Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a vagy (9874 db)

Reformátusok vagyunk.
Reformárusként vagyok megkeresztelve, de ateista vagyok, és a családom se vallásos.
A családom ateista, én kereszténynek vallom magam, de nem tartozom egy felekezethez sem.
Én jedi vagyok, a családtagjaim római katolikusok.
Én Krisztus követõje vagyok. Elõtte jedi voltam. Elõtte meg pikachu.
Áldott legyen az Ori!
Római katolikus, református, evangélikus, ortodox, hindu, buddhista, taoista, konfúciánus, muszlim, sámánista, szikh, párszi, zsidó vallású vagyok jelenleg. De még fejlõdhet a dolog.
Antiklerikális ateista vagyok.
Római katolikus vagyok, a családom apai ágról is végig római katolikus volt. Anyai ágról anyukám édesapja és az édesapjának a testvérei, illetve az õsök pedig görög katolikusok, de a többiek ott is római katolikusok.
baptista és a családtagjaim is azok.
Szerintetek normális dolog, hogy az emberek leírják a vallásukat mások meg lepontozzák? Hogy lehet, hogy a GYK-n mindenhol nagyjából tudják, mire való a zöld kezecske, csak itt nem? Aki leírta a vallását, komolyan, az mind ZÖLD kezet érdemel.
Szia! Én származásilag zsidó vagyok, tehát a zsidó népcsoporthoz tartozom. Hogyha bárki megkérdezné tõlem, akkor zsidó vagyok. A családommal az ünnepekkor elmegyek a zsinagógába. Viszont nem veszek részt a dolgokban, csak figyelek. Nézem ahogy énekelnek, imátkoznak. Örömünnepkor táncolnak. Vágyom arra, hogy odamenjek és a részese legyek, de képtelen vagyok rá. A zsidóságot ilyen szempontból nem érzem a magaménak. A filozófiám alapján a buddhista vallás áll hozzám a legközelebb. De én úgy gondolom, hogy az, hogy valaki Zsidó az a vallásnál sokkal többet jelent. Az annál valahogy különlegesebb. A világ minden részén vannak zsidók, bárhova megy az ember tutira talál néhányat. Van egy csomó szervezet, ami arról szól, hogy zsidó vagy? Igen. Összetartozunk, segítsük egymást. És kivisznek ingyen Amerikába tanulni, vagy hihetetlenül olcsón. Ez több mint vallás. Szóval igen. Én zsidó vagyok!
A szüleim római katolikusok, anyukám reformátusról tért át, de nem gyakorolta soha, a nagymamám evangélikus, én katolikus ( nem teszek különbséget a római, ortodox stb. között)
Én római katolikus(lettem), apu református(nem gyakorolja), anyu pravoszláv, 1.tesó ateista(bár azt mondja hisz Istenben , de szerintem nem), a 2. tesó hit gyülis. és még vannak a családban görög katolikusok is.
ortodox
A nagyszüleim és a keresztszüleim/unokatesóim mélyen evangélikusok, a szûkebb családom evangélikus, de nem nagyon gyakorolják a hitüket. Én evangélikusként vagyok keresztelve, vallásos iskolába járok, de nem tartom magamat hívõnek.
hitgyülis vagyok :) 17 éves korom óta, a szüleim és a testvérem pedig ateisták.
Apum, a tesom es en katolikusok vagyunk. Apukam reformatusnak volt megkeresztelve, de attert katolikusnak. Anyum is reformatus volt, de Jehova tanuja lett belole. 15\L
Az lehet, annyira nem ismerem az ehhez kapcsolódó fogalmakat. Akkor az :)
A kérdező hozzászólása: utolsó :D. Várom a válaszokat továbbra is!
A kérdező hozzászólása: 4-es! A családtagjaid is Jehova Tanúi?
Katolikus vagyok. A családom református, bigott református, agnosztikus és "hiszek de nem járok templomba".
Nem vagyok vallásos (katolikusnak neveltek anno), de Jézust szeretem és az õ Atyját is. És nem követem azt az elvet, hogy mindegy, csak ne Isten. Az erõsebb megeszi a gyengébbet elvtõl meg hányingerem van.
Evangélikusok vagyunk, kivéve apukámat, aki református, de nem gyakorolja. Én hiszek Istenben, templomba is járok, ha olyanom van, de nem jutok el minden vasárnap.
Én baptista vagyok, a hugom katolikus, apukám református, a lányom golgotás.
Római katolikusnak kereszteltek meg, a családom zsidó származású, de néhány távoli családtagon kívül, egyik vallást se gyakoroljuk.
Katolikusnak kereszteltek meg, apám is katolikus, anyám pedig evangélikus. Egyikünk sem gyakorolja a vallását, a szüleim hisznek Istenben. Bocsánat, nem jut eszembe az a szó, amit magamra használhatnék: röviden, nem hiszek Isten létezésében, de nem is cáfolom meg teljesen (szóval nem tartom magam ateistának, de hívõ nem vagyok, az is biztos).
Teszem hozzá, soha nem kényszerítettek a szüleim arra, hogy higgyek Istenben, hanem megadták azt a szabadságot, hogy megválasszam a saját hitemet. Ezért nagyon hálás vagyok.
A kérdező hozzászólása: 16-os! Szerintem az agnosztikusra gondolsz. Itt mindenféle vallás van! Várom továbbra is a válaszokat :) .
Hú, hát nálunk minden van. Anyukám római katólikus, apám ateista, az erdélyi rokonaink nagy része jehovista, a nagynéném, és a családja meg unitáriusok. :-) En pedig katólikusnak vallom magam, mert annak neveltek :-)
Önmagam adom.. ugye milyen cseles vagyok ?
Nem kell csel sem praktika. A csajokat ne átverni akard hanem elbûvölni a személyeddel vagy a pénzeddel. Mikor mire van szükség... :)
-Do you want money? -Yeah. -Ok, alright so show me your tits a little bit! -Here is two tousand, put it in your pocket! -So, can i try my dick in your pussy a little bit?... Ezt mind ilyen kamuangolos akcentus mellett..:DDD
Az utolsó két mondat elõtt nincs(-)..:DD
a lányok vesznek rá engem
Csinálok egy vudu babát a csajról, majd tûvel szurkálom és ismétlem, hogy "b.sszál velem, b.sszál velem"
Még jó hogy nem guminõt, mert az leeresztene gyorsan a tûtõl...
Biciklicsellel.
Kondi. Egyél rengeteg fehérjét és nem csak hogy súlyt is veszítesz de izmos is leszel.
Ételek: húsok, zöldségek. Mozgás: harcmûvészetek, küzdõsportok, jóga, callanetics, pilates, balett.. úszás, nõi test(sz)építés
fitness

Az exhibicionista nőknek milyen lehetőségeik vannak a vágyaik kiélésére ilyen időben?

Mutogathatják magukat valahol ilyenkor is?

Legjobb válasz: Mutogasd nekem magad, kíváncsi vagyok milyen lehetsz!:D

Mutogasd nekem magad, kíváncsi vagyok milyen lehetsz!:D
nem ilyen idõben !szigorúan tilos! de bármikor máskor meztelenül sétálhat az utcán
persze a szemétégetõnél meg az illatos útnál
te vagy az az exhibicionista nõ? nahát! :D
nemtudja valaki gyulán vannak utszéli ri.bik vagycsak békéscsabán?
hát az messze van pesttõl innen nehéz lenne megmondani...
Persze az M0-ás közelében:)
milyen idõben? süt a nap!!
pláza. szõrmebunda, alatta fehérnemû, oszt gyia !
látszik hogy nem vagy nagyképû, szerintem nem lehet

Segíts kérlek megtalálni ezt az oldalt! Milyen a puncid, megmondom milyen vagy teszt?

Egyszer véletlenül akadtam rá, volt vagy 20féle punci lefényképezve és oda volt írva a hivatalos megnevezésük...ki kellett választani milyen a sajátom és akkor írt rólam valamit, ugyanez meg volt férfiban is farkakkal... valaki tudja melyik volt ez az oldal? belinkelné?

Legjobb válasz: kiráyl erre én is kiváncsi vagyok..bocsi de én nem tudom:(

kiráyl erre én is kiváncsi vagyok..bocsi de én nem tudom:(
nekem nárcisz volt és rám se illett a leírás://
A kérdező hozzászólása: nem mutatom, ott vannak a képek :D az enyém mimóza, de egyáltalán nem illik rám a leírás XD
na most akkor mutatod a puncid vagy nem? megmondjuk milyen vagy....
xD
erdekessss:)
A kérdező hozzászólása: megtaláltam! :D http://titkosrandi.titkosrandi.hu/index.php?pages=osszehason..
A kérdező hozzászólása: tökvéletlenül navigáltam oda egyszer egy másik oldalról, de olyan régen volt már, hogy nem emlékszem rá :(
Jajj de pihentek vagytok...-.-"
:d ez vicces

Milyen gyakran vagy milyen ritkan szoktatok veszekedni/osszekapni a parotokkal?

S mi okbol szoktatok veszekedni/osszekapni a parotokkal

Legjobb válasz: 3 éve vagyok házas. Eddig sohasem veszekedtünk.Vitatkozni persze szoktunk néha...

3 éve vagyok házas. Eddig sohasem veszekedtünk.Vitatkozni persze szoktunk néha...
Maximum õ vitatkozik. :) Én meg csak mosolygok, amin persze még jobban felhúzza magát (de amúgy minden máson is felhúzza magát, végigpróbáltam mindent, úgyhogy ennyi erõvel akár mosolyoghatok is). Jól kipuffogja magát, aztán végül leereszt és megnyugszik. Ahogy az entek is megmondták a Gyûrûk Urában, "Ezt a vihart is át kell vészelnünk, mint a többit". De amúgy leginkább arról van szó, hogy valami külsõ dolgon húzza fel magát: tehát pl. "pont ide" tett valamit x ideje, és most nincs ott, pedig azóta még csak nem is járt arrafelé senki, én se. De persze én vagyok kéznél, hát nyilván tõlem kérdi, hogy "NA, HOL VAN?!", miközben egyre jobban felsrófolja magát és vadul pakol mindent ide-oda, hogy elõkerítse. Érdekes módon konkrétan egymás viselt dolgai miatt rendkívül ritkán van bármiféle vita. Negyed-félévente egyszer, talán, vagy annyi se. Viszont mint írtam, külsõ dolgokon rendszeresen fel tudja húzni magát.
Nagyobb veszekedések ritkán vannak. A kis viták viszont minden naposak. Szerinte én idegbeteg vagyok és mindenen felhúzom magam, és a bolhából elefántot csinálok. Nem tehetek róla, bosszant, ha nem az enyém az utolsó szó, de az is, ha nem válaszol arra amit én mondok, mintha megse hallaná :) Egyszerûen nem értem, hogy 9 év házasság után mért nem tanult már meg végre hozzám alkalmazkodni :) 28/L
Hát, eddig úgy volt, h ha próbáltam vmi ellen fölemelni a szavam, vagy megmondani neki, h én mást gondolok, h nincs igaza(d), általában az lett a vége, h -témát váltott -poént akart csinálni belõle -elhallgatott és próbálta rámhagyni, én meg jobbnak láttam nem veszõdni rajta. De tegnap már annyira kikészített, (én is fáradt voltam, meg volt nekem minden bajom, ) h ezt itt jól megmondtam neki, pontosabban elõször csak jól meg akartam mondani neki a magamét, h ez mennyire zavar benne, túl akartam adni ezen a feszültségen, aztán vhogy sikerült nyugodtan megbeszélnünk a dolgokat. Szóval azt mondom, h nem szoktunk vitázni, veszekedni meg fõleg, mert eddig egyszer "próbálkoztam" vele (persze, nem úgy keltem föl reggel, h "na most jól összeveszünk", de abban a pillanatban elragadott a hév, és indulatosan szóltam hozzá, ezért az idézõjel), akkor sem "sikerült". De az oka az õ egyik olyan tulajdonsága, nem is tulajdonság, hanem rossz szokás, ami engem nagyon tud idegesíteni benne. Egy ideig még nem foglalkoztam vele, de mostanra fölgyülemlett a feszültség, és ki kellett adnom magamból. Amúgy egyikünk sem az a temperamentumos fajta. (23/L)
Soha..lehetetlen vele..ilyen nyugodt férfit nem láttam még :D

Csajok! Milyen pasi fenekére mondjátok azt hogy "Jó"? Régóta érdekel ez a kérdés. Milyen forma. Vagy keménység? Vagy mégis mi számít?

Legjobb válasz: Én pl. olyanra, ami nem lapos, kicsit izmosabb, de nem nagy:P és jó markolgatni meg simogatni:D Bár nem fenékrõl fogom eldönteni h kivel járjak..:D Szóval nem igazán lényeges..de ha már mondani kell, akkor ilyen!

Én pl. olyanra, ami nem lapos, kicsit izmosabb, de nem nagy:P és jó markolgatni meg simogatni:D Bár nem fenékrõl fogom eldönteni h kivel járjak..:D Szóval nem igazán lényeges..de ha már mondani kell, akkor ilyen!
Én még soha életemben nem néztem meg egy pasi seggét sem! Nem fontos! Princess
Én bizony megnézem a pasik fenekét :) Az a jó, ami szép kerek.. legalábbis nekem. Tapintani csak a pasimét szoktam, az övét azért szeretem, mert a fel fenék pont tenyérbe illik :)
Én fiú vagyok, de az enyém jó. Legalábbis egyszer sötétben egy kollégium ablakaiban 10-20 fiatal vitatkozott, hogy fiú vagyok-e vagy lány. (Hosszú a hajam, gondolom ez bezavart) A lányok fiúnak, a fiúk lánynak láttak. De abban egyet értettek, hogy jó a seggem :D (Amúgy nem vagyok egy nõies típus, max a hosszú hajra lehetne azt mondani, de szerintem az sem az :) )
szép kerek, izmos:D a barátomnak töléletes van.. lealábbis számomra.. de ált azoknak van jó akik fociznak vagy futnak vagy intenzíven sportolna.. egyéni vélemény persze van mikor nekem is más jön be:D
Utolsó, ott a pont:) Az én párom focizik, olyan helyes kerek, kemény feneke van, hogy rajzolni sem lehetne szebbet!
Abszolút nem nézem a férfiak fenekét.Nem érdekel.Annál inkább a felsõ teste, a barátom fenekét sem néztem sosem!
hmmm pici és kemény:) imádom:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!