Találatok a következő kifejezésre: Milyenek azok jóslófájások És mikor (3 db)

Milyenek azok a jóslófájások? És mikor jönnek?

37 hetes vagyok és pár napja nyílal és szúrogat a pocakomba és ez a hüvelyembe is lenyílal. Éjszaka pedig már fáj annyira feszül, nyomódik a hasam. Ez lehet az?

Legjobb válasz: Ez közeláll a jóslófájáshoz,de az még egy kicsit erõsebb ..onnan lehet megkülönböztetni az igazi riadótól,hogy rendszertelenül jönnek..és enyhülnek egy idõ után.

Ez közeláll a jóslófájáshoz, de az még egy kicsit erõsebb ..onnan lehet megkülönböztetni az igazi riadótól, hogy rendszertelenül jönnek..és enyhülnek egy idõ után.
Rendszertelen méhösszehúzódások enyhe menstruációs fájdalmak kíséretében, amelyek egy idõ után (leginkább egy órán belül) elmúlnak.

Egy 10-es skálán mi a külömbség a jóslófájás és az igazi fájás között? Hány hetes kortól ihatom a Laktoherbet és milyen adagban?

Legjobb válasz: A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.

A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.
ha a jóslófájás az 1-es, akkor a tágulási szak alatti méhösszehúzódások érzete 10, de nem mindegy, hogy éled meg. El lehet lélegezni a fájásokat és segíthetsz is, pl. nem fekszel vagy ülsz, hanem ácsorogsz v. gugolsz v. térdelsz, táncolsz, ringatod a csípõd, közben alkalmazod a haslégzést, a függõleges testhelyzet nagyon elõnyös ilyenkor nekem a tolófájások nem fájtak, nem kellett nyomnom sem, mert hagytam, hogy a méhem dolgozzon és így volt a legjobb a babáimnak is
Laktoherbet a szülés után kezdheted el inni.

Mi az a jóslófájás? Milyen érzés és mikortól várható?

Elnézést a tudatlanságomért,de többetekt?l olvasom hogy jóslót érez és nem tudom az milyen....és nekem sokszor befeszül a hasam és a küls? méhszájam elkezdett kinyílni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!