Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a vagy a (10304 db)

Nagyon jó, lányok vagyunk, én 20 leszek, õ 32.
Rossz, illetve most stagnal, egyszeruen nem beszelunk, nem talalkozunk. Ez az en szempontombol jo, mert csak felidegesitene, sokkal stresszmentesebb nelkule az elet. A masikkal elvagyok, de vele se talalkozom surun, havonta 1-2 alkalommal. Az a baj, hogy mindannyian nagyon masok vagyunk, en meg nem keresem a kozos hangot azert, mert a testverem. Nekem ennyi nem eleg egy jo kapcsolathoz. Ok 30 -32 evesek, en 20.
elmegy, néha jó, néha [email protected], õ 20 és 15.
Borzalmas születésem óta. Én 25/nõ, õ 26/nõ.
Nagyon jó, nekem is õ a legjobb barátnõm :) Mindig mindenben számíthatunk egymásra. Én 24/N, õ 35/N
Én személy szerint utàlom az öcsémet, mert idegesítõ és megalázó (hosszù történet) sajnos. Én L/18 õ f/15
Nagyon jó. Õ a legjobb bnõm:D Régen folyton vertük egymást:D Õ 14/L Én 17/L
Fiú vagyok 16 éves õ lány és 9 éves. Hát szeretjük egymást de amúgy rengeteg a testvéri vita és utálkozás de szerintem ez normális :D
Én 20/L vagyok, a nõvérem 22. Sosem voltunk jóban sajnos, most sem vagyunk... :(
nagyon jó, imádom a fejét :) én 18L öcsim 13
Utáljuk egymást.
Ja, lányok vagyunk mindketten.
Jó a viszonyunk, bár most éppen összekaptunk valamin. Õ 14 én 20.
2 testvérem is van... mind a 2 fiú én meg lány..szóval sokat csesztetnek õk ketten vannak ellenem.de azért néha jól kijövünk.NÉHA. a legidõsebb 17 éves a másik 15 én meg 12.Ja, és soha nem hagynak tanulni ezért rontottam is.
Ja és én 32 .mindketten lány.30.azért szar a viszonyunk mert egész kiskoromban is mindig uralkodni akart mindent kihisztizett azt hiszi éz felnõttkorban is müködik.kiskoromban mindig féltem ha hisztizett igy engedtem neki.most meg már megmondtam neki nem az oviban vagyunk.ja és allandóan féltékeny rám nekem férjem van és mindig volt pasim ó meg egy pasit se tudott komolyra összeszedni gondolom a hisztijei miatt. És most utálkozik hogy nekem család gyerek õ meg 30 évesen egyedül.elviselhetetlen. Mikor az esküvõm volt belefofázott mindenbe beszólogatott az ülésrendbe mindenbe és ekkor telt be a pohár.
Húgom 16, én 22, bátyám 24 Vannak testvérek közötti általános veszekedések, de nagyon szeretem mind a kettõt és számíthatok rájuk bármikor bármiben.
Egymás szomszédai vagyunk. Aránylag jó a viszonyunk, de néha ki tud akasztani a húgom a frusztrált múltrágódó panaszaival. Õ 37N én 39F
Imádom a testvéreimet, nagyon jóban vagyunk.Én vagyok a legidõsebb 30L. van egy hugom 20 éves és két öcsém 11 és 12 évesek.Volt még egy öcsém, aki most lenne 28 éves, de sajna 4 éve meghalt.Nagy veszteség és a történtek óta még jobban szeretjük egymást.Én nem tudom megérteni a testvéri haragtartást, számomra ez elképzelhetetlen.
Sajnos mi sem vagyunk túl jóban, állítása szerint 2 napnál tovább nem bír a közelemben lenni, én meg valamiért félek tõle.. Õ 28/F én 26/N Másik kontinensen él, másfél év után karácsonykor találkoztunk otthon, de a 4 nap alatt azt se kérdezte meg tõlem, hogy hogy vagyok... Remélem még mindig, hogy ez egyszer megváltozik..
Bár mostanában kezd picit meghülyülni, de azért elvagyunk. Õ 14L, én 18L.
Nem kívánhatnék jobb testvért. Õ 30L, én 19L vagyok, õ külföldön él, én itthon, de tudom, hogy bármikor, bármiben számíthatunk egymásra. Nekem õ az, akitõl legelõször eszembe jut tanácsot kérni, akivel legelõször megosztom, bármi fontos történjék velem, stb, hamarabb, mint az édesanyámmal vagy a kedvesemmel.
Nem mondanám jónak a kapcsolatunkat Bár jelenleg nincs vita köztünk De ez eléggé ritka esetnek számít... /Általában hazajön pénteken és vasárnap megy vissza... de az alatt az alig 32óra alatt képesek vagyunk össze veszni/ Én 18/l Õ 21/l
Õ 17 éves, lány. Én 20 éves vagyok és fiú, de a nicknevem elárulja:D Nagyon jó a viszonyunk:-)) Persze, kisebb korunkban öltük egymást idõnként, de ez melyik testvérpárral nem fordul elõ?:P
Én 23 lány, õ fiú 24 és nagyon jó a kapcsolatunk, szinte mindent megbeszélünk egymással.
Szeretjük egymást, de állandóan vitázunk! :) Én 20/L õ 15/F!
Gyakorlatilag semmilyen. Az elmúlt 10 évben csak vészhelyzetek esetén szóltunk egymáshoz, ez szerintem mindent elárul. Õ 36/F, én 28/N
Két bátyám van, az egyik 22 a másik 25 éves. Mindkettõjükkel jóban vagyok, nagyon szeretem õket és õk is jóban vannak egymással. Sohasem voltunk rossz viszonyban, mindig számíthatunk a másikra, hiszen testvérek vagyunk. 20/L
Bár kiskorunkban sokat öltük egymást, de általában nagyon jóban voltunk. Ez tartott 2004-ig, akkor szüleink elváltak, én apuval, õ anyuval. Bár relatív sokat találkoztunk, a köztünk lévõ kötelék gyengült, de még mindig fontosak voltunk egymásnak. Múlt nyáron többször is nagyon csúnyán megbántott, hónapokig nem is beszéltünk. Azóta már szóba állunk, de bocsánatot a mai napig nem kért. Szerencse, hogy van két barátom, akik testvérem helyett testvéreim. Õ 18/F, én 22/F.
Jó a viszony, vita már évek óta nem volt, bár nem sokat találkozunk, két külön városban tanulunk szal max hétvégén de van hogy akkor se ha épp valamelyikünk nem megy haza. 19f és 22L
Nagyon jó viszonyban vagyok mindkét nõvéremmel. 3 különbözõ városban élünk, de kéthavonta összeülünk a nagymamánknál családi ebédre, unokatestvéreinkkel és családjukkal együtt. Szinte naponta beszélünk, de hetente egyszer biztosan. 32, 30 és 28 évesek vagyunk, mindhárman lányok.
NEm vagyunk a legjobb barátnõk, de jóban vagyunk. Õ 22 én 21. jelenleg vagy 800 km van közöttünk
Semmilyen, sose beszélünk és beszéltünk meg semmit egymással. Házas, úgyhogy most már még úgyse. Õ 32/F én 27/F
Nagyon jó :-) Õ 17/L én 15/L

Hogyan tudnék másra gondolni azon kívül hogy milyen ronda vagyok a tablóképünkön? :' (

Nemrég kaptuk meg a képeket,és iszonyatosan csúnya vagyok rajta...ilyen rossz kép még soha a büdös életbe nem készült rólam mint ez...akkora a fejem rajta mint egy vödör..és bevörösítették a fejem,és szétáll a hajam..nem egózásból,de amúgy tényleg nem vagyok csúnya..de ez a kép olyan borzalmas lett hogy az valami szörnyű. mindenkiről jól sikerült csak rólam nem. és nembííírok másra gondolni csak hogy ott lesz a tabló kirakva a suliba,mindenkinek meglesz otthon,és pont ezen a képen tök ocsmány vagyok..mindenki felfogja rakosgatni mindenhova..és tényleg hihetetlenül ronda vagyok rajta...próbálom magam nyugtatgatni h egy csak egy kép,nem vagyok normális...de nem megy:( mivel tudnám elterelni a figyelmem,vagy mivel nyugtathatnám meg magam?:/ egész nap bőgök:'( 14l

Legjobb válasz: Aki ismer az tudja milyen szép vagy amúgy, lehet hogy megjegyzik, hogy ez most nem lett a legjobb kép rólad, de és?:) Ez még mindig jobb mintha azt mondanák, hogy csak képeken vagy szép. És hidd el ez a tablókép dolog pár hétig lesz csak nagy szám, utána mindenki elfelejti:)

Aki ismer az tudja milyen szép vagy amúgy, lehet hogy megjegyzik, hogy ez most nem lett a legjobb kép rólad, de és?:) Ez még mindig jobb mintha azt mondanák, hogy csak képeken vagy szép. És hidd el ez a tablókép dolog pár hétig lesz csak nagy szám, utána mindenki elfelejti:)
nem lehet megkérni, hogy esetleg csináljanak egy másik képet? vagy esetleg te küldesz be egyet?
Ha lelõnek sem tudom megmondani, hol vannak a tablóképeim. Az érettségizõs... nem az általános iskolás... mittudomén. Pár év telt el érettségi óta. Ez senkit sem érdekel már! Nyugodj bele, egy újabb szívás ez is a tinikorból. Majd elmúlik!
Hidd el bátyám rosszabbul járt. Õ amikor a 12.-es tablófotózás volt épp beteg volt, és vörös orral, lázasan, taknyosan készült róla a kép. Igaz, õ fiú, de ne tudd meg hogy kiakadt, amikor meglátta a képet. :D Egyébként meg nem számít szerintem, mindenkirõl készülnek rossz képek.
Akkor törõdj bele. Még a fotózáson kellett szólni.Ott még vissza lehet nézni a képeidet a gépben. Miér nem szóltál akkor?
Nálunk meg el khmm a képeket, pocsékul retusáltak, rózsaszínûek vagyunk, rossz minõségû képeket kaptunk, pixeles az emberek feje. Persze sok embernek tetszett az osztályból, bár nem értem miért jó, ha kismalacra hasonlít a színe és apró, de jól látható kockából áll, mert rosszabb a minõség..
hát ez van, már nem tudsz változtatni rajta torodj bele
A kérdező hozzászólása: nem engedte megnézni ott a képeket:|
A kérdező hozzászólása: nem, nem lehet..:(
A kérdező hozzászólása: na, felpakolta mindenki facebookra...tökjó:|||

Milyen lovatok van? (fajta, neme, életkora, képzése) Mikor kaptátok/vettétek? Hol tartjátok? Mennyit foglalkoztok vele? Hobbi vagy versenyszinten? Miért szeretitek? Szoktatok járni versenyekre, felvonulásokra? Milyen a kapcsolat a lovardában?

Egyszóval, ha van lovatok, esetleg lovagoltok, akkor mesélnétek nekem egy kicsit magatokról és a lovaitokról.

Legjobb válasz: Fajta: Nóniusz Neme: Kanca Kora 8 éves Képzése: Belovagolva, 1-esbe 2-esbe megy Csikó kora óta megvan, én neveltem. Itthon tartom, az udvar végében lévõ istállóban. Naponta kocsiban dolgozik, lovagolni max hetente szoktam.Kiszámítható, és nyugodt ló, de mégis van egy kis dalia is benne. Rendszeresen csikósbemutatón szerepel. (csikós vagyok)

Fajta: Nóniusz Neme: Kanca Kora 8 éves Képzése: Belovagolva, 1-esbe 2-esbe megy Csikó kora óta megvan, én neveltem. Itthon tartom, az udvar végében lévõ istállóban. Naponta kocsiban dolgozik, lovagolni max hetente szoktam.Kiszámítható, és nyugodt ló, de mégis van egy kis dalia is benne. Rendszeresen csikósbemutatón szerepel. (csikós vagyok)
fajta:jó kérdés sodrottas féle neme:kanca életkora:21 lesz tavasszal képzése: fogat és hoby (nem kezdõ lovasnak) papiron most kaptam meg de 8 éves kora óta nálunk van tehát akkor voltam 1, 5 éves otthon boxos tartás napközben karám napi 2-3 óra hétközben hétvégén egész nap vele vagyok 1szer voltunk versenyen de ahhoz már öreg simán szeretem <3 megmagyarázni nem lehet felvonulásokra igen de nem én lovaglom (szüreti) hát a lovardai kapcsolatot nem tudom mert kb 1 éve nem voltam akkor is csak azért mert nyüsztetett b.nõm h menjek.
Hintalovam, és még sose nem nézem alája.
Fajta: Kisbéri félvér Neme: Kanca Kora: 4 Képzése: belovagolt. Alkalmasság : Díjlovaglás, Díjugratás, Military, Távlovaglás Vétel: 2011.06.12. Helyileg megtalálható: Abban a lovardában, ahol 4 éve kezdtem el lovagolni (10 éve lovagolok már) Hetente: hétköznap 2x tudok kimenni, hétvégén, délután végig vele vagyok, szóval heti 5x. Azért szeretem, mert kb az elsõ mondatom az volt, hogy fekete lovat szeretnék csillaggal a homlokán.. mindig is ilyet szerettem volna, aztán megkaptam õt, és a leghûségesebb, okosabb állat aki a világon létezik. Versenyen egyszer voltunk még, de tavasztól fogunk elkezdeni járogatni, várunk, még bele nõ abba a korba. Jó a kapcsolat a lovardában.
Faj : Friz Nem: Csodor Kor: 5 eves Kepzed: dijugrato es military versenyekre jarok vele 3 eve kaptam anyukamektol hollandiabol egy kozeli istaloban tartjuk bertartasban ide minden nap kimegyek lovagolok edzek es gondozom a lovamat termeszetesen versenyszinten Azert szeretem mert szep sport es szep a lo evente kb 5-6 versenyre megyek a lovardaba sok lanynak van lova de csak en es meg 1 versenyzunk! velunk kulon foglalkoznak napi 2-3 orat
Fajta: holland félvér Neme: kanca életkora: 4 év képzése: még nagyon az elején vagyunk :D mikor vettem: 6 hónapos korában hol tartom: otthon, karámban a többi lóval mennyit foglalkozok vele: sajnos csak viszonylag keveset :( hobbi versenyekre nem járunk, felvonulásokra sem, még belovaglás alatt van
Nekem két lovam van így leírom mind a kettõt: 1:Fajta:Fríz(Tisztavérû) Neme:Kanca Neve: Brüsszerisz Szín:Fekete Életkorra:8 Képzése: Hobby, Díjlovaglás Igazatok van elégé fura versenyszinten díj ugratni Frízzel.Én versenyszinten díj lovaglok vele.Minden nap járok ki hozzá, mert miénk a lovarda.A szüreti felvonulás szokásos résztvevõi vagyunk.Aranyos, Bújos, szeretni való.Hollandiából importáltuk. Fajat: Magyar Sportló(Tisztavérû) Szín:Izabella fakó Neme:kanca Korra:7 Neve:Hajnal Képzése: Hobby, Díjugratás. Verseny szinten járok vele.
Fajta: Quater horse Nem: kanca Kor: 3 éves 2 éve kaptam.Lovardában tartom.Versenyzek vele.Nagyon szeretem mert rettentõ nyugodt és megbízható.Vezérkanca tipus.Mindig õ akar lenni az "élen". Csikó kora óta az enyém.Hosszú lábai vannak és nagyon kecses. Ahhoz képest, hogy western ló, gyönyörûen csinálja a díjlovas feladatokat is. Nagyon jó a lovarda ahova járok.
Furioso-North Star kanca 5 éves
Off:Nem kicsit érdekes...Válaszoló, bisztos hogy fríz???:DDDD Ezt te nem tudod elhitetni velem...fõleg versenyszinten lehetetlennek bizonyulna...:PP xD Fajta:appaloosa Nem:csõdör Szín:márványozott tarka Használat: csak hobby:)
Pár napja adtam el egy lovam, hobbiló volt, de van egy másik lovam. Kisbéri félvér Kanca 7 hónapos Jól ugrik ( szabadon), majd versenyszinten szeretnék vele lovagolni, de amíg felnõ, addig egy ismerõdöm lovát lovagolom ( neki nincs rá ideje). Bértartásban van és sajnos csak péntektõl vasárnapig lehetek ott ( szüleim ne akarják, hogy a tanulás rovására menjen) de amennyit csak lehet foglalkozok vele. MIért szeretem? Hát... nem a színe miatt vagy ilyesmi, csak olyan tündéri kiscsikó, virgonc, de kitûnik a többi csikó közül ( számomra). Nem tudok pontos választ adni, de 1. perctõl beleszerettem ( 2 hetes volt) és minél többször találkozom vele, annál jobban szeretem <3 Minden rendben van a lovardával. :)
off: frízzel military és díjugratás??? egy kicsit érdekes nekem egy 4 éves magyar félvérem van, egyesben kocsizik és lovagolom is, itthon tartjuk. versenyen nem voltunk és sztem nem is ffogunk menni, megmarad hobbilónak de szerintem ha egy kcsiit ügyesebb leszek veszek mellé egy sportlovat :)
Fajta: Magyar sportló Neme: Herélt Életkora: 9 éves Képzés: díjugratás, díjlovaglás Most kaptam nyár elején Lovardában van Egy héten 5x megyek hozzá Most fogok elkezdeni versenyezni (õ már tapasztaltabb nálam), most készülünk a rajtengedélyre Nagyon szeretem, eddig nagyon megbízható, és türelmes velem Két hete voltunk egy szüreti felvonuláson, attól egy kicsit tartottam, hogyan viseli majd, de megállta a helyét (: Nagyon szeretem a lovardámat is, jófej emberek, edzõm aranyos és türelmes (:
fajta: magyar sportló neme: kanca szín: sötétpej életkora: 8 év military-ra és díjugratásra alkalmas. (versenyzek is vele) otthon tartom. (több lovunk is van de most azt írtam le, amelyiken a legtöbbet lovagolok/versenyzek. ja és 5 éve vettük :)


Te milyen véleménnyel vagy a pasid haverjairól? Szoktatok velük közös programokat csinálni?

Legjobb válasz: többé-kevésbé nagyon bírom õket, el szoktunk menni ide-oda, vagy csak iszunk egyet. köbö heti egy alkalmat jelent.

többé-kevésbé nagyon bírom õket, el szoktunk menni ide-oda, vagy csak iszunk egyet. köbö heti egy alkalmat jelent.
A jelenlegi párom barátait nagyon csípem. Elmegyünk néha velük bulizni közösen, õk is hozzák a barátnõiket, és jól elvagyunk. Bizalommal fordulok feléjük is, mert látom, sokat jelentenek a barátomnak. Az exbarátomnál viszont nem egyszer elõfordult, hogy betettek a barátai. Mindig leitták magukat a sárga földig, és heccelték az akkori párom hogy miért nem vállal be valakit a részeg kis luvnyák közül. Nekik nem volt barátnõjük, és mindig az alkalmi kapcsolatokra utaztak. Nem vettek engem komolyan, mert képes vagyok mértéket is tartani, és általában nagyon flegmán viselkedtek velem. Azt vallták hogy "visszahúzom a barátom, mellém butul majd". A piálásban próbáltam visszahúzni max. Rá is ment a kapcsolatunk. Rájuk mindig volt ideje, engem mellõzött. Fuujj.
Nincsenek haverjai, barátai.Egy sem.Még a kollegái között sem.
A kérdező hozzászólása: ma 00:33 Az elég gáz. Amúgy éppen azt akartam írni, hogy az nem teszi tönkre a kapcsolatot, ha egy pasi nem ilyen bulizós típus? Ha mondjuk mindig csak kettesben akar lenni a csajjal?
Engem zavarna, mivel én is szeretek bulizni, "elvárom", hogy a párom is jöjjön velem.
Nem vagyok jóban velük, nem is nagyon ismerem õket. A barátom 1.5 évvel fiatalabb nálam, a korához képest érett, na ez azok alapján amiket mesél a haverjairól, róluk nem mondható el. Így inkább nem is vagyok rájuk igazából kíváncsi. Régebbrõl van 2 közös ismerõsünk (nekik köszönhetõ, hogy összejöttünk), na õket nagyon kedvelem, de közös programot pont tavaly nyáron csináltunk velük utoljára...
Én nagyon jóban voltam velük. Egyiket másikat úgy megszerettem, hogy szinte már testvéreimmé lettek. Persze akkor szakitottunk :(( De vele azóta is tartom a kapcsolatot.
nem szeretem õket, csak a gond van velük állandóan. a közös programok amikor voltak, erõltettek voltak és körülményesek. Az a legjobb amikor együtt megyünk valahova, ketten. Ha külön megyek vagy megy, abból csak a sértõdés van, a féltékenykedés. Egyébként próbálom velük szembe a távolságot tartani, és nem megsérteni õket.
nem ismerem a párom haverjait, max 5 percre megállnak dumálni az utcán ha szembe jönnek, de be se mutat nekik...

Milyen pasira vágynak a csajok?

Lehet itt küls? és bels? dolgokról is szó.

Legjobb válasz: Minden csaj rám vágyik!

Minden csaj rám vágyik!
azt, hogy milyenre vágyik más nem tudom, de én : külsõre fogjon meg, mert ha alapból nem tetszik akkor nincs is mirõl beszélni, de ez sok mindentõl függ, úgyhogy nekem nincs ideálom, ha tetszik tetszik, ha nem nem. ...belsõ tulajdonság hát..legyen humoros, az nagyon fontos legyen jószívû odaadó, de ne legyen papucs, tudja , hogy mi a megengedett, de ne folytson meg! fontos legyek neki annyira, hogy 1-2 alkalommal lemondja a barátait, ha például beteg vagyok! és persze szeressen, az sosem árt! ;)
én olyanra vágyok aki mellett önmagam lehetek :)
En az elso valaszolora vagyom:DxD
Hm, háát oan pasi, akiben megfog vmi :D mert ha csak simán helyes, de belül üres, az nem okés :S pl:most tetszik 1 pasi, a külseje se rosz, ellenkezõleg...nagyon jól néz ki :D Régebben az ilyen pasik nem voltak az eseteim, de benne vmi megfogott :D és kisugárzása is van ;) am 16/L
Hát fogjon meg a srácban valami, belsõre, legyen megértõ, de azért legyen egoja..:Dlegyen kicsit rosszfius is és legyen kedves, de ez persze az én véleményem, mindenkinek más jön be.

Milyen lény vagyok? A mai kor halandóit nem veszem figyelembe, de ha mégis, akkor a gondolataim erejével számolok le a nekem nem tetsző emberekkel.

Ne lepődjenek meg kérem, de hatékonyan működik, és nem vagyok büszke rá, de nem bírom elviselni, az ostoba, irigy, szánalmakat, és így ártok nekik, ha szükségét érzem!

Legjobb válasz: szimplán rosszindulatú és lealacsonyító vagy, és ennek ilyen formában adsz hangot (amihez történetesen nincs jogod) ha valakinek a te értékrended szerint nem megfelelö az "Ostobasága".. milyen mai kor halandóit, mi ez egoizmus felsõfokon? leszámolok" mi vagy te Hádész? önkritikát tanulj elõször. De megsúgom.. azzal,hogy ezt a kérdést feltetted, és igy vélekedsz másról,még ha csak nem is tetszik neked, az olyan szép képet fest le rólad,hogy egy buta embert is többre tartanak emberileg.Én biztos többre tartanék egy irigy vagy ostoba embert, amelyek ugye a személyiség részei lehetnek,leggagykoribbak ráadásul,ahogyan a butaság a felelötlenség és miegyéb, mint egy olyan valakit aki már a kérdésben is nagyobbra tartja magát mint Xerxész.

szimplán rosszindulatú és lealacsonyító vagy, és ennek ilyen formában adsz hangot (amihez történetesen nincs jogod) ha valakinek a te értékrended szerint nem megfelelö az "Ostobasága".. milyen mai kor halandóit, mi ez egoizmus felsõfokon? leszámolok" mi vagy te Hádész? önkritikát tanulj elõször. De megsúgom.. azzal, hogy ezt a kérdést feltetted, és igy vélekedsz másról, még ha csak nem is tetszik neked, az olyan szép képet fest le rólad, hogy egy buta embert is többre tartanak emberileg.Én biztos többre tartanék egy irigy vagy ostoba embert, amelyek ugye a személyiség részei lehetnek, leggagykoribbak ráadásul, ahogyan a butaság a felelötlenség és miegyéb, mint egy olyan valakit aki már a kérdésben is nagyobbra tartja magát mint Xerxész.
Szerintem nem érsz kevesebbet mint egy buta ostoba vagy irigy ember. Biztosan sok sérelem ért. Õk megmaradnak butának, fejezd be a gondolatgyilkolást. Nevess a szemükbe. Foglalkozz azokkal akik még érnek valamit. Foglalkozz magaddal. Ismerd be a hibáid és változtass rajtuk, hogy még jobb legyél.
valószínûleg megszállt egy goauld :D
Alapból azzal kezdem, hogy nem olyan vagy, mint amit lefestettél! Ha valóban az lennél, akkor leszarnád, hogy nekünk válaszolóknak mi a véleményünk rólad! Arról ne is beszéljünk, hogy tele van a kérdésed ide nem ill dolgokkal ("...ne lepõdjenek meg KÉREM, de..., nem vagyok büszke rá, de... stb...") Itt inkább egy játékot vélek felfedezni... Milyen lény vagyok??? Ebben az esetben fogalmam sincs, mit próbáltál felvázolni. Ha tévedek és mégis valóban úgy érzed, hogy te vagy az a "lény", akkor el kell hogy keserítselek! Nem az vagy, akinek hiszed magad! Zizz az önismereti kategóriába és fuss neki mégegyszer!

Milyen helyen laksz (falu város)? Eredetileg is ott éltél? Meg vagy elégedve? A családalapítást hol tervezed? Milyenek a munkalehetőségek a környéken?

Arra lennék kíváncsi, hogy vidékre szavaztok vagy városra... Egyik ismer?söm mondja, hogy a városiak szeretik jobban a vidéket és a vidékiek pedig mennek a városba, mert nincs mit csinálni... Persze vannak kivételek mint mindenhol... Csak ki miért lakik ott ahol éppen lakik? Helységnevet is írok? Gyerekek nem vágynak a nyüzsgésbe?Esetleg a vidéki friss leveg?re? Ez nálatok hogy van?

Legjobb válasz: Városban éltem mindig is, falun csak látogatóban voltam, de sosem tetszett,mindenki engem bámult, pedig nem vagyok feltûnõ, csak ott mindenki ismer mindenkit. A munkalehetõségeket ismerve nem költöznék faluba, meg bennem tényleg megmaradt ez a tapasztalat, de gondolom,hogy azért nincs ez mindig mindenhol így, csak én fogtam ki rossz napot :D Nagyvárosból még nagyobba költöztem, itt is jól érzem magam, még több a munkalehetõség, szóval én várospárti vagyok, viszont Budapestre nem költöznék.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Én Budapesten élek, és egy-két dolgot leszámítva imádok itt élni, nem költöznék falura. Szeretem, hogy pezseg az élet, hogy minden, amire szükségem van, megközelíthetõ távolságban van, hogy ennyi kulturális és egyéb programlehetõség lehetõség van... a másik része meg az a dolognak, hogy vmilyen szinten visszahúzódó ember vagyok, akinek megvan az igénye az egyedüllétre és a személyes térre, és egész biztos nem szoknám meg, vagy nehezen, ha mindig mindenki tudna rólam mindent, és mindenki megismerne és felismerne... néha jó, ha nem vesznek észre-én legalábbis így vagyok ezzel.
Városban éltem mindig is, falun csak látogatóban voltam, de sosem tetszett, mindenki engem bámult, pedig nem vagyok feltûnõ, csak ott mindenki ismer mindenkit. A munkalehetõségeket ismerve nem költöznék faluba, meg bennem tényleg megmaradt ez a tapasztalat, de gondolom, hogy azért nincs ez mindig mindenhol így, csak én fogtam ki rossz napot :D Nagyvárosból még nagyobba költöztem, itt is jól érzem magam, még több a munkalehetõség, szóval én várospárti vagyok, viszont Budapestre nem költöznék.
Baranya egyik falujában (3400 lakos) élek, a felmenõim nagy része is idevalósi volt (kb. 120 évre visszamenõleg tudom) tehát "tüke" vagyok, azt nem mondanám, hogy mindenki ismer mindenkit (a régi lakosok ismerik egymást), bár úgy lenne, sok a városból kiköltözött úgynevezett "gyüttment" helyi szóval mondva, akik arra nem képesek, hogy a szomszédnak köszönjenek például..., imádok itt élni, nincs az a pénz amiért városba költöznék, ami amúgy közel van (Pécs, Komló), busszal fél óra és gyakran jár a busz, tehát a munkába járással nincs gond, itt helyben is sok embernek van munkája. Van szórakozási lehetõség is gyakran, a fiatalok sokszor szerveznek, egy egy helységében a falunak, vagy otthon, pincénél házibuli/disco szerûséget, 100-200 fõvel, bár ezek meghívósak, kb. havonta van bál, sok a fiatal, van iskola (kb. 300 gyerek), óvoda; foci-kézi csapat, népiegyüttes, daloskör, stb. A környéken sok az erdõ, rét, Fõ utcát kivéve csend van... nagyon szép környék, tájvédelmi körzet.
Budapest. szeretem mindennel együtt. sosem vágytam falura, nem igénylem a kertet, se a nyugit. itt van munka, szórakozás, nem kell full ismeretleneknek köszönni csak mert egy faluban élünk. nem kell attól félnem, h mindenki rólam pletykál vmi hülyeség miatt. ha friss levegõt szeretnék, akkor utazok. :D
En nagy vàrosban születtem, és most egy kis vàrosban élek, de nagyon nem birom, de a kenyér ideköt.Nem szeretem, ha mindenki ismeri egymàst.
Budapest XV. kerületében, Újpalotán laktam 1972-es születésemtõl fogva 1994-ig. Ekkor Veresegyházra költöztünk. Ez az agglomerációban van (nem biztos, hogy mindenki tudja) kb 20 km-re a város határától. Mindeközben 1993-tól jártunk be dolgozni Bp VII. kerületébe. Újpalotáról hamarabb, Veresegyházról kicsit hosszabban. Szeretek vidéken, de mindeközben Pestközelben lakni. Két éve kihoztuk a családi vállalkozást, úgyhogy megszûnt az ingázás. Hetente egyszer-kétszer megyek Pestre és ez untig elég is. Ahogy korosodom, egyre inkább örülök, hogy itt lakom. Erdõ, mezõ, tó a közelben. Az utóbbi években az ellátottság is olyan szinten kiépült, hogy a közeli Gödöllõn kívül máshová nem is kell mászkálni. De vásárlás, állatorvos, benzinkút, autószerviz stb stb minden van már itt is.
Városban születtem, onnan falura vittek haza, 2 évek koromig ott laktam, akkor költözünk városba, de nyáron is, télen is sokat voltunk falun. Imádtam!!! Annyira vágytam vissza falura, hogy 8 évesen kikönyörögtem, hogy menjünk vissza. Akkor kaptam igazán levegõt :) Már felnõttként muszájból be kellett jönnöm a városba lakni, és közel volt a meló, üzletek, orvos...mégis majd meg fulladtam, szenvedtem, mert falun utolsó házban nõttem fel erdõ mellett, nekem a panel volt a börtön.Szerencsére visszakerültem oda, ahonnan elindultam, falun vagyok, minden nehezével együtt szeretem, és nem kívánom még egyszer a "muszáj panelt". Nekem a város büdös és koszos(de a mi városunk turistaváros, tényleg büdös, és nyáron hangos is, brrrr). Remélem, a falumban maradhatok.
egy édes kis településrõl jöttem, erre a hol város hol falura lefokozott helyre. Hát, rühellem, és szívesen vissza mennék arra az édes kis településre, ahonnan jöttem! Jelenleg város ahol lakom, a párommal és a 2 gyerekünkkel. Hogy õszinte legyek: ma már tök mindegy hogy hol laksz, már a városokban sincs munka lehetõség. Ahonnan jöttem, jó közlekedés volt a közeli városokra, ahol munkahely is akadt. Itt a párom már egy ideje keresi a melót, de sehol semmi... A falu sokkal jobb, mint a város-szerintem. én a párom miatt lakom itt, mert õ már 13 éve itt lakik, és nem akar elköltözni-még- de ha költözésre adja a fejét, akkor abba kis faluba megyünk, ahonnan jöttem :D
Faluból nemrég várossá nyilvánított helység... Nem, Budán laktam. Gyûlölöm. Budapesten, mindenféleképpen. Nemtudom, tanulok. :DDDD
Egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban születtem, nõttem fel.Nyáron lesz 9 éve, hogy Budapesten élek, élettársam, gyerekem van.Itt rendezkedtem be az életre, szeretem ezt a várost, bár jó visszamenni látogatóba a szülõvárosomba idõnként, de nem tervezem hogy vissza mennék oda lakni, falun meg fõleg nem szeretnék élni.
vidéki vok, családi házban élünk (szülõk, tesó). néha jó, néha rossz. közlekedés szempontjából rossz, mert van hogy nem úgy járnak a buszok, ahogy nekem kell. abból viszont jó, hogy lehet az udvaron keverni (kutyázni, napozni stb), friss a levegõ, senki nem néz a seGGünkbe. a város viszonylag közel van, szóval lehet munkát találni, csak az nem dolgozik, aki nem akar ÉszakNyugat-Mo-i vagyok.
Kis városban élek! Itt nõttem fel, itt építettünk házat a férjemmel, mindkettõnknek itt van viszonylag jónak mondható állásunk, szóval szerencsések vagyunk. Szeretek itt élni, bár amikor mondjuk Pestre megyek barátokhoz kb. 2-3 havonta, akkor mindig tetszik, hogy annyi lehetõség van mindenre. Viszont a zaj, a szmog meg egy nap után riaszt! Ha ezek a lehetõségek meglennének mondjuk Pesten, akkor is inkább a kis várost választanám!
Alföldi kisváros, csendes utca, családiház-pont elég portával.De 5 éven belül pucolunk egy forgalmasabb régiójába az országnak. Itt aztán semmi nincs, ha nem lennének ismerõsök, barátok, biztos halálra unnám magam.
A Balaton mellett milyen az élet? Én még arra lennék kíváncsi, eddig csak túristaként jártam ott, de gondolkozunk a letelepedésen.

Milyen Sopronban vagy a Fertő-tó közelében lakni?

Nemrég voltam arrafelé, én elég undorító helyen élek, és az a hely eléggé szimpatikusnak tűnt, emberek barátságosnak tűntek, a tó és a város szép és tiszta. Tényleg olyan jó hely, mint amilyennek látszik, vagy a látszat csal?
F3.
Az y-on mutatja a magasságot.(Bár gondolom ezt tudtad.Csak a biztonság kedvéért leírtam.)
Pl: elmondom neked...
Mielõtt lemész bányászni, megnézed F3-mal a magasságot (y). Lent a bányában is megnézed a magasságot. Az elsõbõl kivonod a másodikat, és megvan, hogy milyen mélyre mentél.

Milyen lányra vágynak a 17-25 éves fiúk?

Mi a legf?bb szempont ,milyen elvárásaitok vannak ha komoly kapcsolatot akartok?

Legjobb válasz: Kedves,hûséges,értelmes.

Kedves, hûséges, értelmes.
Csinos, normális
Én személy szerint, okos és vicces, megértõ lányra vágyok. Széles csípõvel, viszonylag nagy fenékkel! :)
Vörös nagy 3.14csával! :D
Érett gondolkodás, õszinteség, kedvesség, HÛSÉG!
szep legyen...aztan ne legyen buta es legyen humorerzeke
intelligens, kedves, hûséges, szép, érdeklõdõ... F17
Olyanra aki õszinte és elfogad annak aki vagyok. Illetve legyen igényes önmagára és a környezetre. Egyéb elvárásom nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!