Találatok a következő kifejezésre: Milyenre színüre a hajam (3 db)

Ha a szemöldököm nagyon ritka és szürke színű, milyenre festessem a hajam?

A szemem barna. Az eredeti hajszínem sötétbarna /majdnem fekete/. De a szemöldököm NAGYON ritka, se nem barna, se nem szőke, inkább szürke... alig látszik. Eddig ceruzával rajzolgattam, de utálom és nagyon természet ellenes. A festéket 1-2 nap alatt ledobja.. Milyen legyen a hajam színe, hogy természet-összeillő legyen a hatás? Most megyek fodrászhoz.

Legjobb válasz: a)Megszokod a szemöldököd b)Hosszabb frufrut vágatsz c)Ceruza,festék stb. Legyél mondjuk szalmaszõke! És most Reklám:

a)Megszokod a szemöldököd b)Hosszabb frufrut vágatsz c)Ceruza, festék stb. Legyél mondjuk szalmaszõke! És most Reklám:
vagy tetováltass magadnak szemöldököt. keress rá a szálazós technikára, nagyon szépen meg tudják csinálni, természetes lesz!

Milyenre színüre festessem a hajam?

Sz?ke hosszú a hajam és már régóta szeretném befestetni.Mármint nem az egészet csak egypár csíkot bele.Szerintetek melyik a legtrendibb szín és melyik állna jól a sz?ke hajamhoz?

Legjobb válasz: Én a szõke hajamba barnának látszó (egyébként hivatalosan sötétszõke) csíkokat szoktam festeni, de ki kell próbálni egy kis tincsen, mert az eredmény mindenkinek más és más, és könnyen narancssárga vagy vörös lehet belõle. Inkább a hamvas árnyalatokat javaslom, azokkal nehezebb mellélõni.

Én a szõke hajamba barnának látszó (egyébként hivatalosan sötétszõke) csíkokat szoktam festeni, de ki kell próbálni egy kis tincsen, mert az eredmény mindenkinek más és más, és könnyen narancssárga vagy vörös lehet belõle. Inkább a hamvas árnyalatokat javaslom, azokkal nehezebb mellélõni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válasz:) Várom a többit is!:D
A kérdező hozzászólása: És ezt otthon egyénileg lehet megcsinálni , vagy fodrászhoz kell menni?
Szerintem is a barna jó hozzá, de soknak láttam már, hogy narancssárga csíkok vannak a hajába. Végül is otthon is meg lehet csinálni. A kiválasztott tincsre rákened a festéket és betekered alufóliába. Ha nem mered otthon csinálni, akkor inkább menj fodrászhoz.

Ez a színű festék milyenre fogja be a sötétebb barna hajat?

http://kepfeltoltes.hu/view/120331/haj_www.kepfeltoltes.hu_... Ilyen kávébarna szín, hogy fogna be egy sötétebb barna hajat? (mert szerintem ami a képen van, az világos barna vagy szőke hajra van festve)

Legjobb válasz: Sogornõmnek a sötétbarna haját festettem be padlizsánra és befogta:) Persze nem olyan intenzíven, de olyan szép árnyalata,fénye lett:) Mindenképp fodrász hajfetésket vegyél és sikerülni fog!

Sogornõmnek a sötétbarna haját festettem be padlizsánra és befogta:) Persze nem olyan intenzíven, de olyan szép árnyalata, fénye lett:) Mindenképp fodrász hajfetésket vegyél és sikerülni fog!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!