Találatok a következő kifejezésre: Milyennek kell a folyásnak, (25 db)

Ha valaki kisbabát vár milyennek kell lennie a folyásának?

Legjobb válasz: Szia. Elméletileg víz szerû átlátszó folyásnak kell lenni, és ne legyen szaga.Ja és az se jó ha sok van.Na most nekem végig van folyásom, nem is kevés, és nem is híg, de még fertõzésem nem volt,és most is volt kenet vizsgálatom, és az is tökéletes lett.Jó babavárást 38 hetes kismama

Szia. Elméletileg víz szerû átlátszó folyásnak kell lenni, és ne legyen szaga.Ja és az se jó ha sok van.Na most nekem végig van folyásom, nem is kevés, és nem is híg, de még fertõzésem nem volt, és most is volt kenet vizsgálatom, és az is tökéletes lett.Jó babavárást 38 hetes kismama
Szia!Én ma vettem észre vizszerû folyást!Ugy tudom hogy nem szabad sûrûnek lennie és tul soknak!
valóban vízszerûnek kell lenni, nem sûrûnek, és persze szagtalannak, tudomásom szerint is ez a normális

Peteéréskor milyennek kell lennie a folyás állagának, színének? Ha szúrkál peteérés után 7 nappal a petefészkem, az jelezheti a beágyazódást is? Ha beágyazódás van akkor, az azt jelenti, hogy baba van?

Legjobb válasz: Peteérést megelõzõen lehet tojásfehérjés állagú folyásod, de nem mindenkinek van! Nekem pl. semmi folyásom nincs, de peteérésem van, mert az ovuteszt kimutatja mindig. Ha 7 nappal utána vannak szurkáló érzéseid, lehet beágyazódás is, de lehet késõi tüszõrepedés is.

Peteérést megelõzõen lehet tojásfehérjés állagú folyásod, de nem mindenkinek van! Nekem pl. semmi folyásom nincs, de peteérésem van, mert az ovuteszt kimutatja mindig. Ha 7 nappal utána vannak szurkáló érzéseid, lehet beágyazódás is, de lehet késõi tüszõrepedés is.
A kérdező hozzászólása: Ez a szúrós fájdalom lehet a terhességem kezdete?
Peteéréskor tojásfehérjeszerû, nyúlós, nyálkás a folyás. És igen, a petefészek szurkálás jelenthet beágyazódást is, a beágyazódás pedig a terhesség kezdete.Viszont a menzesz elmaradásáig ezt nem lehet biztosan tudni, szóval várj még a teszteléssel.
Elvileg tojásfehérjés nyúlós, áttetszõ a folyás pé elõtt, nekem is ilyen volt, de abban a hónapban mikor teherbe estem egyátalán nem volt folyásom.


Milyennek kell lennie a folyásnak menszi elött, ha valaki babát vár? Illetve ha meg fog jönni, akkor milyen az "állaga"?

Legjobb válasz: Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?

és neked milyen a folyásod? most valamiért ez a folyás dolog aggaszt:) nektek fehér testépolószerû? amúgy lehet még tényleg korán teszteltünk...
2. válaszoló vagyok. A megjön érzés nekem is megvan, de már kb 4 napja, azon kívül semmi, a mellem sose fájt, már van egy kisfiam, vele se éreztem, viszont ez a megjön érzés fura... De a folyásom nem fehér, hátha az lesz:)
Elsõ válaszoló. Bocsi úgy tûnhet, hogy a kommentre válaszolotam, amit másnak címeztél. De nem . :)
Na én is erre lennék kíváncsi, úgyhogy én is várom a válaszokat:) Nekem csak szerdán nem kellene megjönnie, de nincs testápolószerû folyásom. Akkor már nem is lehet baba, vagy csak ezután lesz olyan a folyásom?
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát, ma kellet volna megjönnie....még semmi.A cicim még fájdogál, a folyásom pedig átválott tejes-álagra...kevés van, de szerencsére még nem vizesedik....kicsi has-szurkám is van...A párom tegnap azt mondta hogy nagyobb a cicim, és teltebb.Nem tudom...jó lenne ha baba lenne, a fiam kapna egy kistesót:) Kedves vagy hogy érdeklõdsz:) Bármi lesz írok!!!!pusza
A kérdező hozzászólása: Szia Andy:) Valóban fehér, nálam is olyan, csak egy kicsit vizesedett az álaga.....hát nem tudom menyi az esély, mert itt azt olvastam, hogy testápolós marad végig....bár nem vagyunk egyformák...mint ahogyan két egyforma terhesség sincsen....az esély nálad is megvan, nem feladni!!!!Szerdáig még sok van, türelem!
nos bea akkor nincs mit tenni mint hogy várunk....:)
A kérdező hozzászólása: Így van...bér ilyenkor ez a legnehezebb....:( Szerintem én kb.kedd-szerda körül fogo tesztelni, ha nem jön meg....majd megírom mi lett:) Neked nagyon drukkolok, remélem majd te is írsz, hogy babás vagy-e?
kb én is kedd körül tesztelek, vagy már hétfõn:) de mindenképpen megírom mi lett az eredmény. de addig nem stresszelek rajta, lesz aminek lennie kell:)
Sziasztok! Nekem mensi elött semmilyen folyásom nem volt teljesen száraz voltam!! Sok sikert kivánok nektek hogy baba legyen:) )! 8 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia Andy!Hát...ma reggel megjött:(Ez van...majd legközelebb.ami késik nem múlik!!!Aranyos vagy hogy drukkoltál, neked sok sikert a babához!!! Remélem majd még beszélünk.Szia
Szia Bea! Mizujs veled? Nálam hírek vannak, ma reggel megjött, de már éreztem. Nem keseredtem el mert ez volt az elsõ próbálkozás, igaz a fiammal elsõre sikerült, nah de majd jövõ hónapba rástartolunk:) Neked drukkolok, azért majd írj, mi lett az eredmény:)
Ketteske vagyok:( ANDY És a testápolószerû folyás az fehér igaz? Akkor ezek szerint az nem mensi elõtt alakul ki, ha valaki babás, hanem már jóval elõtte. Én is így tudom, akkor viszont nálad nagyobb az esély hogy baba van a dologban. Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok...de Beának hívnak... Nekem eddig testápolós volt, de nagyon kevés, csak 1-2 csepp.Aztán tegnap este felé vizes-testápolósra váltott, de a menyisége változatlan.Pedig ilyenkor azért egy kicsivel több szokott lenni....
A kérdező hozzászólása: Én vasárnapra nem várnám, tegnap este óta vizes-testápolós a folyásom, de alig észrevehetõ a menyiség....Ilyenkor már akkor ne is reménykedjek??
A kérdező hozzászólása: Szia!A kérdezõ vagyok....neked vannak tüneteid?? Nekem már 2 hete fáj a cicim, tegnap pedig olyan erõs megjön-érzésem volt, ami kisugárzott a hüvelybe, ami olyan volt, mintha ki akarna szakadni mindenem... Jó lenne ha baba lenne, õ lenne a második:)
elsõ válaszolo ismét. Hát nem tudom. Én úgy voltam most, hogy nagyon híg, nagyon-nagyon kevés volt a mensi elõtti 1-2 napon. (elõtte sûrûbb és több) És sajna meg is jött. Bár itt olvastam, olyan választ is már, hogy a folyást egyáltalán nem lehet terhességi tünetként értelmezni. Hát nem tudom... Mióta próbálkoztok? Eddig hogy volt nálatok?
Jah és én reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett:( Igaz még van 4 nap a nemvártig, de sztem már ilyenkor kimutatná nem?
A kérdező hozzászólása: Hát....elõször is....igazából nem próbálkozunk, ez most így alakult, hogy nem védekeztünk, de ha baba lenne belõle, akkor nagyon örülnénk neki. A fiamnál nem éreztem semmit, csak nem jött meg, 4-ik napon már pozitívat teszteltem. gyébként most én is néztem egy tesztet, kedd reggel, de neg.lett sajnos...szerintem korai volt.A kettes válaszolónak is ezt tudnám mondani...szerintem jobb megvárni a menszit, és ha késik akkor utánna 2-3 nappal, már mutat v.mit.... Igazából nekem a2 hete tartó cici fájás a gyanús, mert enyivel elõtte soha nem fájt még....
utolsó válaszolónak mondanám énis csináltam tesztet de még van egy pár napom mensi elött és nekem is negatív lett bár fura érzésem nekem is van mert valami nincs rendben
A kérdező hozzászólása: Remélem mindanyiunknak baba van!!!!!Szorítok mindenkinek!!!!
Szia! Én úgy tudom, hogy ha babát vársz, akkor sûrû krémes, ha mensi jön akkor pedig vizes állagú. Sok siker.
Sajnálom, hogy nem sikerült:( Na de semmi elkeseredés, elõttünk az élet:) Majd jövõ hónapban:) Ha nem akkor meg utána:) Amúgy nekem is a 2. lenne, és a 7 éves kisfiam már nagyon várja:)

A terhesség alatt milyennek kell lennie a folyásnak?

Csak mert nekem kb. 5 napja késik és a folyásom átlátszó nem nyálkás, olyan mintha vizes lenne, de mégsem! Lehet terhesség?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy vizes folyásnak kell lenni! Csinálj tesztet, mostmár biztos kimutat valamit!

Én úgy tudom, hogy vizes folyásnak kell lenni! Csinálj tesztet, mostmár biztos kimutat valamit!
Szia! Van aki azt írja, hogy vizes folyása volt, van akinek krémes folyása volt, ez változó. A teszt már bizti kimutatja a babót 5 napos késés után. Drukkolok, hogy babás legyél :-) majd írd meg hogy mi a helyzet!
Szia. Érdeklõdnék hogy lett-e baba. Most hasonló cipõben járok és kíváncsi vagyok mi lett veled. Írj légyszí!!!!

Menszi elött 1nappal ha fehér krémes folyásom van lehetek babás? A höm napok óta 37, 2-37, 4 hüvelyben! Milyennek kell lenni a folyásnak ilyenkor?

Legjobb válasz: állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.

állítólag a menszi elõtt 12-24 órával ha leesik a hõd akkor tuti hogy nem babás vagy.ez az érték eddig nagyon jó és kívánom hogy így is maradjon.a folyással ne törödj mert mindenki máshogy mûködik.valakinek van valakinek nincs.valakinek ilyen valakinek olyan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ!Neked van már babád?Remélem nem jön meg, de most terhes leszek!Mert a multkor nem látott semmit a doki Uh-n.

Milyennek kell lenni a folyásomnak, hogy tuti terhes legyek? Jól tudom, hogy tojásfehérjésnek?

Legjobb válasz: Nyúlós,tojásfehérje színû folyás peteérésre utal általában.De tuti az sajna nincs,csak nagy valószínûség.Sok sikert!

Nyúlós, tojásfehérje színû folyás peteérésre utal általában.De tuti az sajna nincs, csak nagy valószínûség.Sok sikert!
nekem most krémes a folyásom és ma tudtam meg, hogy babát várok:) Sok sikert! 22/L
Ez teljesen egyénfüggõ. Én folyás alapján soha nem tudtam volna megállapitani h mikor volt pém, mert mindig száraz voltam. Mikor teherbeestem (13 hete) akkor is teljesen száraz voltam, és azóta is.

Terhesség elején milyen a folyás? Milyennek kell lennie?

Mensi el?tt vagyok durván 3 héttel.De lehet hogy terhes vagyok. kb 6napja volt az együttlét.

Legjobb válasz: Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.

Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.
A két menzi között félidõben (kb) van a peteérés. Namost ez 28 napnál a 14. nap körül van, ami a menzitõl visszaszámolva 2 hét. Tehát ha még 3 heted van a menziig, szerintem lassacskán 1 hét múlva kéne próbálkozni, de legjobb 2naponta és amikor jól esik. És ha összejön akkor kb menszi elõtt 1 héttel van a beágyazódás. Persze ez azért egyénenként változó. Azért nem értem amit írtál, mert eszerint 4 héttel a következõ menzid elõtt voltatok együtt, azaz az elõzõ menzid után pár nappal. Nem hinném hogy terhes vagy.
Nekem nem volt folyás. Ezért számomra ez is egy "jel" volt! De az elöttem szóló mondd vmt!

Mikor milyennek kell lennie a folyásnak?

mikor milyennek kell lennie a folyásnak? Gondolok a PÉ-re, a mensi el?ttre, és a teherbeesés gyanúja el?tt?

Legjobb válasz: Szia!Semmilyennek sem KELL lenni,a nõk 95%-nál teljesen különbözõ a folyás.Állítólag ha PÉ-d van,akkor nyúlós lesz.Hát,eddig akárhány csajjal beszéltem,talán 20-ból ha egynek volt ilyen váladéka 12 ciklusból egynél.Azt nem írtad,miért kérdezed,de ha babát szeretnél,akkor bízz a hõmérõben és az ovumikroszkópban,ha valami furát érzel(erõsebb,szagosabb a váladék),akkor fordulj dokihoz.Egy öreg róka

Szia!Semmilyennek sem KELL lenni, a nõk 95%-nál teljesen különbözõ a folyás.Állítólag ha PÉ-d van, akkor nyúlós lesz.Hát, eddig akárhány csajjal beszéltem, talán 20-ból ha egynek volt ilyen váladéka 12 ciklusból egynél.Azt nem írtad, miért kérdezed, de ha babát szeretnél, akkor bízz a hõmérõben és az ovumikroszkópban, ha valami furát érzel(erõsebb, szagosabb a váladék), akkor fordulj dokihoz.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: csak úgy érdekel a dolog azért kérdeztem. Nincs nálam semmi rendellenes most sem.
A kérdező hozzászólása: illetve akkor mi van, ha ilyen fehér krémszerû?
Szia!Az elõzõ szóló vagyok.Erre is sok mindent mondanak, jót is rosszat is.Én azt mondom, hogy az egészséges mindenképp az, ha kellõen nedves vagy, de a fehérnemûd tiszta marad.Ha a folyás meglátszik rajta, akkor ott azért nem minden ok, és nem feltétlen babára gondolok, hanem felfázásra, nõgyógyászati betegségekre.Sztem csinálj ülõfürdõt, vagy intimzuhannyal öblögess, akkor elmúlik.Egy öreg róka
Szia! Én 7 hetes vagyok, és éppen nekem nincs vagy csak alig van folyásom.A lényeg az, hogy jól érezd alul magad pl.ne legyél száraz.

Ha sikerült a baba, akkor ovuláció után kb.3-4 nappal milyennek kell lennie a folyásnak, akinek sikerült mit tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy,hogy milyen a folyás, mert nem attól van,hogy sikerült, vagy nem sikerült!

Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy, hogy milyen a folyás, mert nem attól van, hogy sikerült, vagy nem sikerült!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!