Találatok a következő kifejezésre: Milyenek az csajok Mire (55 db)

ZSigmond Kiraly Foiskola, mi a velemenyetek rola (kommunikacio szak) es milyenek a csajok? (Akik oda jarnak/jartak azok irjanak)

Legjobb válasz: Most komolyan a csajok az elsõdleges szempont? Ha ennyire primitív vagy, a tandíjadat költsd el inkább a kuplerájban, ott vannak neked való csajok, ne rontsd szegény ZSKF amúgy sem túl jó hírét...

Most komolyan a csajok az elsõdleges szempont? Ha ennyire primitív vagy, a tandíjadat költsd el inkább a kuplerájban, ott vannak neked való csajok, ne rontsd szegény ZSKF amúgy sem túl jó hírét...

Csajok! Nektek milyen az ideálotok? Szerintetek, mit tesz egy pasit vonzóvá?

Kösz1!!

Legjobb válasz: Nem vagyok csaj, de ahogy újabban észrevettem: -300 millió a bankszámládon -195ös testmagasság -öltözz köcsögnek feszülõs szarokba -legyen 198as IQ-d -és tanuld meg a bal heréddel a jobb lapockád vakarni

Nem vagyok csaj, de ahogy újabban észrevettem: -300 millió a bankszámládon -195ös testmagasság -öltözz köcsögnek feszülõs szarokba -legyen 198as IQ-d -és tanuld meg a bal heréddel a jobb lapockád vakarni
helike13-nál a pont! Sok nõ sajnos felszínes és a külsõ dolgok + a pénz vonzza õket egy pasival kapcsolatban. És persze az sem árt, ha a pasi vicces, h megnevettesse a kedvest.
Pénz & Sárm
Ha a megnyerõ külsõ mögött értelem és humor is van. És fõleg empátia.
a kisugárzása
Ha jól érzem magamat vele, jókat beszélgetünk, hasonlóak vagyunk, stb.
Ha magas, sportos, férfias és egyenruhás, ez mind egyben! Szerencsére ez a párom :) 27L
Ha jó a humora, kedves, okos, nem üres.
mindenkinek már lehet a vonzó, fõként a pasi kisugárzása fog meg vkit

Milyen a csajnak az alakja? Jó? Ismerkedek vele de nem tudom eldönteni mi legyen vele? 24/f

http://kepfeltoltes.hu/110226/DSCF3290_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Meg se néztem a képet, mert ahol már az alakja miatt vacillálsz, hogy ismerkedj-e vele, ott már gáz van. Inkább hagyd békén szerencsétlen csajt.

Szabadítsd meg a lányt magadtól, ha képes vagy 1. az alapján dönteni, hogy járj-e vele, hogy jó-e az alakja, 2. ráadásul ezt más emberek véleményétõl teszed függõvé. Ha az ember szerelmes valakibe, akkor járni akar vele akkor is, ha mindenki azt mondja, hogy nem szép, nem való hozzá, stb., akkor leszarja, hogy mások mit gondolnak. Kirakatbabát akarsz, mutogatni, felvágni vele, vagy szeretõ társat?
Meg se néztem a képet, mert ahol már az alakja miatt vacillálsz, hogy ismerkedj-e vele, ott már gáz van. Inkább hagyd békén szerencsétlen csajt.
Nagyon jó az alakja, de ha itt kérdezel minket, hogy jó- e az alakja, akkor inkább hagyd szegény lányt. Nem érdemled meg.
xD ezt mi döntsük el, egy 24 éves felnõtt férfi helyett? amúgy meg kurvära nem számi az alakja, mert ha belülrõl megismerted, utána kívülrõl is szépnek látod. ;)
zsíros :D
Szerinted szép? Bírod? Akkor basszus, ne az alapján dönts, hogy vadidegenek szerint milyen az alakja!
A kérdező hozzászólása: Szépnek látom az arcát meg belülrõl is rendben van de azért kíváncsi vagyok na!
Csak nekem tûnik fel, hogy semmi dereka nincs? Az ilyesmi nem tetszik, de amúgy meg tényleg elég gáz, hogy az alakja miatt vacillálsz.szegény lány...
mellek vannak, csipõ-derék arány=0, lábak elmennek.ha perverz kicsit lefeküdnék vele. nem kell mindent elhinni amit mond elsõre. 24/ff
És a Te alakod milyen, kedves kérdezõ?Lefogadom, hogy Te se renndelkezel tökéletes külsõvel...Különben is elég baj az, ha valaki a külsõ alapján ítél...
Nekem tetszik, meztelenebb kép róla esetleg? Szõrmókos a puncija, vagy kopasz? :D
Szerinted mit szólna ha ezt meglátná? Vagy te ha õ tenne fel rólad képet és ilyen kérdést? Egyébként ezt neked kell eldöntened hogy tetszik vagy nem.
hogy mi legyen vele, majd eldöntöd. a teste nem épp tökély. nekem kicsit túl egybe van. szélesebb csípõvel jó lenne.

Milyenek az otthonülő csajok? Mire számítsak?

A lányról aki tetszik azt mondják a haverjaim , hogy otthonül?s.

Legjobb válasz: Én is otthonülõs vagyok csaj :D Azok az otthonülõsek akik mindig otthon vannak nem mennek se bulizni és csak nagyon ritkán mozdulnak ki a házból.Én is csak akkor megyek el itthonról ha a rokonok kényszerítenek vagy ha a barátaim kirángatnak a szobámból.Amugy meg nem szeretek elmenni itthonról.Boldog vagyok hogy itt ülhetek a szobámban nézem a TV vagy éppen netezek. Habár most nekikezdtem már egy ideje a lovaglásnak hogy ne legyek azért annyira otthonülõs :)

Én is otthonülõs vagyok csaj :D Azok az otthonülõsek akik mindig otthon vannak nem mennek se bulizni és csak nagyon ritkán mozdulnak ki a házból.Én is csak akkor megyek el itthonról ha a rokonok kényszerítenek vagy ha a barátaim kirángatnak a szobámból.Amugy meg nem szeretek elmenni itthonról.Boldog vagyok hogy itt ülhetek a szobámban nézem a TV vagy éppen netezek. Habár most nekikezdtem már egy ideje a lovaglásnak hogy ne legyek azért annyira otthonülõs :)
Én ilyen félig otthonülõs fajta vagyok. Bulizni keveset járok, akkor is csak a barátommal, esetleg a barátnõimmel kocsmázunk, ha ráérünk. Szerintem az otthonülõs ember mûveltebb is, meg tud gondolkodni, és nem abból áll az élete, hogy jól beb***unk minden buliban. Én azért sem nagyon szívesen megyek szórakozóhelyre, mert már unom nézni, hogy a 13-15 éves korosztály eszméletlenül fetreng, a csajokat meg csak az nem dugja meg, aki nem akarja. De amúgy attól még, hogy otthonülõs valaki, ki is mozdul. Ha a bartja lennél, biztosan elmenne veled moziba vagy cukrászdába vagy kávézóba vagy biciklizni (meg mit tudom én, hova szokás még járni). Egy próbát biztosan megér a lány, ismerd meg, és úgy dönts! Sok sikert! :)
én is itthonülõs lány vagyok, de az nem jelenti azt, hogy sosem mozdulok ki a házból, mert eljárok moziba vagy fagyizni a barátaimmal, de nem szeretek bulizni járni. jól érzem magam itthon a tv és a laptop elõtt. végülis ennek köszönhetem, hogy megismertem a Párom, aki a legjobb barátom, szerelmem, Társam. persze együtt majd biztos el fogunk járni néha bulizni meg lesz egy csomó házonkívûli programunk is. :)
Lehet, hogy menne szívesen, csak nincs kivel. Egyedül meg nem akar. Kérdezd meg mit szeret(ne) csinálni, veled lehet hogy szívesen el is megy. Haverjaidnál tutira veszem, hogy otthonülõs=nem bulizós.A bulizáson kívül is találhatsz más szórakozási lehetõséget, de ha nem akarsz keress egy partycicát magadnak.
Hát hogy otthol van mindig, nem megy bulizni, nem jár csavarogni satöbbi..Szerintem ne hallgass a haverjaidra, mert egy ilyen csajjal még jól is járhastz, valakinek az az esete, hogy mindig csak a barátjával van és nem jár ki a barátnõivel csavarogni ilyenek.. De ha nagyon otthon ülõs akkor nem hiszem hogy bele kezd egy kapcsolatba.. Szerintem ismerd meg, ne mások véleményére alapozz!
Én is itthonülõs csaj vagyok. Nem járok bulikba (nem is hiányzik), de a haverokkal kiszoktam menni csavarogni, ha tervezünk vmit. már 9 hónapja van barátom. És õ nem igazán otthonülõs. A lényeg, hogyha összejössz egy ilyen csajjal akkor ne rángasd ide-oda bulikba, ha nem akar menni...
Szerintem az otthonülõs lányok hûségesebbek, mivel nélküled nem nagyon fog menni sehova, és ha néha elmegy veled buliba úgyis veled lesz elfoglalva, te meg vele, ismerkedni nem hiszem hogy fog, meg egyébként is, nincs semmi baj az otthon ülõ lányokkal, akiket ismerek ebbõl a típusból mind aranyos, kedves, hûséges :)
Otthon ülõs vagyok én is, ez nálam olyan hogy egész nap itthon vagyok, olvasok, netezek, nem szeretek bulizni meg nincs is kivel elmenni. Ha valakinek sikerül is kirángatnia egy diszkóba vagy sörözõbe ott nem érzem jól magam, nekem itthon jobb.
Szerintem rém unalmas. :S Néha ki kell mozdulni, és azért mindenkinek van vmilyen érdeklõdése... Másrészrõl, egyáltalán nem biztos, h valóban az, ezt derítsd ki szerintem te magad.
:D:D:D:D
Ó, mennyi otthonülõs emberke, legalább nem vagyok egyedül.:) ) Bár néha unalmas, szívesen elmennék szórakozni, de nem tudom, hova lehetne menni, mert ami manapság az ócska diszkókban folyik... Nem a stílusom. Ha lenne barátom, elõnyben részesíteném a kellmes sétákat. :)
Hát szerintem olyan is akad nagy számban köztük, akiknek még egyetlen barátja sincs, vagyis nem tartja a kapcsolatot csajokkal, mert az ellenkezõ nemmel szeretne foglalkozni, csak éppen az életstílusa miatt nem találja meg õket senki. Véleményem szerint a megismerésükhöz szerencse kell, bár bevallom én is otthonülõs vagyok, és barátaim sincsenek.
énis othonülõ vok ( csak fiu xD ) és szeritnem az otthonülõ csajok a legjobak :D
jaj nem is gondoltam volna h ennyi "otthonülõs" létezik:D am én is az vagyok de nem vagyunk unalmasak:) mikor bnõmmel találkozok akk be nem áll a szánk és szoktunk poénkodni :D viszont ha pasim lenne és lenne egy jófej társasága akk biztos h elmennék velük :) ne aggódj de majd ha megismered akk többet fogsz róla tudni:)
20:46 osnak igaza van, én is otthonülõs vagyok, nem bírom ami a diszkókba megy, a vonaglások, nyomulások stb.én is csak a barátommal (3éve vagyunk 1ütt) mozdulok ki kb, vagy szüleimmel, õ is csak velem megy buliba ha néééééha megyünk, mert csak igy érzi jól magát :) és sose csalnám meg, mert szerintem a legundorítóbb dolog a világon.kb azóta nem érdekel a nyüzsgés mióta 1ütt vagyunk :) elõtte buliztam rendesen, a fiúbarátaimmal, mert szerintem velük sokkal jobban kilehet jönni mint egy bnõvel.(szerintem)de akkor sem voltam egy pasizós v ilyesmi :) 21/L
Meg kell ismerned! Találkoztatok már? Honnan ismered? Attól még lehet valami...
Az otthonülõs csajok a legjobbak!Halál cukik!De komolyan!Az én barátnõm is otthonülõs volt, de ha valahova kimozdult néha(könyvtárba, strandra)akkor egész nap ott volt.Na meg az a jó hogy "otthon" tudunk nála társasozni, meg párnacsatázni, dvd-zni, ottalvást szervezni, együtt virrasztani...stb.Persze nem mindig vagyunk a házban, sokszor sétálunk a környéken.
nem tudom mennyire lesz hasznos a válasz, én lány vagyok, bár egy hiperaktív és mindenhol vagyok csak otthon nem. viszont amikor otthonülõs barátom volt általában az volt a baj ha a srác féltékenykedett minden perc miatt amikor én vhol elvoltam a barátaimmal, õ meg nem akart jönni, és otthon maradt. ha a csaj tudja tolerálni hogy te mész néha haverokkal, vagy ilyesmi akkor szerintem mûködhet :) bá nekem ilyen ellentéttel eddig nem sok sikerem volt.
szerintem ismerd meg nyugodtan és majd meglátod, hogy hogy müködik vele a kapcsolat! ha elhívod randizni, ne vidd olyan helyre, ahol tömeg van meg hangos zene, inkább sétáljatok és beszélgessetek sokat, az is szórakoztató tud lenni.
alapból én is otthonülõs vagyok. Néha viszont eljárok a barátaimmal fagyizni, mozizni, vásárolni, parkba és eljárok rokonokhoz (fõleg így nyáron :D)
akinek van pénze
Szerintem meg egyetemen nincsen kifejezetten klikkesedés.... Najó nálunk pl van két lány, akik soha nem beszélgetnek másokkal, képtelenek vegyülni, kösszönni is csak ritkán tudnak (elõre soha se, ha rájuk köszönök néha visszaköszönnek...) Õk tényleg egy klikk. Még vannak a HÖK-ösök, nálunk asszem õk nem direkt különülnek el, de az biztos hogy nagyon zárt kört alkotnak, és nem nagyon nyitnak más felé, mondjuk lehet ez azért van, mert minden idejüket a HÖK-ben töltik, órákra se nagyon járnak, így aztán nem is tudnak a tágabb évfolyammal ismerkedni. Nálunk egyértelmûen az a népszerû akirõl látszik, hogy jól ért az adott szakhoz (tehát nem csak jó jegyei vannak, hanem értelmes gondolatai, normálisan megfogalmazott határozott véleménye, hallatja magát szemináriumokon, a tanárok tudják a nevét, jó beadandókat ir, részt vesz tdk-n stb...) még népszerû az is, aki bejár elõadásokra (lehetõleg mindenfélébõl) tud jegyzetelni, illetve vizsgaidõszakban oda is adja a jegyzeteit a lustábbaknak.
Szerintem az aki el tud beszélgetni mindenkivel (megtalálja a közös hangot), nyitott és kezdeményezõ és nem gátlásos (jó értelemben).
Egyetemen már nincs ilyen, egészen más világ, mint a gimi.
A népszerû ember nem feltétlenül egyenlõ az értékes emberrel... Az egyetemre felnõtt emberek járnak, nem klikkesednek gyerekes módon. Mindenhol akad egy-két hangember, ezek vagy kibuknak az eleje felé, vagy HÖK-tagok lesznek és tíz évig járnak egy szakot.
Jobb egyetemeken ha van is klikkesedés, az m, ár nem olyan mint általános és középiskolában, gimiben. Nem zárt, kirekesztõ klikkek, hanem inkább baráti csoportosulások. Itt már nem kell védeni a státuszodat, társadalmi rangodat, nem kell szívózni másokkal, meg arcoskodni, hogy "menõ" legyél. Bár itt is vannak népszerûbb és kevésbé népszerû emberek. Nálunk azok a népszerûek, akik okosak és nyitottak. Lehet tõlük kérdezni, el tudják magyarázni, amit nem értettél, lehet tõlük jó jegyzetet kérni. A kevésbé népszerûek a bunkók (bár elég ritkák), pökheni alakok, illetve akik nem képesek semmit sem tenni a közösségért (van jó jegyzete, mégsem adja oda senkinek, nem képes csoportmunkára, saját magát rekeszti ki a közösségbõl).
Hát a gazdászoknál azért általában van. Pl kermarketingeseknél. Az ilyen feltûnõ, plázaribik ott a népszerûek, pénzesek, nem kell feltétlen okosnak lenniük. Ahova én járok az kicsit tényleg másabb, ott nincs konkrét népszerûség, de többre értékelik azt aki tanul, és jól sikerülnek a vizsgái, jegyzetel, órákra jár stb.

Fiúk! Nektek milyen volt az elsõ, mit éreztetek elõtte, mire gondoltatok elõtte közben, ja és szûz volt a csaj? Ha igen ez miben változtatott?

Legjobb válasz: Semmi extra. Semmit nem éreztem elõtte. Elõtte arra gondoltam, hogy jó lesz. Közben arra, hogy ez fárasztó és annyira nem is nagy élmény, mint hittem. Nem tudom, hogy szûz volt-e, állítólag nem, de lehet, hogy kamuzott. Semmi semmin nem változtat, sok hûhó a semmiért, és én innentõl csak istennõvel vagyok hajlandó, azzal is csak, ha õ kényszerít rá. :D Iszonyúan beleszarok.

Semmi extra. Semmit nem éreztem elõtte. Elõtte arra gondoltam, hogy jó lesz. Közben arra, hogy ez fárasztó és annyira nem is nagy élmény, mint hittem. Nem tudom, hogy szûz volt-e, állítólag nem, de lehet, hogy kamuzott. Semmi semmin nem változtat, sok hûhó a semmiért, és én innentõl csak istennõvel vagyok hajlandó, azzal is csak, ha õ kényszerít rá. :D Iszonyúan beleszarok.
http://www.youtube.com/watch?v=crILCyQpvDY Az elsõ valahogy így érezhet :D Vagy nem?

Srácok! Milyen az, ha egy csaj rosszul orálozik? Úgy értem, hogy mi az, amit abszolút ne csináljon (fogazáson kívül), meg mi az, amit ti esetleg hiányoltok néha, meg ilyenek? Szóval: mitől lesz rossz egy sz*pás?

19L

Legjobb válasz: ha csinálja, akkor ne vágjon unott képet hozzá, mert lekonyulok. érzékien, szemembe nézve, incselkedve, látszon rajta, hogy kíván, ne csak egy "meló" legyek neki :)

ha csinálja, akkor ne vágjon unott képet hozzá, mert lekonyulok. érzékien, szemembe nézve, incselkedve, látszon rajta, hogy kíván, ne csak egy "meló" legyek neki :)
a lényeg, hogy a csaj szeressen szopni. ha rágerjed, lelkes és érzem, hogy magának akarja minden cseppemet, akkor általában jó a dolog. ja, és természetesen a végén le kell nyelni. ha kiköpöd, akkor nem akarod, és ez érzõdik az elõzményen, ha meg nem is megy a szádba, akkor az csak f*szverés. szerintem. 25/F
Ha kiköpi a cuccot! Annál megalázóbb dolog nincs! Akkor vagy nyelje le, vagy ne is menjen a szájába.
adom az elsõ kettõ válaszát!
"ti esetleg hiányoltok néha" mélytorok
tõig nyelje be és akk semmi problem nincs
A kérdező hozzászólása: Köszi srácok. :) Mondjuk nekem a lenyeléssel nincs gondom, valamiért az én barátoménak egyenesen jó íze van. :D Viszont amiben nem vagyok jó, az a mélytorok. :( Nem megy... Pedig rajta vagyok az ügyön. :)
"De miért nyeljem le, ha olyan sz.r íze van?" Ne azért nyeld le, mert finom, hanem mert örömet okozol vele a másiknak.
De miért nyeljem le, ha olyan sz.r íze van?
nekem azzal lehet megölni a vágyat, ha csaj robotikus, tehát ugyanazt a monoton mozgást csinálja folyamatosan...
az a legfontosabb h a csaj szeresse amit csinál és akkor sok gond nemlehet...az h a végén kiköpi-e az engem kicsit se érdekel csak ne akkor mikor épp folyok xD
A lényeg, hogy szívja, meg nyelvezzen....másképp gagyi.
Seggbõl szájba -t se nagyon erõltetném
nyugi majd belejösz;) jó hozzáállásod van, szimpi vagy;) :D

Milyenek ezek a ruhák? Ha ilyen cuccokban láttok csajt mit gondoltok az öltözködéséről?

http://kepfeltoltes.hu/view/130914/Amnesia_z_ld_megk_t_s_ruh.. http://kepfeltoltes.hu/view/131005/Italy_Fashion_farmernadr_..

Legjobb válasz: Azt, hogy márkás zsákja van.

Azt, hogy márkás zsákja van.
A legtöbb úgy néz ki, mintha találta volna valahol, de csak líg-lóg összevissza. Nekem kimondottan rondák.
Talán azt, hogy nem ismeri annyira fel a minõséget, hanem meg vannak a kedvenc márkái, és azokhoz ragaszkodik. Szóval, ha magadnak nézel, kicsit légy elfogulatlan, mert ezek a ruhák, nem önmagukért beszélnek (lógós, mûszálas holmik), hanem olyan nõkre adták rá, akik népszerûek, és még a krumplis zsák is jól áll nekik....
Azt, hogy színesebben kezdtek öltözni a szellemek.
Nekem sem tetszenek, zsákruhák, nem emeli ki az alakot, szerintem még rondák is, fõleg az a hosszú csíkos ruha meg az a csillagos. A famer az jó, meg ha választani kéne akkor a második kék ruhát strandra talán felvenném.
Az utolsó farmer nem rossz, a többi nem tetszik, van, amelyik kifejezetten gusztustalan, mint egy zsák. Azt gondolnám a lányról, hogy igénytelenül öltözködik.
ezek nem is rendes ruhák hanem hálóingek. Nagyon csúnyák! A farmer viszont tetszik. Mit gondolnék egy arról aki ilyeneket visel? Hogy nincs ízlése .
A farmer nem nagyon talál ide, ez a típus ma már alapdarab. A ruhák nagy része szerintem is ronda, de az elsõ kettõ nagyon tetszik, azok szépek. :)
Imádom az ilyen stílusú ruhákat! Cicanadrághoz is tökéletes! Azokon a napokon, amikor nincs kedvem a kiskosztümhöz és a tûsarkúhoz, egyszerûen kényelmesen szeretnék felöltözni, ilyeneket viselek. Csak nem Amnesiat, mert ez a márka számomra túl középszerû... Nem vagyok oda a minõségéért. Egyébként eddig csak plázamacás csillivilli ruhákat készítettek, ez az új kollekciójuk pedig úgy néz ki, mintha átmásolták volna a Sugarbird mintákat!
Nekem azért nem tetszik az ilyen, mert úgy tûnik, mint ha az ember túlságosan is el akarná rejteni az alakját. A farmer, meg a fehér pulcsi tetszik, de a hosszú zsákruha nem jön be :/

Csajok mikor az utcán mélyen a szemébe néztek egy pasinak akkor arra gondoltok hogy milyen jó lenne ha megdöngetne?

Legjobb válasz: A férfiak megnézik a nõk fenekét, és azt gondolják:"Húúúúú micsoda se.gg!" A nõk is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek. :D

A férfiak megnézik a nõk fenekét, és azt gondolják:"Húúúúú micsoda se.gg!" A nõk is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek. :D
Naa ha annyira, hogy tényleg rajtafelejtem a tekintetem, akkor igen.:)
Hát igazából arra, hogy ha ez a srác így néz ki milyenek lehetnek a haverjai és rendezhetnénk egy közös orgiát ahol minden testnyílásom eltömítik. És utána levágják a lábam egy körfûrésszel.
Ez csak férfi gondolkodás. Kicsit buta vagy ezen a téren. Ismerd meg a nõt.
Nekem nem az az elso gondolatom :D Én inkább valami olyasmire gondolok, hogy vajon o mit gondolhat... :D de a második gondolat már közel jár ehhez :P
én inkább azon gondolkodom, hogy: igen, ez az, rá mertem nézni :) és úgy bámult, szóval jó nõ vagyok :)
Attól függ, hogy hogy nézek. Van megvetõ pillantásom is, de van kihívó, kelletõ is. :) Mondjuk érdekes, hogy nekem egyáltalán nincs szükségem arra, hogy mély dekoltázsom legyen, vagy miniben járjak, a pasik így is kívánnak és ezt élvezem. Azt mondják, hogy tutajos a tekintetem. :) És igen, ha tényleg mélyen nézek a szemébe és végigmérem, akkor minden bizonnyal arra gondolok, hogy kefélnék vele. :) 21l.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!