Találatok a következő kifejezésre: Milyennek kell a folyásnak, ha (14 db)

Milyennek kell lennie a folyásnak, ha sikerül a baba?

Már 5 napja késik,de két nap után negát teszteltem,azóta még nem mertem, így csak a tapasztalataitokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Szia!Ez teljesen egyénfüggö sajnos!Van akinek nagyon sok fehér folyása lesz,van akinek nem változik!Késik már a menszid?

Szia!Ez teljesen egyénfüggö sajnos!Van akinek nagyon sok fehér folyása lesz, van akinek nem változik!Késik már a menszid?
Megint az 1-ö válaszoló vagyok!Bocsi de most látom, hogy már 5 napja késik...!lehet, hogy korán teszteltél, Meg kéne probálnod ujból valami érzékenyebbel tesztelni!Mivel teszteltél?Mert a folyás nem mérvadó:((
A kérdező hozzászólása: Clearblue-val teszteltem, csak utána láttam, h az 50-es, vagyis nem túl érzékeny, de még nem mertem másikkal. Köszönöm a gyors választ.
pár nap múlva próbálj Gabrielell tesztelni, ha az neg akkor irány a doki, mert õ tudja 100%-osan megmondANI hogy mi a helyzet. Szorítok , hogy + legyen a köv teszted:-D
Megint én!Pedig azt sokan dicsérik, hogy már menszi elött kimtatja!Szerintem hétfön csinálj másikat, más fajtát!!!!Szoritok neked:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Enyhén érzem az alhasam, néha szúrkál a petefészkem, remélem baba lesz.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt hallottam, azért ezt vettem, de aztán olvastam az egyik netes oldalon, h érdekes, h ezt írják rá, mert nem annyira érzékeny teszt.Hát, majd kiderül.:-)
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de a Clearblue az egyik legérzékenyebb teszt, nézz utána a neten! Nekem már a mensi elõtt egy nappal pozitívat mutatott! Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél? De nem vagyunk egyformák! Remélem babád lesz! Szorítok! 8 hetes kismama :)

Ha valaki kisbabát vár milyennek kell lennie a folyásának?

Legjobb válasz: Szia. Elméletileg víz szerû átlátszó folyásnak kell lenni, és ne legyen szaga.Ja és az se jó ha sok van.Na most nekem végig van folyásom, nem is kevés, és nem is híg, de még fertõzésem nem volt,és most is volt kenet vizsgálatom, és az is tökéletes lett.Jó babavárást 38 hetes kismama

Szia. Elméletileg víz szerû átlátszó folyásnak kell lenni, és ne legyen szaga.Ja és az se jó ha sok van.Na most nekem végig van folyásom, nem is kevés, és nem is híg, de még fertõzésem nem volt, és most is volt kenet vizsgálatom, és az is tökéletes lett.Jó babavárást 38 hetes kismama
Szia!Én ma vettem észre vizszerû folyást!Ugy tudom hogy nem szabad sûrûnek lennie és tul soknak!
valóban vízszerûnek kell lenni, nem sûrûnek, és persze szagtalannak, tudomásom szerint is ez a normális

Peteéréskor milyennek kell lennie a folyás állagának, színének? Ha szúrkál peteérés után 7 nappal a petefészkem, az jelezheti a beágyazódást is? Ha beágyazódás van akkor, az azt jelenti, hogy baba van?

Legjobb válasz: Peteérést megelõzõen lehet tojásfehérjés állagú folyásod, de nem mindenkinek van! Nekem pl. semmi folyásom nincs, de peteérésem van, mert az ovuteszt kimutatja mindig. Ha 7 nappal utána vannak szurkáló érzéseid, lehet beágyazódás is, de lehet késõi tüszõrepedés is.

Peteérést megelõzõen lehet tojásfehérjés állagú folyásod, de nem mindenkinek van! Nekem pl. semmi folyásom nincs, de peteérésem van, mert az ovuteszt kimutatja mindig. Ha 7 nappal utána vannak szurkáló érzéseid, lehet beágyazódás is, de lehet késõi tüszõrepedés is.
A kérdező hozzászólása: Ez a szúrós fájdalom lehet a terhességem kezdete?
Peteéréskor tojásfehérjeszerû, nyúlós, nyálkás a folyás. És igen, a petefészek szurkálás jelenthet beágyazódást is, a beágyazódás pedig a terhesség kezdete.Viszont a menzesz elmaradásáig ezt nem lehet biztosan tudni, szóval várj még a teszteléssel.
Elvileg tojásfehérjés nyúlós, áttetszõ a folyás pé elõtt, nekem is ilyen volt, de abban a hónapban mikor teherbe estem egyátalán nem volt folyásom.

Milyennek kell lennie a folyásnak menszi elött, ha valaki babát vár? Illetve ha meg fog jönni, akkor milyen az "állaga"?

Legjobb válasz: Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?

és neked milyen a folyásod? most valamiért ez a folyás dolog aggaszt:) nektek fehér testépolószerû? amúgy lehet még tényleg korán teszteltünk...
2. válaszoló vagyok. A megjön érzés nekem is megvan, de már kb 4 napja, azon kívül semmi, a mellem sose fájt, már van egy kisfiam, vele se éreztem, viszont ez a megjön érzés fura... De a folyásom nem fehér, hátha az lesz:)
Elsõ válaszoló. Bocsi úgy tûnhet, hogy a kommentre válaszolotam, amit másnak címeztél. De nem . :)
Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát, ma kellet volna megjönnie....még semmi.A cicim még fájdogál, a folyásom pedig átválott tejes-álagra...kevés van, de szerencsére még nem vizesedik....kicsi has-szurkám is van...A párom tegnap azt mondta hogy nagyobb a cicim, és teltebb.Nem tudom...jó lenne ha baba lenne, a fiam kapna egy kistesót:) Kedves vagy hogy érdeklõdsz:) Bármi lesz írok!!!!pusza
A kérdező hozzászólása: Szia Andy:) Valóban fehér, nálam is olyan, csak egy kicsit vizesedett az álaga.....hát nem tudom menyi az esély, mert itt azt olvastam, hogy testápolós marad végig....bár nem vagyunk egyformák...mint ahogyan két egyforma terhesség sincsen....az esély nálad is megvan, nem feladni!!!!Szerdáig még sok van, türelem!
nos bea akkor nincs mit tenni mint hogy várunk....:)
A kérdező hozzászólása: Így van...bér ilyenkor ez a legnehezebb....:( Szerintem én kb.kedd-szerda körül fogo tesztelni, ha nem jön meg....majd megírom mi lett:) Neked nagyon drukkolok, remélem majd te is írsz, hogy babás vagy-e?
kb én is kedd körül tesztelek, vagy már hétfõn:) de mindenképpen megírom mi lett az eredmény. de addig nem stresszelek rajta, lesz aminek lennie kell:)
Sziasztok! Nekem mensi elött semmilyen folyásom nem volt teljesen száraz voltam!! Sok sikert kivánok nektek hogy baba legyen:) )! 8 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia Andy!Hát...ma reggel megjött:(Ez van...majd legközelebb.ami késik nem múlik!!!Aranyos vagy hogy drukkoltál, neked sok sikert a babához!!! Remélem majd még beszélünk.Szia
Szia Bea! Mizujs veled? Nálam hírek vannak, ma reggel megjött, de már éreztem. Nem keseredtem el mert ez volt az elsõ próbálkozás, igaz a fiammal elsõre sikerült, nah de majd jövõ hónapba rástartolunk:) Neked drukkolok, azért majd írj, mi lett az eredmény:)
Ketteske vagyok:( ANDY És a testápolószerû folyás az fehér igaz? Akkor ezek szerint az nem mensi elõtt alakul ki, ha valaki babás, hanem már jóval elõtte. Én is így tudom, akkor viszont nálad nagyobb az esély hogy baba van a dologban. Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok...de Beának hívnak... Nekem eddig testápolós volt, de nagyon kevés, csak 1-2 csepp.Aztán tegnap este felé vizes-testápolósra váltott, de a menyisége változatlan.Pedig ilyenkor azért egy kicsivel több szokott lenni....
A kérdező hozzászólása: Én vasárnapra nem várnám, tegnap este óta vizes-testápolós a folyásom, de alig észrevehetõ a menyiség....Ilyenkor már akkor ne is reménykedjek??
A kérdező hozzászólása: Szia!A kérdezõ vagyok....neked vannak tüneteid?? Nekem már 2 hete fáj a cicim, tegnap pedig olyan erõs megjön-érzésem volt, ami kisugárzott a hüvelybe, ami olyan volt, mintha ki akarna szakadni mindenem... Jó lenne ha baba lenne, õ lenne a második:)
elsõ válaszolo ismét. Hát nem tudom. Én úgy voltam most, hogy nagyon híg, nagyon-nagyon kevés volt a mensi elõtti 1-2 napon. (elõtte sûrûbb és több) És sajna meg is jött. Bár itt olvastam, olyan választ is már, hogy a folyást egyáltalán nem lehet terhességi tünetként értelmezni. Hát nem tudom... Mióta próbálkoztok? Eddig hogy volt nálatok?
Jah és én reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett:( Igaz még van 4 nap a nemvártig, de sztem már ilyenkor kimutatná nem?
A kérdező hozzászólása: Hát....elõször is....igazából nem próbálkozunk, ez most így alakult, hogy nem védekeztünk, de ha baba lenne belõle, akkor nagyon örülnénk neki. A fiamnál nem éreztem semmit, csak nem jött meg, 4-ik napon már pozitívat teszteltem. gyébként most én is néztem egy tesztet, kedd reggel, de neg.lett sajnos...szerintem korai volt.A kettes válaszolónak is ezt tudnám mondani...szerintem jobb megvárni a menszit, és ha késik akkor utánna 2-3 nappal, már mutat v.mit.... Igazából nekem a2 hete tartó cici fájás a gyanús, mert enyivel elõtte soha nem fájt még....
utolsó válaszolónak mondanám énis csináltam tesztet de még van egy pár napom mensi elött és nekem is negatív lett bár fura érzésem nekem is van mert valami nincs rendben
A kérdező hozzászólása: Remélem mindanyiunknak baba van!!!!!Szorítok mindenkinek!!!!
Szia! Én úgy tudom, hogy ha babát vársz, akkor sûrû krémes, ha mensi jön akkor pedig vizes állagú. Sok siker.
Sajnálom, hogy nem sikerült:( Na de semmi elkeseredés, elõttünk az élet:) Majd jövõ hónapban:) Ha nem akkor meg utána:) Amúgy nekem is a 2. lenne, és a 7 éves kisfiam már nagyon várja:)

Menszi elött 1nappal ha fehér krémes folyásom van lehetek babás? A höm napok óta 37, 2-37, 4 hüvelyben! Milyennek kell lenni a folyásnak ilyenkor?

Legjobb válasz: állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.

állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ!Neked van már babád?Remélem nem jön meg, de most terhes leszek!Mert a multkor nem látott semmit a doki Uh-n.

Ha sikerült a baba, akkor ovuláció után kb.3-4 nappal milyennek kell lennie a folyásnak, akinek sikerült mit tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy,hogy milyen a folyás, mert nem attól van,hogy sikerült, vagy nem sikerült!

Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy, hogy milyen a folyás, mert nem attól van, hogy sikerült, vagy nem sikerült!

Milyennek kell lennie a folyásnak még a kimaradt menzi előtt, ha sikerült a baba?

Tapasztaltak válaszát várom!

Legjobb válasz: Szia! Nekem testápoló szerû fehér, krémes folyásom volt.

Szia! Nekem testápoló szerû fehér, krémes folyásom volt.
Szia! Nekem is testápoló szerû fehér krémes folyásom volt és a menszi elõt 1, 5 héttel kezdõdött! 30 hetes pocis
Elsõ vagyok. Nekem kb 1 héttel a kimaradás elõtt kezdõdött. Sok sikert Neked! =)
Szia! Nekem is krémes, fehér, de kevés volt, kb. 1 héttel elõtte már. + tesztet kívánok!
A kérdező hozzászólása: És mikor kezdõdött kb.?A menstruáció elõtt hény nappal?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sokat segítettetek!

A vízes folyás mindig a mensi előjele? Ha kisbabát vár valaki milyennek kell lennie a folyásnak?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: szerintem egyéntõl függ,nekem mindig vizes mensi elõtt,neked milyen szokott lenni?

szerintem egyéntõl függ, nekem mindig vizes mensi elõtt, neked milyen szokott lenni?
Általában krémesebb a folyás, ha valaki teherbe esik, de ez egyénfüggõ.

Ha valaki terhes a terhesség elején milyennek kell lennie a folyásnak?

Legjobb válasz: Nekem az elején bõ, fehér folyásom volt, nem volt semmi panaszom rá (égõ, viszketõ érzés), utána kb. 12. héttõl megszûnt, és úgy a 20. héttõl kezdett megint erõsödni, ami még most is tart. De a doki szerint természetes folyamat. 22 hetes kismama

Nekem az elején bõ, fehér folyásom volt, nem volt semmi panaszom rá (égõ, viszketõ érzés), utána kb. 12. héttõl megszûnt, és úgy a 20. héttõl kezdett megint erõsödni, ami még most is tart. De a doki szerint természetes folyamat. 22 hetes kismama

Ovuláció után ha megtörténik a beágyazódás milyennek kell lennie a folyásnak, és érzékeny ilyen kor a hüvely?

Legjobb válasz: szerintem ez mindenkinél más!! én pl totál száraz voltam az elõzõ terhességemnél..sajnos csak 5 és fél hétig tartott:-(( de sokan írták, hogy krémes a folyásuk..változó..úgy mint a görcsök is..valakinek csak annyi a tünete, hogy nem jön meg.. valaki meg az 1/3-át végighányja, fáj a cicije..stb! erre nem lehet adni! drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! :-)

szerintem ez mindenkinél más!! én pl totál száraz voltam az elõzõ terhességemnél..sajnos csak 5 és fél hétig tartott:-(( de sokan írták, hogy krémes a folyásuk..változó..úgy mint a görcsök is..valakinek csak annyi a tünete, hogy nem jön meg.. valaki meg az 1/3-át végighányja, fáj a cicije..stb! erre nem lehet adni! drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! :-)
6 hetes terhes vagyok, én nem igazán vettem észre változástaz érzékenységben, és talán kicsit több folyásom van. Ami viszont nagyon utal rá, hogy terhes lehetsz az az, ha mensi szerû görcseid vannak napokon keresztül és mégsem jön meg. Én ebbõl rögtön tudtam h valami van, mert ilyen máskor nem szokott lenni
Kedves elsõ! Nekem soha nem görcsöl, fáj a hasam menzesz alatt, sõt semmit nem is érzek soha, ilyen esetben is elõfordulhatnak majd a görcsök?
elsõ vagyok, hát látod ezt nem tudom, de lehet, hogy független tõle, mert nekem azt mondta a nõgyogyi hogy azért görcsöl, mert a méh összehúzódásokkal készül fel a terhesség befogadására. Egyébként nekem mensinél abszolút változó volt, hogy fájt a hasam, hol meg nem. De most megnéztem a terheses könyvemet, és az is azt írja, hogy több folyás lehet, mondjuk azért nem szentírás:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!