Találatok a következő kifejezésre: Milyenek az a makói (2 db)

Milyenek az orvosok a makói kórházban?

Legjobb válasz: Ú, ez nagyon jó kérdés, ugyanis én is ott fogok szeptemberben... Én dr. Kovács Tiborhoz járok, aki egy földre szállt angyal, angyali türelemmel, nagyon szeretem. De én azt vettem észre, hogy a 6 orvos közül egy kivételével bárkinél szívesen szülnék...

Ú, ez nagyon jó kérdés, ugyanis én is ott fogok szeptemberben... Én dr. Kovács Tiborhoz járok, aki egy földre szállt angyal, angyali türelemmel, nagyon szeretem. De én azt vettem észre, hogy a 6 orvos közül egy kivételével bárkinél szívesen szülnék...
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is nála fogok szülni. Jövõ hét vasárnapra vagyok kiírva. Én is nagyon szeretem, csak kíváncsi voltam, hogy másnak mi a véleménye.
Szép szülést, egészséges, gyönyörû babát, és nagyon boldog anyaságot kívánok neked! =o) Az elõzõ válaszoló kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyos vagy!
sziasztok! az én sogornöm ott szült és had ne meséljem hogy miktörténtek vele! a gyereket elejteték és ki is huzták a karját. Nem figyelnek ott semire lehet hogy rendes az orvos meg minden de valahol ezt alfelejtik amikor szül egy nö!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!