Találatok a következő kifejezésre: Milyennek kell a hüvelyváladéknak a (3 db)

Milyennek kell lennie a hüvelyváladéknak a terhesség legelején?

Gondolok itt a beágyazódás utáni id?szakra.Nekem nincs semmi folyásom.Attól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell hogy legyen, nálam a 12.hét körül kezdõdött, de a barátnõmnek pl.egyáltalán nem volt végig.

Nem feltétlenül kell hogy legyen, nálam a 12.hét körül kezdõdött, de a barátnõmnek pl.egyáltalán nem volt végig.
Nekem sem volt!14 hetes vaagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, megnyugtattatok! Egyébként csak azért kérdeztem mert itt sokan írták a krémes , fehér és nagy mennyiségû váladékot! Meg persze félek is, hogy ez nálam a peteérés utáni száraz idõszak és nem is vagyok terhes!
Szia! Én 5 hetes vagyok és nekem van folyásom. Néha fehér, néha átlátszó!
Szíja!Nekem 12 hetes kezdet el fehér váladékom lenni, azóta is van de épp, hogy.Szerintem ez váltózó, én is hallotam olyanról akinek nem volt.Gratulálok!18 hetes kismami

Leírná nekem valaki, hogy a ciklus mely szakában milyennek kell lennie a hüvelyváladéknak?

Sosem tudom, és mindig megijedek, hogy valami bajom van, ha megváltozik :) Remélem értitek mire gondolok :) 18/L

Legjobb válasz: A menstruáció elõtti 14-16. napon lesz tojásfehér nyúlós, akkor van peteérés.

A menstruáció elõtti 14-16. napon lesz tojásfehér nyúlós, akkor van peteérés.
Ezt saját magadnak kell kitapasztalnod, mindenkinek más. De a legáltalánosabb az az elsõ írt. Habár van akinek késõbb vagy korábban van ovulációja.
A kérdező hozzászólása: És ovuláció elõtt? Vagy ovuláció és a következõ menzesz között?
Ovuláció elõtt: normális fehér. Kevés állagú, de van akinek erõsebb. Ovulációnál: Akár enyhe vérzés, barnázás is elõfordulhat, de leggyakoribb a tojásfehérjés, nyúlos folyás. Menzesz elõtt: felerõsödhet vagy barnázás is lehet. Ilyenkor "folyékonnyabb" állagú lehet. Menzesz után: kis barnázás is lehet, de fel is erõsödhet, majd fokozatosan enyhül vagy megszûnik. Ne ijedj meg, van akinek mindennap van folyása.(Pl.: én) vagy egyáltalán nincs is. Vagy, csak ritkán van. Hogy egészséges-e a folyásod biztosabban csak az orvos tudja. De ne legyen sárgás, zöldes, halszagú, orrfacsaró vagy nagyon sok. Felfázásnál, betegségnél megerõsödhet. Van akinél csak, ha beteg van folyása. De nap végére megszáradhat a bugyin, így elõfordulhat sárgás-fehérség is. Mivel természetes testnedv, így egy kicsi szaga is van. De mint már említettem, mindenkinek más és magának kell kitapasztalni. majd akaratlanul is megtanulod. De fontos, hogy egészségtelen ételektõl(chips, cola) megváltozhat. :) Ha van még kérdésed írj! (:

Ciklusaim kb.38 naposak. Első gyereknél 52 napra jelezte a második csíkot. (halványan). Most a 44. napon vagyok. Ma negatív volt a teszt. Nem feszül a mellem, nem érzem h meg akarna jönni. Milyennek kell lennie a hüvelyváladéknak ha teherbe esek?

Legjobb válasz: Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)

Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem tulajdonképpen olyan amilyet írtál. Kicsit sûrûbb mint a megszokott, viszont nem sok. Teszt negatív. Hõmérsékletet nem szoktam mérni.Viszont semmi jele még a mensinek....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!