Találatok a következő kifejezésre: Milyenek az a (18653 db)

Milyen az a bizonyos sporttáplálkozás nagyvonalakban?

Legjobb válasz: Így van, nem mindegy, hogy milyen sportágról beszélünk. Teljesen eltérõ egy hosszútávfutó vagy országúti kerékpáros tápanyagigénye, mint egy súlyemelõé vagy asztali teniszezõé. Más-más lehet kalóriamennyiségben és makrotápanyag-összetételben is. Más étrend-kiegészítõket használhat egy testépítõ és mást egy sportlövész. Nyilván az utóbbi nem NO fokozókat fog tolni edzés elõtt.:) Tehát minden sportágnak megvan egy speciális energia- és tápanyagigénye, azaz elég eltérõ táplálkozási javaslatok vannak.

Így van, nem mindegy, hogy milyen sportágról beszélünk. Teljesen eltérõ egy hosszútávfutó vagy országúti kerékpáros tápanyagigénye, mint egy súlyemelõé vagy asztali teniszezõé. Más-más lehet kalóriamennyiségben és makrotápanyag-összetételben is. Más étrend-kiegészítõket használhat egy testépítõ és mást egy sportlövész. Nyilván az utóbbi nem NO fokozókat fog tolni edzés elõtt.:) Tehát minden sportágnak megvan egy speciális energia- és tápanyagigénye, azaz elég eltérõ táplálkozási javaslatok vannak.
Attól függ, melyik sportágé.
Belagezapista visszatért...

Milyen az a közmunkaprogram, milyen közmunkát tudnak ajánlani egy 28 éves bölcsészdiplomásnak?

komoly válaszokat várok, ne olyat, hogy nincs

Legjobb válasz: Fûnyírás közterületen vagy óvodákban, kapálás utcaseprés festés (ovodákban,iskolákban).

Fûnyírás közterületen vagy óvodákban, kapálás utcaseprés festés (ovodákban, iskolákban).
sajnos nem veszik figyelembe a diplomádat közmunkánál. szóba jöhet hólapátolás, idõsek otthona takarítás, bármi
Diplomásként adminisztráltam 1 hónapig tavaly közmunkaprogramban, majd szerencsére felvettek dolgozni több, mint 1 év munkanélküliség után, mivel épp utcát seperni kellett volna diplomásként. 29N
Egyik ismerõsömnek csak érettségije van és õ pedagógiai asszisztens lett mint közmunkás. Amúgy engem is érdekelne, mert nekem is 2 diplomám van és március 5-én lejár az álláskeresésim, a kkor utána közmunkára küldenek???
A kérdező hozzászólása: honnan tudod, csináltad már? olyanok véleményét várom, akik részt vettek közmunkában. S még egy kérdés, ezért jár ugye nyólcórás munkára 47 ezer, igaz?
A kérdező hozzászólása: s továbbra is arra vagyok kiváncsi, milyxen fajta közmunkák léteznek, soroljatok fel konkrétan párat, a legelviselhetetklenebbektõl, a legfeleslegesebb, jobb melókig
Ha tanultál idegen nyelveket magas szinten(felsõfok) angolt és németet akkor hirdesd meg magad magántanárként a havi 47000-ret simán összeszeded így is és így nem kell megalázó közmunkára menned sem közben meg keress ezerrel állást, jelentkezz minél több helyre hogy legyen esélyed.Az elsõ idõkben még nem lesz munkád de egy kis pénzed igen a magántanításból.Tapasztalatból tudom hogy van rá igény bõven egy tanár ismerõsöm nem talált magának iskolát de kiválltotta a vállalkozóit és vállalt angolból magánórákat minden szinten egy hónapban kb 100 órája volt pedig 2000 forint/60 percért dolgozott és németbõl nem is tartott órát egyet sem.Így is azt mondta, hogy annyi az igénylõ hogy már újakat nem tud elvállalni.Tehát van lehetõség ha tudsz idegen nyelveket magas szinten nem véletlenül szajkózzák mindenhol, hogy mennyire fontos hogy egy bölcsész beszéljen kíválóan idegen nyelveken.
Amúgy milyen a közmunka program?Szar!Nagyon keveset keresel, nagyon sokat dolgozol ha egy mód van rá kerüld el.Ha itt nincs munka menj ki külföldre.Szarni rá, hogy magyarok vagyunk, magyarok vagyunk de nem hülyék.

Sovány hús alatt milyen húst értünk? Milyen az a sovány hús?

Legjobb válasz: amin nincs koverseg,zsiradek.

amin nincs koverseg, zsiradek.
már mér ne lenne hús a hal? tán zöldség vagy gyümölcs? :D
fehér húsok közül a csirke, -pulykamell, vöröshúsok közül a sertéjkaraj, marhahúsok közül a bélszín, fehér és feketepecsenye, comb, hátszín stb. de ezeken is elõfordulhat zsiradék vagy faggyú, amit le kell szedni, ha valóban soványat akarunk. de nem volt teljes a felsorolás, valaki biztosan kiegészíti még:)
Az elõzõek megválaszolták. De a sovány húsokat nehéz jól elkészíteni, mert nagyon szárazak és csak bizonyos ételekként élvezhetõk. Karaj pl.csak rántva jó, csirkemell csak bepácolva stb.
még szép, hogy hús, a halnak a húsa. és azok között is van sovány és kövér. törpeharcsa, afrikai harcsa, pangasius , kimondottan zsíros húsú hal, de van még pár biztosan.a ponty sem éppen sovánka:) )) de az ellenkezõje is igaz, rengeteg soványhúsú hal létezik akár édesvizi, akár tengeri.
Bocsi benéztem, tényleg hús xD (elõzõelötti)
A hal nem hús, azt nem kellene ide sorolni.
a halat is sokan ide sorolják :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindennkinek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Szombaton megyek disznóvágásra, ott például nem sok sovány húst fogok látni :D

Fiúk! Milyen az a nő aki csak ARRA lenne jó, és milyen az akivel komoly kapcsolatot tu dnátok kezdeni? Linkelnétek képeket?

Itt most küls? benyomásra gondolok.

Legjobb válasz: én viselkedés alapján döntök

én viselkedés alapján döntök
Külsõre ezt nem lehet meg mondani mert lehet hogy ribanc a külsõje és aranyos jó fej kedves meg minden és lehet hogy az meg ribanc akirõl nem is gondolnád :) szóval igen ahogy az elsõ mondta viselkedés alapján kell dönteni.
A kérdező hozzászólása: Jó, de én most itt az elsõ benyomásra gondolok, ami a külsõ.Ki az aki ha elmegy mellettetek pl az utcán arra gondoltok hogy fúú, milyen jó lenne meg...És ki az akire érett nõ ként tekintetek és belekezdenétek vele egy komoly kapcsolatba? (Másik példa ha képen látjátok meg).
semennyit nem számít a külsõ.
Külsõre ha elmegy mellettem 1 Jessica Alba akkor õt húú de megb*sznám de komoly kapcsolatot csak megismerés után tudom eldönteni azt azért gondolom meg érted.
Minden nõ jó "arra", akikkel komoly kapcsolatot el tudnék képzelni azoknál is végigfut az agyamaon, hogy megdugnám. Külsõ alapján elég nehéz megítélni, hogy alkalmas-e komoly kapcsolatra. Azt általában könnyebb meghatározni, hogy nem alkalmas, példádul amikor hallom beszélgetni és kiderül, hogy nagyon üres fejû. 21F
egy tuti... tartósabb kapcsolatra NEM A KÜLSÕ alapján keresnek a legtöbben párt. tehát nem releváns linket mutatni... az elsõ benyomás sem CSAK a külsõrõl szól. Hiszen, amikor kimondja a nevét, akkor van az illetõnek hangja, az sem mindegy, hogy miként mutatkozik be (intelligencia, illem, stb), hogy milyen a kézfogása, milyen az illata, stb.
általában szõkéknél mennek csak "arra" és barnákba lesznek szerelmesek általában!nem mindig

Milyen az a halszagú folyás? Kifejezetten hal szaga van, vagy milyen?

Nyilván hüvelyi folyásról van szó.

Legjobb válasz: az kérlek szépen undorító! tessék alaposan tisztálkodni!

az kérlek szépen undorító! tessék alaposan tisztálkodni!
eztígy nemlehet leírni, ha olyanod lenne felismernéd.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs olyanom szerencsére.
02:31--> Hogy lehetsz ennyire ostoba? Szerinted csak akkor lehet valakinek bakteriális fertõzése, ha nem tisztálkodik? Egyébként nem szó szerint halszagú, csak olyan kellemetlen. Amikor egyszer nekem volt ilyen fertõzésem én gumi óvszerhez hasonló szagot éreztem.
hát akkor jó nagy madár vagy (Y)

Milyen az a musical tánc? Nehéz? Miből áll, milyen?

Barátn?m indít tanfolyamot,és szeretnék járni. Nem vagyok egy jó táncos,és azt sem tudom,milyen ez a musical tánc.

Miért nem működik a mágneses körömlakkom? Egyáltalán milyen az a bázislakk? Egy sima egyszerű körömlakk vagy milyen? Kinek van mágneses körömlakkja és milyen márkája? Nekem essence.

Legjobb válasz: Nekem is essence van és nagyon imádom! Nem tudom tiéd miért nem mûködik? (A bázis lakk az szerintem alaplakk , de nem biztos lehet hülyeséget mondok.) Én a mágneses körömlakkot úgy szoktam , hogy : alaplakk (sima egyszerû áttetszõ lakk , mikor milyen márkájút)-> mágneses körömlakk (se nem vékonyan , se nem vastagon) -> rátartom a mágnást ( kb 2 mm távolság, jó közelrõl) -> fedõlakk ( ugyanaz amit elõször használtam) Nem lehet , hogy túl messzirõl tartod a mágnest? Gyakorolni kell nekem is csak 2 . 3. alkalomra sikerült. Remélem segítettem ! :)

Nekem is essence van és nagyon imádom! Nem tudom tiéd miért nem mûködik? (A bázis lakk az szerintem alaplakk , de nem biztos lehet hülyeséget mondok.) Én a mágneses körömlakkot úgy szoktam , hogy : alaplakk (sima egyszerû áttetszõ lakk , mikor milyen márkájút)-> mágneses körömlakk (se nem vékonyan , se nem vastagon) -> rátartom a mágnást ( kb 2 mm távolság, jó közelrõl) -> fedõlakk ( ugyanaz amit elõször használtam) Nem lehet , hogy túl messzirõl tartod a mágnest? Gyakorolni kell nekem is csak 2 . 3. alkalomra sikerült. Remélem segítettem ! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ.!:) Igen, segített!!
Szia! Van nekem is mágneses essence lakkom, elõször egy simát vettem, most meg nem mondom az árnyalatát, maximálisan jól mûködik, szót fogad a mágnesnek... Aztán láttam a polcon egy másik fajta mágneses lakkot, szintén essence, de azt írták alá, hogy színváltó, gondoltam így mókásabb, és mindjárt vettem kettõt is. A pontos megnevezése: magic effect színváltós körömlakk... Ezek semmit se csinálnak. Kentem alá miss sporti szintelen lakkot, próbáltam úgy, hogy megszáradt az alap lakk, próbáltam úgy, hogy nem, de semmi, és semmi. Van valakinek valami tippje???? elõre is köszönöm
A kérdező hozzászólása: Szia.:) Nekem is olyan van ami neked nem mûködik. Én szülinapomra kaptam tavaly és nem mûködött.. Azt hittem, hogy a lakknak van baja ezért vettem még egyet ugyan olyan márkából, de az sem mûködött.. Lehet, hogy ennek egy más fajta mágnes kell. Nem tudom.. De akkor majd kipróbálom azt ami neked mûködik!:)
mekem sem mûködik.de a másik amire az van írva h mágneses körölakk az igen.nem tudom mi lehet a különbség.

Pontosan milyen az a Dual Shock 2 - es controller, ami a PS 2 -höz van?

Ha lehet, akkor leírná valaki pontosan milyen is az?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy milyen?

Hogy érted, hogy milyen?

Jár valaki a veszprémi SÉF szakközépbe? Milyen az a suli? Milyenek a tanárok?

Legjobb válasz: hello én jövõre oda megyek..te ? am a testvérem oda járt tetszett neki jó fejek a tanárok is..te mikor mész? milyen szakmára?

hello én jövõre oda megyek..te ? am a testvérem oda járt tetszett neki jó fejek a tanárok is..te mikor mész? milyen szakmára?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!