Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a maxi pelusok (2 db)

A Rossmann és a DM saját márkás pelusai közül a maxi méretek milyen kiszerelésben, és mennyiért kaphatók?

Méretváltás el?tt állunk, 8,5 kilós a kisfiam, szeretném tudni melyik márkával jövünk ki jobban!

Legjobb válasz: A DM-es nagy dobozosban azt hiszem 84 db van és 3899 Ft.

A DM-es nagy dobozosban azt hiszem 84 db van és 3899 Ft.
Nálunk a DM-es 3790 és 84 db van benne. Próbáltam mindkét fajtát, de a DM-es jobban bejött, sokkal többet kibír, még sosem volt baleset. Jó magas az üleprésze, emiatt fiúknak elõnyösebb. A rossmannos valahogy más szabású, és nem tudtam rendesen ráadni.
A Rossmann-s maxi 40 db 1799.-(de lehet, hogy 1788.-)A Dm-eset nem tudom:(
A DM-esbõl 52 Ft-ra jön ki egy darab. A Rossmannosat nem tudom, nem használjuk.

Milyenek a Huggies maxi pelusok?

Eddig Liberót használtam, de szertinem a Libero maxi nagyon vastag ebben a nagy melegben, így gondoltam mást próbálok ki. Többen mondták, hogy Huggies is jó, mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Többféle pelenkát használtunk, s használunk most is. Nekünk bevált a Huggies, már újszülöttként is azt adtam rá. A Libero tényleg vastag, most mi sem használjuk, bár lehet, hogy a mérete minket zavar inkább, s nem a babákat. :-)

Többféle pelenkát használtunk, s használunk most is. Nekünk bevált a Huggies, már újszülöttként is azt adtam rá. A Libero tényleg vastag, most mi sem használjuk, bár lehet, hogy a mérete minket zavar inkább, s nem a babákat. :-)
Én ajánlom neked a papers sleep& playt extra vékony, nagyon jó, és nagyon bírja a nedvességet.Mi most azt használjuk. Egész éjszaka alatt nem ázik át neki, és ha reggel tisztába rakom a nunus még akkor is száraz. Most van egy kamillás változat, szerintem megéri mert ténlg tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Ismerem a Pampers sleep and play-t, de az a baj vele, hogy nem gumirozott a dereka, nem nagyon szerettem. Az Acitve baby pedig egy katasztrófa :-)
Én pont tegnap vettem Huggies-t, mert akciós és ki akartam próbálni. Mi is Liberót használunk ill. Rossmann-es pelust, én meg vagyok velük elégedve, de tényleg vastagok, ezért kerestem mást. A pampers-t nem szeretem, vettünk a sleep&play-bõl is, de én személy szerint alig vártam, hogy elhasználjuk, mert a derekánál, ha az oldalán feküdt kifolyt a pisi és csak két etetés közötti idõt bírt. Szóval egy napi tapasztalat alapján azt mondom, hogy nedvszívó képessége megegyezik a Liberoval, csak sokkal véknyabb, jobb a gumírozás a lábánál, nem vágja be a hurkákat és nagyon aranyos Disney minták vannak rajta. Szóltam a férjemnek, hogy hozzon még egy csomaggal.:-)
Szia, igaz mi még a minit használjuk-de Huggiest. Mióta megszületett a lányom, most 5 hetes. Próbáltam én is a pampers sleep...-borzalmas , a tescos lilát az is... (mind kettõbõl ott van a felbontott -alig hiányos- csomag, de ott is marad). Maradt a huggies, vékony, 1x-1x folyt ki belõle a nagyon híg kaki (de az mér tényleg híg volt és sok). Én azt mondom, ez a legjobb pelus. Egyébként a liberót én is szeretem, de szerintem ez jobb. A pampers anno a fiamnál sem vált be...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!