre. Több esélyed lesz, hidd el!
Ismerkedj egyszerre több csajjal is, eleinte ne erõltesd a találkozást, majd úgyis látod hogy melyiknek jössz be és akkor azzal beszélhetsz taliról "Talán ha elhitetném mindenkivel, hogy van barátnõm másképp állna hozzám?" Nem rossz ötlet, tény hogy a csajoknak kihívást jelent az ha lecsapják más csajnak a kezérõl a hapsiját
rajtam is látszik, hogy csak azt akarom. Egybõl kiszúrják a csajok. Nem tom én se hogy. Talán ahogy rájuk nézek...


Miért van az, hogy minél több a teendőm, annál inkább nem csinálok semmit?

Egyszerűen úgy érzem, hogy képtelen vagyok határidőn belül mindent megcsinálni, ezért inkább semmit se csinálok, de még az itthoni teendőimet is halogatom, és rengeteget alszom, fáradt vagyok, pedig semmit se csinálok... :( Aztán meg csak szidom magam, hogy mégis miért nem csináltam meg?! Mit lehet ezzel kezdeni? Ti hogyan osztjátok be az időt?

Legjobb válasz: Próbáld meg azt, hogy egyszerre csak egy feladatot tûz ki célul. De addig ne feküdj le aludni, amig azt nem csináltad meg. Mondjuk elõször tegyél rendet az íróasztalodon, ne az egész házban, de az legyen makulátlan. Ha már belekezdtél, tuti lendületet kapsz. Én így szoktam :)

Próbáld meg azt, hogy egyszerre csak egy feladatot tûz ki célul. De addig ne feküdj le aludni, amig azt nem csináltad meg. Mondjuk elõször tegyél rendet az íróasztalodon, ne az egész házban, de az legyen makulátlan. Ha már belekezdtél, tuti lendületet kapsz. Én így szoktam :)
lehet simán tavaszi fáradtság, vitaminhiány de komolyabb gond is, mint depresszió. szerintem kezdj el vitaminokat szedni, hogy legyen mi erõt adjon, és irj egy napi beosztást és mindig pipáld ki amit megcsináltál..
Mert már feladtad! Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez
A helyzet az, hogy akik itt tanácsot kérnek képtelenek felállni és összeszedni magukat.
csernus doki stílusában válaszolva: Te egy lusta disznó vagy.. a többi csak kifogás, nyafogás
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok, sokat segítettetek! @18: a problémád nem más, sajnos középsuliban is ilyen voltam. Érettségin a legrosszabb jegyem 4-es lett, pedig szó szerint semmit se készültem rá. A mai napig sajnálom, hogy képtelen voltam rá tanulni. De most, hogy fõsulira járok, fõleg levelezõre nem beszélünk az anyag felérõl se, így órán hiába figyelek, egy csomót kell itthon is foglalkozni vele. Mindegy, drukkoljatok, remélem, sikerül levizsgáznom. És mindig a saját problémád a legnagyobb. Emlékszem, alsóban egy fél oldalas fogalmazást kínszenvedés volt elkészíteni egy hétvége alatt - írott betûvel -, most meg 10-15 gépelt oldalas beadandókat csinálok meg 2 nap alatt... A koffeines ötletet köszönöm, de így is magas a vérnyomásom, amire gyógyszert szedek.
gondoltál már arra hogy a tanulási zavaraid hátterében figyelemzavar áll? érdemes lenne flekeresned egy szakembert
Eléggé más a Tiedhez képest, mégis ez jutott eszembe: én is ilyesmi vagyok témazárók elõtt, vagy ha egyáltalán sokat kell tanulnom valamiért MÁSNAPRA. Olyankor juszt is nem sikerült megtanulni, sõt, szinte semmit se tanulni... Szerintem egyszerûen így reagálunk a hirtelen sok feladatra. (Tudom, egyáltalán nem egy szint a kettõnk feladatmennyisége; de talán az én szintemen már a hirtelen sok tanulás is SOK... tudom, lesz mégtöbb is)
Én is ilyen vagyok, pontosan azért, mert mindig inkább nyöszörgök azon, hogy mennyi mindent kell csinálni, meg pánikolok, ahelyett, hogy csinálnám. Egyébként erre mondom én, hogy a határidõ a legjobb múzsa. Most pl. van egy prezi, amit már két napja meg kéne írnom, ehelyett konkrétan ülök az irodában és unatkozom (gyakorikérdéseket olvasok) ahelyett, hogy megcsinálnám. Holnap majd pánikban kell összedobni, és bazi ideges leszek, de ettõl még jól fog sikerülni, mert minden jól sikerül, valami szerencse fia vagyok. Csak mindig azon gondolkodom ilyenkor, hogy ha ezzel a hozzállással ilyen sokra vittem, akkor vajon hol tartanék, ha még szorgalmam is lenne a tehetségemhez? Aztán arra jutok, hogy elpazarolom a tehetségem, és akkor elszomorodok és inkább megint nem csinálok semmit :)
vegyél még most patikában koffeintablettát, és az segít koncentrálni és ad egy kis önbizalmat a tanuláshoz!! ;)
"Miért van az, hogy minél több a teendõm, annál inkább nem csinálok semmit?" Mert ahelyett, hogy 1 feladatra koncentrálnál és azt hajtanád végre, folyamatosan azon töprengsz, hogy hol kezdj neki a feladatoknak, vagy pedig azon meditálsz, hogy milyen sok a dolgod, amitõl pánikba esel és lebénulsz. Most rögtön ülj neki a tanulásnak vagy más teendõdnek, azzal az elhatározással, hogy mondjuk negyed órán át csinálod. Mihelyt elkezdted, folytatni már könnyû, akár több órán át is. És ha elkezdtél dolgozni, azonnal jobban fogod érezni magad.
az ilyen lusta naplopókból lesznek elõbb utóbb a hajléktalan, depressziós és elmezavaros emberek. A nagy kényelemdben azt se tudod mit csinálj. Más meg rákos vagy parkinson kóros mégse süllyed ilyen szánalmas szintre mint te. Vedd észre magad, ez a te életed! Benned semmi motiváció és akaraterõ sincs hogy kitörj ebbõl a szerencsétlen vesztes helyzetedbõl. ui:. Gondolkozz el rajta hogy miért utasítod el az összes segíteni akaró ember észrevételét!! Olvass vissza
A kérdező hozzászólása: Jó nektek, hogy nincs ilyen problémátok.
mifelénk falun az ilyen embereket hívjuk naplopóknak
A kérdező hozzászólása: Már annyiszor megfogadtam, hogy holnap megcsinálom xy dolgot, meg még 3 másikat, ami simán beleférne az idõmbe, de reggel gondolok egyet, teljesen mást csinálok, amivel egész nap se végzek, vagy valami hasztalant, pl. olvasok egész nap, de az nem fontos, nem lesznek tõle kész a dolgaim. Persze, ha valamit sikerül elvégeznem, úgy érzem, hogy megváltottam a világot, aztán arra gondolok, hogy másnak teljesen természetes, hogy ugyanezt megcsinálja, és megint szomorú vagyok, hogy nekem miért nem az?! És sajnos sokat hazudok, hogy igen, persze, megcsináltam, csak nehogy beszélnem kelljen róla... 24 éves vagyok.
Na, ezzel én is így vagyok. Beleestem a halogatás csapdájába. :(
A kérdező hozzászólása: Kétféle vitamint is szedek, rendszeresen. És már összecsapott a minden... Ilyenkor elveszek a részletekben, és végül olyan, mintha semmit se lehetne kivitelezni, aztán ráhagyom és lefekszem. Mintha azt várnám, hogy mire felébredek, minden elkészül magától. Pedig tudom, hogy nem így van.
A koffein nem jó, stresszelsz tõle, és még annyira se fog menni, viszont ami nekem bevált, az a ginseng-ginko-biloba kombináció, ezek segítenek koncentrálni úgy, hogy közben nyugodt is tudsz maradni :)

Hogy van angolul Micimackó- Minél inkább hull a hó. Dala?

Felmerült az angolórán, hogy vajon hogyan lehet, hiszen a mondat két része tulajdonképpen ugyanazt jelenti. (The more it snows, the more it snows?) Mindenfelé kerestem már, videóval, de sehol nem találom az eredeti verziót, pedig tényleg érdekelne. :)

Legjobb válasz: Egyébként én úgy tudom, ezt a dalt eredetileg magyar szerzõk írták, valószínûleg nincs is angol változata.

Egyébként én úgy tudom, ezt a dalt eredetileg magyar szerzõk írták, valószínûleg nincs is angol változata.
Ez biztos, hogy nem eredeti angol szöveg, tele van "hunglish" kifejezésekkel, 90%-os bizonyossággal azt mondanám rá, hogy a magyar szöveget fordították le angolra.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam ezt az oldat én is, de eléggé tükörfordításnak tûnik, ráadásul magyarról angolra. (meg eleve az oldal is magyar) :/ egy videó lenne igazán jó.. :)
A dal magyar. Zenéjét és szövegét is Bródy János írta, tehát ha alkotott is valaki egy angol nyelvû változatot, az eredeti verzió a Bródyé. Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Micimack%C3%B3_(dal)

Miért akarnak az emberek minél inkább felülkerekedni a másikon?

Miért akarják mindig azt éreztetni, hogy ?k feljebb valók, esetleg többek?

Legjobb válasz: Minden élõlény felül akar kerekedni a másikon. Az ember is élõlény, akármit is képzel magáról.

Minden élõlény felül akar kerekedni a másikon. Az ember is élõlény, akármit is képzel magáról.
Egy mondatban összefoglalva az elõzõek alapján: "Az valóban igaz, hogy az üres kalász hordja magasan a fejét. :) "
Szia! Rühellem a pszichológiát, nem is értek hozzá, csak annyira amennyire muszáj, de azt hiszem rátapinthattál a lényegre, talán tényleg az az oka, hogy kevésnek érzi magát és ezzel akarja kompenzálni. Ez nem az õ hibája, õ csak próbál beilleszkedni vagy elfogadtatni magát, lehet, hogy teljesen más okból van önbizalomhiánya. Akár tanulás, akár kinézet, bármi lehet az oka, fõleg a ti korotokban. Feltételezem tizenéves korosztály vagytok. Ne vedd bántásnak, nem annak szánja.
az emberekben ösztönösen van versenyszellem, hogy a másiknál jobbal rukkoljunk elõ, különben nem fejlõdne a világ sehova
Egyetértek az elõttem írókkal abban, hogy az élet minden területén észrevehetõ ez a beteges versenyszellem, plusz az, hogy másoknál nagyobbnak akar tûnni az ember. Szerintem ennek több oka is van. Az nem lehet igaz, hogy velünk született dolog az, hogy nagyobbnak akarunk tûnni másoknál, mert vannak olyan emberek akik igazán alázatosak és ha automatikusan mindenkiben benne volna az arrogancia meg a túlzott büszkeség, akkor ez lehetetlen volna, a másik pedig az, hogy vannak igazán alázatos emberek akik késõbb az életükben kialakult helyzet miatt nagyon büszkévé válnak, "felülnek a lóra". Szóval nem igazán velünk született tulajdonság. Inkább a társadalom, a környezet hatására lesznek ilyenek az emberek, meg sokszor a neveltetés is hozzájárul. És ez a világ totál tele van arroganciával, meg büszkeséggel, nem is csoda hiszen ennek a világnak az Ura a Biblia szerint maga az Ördög, aki annyira nagy akart lenni, hogy még Istennél is nagyobb és a célja az volt, hogy más embereket is rávegyen erre. Egy tökéletes angyal, ha képes volt erre szabad akaratánál fogvást, akkor mennyivel inkább mi emberek akik hajlamosak vagyunk születésünktõl fogva a rosszra. Szerintem nincs miért szomorkodj ha valaki büszke veled szemben. Valószínûleg kevés barátja lesz a büszke egyénisége miatt, mert nem szívesen vagyunk ilyen emberek társaságában. Viszont megnyerõ tud lenni egy alázatos, szerény egyéniség. És Isten is az örök életet itt a Földön az ilyen embereknek ígéri.
16:28 vagyok. Érdekes volt olvasni soraidat, aki a vallási megközelítésbõl írtad. Én annyiból vitatkozom, vagy nem is vitázom, inkább csak megjegyzem, hogy azért egy egészséges, alapvetõ tartás még nem feltétlenül káros. A túlzottan alázatos ember is tud taszító és idegesítõ lenni. Valahol az arany középút az igazság. Az valóban igaz, hogy az üres kalász hordja magasan a fejét. :)
Biztos, hogy ez is egy olyan emberi tulajdonsag, ami a regmultbol maradt vissza. Akkor szukseges volt a versenges, hiszen az eletben maradas mult rajta, most meg idegesito, mert ilyen apro dolgokra vetulnek ki. Azt kell, hogy mondjam, ez egy oszton, valamilyen szinten minden egyes emberben meg van es ez mindig is igy lesz, mert minden embernek sajat maga a legfontosabb, igy maganak akarja a legjobbat meg akkor is, ha ez nem tudatos bizonyos esetekben.

Minél inkább használom a zsíros bőrre való termékeket, annál jobban zsírosodik a bőröm. Miért?

Akkor most mit használjak? ( biztos, hogy zsíros a b?röm, egyébként, szóval nem kezelem félre)

Legjobb válasz: Lehet hogy nem jó a termék amit használsz.

Lehet hogy nem jó a termék amit használsz.
Mit használsz? Mert ha nagyon durván szárit a szer, akkor azzal tényleg az ellenkezõjét éred el.
A kérdező hozzászólása: Kb. milliófélét használtam már. Legolcsóbbtól a legdrágábbig pl. Ilcsi, Garnier, Nivea, Avonos stb.. nem hiszem h van olyan amit még ne próbáltam volna. Próbáltam már kevert bõrre valót is , attól is zsírosodott. Viszont ha nem kenek rá semmit, akkor is zsírosodik, tehát biztos hogy nekem nem száraz, hanem zsíros bõröm van.. nem tudom már mit kezdjek vele.. Kozmetikustól kapott krém is zsírosítja...
Azért mert hogy el tudják adni a termékeiket a kozmetikuscégek, olyan dolgok vannak benne, amik hozzászoktatják a bõrt a cucchoz. És akkor veheted újra évekig. Sztem ez így van, mert amúgy nemtom elképzelni, mibõl élnének meg, ha tényleg segítene. Ami tud segíteni pl. hogy használj antibakteriális szeretek, amúgy pedig az idõ segít. Ja és ne használj olyan arckrémet, amiben zsír van! Ha vmiben nincs zsír, az rá van írva, pl. van egy Loreálos arckrém. Próbáld ki!
Hát valószinûleg ilyen a bõrtipusod, kezeld rendszeresen zsiros bõrre való termékekkel:pl.Jó az Ilcsi, Solanie.ezeket kozmetikustól szerezheted be.Havonta menj arckezelésre kozmetikushoz, hetente kétszer használj kénes maszkot a bõrre, használj naponta fekete szappant és nem zsiros krémet.Vannak olajfelszivó lapocskák pl.oriflame, Clinique...és rakj púdert a bõrödre ha jelenésed van, az is remekül felszivja a zsirt. Egyél sok élesztõt, ezt az arcodra is kenheted pakolás formájában tojásfehérjével elkeverve. (egy kozmetikus)
A kérdező hozzászólása: Használtam Ilcsi féle kénes krémet és csipkebogyó habkrémet , vagy mit , és olyan lett tõle a bõröm mintha a víz csurgott volna rajta. Annyira zsírosodott. Fekete szappan valamit segített , de nem az igazi. Élesztõt ki fogom próbálni, köszi az ötletet.
A helyes arctisztítás: Reggel használj arctisztító tejet, aztán tocikot, majd könnyû, zsíros bõrre ajánlott nappali krémet. Este pedig jöhet az arctisztító tej, tonic, majd az éjszakai krém. Hetente 1-2x ajánlatos arcradírozást is végezni. Vigyázz, mert bizonyos termékek csak szárítanak. Mivel ilyenkor a bõr kiszárad, a tested ezt azonnal érzékeli, és beindul a faggyútermelés, és csak még zsírosabb lesz az arc. Én Oriflame termékeket használok, és elégedett vagyok vele! Remélem tudtam segíteni! Petranova

Ha egy fiú tudja, hogy minél inkább elutasító velem, annál jobban akarom õt, akkor miért nem változtat a viselkedésén?

Ezt õ mondta, hogy észrevette rajtam ezt. Azt akarja, hogy továbbra is foglalkozzak vele, és ha ez az ára, akkor megteszi, hogy bunkó velem??!

Legjobb válasz: Én a helyedben nem foglalkoznék vele :) Sajnos a mai lányokat a rossz fiúk vonzák

Én a helyedben nem foglalkoznék vele :) Sajnos a mai lányokat a rossz fiúk vonzák
Tudod miért akarja hogy foglalkozz vele? Mert iszonyúan élvezi, hogy rajta csüng egy csaj, hogy ennyire kell valakinek. Biztos, hogy a pincsikutyája akarsz lenni, vagy van némi önbecsülésed és keresel valaki normálisat magadnak?
én alapvetõen nem tartom magam bunkónak, sokáig tûrök, de ha velem is ezt csinálná egy lány, aki egyáltalán nem érdekel engem, eleinte finoman megmondanám neki, aztán amint látom, hogy nem veszi a lapot, egyre szókimondóbb lennék, végül valószínûleg én is elküldeném õt a pi*ába, de nem azért, mert õ ezt szereti, hanem mert már elegem van belõle 17/F ui.: szóval ha nem lenne elutasító, nem is érdekelne?
Nem az õ felelõssége, hogy kiábrándítson magából. Csak annyi erkölcsi kötelessége van feléd, hogy õszinte legyen a saját érzéseivel kapcsolatban és ne használjon ki.

Nagyon gáz az a lányoknál, hogyha én inkább a szellemi értékem növelésére fektetem a hangsúlyt, és nem arra, hogy minél nagyon bicepszem legyen?

Szóval melyik vonzza inkább a lányokat? Hogyha nagy kétajtós szekrény vagyok,vagy ha inkább értelmesebb,okosabb fazon? (Félreértések elkerülése végett:Hiába olyan válaszok érkeznek,hogy ha nagy darab vagyok,akkor sem fogok kondiba járni,megváltozni emiatt...)

Legjobb válasz: Pfuj...én utálom a kigyúrt izomagyakat. Túl mû. Sokkal többre értékelek egy átlagos testalkatú intelligens fiút.

Pfuj...én utálom a kigyúrt izomagyakat. Túl mû. Sokkal többre értékelek egy átlagos testalkatú intelligens fiút.
Szellemi érték az elsõ! :) Aki kigyúrt az nekem nem jön be. :)
Szerintem az arany középút a legjobb... Látszon rajtad, hogy férfi vagy, ne lógjon, meg lötyögjön mindened (bár vannak nõk, akik a mackósakat szeretik), szóval egy kis férfias izomzat mindenképp a javadra válik... Mindemellet légy értelmes, és szellemes figura.Ha mosolyt tudsz csalni az arcára, meg tudod nevettetni a kiszemelt hölgyet, az már fél siker:) -Reaper- [F/22]
Az értelemre szavazok, mert az nem normális, ha nem tudsz a pároddal semmirõl beszélgetni.
Már több statisztika készült a kérdésedrõl és azt hozták ki, hogy a kigyúrt pasik a lányok többségének nem jön be-úgyhogy megnyugodhatsz.-de azért ha legalább átlagos testalkatú vagy, az nem hátrány, ha már ezt az oldalát nézzük a dolognak.--és igen, legyél okos, mûvelt és szellemes, mert azzal komoly sikert érhetsz el.
Azt hiszem most le leszek pontozva, de nem érdekel. Szóval, sztem Te önbizalomhiányban szenvedsz és azért tetted fel ezt a kérdést mert elõre tudtad rá a válaszokat és ezzel nõ az egód, h milyen f*sza gyerek vagy. Ez tök ugyanaz a kérdés mint a külsõ fontosabb mint a belsõ? Persze h jön a sok ember, h "engem csak a belsõ érdekel" stb. Ezek ilyen álkérdések vagy áááh nem is tudom kifejezni magam, máskor is voltak már ilyen típusú kérdések, és tök fel tudom húzni magam. Amúgy meg az aranyközéputas válaszolóval értek egyet, hiába vagy k*rva okos, mindenben a legjobb, ha nem foglalkozol magaddal, igénytelen, stílustalan, nyurga ember vagy, akkor senkinek nem fogsz kelleni, ugyanez van ha vki tiszta izom de segghülye. Én nem szeretem a nagy izmokat, amiket kondizással lehet összeszedni, és arra mennek h minél nagyobb legyen, de pl teljesen odavagyok egy igazi focista testéért...aahhh. Szeretem ha minden rendben van a srácon ;)
biztos az aranyérre emlékeztet téged az arany középút LOL kérdésre: az nagyon gáz, ha nem ismered be magadat
kigyúrt és okos, ritkán jön össze de ha igen akkor csak jó :)
elõzõ hozzászolo vagyok, igazából annak a HSZ-val értek egyet aki aztmondta h inkább izmos emberek mellet látod a nõket mint a könyvmolyok mellett...XD félreértések elkerülése végetxD
elõzõ hozzászóló teljes mértékbe igazad van... a kérdésre válaszolva, szerintem a tanulmányaid mellet bõven belefér napi 1-2 óra kondizás, és igy legalább se vékony, girnyó se idiota, gyökér nem leszel olyan "aki nemtud megemelni egy 50 kilós cementeszsákot, se aki nemtudja mikor volt a mohácsi vész" ... szal nyugodtan kondizzál 4 hónapig napi 1-2 órát, és a nõk bálványa leszel. (f/15)
A kérdező hozzászólása: Hát..Nem szenvedek önbizalomhiányban, nem is azért írtam ki, hogy az egómat növeljem, és nem is vallom magam olyan nagyon intelligensnek, és valóban, számítottam ezekre a válaszokra.Azért írtam ki ezt a kérdést, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.Semmi több.
Hát ez mondjuk igaz.. ha annyira intelligensnek vallod magad, akkor tudnod kell, hogy a szellemi értékek jobban számítanak... Utánam író: Valahogy nem az aranyér volt az elsõ, ami eszembe jutott :D Amúgy meg azért, mert az az arany középút olyan átlagos.. (:
Figyuz, Te is tudod az igazat. Itt azt fogod hallani, hogy dehoooogy, meg az ész, meg az intelligencia meg minden a lényeg. Aztán menj ki az utcára, nézz körül és számold hány X osztályos izomagyút látsz barátnõ nélkül... ilyen a világ.
(-Reaper- van egy olyan érzésem, hogy mi ismerjük egymást x) De csak távolni, szal sztem hanyagoljuk XD) Kérdésre válaszolva: Akármiért is írtad ki a kérdést.. szerintem is a szellemi értékek sokkal de sokkal fontosabbak. Az arany középút meg valahogy undorít :D
A kérdező hozzászólása: Értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) !
Izom azér is jo mer ha a bnõddel vagy betámadnak megtudod vedeni:D De legyél ilyen kis mindenhájjal megkent, kis ravasz rövid haj, börkabát és nem muszály izmosnak lenni de ne fojj szét. bejössz mindenkinek;) szerintem sokkal jobb, mint az a sok majom a westendbe akik sütik a hajukat ed hardy cuccokba rohangálnak és ha kapnak egy pofont borulnak mint a szar.járj le boxolgatni az is bejön a lányoknak;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!