Találatok a következő kifejezésre: Milyenek azok jósló fájások (19 db)

Milyenek a jósló fájások? Vagy milyen az, amikor közvetlen a szülés előtt fáj?

Első babám és minden jelre figyelek, de nem tudom sokszor beazonosítani, hogy mi miért lehet. Van amikor szúr, van amikor tompán fáj mintha meg akarna jönni, vagy görcsöl a hasam, aztán végül csak kiderül, hogy wc-nem kell. :) Szóval eléggé bizonytalan vagyok ezen a téren. :)38 hetes kismama

Legjobb válasz: Ne aggódj e-miatt. Az ember valahogy ösztönösen tudja, hogy mikor jött el az idõ. Amíg bizonytalan vagy az érzésbe, addig az tutira csak jósló fájás. Ha megindul, azt észreveszed. Valahogy más érzés. Legalábbis emlékeimben így él.

Ne aggódj e-miatt. Az ember valahogy ösztönösen tudja, hogy mikor jött el az idõ. Amíg bizonytalan vagy az érzésbe, addig az tutira csak jósló fájás. Ha megindul, azt észreveszed. Valahogy más érzés. Legalábbis emlékeimben így él.
Én is így voltam, mi kétszer be is mentünk potyára szülni a kórházba (egyszer épp 38 hetesen). Ott azt tanácsolta egy szülésznõ, hogy ha zárt a méhszáj, engedjek a kádba kellemes meleg vizet, és, ha fájások elmúlnak, akkor jósló volt. Be is jött, aztán már a szülésre is azt hittem, hogy jósló, el is tompította a meleg víz a fájásokat, de nem szüntette meg. Visítottam, mint a vett malac. Most, a második terhességemnél már nem fogom összetéveszteni:) Szerintem próbáld ki, én is szuperül elvajúdgattam a vízben, utána hamar meg is lett a bébim.:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a védõnõm, ha még nincs fájás azért ne üljek meleg vízbe, mert korábban beindíthatja a szülést, mint kéne. Ha meg már van fájás, akkor azért ne üljek itthon meleg vízbe, mert nehogy a végén itthon induljon be a szülés, és ne érjek be a kórházig. Mindenesetre málnalevélt teát iszom a 36. hét óta, állítólag az is tompíthatja a fájdalmat. Kérdeztem a dokimat, hogy milyen a fájás, azt mondta nyugodjak meg, azt észre fogom venni. :) Csak olyan hihetetlen számomra, hogy már 38 hetes vagyok és szinte semmi nagyobb fájdalmam, jóslóm nem volt, csak szurkálások meg enyhe menzesz szerû kisebb görcsök. Köszönöm a válaszokat!
A jóslók menszi szerû rendszertelen görcsök!Nem nyilalás, nem derékfájás:-)
Nekem már 30. hét környékén voltak ilyenek, akkor még ritkán, hetente.....majd párnaponta, és most a 38. héten már naponta többször is. Menstruációs görcsszerû fájdalmak, de nem olyan erõsek. Viszont kísérheti derékfájás õket (nekem kíséri rendesen). Úgy lehet megkülönböztetni az igazi fájásoktól hogy annyira azért nem intenzívek, ls rendszertelenül jönnek-mennek.
Úgy van ahogy elöttem írták! Bár nekem ha begörcsöl, akkor nagyon fáj, és 1-1, 5 órán keresztül tart. Nem kívánom, hogy ezt megéld!!:( 31 hetes

Milyenek a jósló fájások? Honnan fogom tudni, hogy itt az idő? Vagy talán itt van? HELP

Délután tusoltam, de azóta valahogy folyton fájdogál a hasam és a baba is nagyon aktív. Fogalmam sincs, hogy mi ez, els? baba. Valahogy a köldökömt?l kezdve lefelé fáj, mintha a húgycsövem fájna, vagy nem is tudom. Van amikor s?r?bben, van amikor ritkábban jön el?. Hol gyorsan el is múlik, hol pedig eltart néhány percig. Ez most mi lenne? A méhszájam nem tudom, hogy nyitva van e. A méhlepényem III. fokban érett.

Legjobb válasz: Szia, mindegy hogy milyen jellegû a fájdalom, ha rendszeres, akkor eljött az idõ. Nekem csak kis keményedéseim voltak, de nem foglalkoztam vele hiszen vártam A FÁJDALMAT. 5 percesekkel rugdosott be a család a kórházba :) Már haza se jöhettem, nem egészen hat óra alatt meglett a kislányom. Azt mondják, a jóslók elmúlnak, ha melegvízbe ülsz.

Szia, mindegy hogy milyen jellegû a fájdalom, ha rendszeres, akkor eljött az idõ. Nekem csak kis keményedéseim voltak, de nem foglalkoztam vele hiszen vártam A FÁJDALMAT. 5 percesekkel rugdosott be a család a kórházba :) Már haza se jöhettem, nem egészen hat óra alatt meglett a kislányom. Azt mondják, a jóslók elmúlnak, ha melegvízbe ülsz.
Figyeld hogy van e benne rendszeresség. Nézd az órádat és ha szabályosan jönnek akkor nyomás a kórház! Ha nmen akkor lehet hogy a baba feje illeszkedik be és azért érzed ezt a nyomást ott lent, nekem is így volt. A fájásaim az elején menstruáció szerü görcsök voltak és furcsa derékfájással társultak! Gyors és probléma mentes szülést kívánok!
A jósló fájás izomösszehúzódás. Érezni lehet, ahogyan a méhed összehúzódik, majd elernyed, összehúzódik, elernyed. Ez kb. 1 percig történik, aztán szünet, kezdõdik elölrõl. Nekem teljesen olyan volt mint a menstruációs fájdalom. A jósló fájás lehet sokáig rendszeres, de aztán mégis csak abbamarad, s nem fokozódik tovább. Innen tudod majd, hogy csak jósló, ami akár hetekkel a szülés elõtt is jelentkezhet.
Ne izgulj, ez még nem a fájás, de lehet hogy már helyezkedik.Nehéz pontosan leirni hogy milyen az igazi, de arról már rá fogsz jönni, ha az van, akkor abban a pillanatban szinte megmerevedsz, kihuzodmagad, ugy értem nem igen tudnál elöre hajolni, és szinte olyan egybe függönek érzed a fájdalmat mint egy nagy görcs, aztán pár másodperc után hirtelen megszünik, mintha ott sem lett volna.A következö fájás már szinte érzed ahogy erösödik és aztán megint leáll, ez hogy mennyi idönként fog lenni azt nem lehet megjosolni, mindenkinek más, de a szüléshez közeledve egyre sürübben követik egymást.Ha már 5percenként vannak akkor ideje indulni a korházba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Szerencsére estére abbamaradt, úgyhogy valószínûleg ez csak jósló fájás lehetett. Ma is jelentkezett már párszor.

Milyen a joslo fajas, ha nem gorcsol? Tegnap kb 2-3 percig nagyon szurt az oldalam, es be volt kemenyedve az egesz hasam, ami nem fajt, csak kellemetlen volt.

A 32. hetben vagyok, es nem csinaltam semmi megeroltetot. (regebben futas kozben szokott ennyire szurni). Elso babam lesz! Koszonom a valaszokat elore is!

Legjobb válasz: Nekem olyan volt a jóslófájásom mint amikor megjött,görcsök voltak kb3-4hétig

Nekem olyan volt a jóslófájásom mint amikor megjött, görcsök voltak kb3-4hétig
Ez nem jósló fájás szerintem. Egyszerûen bekeményedett a pocakod. Ennyi idõs terhesen ez tök normális. A szúrás sem furcsa. Ilyenkor próbálj helyzetet változtatni (Ha állsz, leülni vagy feküdni, ha ülsz feküdni avagy felállni, esetleg négykézlábra ereszkedni, ha megnyomta valami belsõ szervedet a baba, akkor hátha leszáll róla. :o) 3 gyerekes anyuka

Leirna valaki milyenek a joslo fajasok? 31 hetes vagyok neha kemenyedik a pocim, de ma kissebb "nyomast" erzek odalent, ezek lennenek azok?

Legjobb válasz: Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.

Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.
ha nyomást érzel odalent az inkább az, hogy kezd behelyezkedni a szülõcsatornába a picid. Ettõl még lehet hogy csak a 40. héten szülsz. A jóslófájás inkább görcsös, esetleg deréktáji fájdalommal jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vaszodat, elsö gyerek kicsit tulaggodom a dolgokat.
ne aggódj, ez nem jóslófájás:) az durvább! Nekem a 29. héttöl van, eddig csak naponta 1-2x erösen, ma viszont elkezdödött délelött, tartott 40 percig, 20 perc szünet, visszajött erösebben, újabb 40 perc, majd megint egy 15 perc után egy harmadik görcs. Ezek iszonyúak! Én alig tudok ilyenkor mozogni annyira fáj, menstruációs fájdalom csak erösebbek, amik ugyanúgy átterjednek a derekadra. Amíg nem érzel ilyeneket, addig az nem az. Én viszont lassan készítem a kórházi cuccaimat, mert ilyenkor már mindenre fel kell készülni. Remélem neked nem lesz!:) 32 hetes

Mi az a jósló fájás? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Nekem nem voltak görcseim hanem a fenekem fájt vagyis székelési ingerem volt csak.Kis történetet had osszak meg: Jártam minden hova:szülés felkészítõre,jógára...stb a létezõ összes helyre.Mindenhol azt mondták ha nem kemény a hasam nem görcsölök akkor sem jósló sem szülés jele nem valószínû.A szkelési ingerre is csak jóslót mondtak.Meleg vízzel kell a pocakot zuhanyoztatni vagy a derekat ha enyhüakkor jósló ha felerõsödik akkor vannak fájások.Bevágtam az egész tananyago:)) 40+2 naposan kórhába kerültem hasmenéssel amire a dokim azt mondta hogy biztos olyan kaját ettem mert hogy az én hasam atán nem keméynedet be.Én úgy éreztem 2 nap után haza engedett 40+4 napos terhesen.Aznap kezdõdöt megint a szkelési inger(bocsi máshogy nem tudom leírni de olyan volt mintha a fenekemnél akart volna kijönni a baba de nem lett volna nyílás)erre én nem akartam bemenni mondván engem nem küldenek mégeygszer haz mert ma engedtek el.Azt hitem csak jósló.Este 9-ig vártam mikor apósom felhívta a kórházat hogy a menye nem akar bemenni de ezek a tünetek vannak mit csináljunk:az mondták forró víz meg Magne b6:((Erre a kádba felerõsödött minden nagyon fáj a fenekem,hasma még mindig semmit nem éreztem,nem volt emény nem voltak idõszerû fájásaim.10kor mentõt hívtak hozzám mert már nem bírtam olyan bélgörcs szerû fájdalmaim voltak.Mentõs nagyon bunkó volt hogy miért 1 perces fájásokkal kell szólni siessünk mert nem fogunk beérni.Ht igaza lett majdnem mert a liftbe már ki akart jönni a fiam.....10:50kor már végeztekvelem kezembe a kisfiam,varratok stb.Ennyit arról hogy nem minden nõ ugyan azt érzi mint mások.Persze fogadott dokim épp családi összejövetelen volt így nem volt bentMásnap bejöt nézte a jelentést és csodálkozott õ is hogy nem voltak rutinszerû fájásaim.Én úgy szültem hogy semmi "vajúdásom"nem volt a mérhetetlen popsifájdalomon kívül.Én azóta mindenkinek azt tanácsoltam hogy bármi apró másfajta fájdalmat érezz inkább menjen be potyára minthogy ne kórházba szüljön meg:)))Sok sikert és könnyû gyors szülést kívánok!!!2 éves anyukája:)))

Nekem nem voltak görcseim hanem a fenekem fájt vagyis székelési ingerem volt csak.Kis történetet had osszak meg: Jártam minden hova:szülés felkészítõre, jógára...stb a létezõ összes helyre.Mindenhol azt mondták ha nem kemény a hasam nem görcsölök akkor sem jósló sem szülés jele nem valószínû.A szkelési ingerre is csak jóslót mondtak.Meleg vízzel kell a pocakot zuhanyoztatni vagy a derekat ha enyhüakkor jósló ha felerõsödik akkor vannak fájások.Bevágtam az egész tananyago:) ) 40+2 naposan kórhába kerültem hasmenéssel amire a dokim azt mondta hogy biztos olyan kaját ettem mert hogy az én hasam atán nem keméynedet be.Én úgy éreztem 2 nap után haza engedett 40+4 napos terhesen.Aznap kezdõdöt megint a szkelési inger(bocsi máshogy nem tudom leírni de olyan volt mintha a fenekemnél akart volna kijönni a baba de nem lett volna nyílás)erre én nem akartam bemenni mondván engem nem küldenek mégeygszer haz mert ma engedtek el.Azt hitem csak jósló.Este 9-ig vártam mikor apósom felhívta a kórházat hogy a menye nem akar bemenni de ezek a tünetek vannak mit csináljunk:az mondták forró víz meg Magne b6:((Erre a kádba felerõsödött minden nagyon fáj a fenekem, hasma még mindig semmit nem éreztem, nem volt emény nem voltak idõszerû fájásaim.10kor mentõt hívtak hozzám mert már nem bírtam olyan bélgörcs szerû fájdalmaim voltak.Mentõs nagyon bunkó volt hogy miért 1 perces fájásokkal kell szólni siessünk mert nem fogunk beérni.Ht igaza lett majdnem mert a liftbe már ki akart jönni a fiam.....10:50kor már végeztekvelem kezembe a kisfiam, varratok stb.Ennyit arról hogy nem minden nõ ugyan azt érzi mint mások.Persze fogadott dokim épp családi összejövetelen volt így nem volt bentMásnap bejöt nézte a jelentést és csodálkozott õ is hogy nem voltak rutinszerû fájásaim.Én úgy szültem hogy semmi "vajúdásom"nem volt a mérhetetlen popsifájdalomon kívül.Én azóta mindenkinek azt tanácsoltam hogy bármi apró másfajta fájdalmat érezz inkább menjen be potyára minthogy ne kórházba szüljön meg:) ))Sok sikert és könnyû gyors szülést kívánok!!!2 éves anyukája:) ))
Menses görcshöz hasonló összehúzódás. Nekem a 33. héttõl volt napi 3-4 alkalommal ilyen, de keményedéseket, amik fájdalmatlanok voltak, már a 20. héttõl éreztem. (38. hétre szültem.)
Nekem kb. a 36. héttõl jelentkeztek. Mindig este, mikor már lefeküdtem és úgy éreztem, mintha lökésszerûen feszülne szét a medencém és a szemérem csontom. Sokszor azt hittem, hogy beindul a szülés, de max. fél óra múlva minden elmúlt. Végül 41. hetesen burokrepesztéssel indították be a szülést:(
A kérdező hozzászólása: 35 hetes vagyok és nekem is menses szerû görcseim vannak, én általában reggel érzem, a medencém is fáj. Keményedni 23 hetesen kezdtem. De akkor ezek szerint ez nem jelenti azt, hogy hamarosan szülni fogok? És 35 hetesen már normális, ha jóslókat érzek?
Normális ne aggódj! A hasadra/méhed környékére engedj ilyenkor meleg vizet; ha elmúlik akkor csak jósló :o)
A kérdező hozzászólása: Oké. Köszönöm! :)
utolsó vok:bocsi a kihagyott, elírt betükért:) ) Még annyi a kórházba mikor telefonáltak az ügyeletes dokival beszéltek akinél végülis szültem és õ is nagyon csodálkozott hogy maga telefonált xy helyrõl akinek csak jósló fájásai voltak??erre én igen:) )
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy végül nem lett semmi bajotok és még idõben beértetek a kórházba! A magzatvized mikor folyt el? Egyébként felhívtuk a kórházat, azt mondták, csak akkor menjünk be, ha a fájások szabályos idõközönként jelentkeznek és egyre erõsebbek vagy ha elfolyik a magzatvíz. Amúgy meg szerdán kell mennem dokihoz. Remélem még egyben leszünk! :)
14:51 vok:) )a fürdõ kádba:((igen sajna nekem is azt mondták, hogy csak akkor menjek, de hát így alakult.Sok sikert és még nagyon rér a pocaklakód hogy kibújjon:) )

Milyen pontosan a joslo fajas? Mikor lehet tudni h az az es nem igazi fajasrol van szo?

Tegnap ejjel nagyon fajt lent a pocak,mint amikor mensi jon. Derekfajas nem volt. Ma is neha ereztem h fajok. A font is befolyasolhatja?

Legjobb válasz: Persze, a jóslókat a front is befolyásolhatja. Úgy tudod a valódi fájást felismerni, hogy az nem múlik el rövid idõn belül, hanem rendszeres idõközönként jön és egyre erõsödik. Amikor érzed a fájásokat, feküdj le kis idõre vagy állj a zuhany alá és folyass magadra kellemesen meleg vizet, ha csak jóslók, akkor elmúlnak.

Persze, a jóslókat a front is befolyásolhatja. Úgy tudod a valódi fájást felismerni, hogy az nem múlik el rövid idõn belül, hanem rendszeres idõközönként jön és egyre erõsödik. Amikor érzed a fájásokat, feküdj le kis idõre vagy állj a zuhany alá és folyass magadra kellemesen meleg vizet, ha csak jóslók, akkor elmúlnak.

38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.

A szülés előtt mennyi idővel jelentkezik a jósló fájás? Milyen érzés? 34 hetes vagyok és ritkán, de olyan kis görcseim vannak, mint a menstruációs fájdalom, néha a hasam, néha a derekamnál, ez az lehet?

Legjobb válasz: Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.

Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.
az lehet. a jóslófájás onnan különbözik a rendestõl, hogy egy idõ múlva magától is elmúlik. A fájások sosem múlnak el, azok vagy stagnáltan fájnak, vagy erõsödnek.Nekem is volt 1-2 jóslófajásóm , de max, 5 percig tartott. A jóslófájás nem jelzi a szülés közeledtét sok estben, csak a méh "gyakorol".Azért feltétlen említsd meg a dokidnak!
Mindenkinek más szerintem.Nekem szülés elõtt 24 órával jelentkeztek, és csak a derekam görcsölt.Elõtte semmi nem volt, csak keményedett a pocim.
Nekem is voltak jóslófájásaim... Egyszer szülés elõtt 3 héttel, aztán az utolsó héten már gyakrabban elõfordult... Mindenképp mondd a dokinak, bár úgyis kérdezni fogja... De lehet, hogy csak a hatalmas súly okozza, amit "cipelsz".. Az én törpém 4 kilós lett és 34 kgt híztam a terhesség alatt... Görcsöltem én is össze vissza, meg majd leszakadt a derekam... A doki majd mondja úgyis, de simán lehet jóslófájás a Tiéd... 22/N
nekem nem voltak jóslóim egyáltalán, csak néha keményedtem.
A harmadik harmadban egyre rendszeresebbé és érezhetõbbé válnak a keményedések, van, akinek jóslófájásai is vannak, nekem is a 34. héttõl. Az a jósló, amit leírsz. Az elsõ két terhességnél meg semmi sem volt, egyszer csak jött az igazi fájás. Az orvos jó, ha tudja, de megijedni nem kell, a jóslók természetesek, sokan egyébként fájdalommentesen jutnak el 1-3 ujjnyi méhszájig, ott is van fájástevékenység, sokszor jósló, csak épp fájdalommal nem jár. Ha a doki aggódik, mondjuk mert más jelét is látja a koraszülés veszélyének, a fájáserõsséget mérni is tudja. A 36. hétig lehet szedni Magnéziumot, MagneB6-ot, az általában enyhíti, ha kellemetlen, illetve jót tud tenni a meleg fürdõ/zuhany. A jósló egyébként semmit nem jósol meg, csak azt jelzi, hogy közeledsz a végéhez. Ettõl még túl is hordhatod. Van, akinek a végén a jósló megy át igazi fájásba, de az ilyen koraiak általában még semmit nem jelentenek.
Nekem már a 28. héttõl voltak jóslóim. 39. héten született a lánykám progis császárral bizonyos okok miatt, de még akkor is csak fél ujjnyira voltam nyitva. Igen, ez már jósló amit érzel, nincs ezzel semmi baj, természetes. Szedjél magnéziumot még 2 hétig, és pihenj ha tudsz! Tényleg használd ki mert ha kint lesz a baba már nem fogsz tudni annyit aludni! :) Minden jót! 2 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam:) Holnap megyek dokihoz, akkor majd mondom neki! Amúgy még csak 2 szer érezte és hamar el is múlt, csak attól féltem, hogy ez már valaminek a kezdete, azt pedig még nem kéne :) Amúgy is kényszer pihin vagyok, mert hõemelkedésem van meg kis torokfájás. :(
Szia!nekem semmi nem volt nem éreztem jóslófájást semmit ugyan úgy éreztem magamat és csak hirtelen elfolyt a magzatvízem!

Milyen az a jósló fájás?

Bocsi a tudatlanságomért, épp a 35.hétben vagyok, én fogalom zavarom van. :) Nekem szokott lenni olyan, hogy befeszül, bekeményedik a hasam. Ezt nevezik jósló fájásnak? Csak mert amikor a dokimnak említettem eme tüneteimet, ? azt írta a papír legaljára, hogy 38. hét el?tt bekövetkezett jóslófájások...

Legjobb válasz: Amit te érzel az haskeményedés... A jósló hasonló mint egy menstruációs fájás.A hátadtól a derékrészröl érzel egy húzást.Esetleg az alhasban....

Amit te érzel az haskeményedés... A jósló hasonló mint egy menstruációs fájás.A hátadtól a derékrészröl érzel egy húzást.Esetleg az alhasban....
Szerintem az csak méhösszehúzódás.Az elõttem író, és a méhösszehúzódás együttesen a jósló fájás.Legalábbis szerintem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!