Találatok a következő kifejezésre: Milyenek kell a (7295 db)

Igazából ez 2 kérdés lesz csak egy helyre írom. Processzort és videokártyát akarok venni. Honnan tudjam meg hogy milyen kell a gépembe vagy hogy milyen tokozású?

Legjobb válasz: Töltsd le az Everest nevû programot..Ott majd kiderül a tokozás és hogy AGPs vagy PCI-Ees.. De mikori a géped? és megmondom:D

Töltsd le az Everest nevû programot..Ott majd kiderül a tokozás és hogy AGPs vagy PCI-Ees.. De mikori a géped? és megmondom:D
2 kérdésre 1 szoftver: http://www.piriform.com/speccy
Speccy, Aida64=Everest
A kérdező hozzászólása: Leszedtem ezt a programot.a videokártyára megvan a válasz:az DDR2-es.De a CPU nál nem találom hogy milyen lenne.Egyébként csak az a 2 féle lehet amit az elsõírt?
A kérdező hozzászólása: jah és azt elfelejtettem, ha pl a processorom PCI-E vagy a másik akkor hogy keressek rá?Pl: PCI-E processzorok?
az általad leszedett program gondolom ki írta az alaplapod pontos típusát. bátran Googlez rá és minden kérdésedre választ kapsz. :)
A kérdező hozzászólása: D2264-A2 ezt írja ki a Modell-nek de mégis hogy keressek rá mert ha ezt beirom google ba akkor csak driver update-eket dob ki

Milyen kell a kórházba?

A kórház, ahol szülni fogok, kér a babának poharat. Milyen pohárra gondolhatnak? Cs?rösre vagy simára?

Legjobb válasz: Lehet kapni bababoltban speciális mûanyag pohárkát babáknak, de mi sima üveg kávéspoharat használtunk a kórházban is és otthon is (hõálló, picit kifelé hajló szélû). Csõrösbõl nem tud még inni egy újszülött, az nagyobb babáknak való...

Lehet kapni bababoltban speciális mûanyag pohárkát babáknak, de mi sima üveg kávéspoharat használtunk a kórházban is és otthon is (hõálló, picit kifelé hajló szélû). Csõrösbõl nem tud még inni egy újszülött, az nagyobb babáknak való...
Olyan kis pohárra, aminek szája kifele görbül, mint régen a kávéspohár. Gondolom amiatt, hogyha nem tudod szoptatni, azzal etetik, nehogy a cumisüveg bezavarjon. Azért kell kifele görbülõ, mert az fekszik rá szépen a kis szájára és abból tud könnyebben inni. Nem is kell nagy, 1-2 dl-s pohár elég. De amúgy olyat még nem hallottam, hogy "kérnek" poharat...
Off: ez mekkora baromság, hogy poharat kérnek, mikor már vannak olyan cumisüvegek, amik olyanok mint az anya mellbimbója, az sem zavar be.

Hol lehet venni porzsákot? És honnan tudhatom, hogy milyen kell a porszívóba?

Albérletben lakom, ezért nem én vettem a porszívót, már itt volt, de nem tudom, hol lehet porzsákot venni, és amúgy is, honnan tudhatnám, hogy milyen kell bele?

Legjobb válasz: Keresel egy típusszámot, mármint a porszívóét, s beírod a keresõbe. Én rendeltem pár éve egy weboldalról, ha megtalálom írok.

Keresel egy típusszámot, mármint a porszívóét, s beírod a keresõbe. Én rendeltem pár éve egy weboldalról, ha megtalálom írok.
A kérdező hozzászólása: köszi, találtam egy jó weboldalt, de én szívesebben vennék személyesen, a rendelés macerás.
Általában olyan boltokban ahol porszívót is árulnak, mediamark, euronics, stb. A porszívó típusszáma alapján a porzsák csomagolására van írva mihez jó.
megírod a típusát, akkor tudok neked küldeni, tutira azt ami neked kell. Vagy melyik városban laksz?


Videókártya driverjét hogy tudnám megnézzni milyen kell a gépre ha még fent sincs?

Windows 7 nem szedte le és nem tudjuk most hogy milyet is kellene keresni..Kérem aki tud segitsen.Köszi

Legjobb válasz: Töltsd le az Everestet telepítsd fel és a Megjelenés menüpontban megtalálod valahol: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/everest--ultimate-editi..

Töltsd le az Everestet telepítsd fel és a Megjelenés menüpontban megtalálod valahol: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/everest--ultimate-editi..
A kérdező hozzászólása: Az nem mutatja ki ha nincs fent a driver.. Amugy ennél jobb program van erre ami még többet ki mutat.. Mellesleg már meg van oldva, azért köszi a választ.
Egyik ismerõsömnek integrált videókártyája van és nem tudta, hogy milyen illesztõprogram kell hozzá. Ha tudod, hogy milyen videókártyád van, akkor a Google-ben kitudod keresni hozzá a megfelelõ illesztõprogramot. :) Én általában az Everestet meg a Rendszereszközöket szoktam használni, de aki igazán kocka, az a DOS-ban is kitudja keresni.

Mennyit alszik napközben egy 5 hós baba? Milyen "kell" a napirendje? Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: Lányom 8 körül ébred, 9-kor cici, át a dédihez, játék, mondóka, torna, éneklés, fél 11-kor séta délig, fél 1-ig(közben fél óra alvás), ebéd, játék a játszószönyegen, 14 körül alszik fél órát, 15 -kor cici, játék tovább, 18-kor cici, ha jó napja van 17-19 között alszik még egy fél órát, 20-kor fürcsi, és 21-kor alvás.

Lányom 8 körül ébred, 9-kor cici, át a dédihez, játék, mondóka, torna, éneklés, fél 11-kor séta délig, fél 1-ig(közben fél óra alvás), ebéd, játék a játszószönyegen, 14 körül alszik fél órát, 15 -kor cici, játék tovább, 18-kor cici, ha jó napja van 17-19 között alszik még egy fél órát, 20-kor fürcsi, és 21-kor alvás.
Az én kisfiam fél 7kor kel, eszik, aztán játék, majd 9-fél 11ig alszik, eszik, játszik, fél 2kor eszik, alszik 4ig, fél 5kor eszik, játszik, 7 körül fürdik, fél 8kor eszik, aztán alszik reggelig.

Turizmus-vendéglátás alapszakosok, 2 felsőfokú nyelvvizsga vagy szakmai vagy milyen kell a diplomához?

várom a segítséget

Legjobb válasz: Szóval a diplomafeltétel így szól : A turizmus-vendéglátás alapszakos közgazdász képzés követelményrendszerének része, hogy az intézmény által kibocsátott turisztikai szakemberek legalább két idegen nyelv magas szintû ismeretével rendelkezzenek, ezért a diploma megszerzéséhez alapfeltétel kettõ középfokú szakmai nyelvvel bõvített C típusú nyelvvizsga, amelyek közül az egyik helyett elfogadják a felsõfokú C típusú általános nyelvvizsgát. Szóval a kérdés az lenne,hogy ugyanabból a nyelvbõl csinálhatok általános felsõfokút meg egy közép szakmai nyelvvizsgát ?

Szóval a diplomafeltétel így szól : A turizmus-vendéglátás alapszakos közgazdász képzés követelményrendszerének része, hogy az intézmény által kibocsátott turisztikai szakemberek legalább két idegen nyelv magas szintû ismeretével rendelkezzenek, ezért a diploma megszerzéséhez alapfeltétel kettõ középfokú szakmai nyelvvel bõvített C típusú nyelvvizsga, amelyek közül az egyik helyett elfogadják a felsõfokú C típusú általános nyelvvizsgát. Szóval a kérdés az lenne, hogy ugyanabból a nyelvbõl csinálhatok általános felsõfokút meg egy közép szakmai nyelvvizsgát ?
Ugyanabból a nyelvbõl nem! Egy nyelvbõl csak egy fajta nyelvvizsga ez elfogadott. A felsõfokú nyelvvizsga kiváltja a szakmai középfokot, fordítva nem elég. 2 nyelvvizsgát kérnek (vagy 2 szakmai középfok B2 VAGY 1 szakmai középfok B2 és 1 általános felsõ C1 ), 2 különbözõ nyelvbõl. A nyelveket illetõen szerintem intézménye válogatja, hogy pl eszperantó, latin vagy lovári C1-et elfogad-e... Szakmaiból szerencsére ezek nem érhetõek el. (angol, német, francia, spanyol, olasz... van azért választék)

Szerintetek ez milyen iskola? Milyen feltételek kellenek a felvételinél. Miket kell csinálni. Szóbeli van? Írásbeli?

Debreceni Zenemûvészeti Szakközépiskola. Milyen iskola ez?

Legjobb válasz: Szerintem ez ugyanolyan zeneiskola mint a többi.Ugyanazt kell csinálni mint más zeneiskolákban.Kötelezõ zongora+szolfézs írásbeli+szolfézs szóbeli+központi felvételi+jó jegyek.Biztos jó iskola,nagyon nagyon rá kell gyúrni.Javaslom sokat tanulj ha ide akarsz jelentkezni. Üdv egy zenemûvészetis lány.

Szerintem ez ugyanolyan zeneiskola mint a többi.Ugyanazt kell csinálni mint más zeneiskolákban.Kötelezõ zongora+szolfézs írásbeli+szolfézs szóbeli+központi felvételi+jó jegyek.Biztos jó iskola, nagyon nagyon rá kell gyúrni.Javaslom sokat tanulj ha ide akarsz jelentkezni. Üdv egy zenemûvészetis lány.

Menyasszonyi ruha kölcsönzőt szeretnék nyitni, ahová saját magam varrnám a ruhákat. Milyen végzettség kell a kölcsönző megnyitásához?

Legjobb válasz: Szia! Egy vállalkozás beindításához nem kell végzettség. Ki kell váltanod az egyéni vállalkozóit vagy létre hozol egy egy személyes gazdasági társaságot (kft.) és elindítod. Inkább a pénz a sarkalatos pontja, hiszem a bejegyzési eljáráshoz kötelezõ a jogi képviselet, valamint onnantól rengeteg fizetési kötelezettséged keletkezik. ha nincs saját üzlethelyiséged, akkor bérleményben oldhatod meg, és utána kell nézni, hogy a helyen, ahol nyitod az önkormányzat milyen elõírásokat támaszt, illetve azt, hogy milyen szakhatósági engedélyeket kell beszerezned. Sok sikert!

Szia! Egy vállalkozás beindításához nem kell végzettség. Ki kell váltanod az egyéni vállalkozóit vagy létre hozol egy egy személyes gazdasági társaságot (kft.) és elindítod. Inkább a pénz a sarkalatos pontja, hiszem a bejegyzési eljáráshoz kötelezõ a jogi képviselet, valamint onnantól rengeteg fizetési kötelezettséged keletkezik. ha nincs saját üzlethelyiséged, akkor bérleményben oldhatod meg, és utána kell nézni, hogy a helyen, ahol nyitod az önkormányzat milyen elõírásokat támaszt, illetve azt, hogy milyen szakhatósági engedélyeket kell beszerezned. Sok sikert!
Ez azért nehéz, mert amíg nincsenek meg a ruhák, addig nincs értelme kölcsönzõt nyitni, mert az ev csak viszi a pénzt! Elõször célszerû keresni pár menyasszonyt, akiknek varrnál ruhákat, és megbeszélitek, hogy esküvõ után valamivel kevesebbért visszavásárolod, hisz neki nem kell, neked meg kellene készlet a vállalkozásodhoz.
Igen, ez jó, de ha csak úgy eladogatja ruhákat mindenféle szabályozott kereten kívül, akkor az feketemunka/adócsalás és azt az adóhivatal nem szereti...:)
Az adóhivatalnak nem kell mindenrõl tudnia. Ha készlet nélkül kezd bele, rámegy a kérdezõ gatyója is. :( Különösen akkor, ha nincs tapasztalata, vevõköre, stb. Szóval én elõször csak varrást vállalnék, és ha az ara benne van, visszavásárolnám tõle. Számlát/nyugtát csak a különbözetrõl állítanék ki, és még véletlenül se írnám rá, hogy menyasszonyi ruha, csak hogy nõi ruha. Már, ha jelenleg legálisan dolgoznék. Mert sok varrónõ, fodrász, stb. bizony feketén kénytelen dolgozni, bármennyire is csúnya dolog.

Hogyan tudom megállapítani, hogy milyen RAM kell a gépembe!?

Szeretném cserélni a jelenlegit mert elég lassú! Milyen árban vannak az 1 illetve 2GB-osok!?

Legjobb válasz: Alaplap típusa alapján lehet megmondani, milyen kell bele.

Alaplap típusa alapján lehet megmondani, milyen kell bele.
Az nem úgy megy hogy beteszel új RAM-ot és egybõl látványosan gyorsabb lesz a gép.Nem is biztos hogy a gyorsabb RAM-ot kezeli az alaplap.
A kérdező hozzászólása: Jó ezt gondoltam énis, hogy nemlesz egybõl gyorsabb! Szóval inkább forduljak szakértõhöz...Jobban járok!:)
Alaplap típusát nézzd meg! Everest/Aida64 is megmondja, ha nem találod, de ha kiveszel egy RAM-ot a gépbõl és megnézed, hogy mi van ráírva az is jó megoldás. Az meg, hogy mondjuk lecserélsz egy 667MHz-es modult 800-ra azt kb észre sem veszed...ha idáig voltak kapacitás problémáid és többet pakolsz bele az hozhat a konyhára plusz teljesítményt/gördülékenységet, igaz bizonyos mennyiség felett már kár tömködni úgyse fogja a rendszer használni. Jó tanácshoz ismerni kellene, hogy milyen géped van, milyen oprendszert használsz és mire használod a gépet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!