Találatok a következő kifejezésre: Milyenek azok jóslófájások És (7 db)

Egy 10-es skálán mi a külömbség a jóslófájás és az igazi fájás között? Hány hetes kortól ihatom a Laktoherbet és milyen adagban?

Legjobb válasz: A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.

A jóslófájás más jellegû, másképp fáj. 10-es skálán nem tudok különbséget írni, mert nem tudjuk, milyen fájásra vagy kíváncsi. A vajúdás kezdete nem is fáj, inkább húzódik, a tolófájások, és ami a 3 perces után jön az 10-es skálán mérve olyan 11-es.
ha a jóslófájás az 1-es, akkor a tágulási szak alatti méhösszehúzódások érzete 10, de nem mindegy, hogy éled meg. El lehet lélegezni a fájásokat és segíthetsz is, pl. nem fekszel vagy ülsz, hanem ácsorogsz v. gugolsz v. térdelsz, táncolsz, ringatod a csípõd, közben alkalmazod a haslégzést, a függõleges testhelyzet nagyon elõnyös ilyenkor nekem a tolófájások nem fájtak, nem kellett nyomnom sem, mert hagytam, hogy a méhem dolgozzon és így volt a legjobb a babáimnak is
Laktoherbet a szülés után kezdheted el inni.

Milyenek azok a jóslófájások? És mikor jönnek?

37 hetes vagyok és pár napja nyílal és szúrogat a pocakomba és ez a hüvelyembe is lenyílal. Éjszaka pedig már fáj annyira feszül, nyomódik a hasam. Ez lehet az?

Legjobb válasz: Ez közeláll a jóslófájáshoz,de az még egy kicsit erõsebb ..onnan lehet megkülönböztetni az igazi riadótól,hogy rendszertelenül jönnek..és enyhülnek egy idõ után.

Ez közeláll a jóslófájáshoz, de az még egy kicsit erõsebb ..onnan lehet megkülönböztetni az igazi riadótól, hogy rendszertelenül jönnek..és enyhülnek egy idõ után.
Rendszertelen méhösszehúzódások enyhe menstruációs fájdalmak kíséretében, amelyek egy idõ után (leginkább egy órán belül) elmúlnak.

Mindenkinek van joslofájása, és milyen az?

Legjobb válasz: Nekem pl nem volt. Betöltöttem a 40. hetemet és rendes fájásaim lettek, még aznap megszültem.

Nekem pl nem volt. Betöltöttem a 40. hetemet és rendes fájásaim lettek, még aznap megszültem.
Nekem se volt soha. 41 hétre szültem.
Csatlakozom, nekem sem volt semmi fájásom.

Ez már jóslófájás? Milyen az a fájás, aminél már menni kell szülni? Tegnap óta kisebb megszakitásokkal tompán fáj az alhasam olyan mensiszerüen.De ezt nem lehet lemérni hogy hány percesek ugyanis folyamatosan fáj és nem görcsölget. 37 hetes kismama

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem az, ha nem rendszeres. De azért figyelj, hogyan változik a fájás jellege, lehet, hogy már valami felvezetõ-féleség. :) Nekem olyan volt, hogy nem lehetett eltéveszteni, hullámokban jött. A fájás maga erõs összerándulásokból állt, ami nem enyhült semmilyen testhelyzetben, utána két fájás között pihenõ, mintha elfújták volna. Nem biztos, hogy neked is ilyen egyértelmû lesz, de szerintem addig nem kell indulni, amíg nem bizonyos idõközönként jelentkeznek. (Persze ha nyugtalan vagy, hívd a szülésznõt, akárhány óra van. Õ majd eldönti.) Nagyon szurkolok neked!

Valószínûleg még nem az, ha nem rendszeres. De azért figyelj, hogyan változik a fájás jellege, lehet, hogy már valami felvezetõ-féleség. :) Nekem olyan volt, hogy nem lehetett eltéveszteni, hullámokban jött. A fájás maga erõs összerándulásokból állt, ami nem enyhült semmilyen testhelyzetben, utána két fájás között pihenõ, mintha elfújták volna. Nem biztos, hogy neked is ilyen egyértelmû lesz, de szerintem addig nem kell indulni, amíg nem bizonyos idõközönként jelentkeznek. (Persze ha nyugtalan vagy, hívd a szülésznõt, akárhány óra van. Õ majd eldönti.) Nagyon szurkolok neked!
Ez meg nem az.Nekem is volt ilyen egy hettel ezelott, reggel ugy ebredtem es megallas nelkul fajt az alhasam es derekam, mensi szeruen egesz estig.Este egy apolono mondta hogy ha nem mulik masnap, harmadnap sem menjek orvohoz, de amugy ez nem szulesi fajas.Masnap elmult azota sincs.En is a 37hetben vagyok.Akkor kell bemenni a korhazba mikor nem folyamatosan hanem idokozonkent van a fajas.
Készülõdik a picuri ezek jósló fájások, eltarthat akár a40-41-42.hétig is felkészít a szervezeted a szülésre. Az igazi fájásokat ösztönösen érezni fogod, hogy EZ már az!! Bízz az ösztöneidben!! Hullámszerüen jönnek majd és amikor 10 vagy 5 percenként nagyon fog fájni de ez már úgy is a végén van és utána meg is lesz a picike. Sok sikert!!
Nekem sem keményedik a hasam csak úgy görcsöl mint mensi elõtt.
Milyen idõs terhes vagy? A jóslófájások elõrehaladott terhességben jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni 35 hetes kismama vagyok.
Ja, úgy már lehet jóslófájás.:-)
Elsõ vagyok és 34hetes.
34, 35 hetesen lehet joslo fajas, de en meg szednek magnaB6-ot, meg korai a picur jovetele, megha a sulya meg is van a szervei, idegrendszere nem elegge erett. Sok pihenes segit rajta 39h km

Mi az a jóslófájás? Milyen érzés és mikortól várható?

Elnézést a tudatlanságomért,de többetekt?l olvasom hogy jóslót érez és nem tudom az milyen....és nekem sokszor befeszül a hasam és a küls? méhszájam elkezdett kinyílni!

Elég sürün nyilal a hüvelyembe, ez mitöl van? és a joslofájás az milyen? 33+5napos

Legjobb válasz: Ezzel en is igy vagyok. Nekem azt mondtak, hogy azert van, mert a baba nekifesziti magat mehszajnak. Kellemetlen, de nem okoz gondot.

Ezzel en is igy vagyok. Nekem azt mondtak, hogy azert van, mert a baba nekifesziti magat mehszajnak. Kellemetlen, de nem okoz gondot.
Ebben biztos lehetsz hogy nem jóslófájás.Övszerû fájdalom ami a derekadból indul és a hasadig fut. Nyugi még nincs itt az ideje!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!