Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a maxi (373 db)

Milyen a Max Factor Colour Adapt alapozó? Nektek mennyire vált be?

A bőröm T zónában zsíros, máshol normál. Sajnos vannak régi pattanásoktól hegek, ritkán pattanások is. Ez elég jól fed? A másik gondom, hogy nagyon világos a bőröm. Van belőle igazán világos árnyalat? Köszi a válaszokat előre is! =^.^=

Milyen a Max Factor Miracle Touch alapozója?

egyszer már volt ilyenem, de akkor túladtam rajta felbontatlanul... bár ne tettem vna, mert most nagyon hajt a kiváncsiság, h milyen alapozó is ez :)

Legjobb válasz: Sz ar fedést ad :) Ne értsd félre ..SZÓSZERINT értettem :D

Sz ar fedést ad :) Ne értsd félre ..SZÓSZERINT értettem :D
A kérdező hozzászólása: ??? :DD

Milyenek a Max San tisztítószerek? Fürdőszobában a vízkő ellen is jó? Vagy az ecet hatásosabb?

Legjobb válasz: Nekem beváltak. Most fõleg a fertõtlenítõ sprayt használom. Nagyon jó illata van. A WC ülõkét és a környékét szoktam fertõtleníteni. No meg mindent, amit kell, de fõleg azt. Nagyon jó az illatuk. Sokszor van akcióban 299-ért. Szerintem nem drága.

Nekem beváltak. Most fõleg a fertõtlenítõ sprayt használom. Nagyon jó illata van. A WC ülõkét és a környékét szoktam fertõtleníteni. No meg mindent, amit kell, de fõleg azt. Nagyon jó az illatuk. Sokszor van akcióban 299-ért. Szerintem nem drága.
Drágák és nem érnek semmit. Más valamivel, ecet, (20%) sima olcsó vízkõ oldó, trisó, domestos, konyhai cif, konyhai dörzsi, (fém) stb..


A max. Gyedre jogosultak is kaphatnak kompenzációt? Vagy milyen jövedelemhatárt vesznek figyelembe?

Legjobb válasz: Milyen kompenzációt??!!Aki max.Gyedre jogosult annak nõtt a Gyede.Akinek kevesebb lett azok igényelhetik.....

Milyen kompenzációt??!!Aki max.Gyedre jogosult annak nõtt a Gyede.Akinek kevesebb lett azok igényelhetik.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy végre valaki érti, mirõl beszélek!
Ha megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is!!!....Tipikus magyar hozzáállás.Nem a gyesrõl van itt szó kérem, ne térjünk el a témától!!Én is a kérdezõ cipõjében járok.Végtére csak kevesebbet kapunk, mert ha emeltek minimálbért, nem veszünk észre belõle semmit, ha ugyanennyit kaqpunk, mint tavaly..Érted??????Te meg menjél dolgozni kedves gyeses, én se, fogok otthon maradni 25000 forintért!!
A kérdező hozzászólása: Egek, mennyi rosszindulat, ha pénzrõl van szó! Pedig én csak kérdeztem valamit, és igazából ebbõl senki sem tudhatja a részleteket, hogy pl. nem-e valami betegség miatt jönne jól az a plusz pár ezer forint, de mindegy, ilyen embereknek nem is magyarázkodok! Köszönöm a válaszokat :-S többet nem kérek!
hát persze!!!!!! Gondolkodj! Én is kidolgoztam a belem, mint ahogy nagyon sokan mások is, eddig is kevés volt a Gyed-em, most még 8500 ft-al kevesebb, a hozzám hasonlóknak kell a kompenzáció, nem a max. Gyedre!!!
de neked nõtt a gyeded annak ellenére, hogy az adójóváírást elvették. tehát te nem jártál rosszabbul. elvettek valamit, de ennek ellenére nemhogy ugyanannyit, többet kapsz! hiába gondolkodom a te fejeddel, csak azt látom milyen jó neked :) én gyesen vagyok már, röhejes összeget kapok. ami ennél is viccesebb, hogy 3-4 éve a testvérem ugyanennyit kapott. és 2 munkahelyem volt nekem is a babám elõtt, délelõtt 10-tõl éjjel 2-ig dolgoztam, majd éjjel 2kor mentem vásárolni, fõztem, takarítottam és aludtam 1-2 órát, most meg 25.000.-bõl kell kigazdálkodnom a pelust, kaját, rezsit, ruházkodást :D na ez a durva, nem pedig, hogy 8000.-rel NÕTT a gyeded :)
Ön nem jogosult jövedelempótlékra ha a) 2011. évre vonatkozóan adójóváírást nem vett igénybe vagy, b) családi kedvezményt 206 250 forintot elérõen vagy azt meghaladóan érvényesít 2012-re vonatkozóan. Ez van az OEP honlapon letölthetõ nyomtatványon.A kompenzáció mértéke függ a brutto TGYAS/Gyed összegétõl. De az a biztos, ha rákérdezel az OEP_nél.De mondjuk, ha neked nõtt a GYED-ed nem tudom milyen kompenzációt szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Nem bonyolult, de elolvastad a kiegészítõ kommentet? Hogy értelmezed?
az kapja akinek csökkent. nem olyan bonyolult ez :) ha neked nem csökkent a gyeded akkor mit kéne kompenzálni?
A kérdező hozzászólása: ...értetlenkedésemért
A kérdező hozzászólása: "2012. január elsején életbe lépett adójóváírás megszüntetése, melynek hatására a bruttó 202 ezer forint alatti havi terhességi-gyermekágyi segély és gyermekgondozási díj személyi jövedelemadó terhe is növekedett - ezt kompenzálja a jövedelempótlék..." Na, ezt nem értem?!? Bocsánat az értetlenkedésnél, de a múltkori jövedelemkompenzációnál is azoknak adtak, akiknek egyébként is több lett a fizetésük. Akkor a férjemnek 25.000.-Ft-tal lett kevesebb a nettója, mert pont nem a jó jövedelemsávba esett és egy fillér kompenzációt sem kapott.
Semmi kedvezményt nem kell ahhoz igényelni, hogy a gyeded nettója emelkedjen. Hiába vezették ki az adójóváírást, de mivel a minimálbér emelkedett (ugye ennek kétszeresének 70%-a a max. gyed), így a nettó gyed kb 8000 Ft-tal emelkedik. Ezen felül még a családi adókedvezményt igénybe veheted (egészben vagy részben).
A kérdező hozzászólása: Valami tájékoztatóban olvastam, hogy akinek nem érte el a bruttó fizetése a 202 ezer forintot (az összeg nem biztos), azok jogosultak kompenzációra. Persze, hogy többet kap a max gyedre jogosult, nyolc ezer forinttal, ha mindenfajta kedvezményt igénybe vesz. De az adójóváírást mindenkitõl elvették!
OEP: Ha 2011. decemberében a biztosított nem egész hónapban részesült gyermekgondozási díjban, a Rendelet 5. §-a alapján az egy naptári napi gyermekgondozási díj bruttó összegét kell átszámítani a teljes december havi gyermekgondozási díj bruttó összegére. Példa: A biztosított 7 napig kapott gyermekgondozási díjat 2011. decemberében bruttó 21.000, -Ft. összegben. 21.000/7=3.000, -Ft. az egy napra jutó gyermekgondozási díj összege. 3.000*31=93.000, -Ft. lesz a december hónapra járó gyermekgondozási díj. Ebben az esetben a gyermekgondozási díj összege 2012. január 15-éig nem kerül felülvizsgálatra. Ha a biztosított úgy nyilatkozott, hogy 2011. évben igénybe vette az adójóváírást, és 2012-ben a családi kedvezményt nem õ veszi igénybe, úgy az „A” oszlop alapján 8.100, -Ft jövedelempótlékra lesz jogosult 2012. január 1-jétõl a gyermekgondozási díj folyósításának az idõtartama alatt, függetlenül az adott hónap naptári napjainak a számától. Ha a biztosított 2011. december hónapban bruttó 109.200, -Ft gyermekgondozási díjban részesült, és az Ebtv. 42/D. § (4) bekezdése alapján 2012. január 15-éig felülvizsgálatra került a gyermekgondozási díj összege, úgy a gyermekgondozási díj összege 2012. január 1-jétõl a 31 napos hónapokban bruttó 118.500, -Ft, a 30 napos hónapokban bruttó 114.677, -Ft, a 29 napos februárban bruttó 110.855, -Ft. Ha a biztosított úgy nyilatkozott, hogy 2011. évben igénybe vette az adójóváírást, és 2012-ben a családi kedvezményt egy kedvezményezett eltartott után veszi igénybe, úgy a „B” oszlop alapján, a 2012. január hónapra megállapított bruttó összegû gyermekgondozási díjnak megfelelõen, a gyermekgondozási díj folyósításának az ideje alatt 400, -Ft, jövedelempótlékra lesz jogosult 2012. január 1-jétõl (függetlenül a hónap naptári napjainak számától). A Rendelet 6. §-a értelmében, amennyiben a jövedelempótlékra való jogosultság nem áll fenn a teljes naptári hónapban, akkor a jövedelempótlék összegét az 1. és 2. mellékletben meghatározott összegek 30-ad részének és a jogosultág naptári napjainak a szorzata alapján kell megállapítani.
Szia! A maxiba 84 darab van, és 4 ezer forint most. Még soha nem ázott át nekünk, olyan minõség, mint a Libero
Szerintem nagyon jó! A dereka nem gumis, de a ragasztócsíkja igen. Nekem sem szokott átázni soha, egész éjszakát kibírja. Leheletnyit talán vastagabb, mint a Pampers vagy a Libero. Soha nem szokott benne kipirosodni a babám popsija, míg a Liberoban piros pöttyös lett a kis dereka :-( Valóban most 3990, - a 84 db-os. Szerintem nyugodtan próbáld ki! (Ha nem tetszik és bp-i vagy, én átveszem tõled a maradékot szívesen.)
Szerintem is nagyon jó, nekünk is bevált!

Lányok! Hogyan hordjátok a maxi szoknyát? Milyen cipővel, milyen felsővel?

Sziasztok! Láttam a Promodban ezt a maxi szoknyát:

Legjobb válasz: Szia! Jó választás! :) Én már tavasz óta nyúzom a maximat, és azért is szeretem, mert sokféleképpen lehet kombinálni. Õsszel húzz hozzá egy vastag pántos topot, amit betûrsz a szoknya alá. Fölé vehetsz egy színben illõ motoros dzsekit, cipõnek pedig egy sarut. :)

Szia! Jó választás! :) Én már tavasz óta nyúzom a maximat, és azért is szeretem, mert sokféleképpen lehet kombinálni. Õsszel húzz hozzá egy vastag pántos topot, amit betûrsz a szoknya alá. Fölé vehetsz egy színben illõ motoros dzsekit, cipõnek pedig egy sarut. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ: ) Õszre már hûvös lesz a saru. Balerina cipõvel vagy fûzõs, lapos cipõvel szerinted helyettesíthetem? Ilyesmire gondoltam: http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=3502-60..
Sztem ezek a szoknyák nyárra vannak kitalálva sarukkal, papucsokkal mutatnak jól nem pedig õszi cipõkkel
Nekem is van több, de én eddig csak nyáron hordtam. A nem magas lányok is hordhatják, csak ne legyen mintás, csak egyszínû, vagy esetleg függõleges csíkos. Én is saruval szoktam hordani, vagy telitalpú szandállal, attól függ mihez van kedvem. Láttam már tornacipõvel is, de nem tetszett. Egyébként el tudom képzelni rövid farmerdzsekivel, vagy bõrdzsekivel is. 21/L

A sz. Gépben lévő ventilátorok forgási sebességét milyen programmal tudom feljebb állítani és honnan tudom, hogy mennyi a max amit még belehet állítani neki?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen alaplapod van. Ha újabb (UEFI Bios-os, akkor a biosban tudod állítani, a maxot meg szerintem azt le tudja mérni, úgyhogy az gyorsan megvan. Programmal, háát maximum olyat tudok ami monitorozza, állítani nem lehet vele.

Attól függ, hogy milyen alaplapod van. Ha újabb (UEFI Bios-os, akkor a biosban tudod állítani, a maxot meg szerintem azt le tudja mérni, úgyhogy az gyorsan megvan. Programmal, háát maximum olyat tudok ami monitorozza, állítani nem lehet vele.

Mennyi a max ciklushossz closty mellett? Nektek milyen hosszú ciklust csinált?

Legjobb válasz: ha van tényleg peteérésed tõle akkor tuti rendesnek kell lenie max 32. nap. de amikor volt pé rá 14 napra megkell jönnie. ha nemvolt peteérésed akkor kituja mikor jön meg

ha van tényleg peteérésed tõle akkor tuti rendesnek kell lenie max 32. nap. de amikor volt pé rá 14 napra megkell jönnie. ha nemvolt peteérésed akkor kituja mikor jön meg
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. A clostit a 3.naptól a 7. napig szedem. Az elsõ hónapban rendesen a 26. napra megjött. A köv. hónapban a 29. napon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most vagyok a 33.napon de még semmi, csak menzis érzések és fáj a cicim. Akkor már kezdek reménykedni!
Remélem tényleg babás vagy. Nekem az elsõ hónapban 28, a másodikban 38 napos ciklust produkált a Closty. Nagyon reménykedtem, de nem... De remélem te a szerencsések táborát erõsíted majd!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ma reggeli hõm 37.2 volt. Pár nap és tesztelek. Remélem baba lesz. :) Drukkolok Neked is hogy hamar sikerüljön!

Küzdősporthoz milyen edzést állítsak össze? Menjek el mindig a max-ig? Mire figyeljek?

Legjobb válasz: Milyen küzdõsporthoz milyen edzést akarsz összeállítani? Erõsítõ edzést?

Milyen küzdõsporthoz milyen edzést akarsz összeállítani? Erõsítõ edzést?
A kérdező hozzászólása: Igen, erõsítõt. Állóképességre megy a futás, ugrálókötelezés. Egyébként kungfuzom, és thai bokszolok. Saját súlyos gyakorlatokat végzek, de nem tudom mibõl, mennyit, és hogy kéne.
Akkor rém egyszerû a válasz, vedd meg a Fegyencedzés címû könyvet: http://bookline.hu/product/home.action?id=100288&type=22&_v=.. Meg gyere fel a fórumra: http://fegyenc.com/fegyenc-edzes/ Ebben a könyvben minden benne van, amit tudnod kell, ami meg nincs, azt meg kérdezd meg a fórumon. :)
akk kung-fu teso vagy :D fegyenc edzés és mma edzéseket nyomj az alapvetõ elv edzésnél hoyg 5 széria minimum az alatt csinálsz valamit az nem edzés és mindig nyujts edzés közben mert bemerevedhetsz

Ti milyen gyakran szerettek a barátnőtökkel/feleségetekkel, pasiddal/férjeddel szexelni? és mennyi a max határ ameddig elmész a csajoddal/pasiddal (max puszi/csók/szex)

Elsősorban a fiúk válaszát várom de a lányoké is jó (ha van)

Legjobb válasz: amikor együtt vagyunk, szinte minden nap

amikor együtt vagyunk, szinte minden nap
Mi mindennap szoktunk szeretkezni. 54/F és 22/F
hetente 2-3x 15eves kapcsolat 35F
Minden nap 4x kb 18/L 23/F
utolsó elõttinek : 35 éves vagy..15 éves kapcsolat...10 évesen kezdtél vele?
Utolsónak.Szerintem 35-bõl 15, az 20 nem 10.Nem a kor számìt vagy h új-e a kapcsolat, legalább is nem kellene, h szàmítson.Nekem a 3.gyerek még elég kicsi és hiába kel reggel korán, késõn alvò.Viszont màr ovis és volt már szabad délelöttünk, amikor szerelmeskedtünk, vagy ha kinn volt a kertben a nagyokkal, esetleg mesefilmet nézett a nõvérével-egy gyorsabb ilyenkor is bejött.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!