Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a babakocsik Ha (24 db)

Milyen babakocsit vegyek? Kell-e, hogy a hordozót a babakocsiba tehessem vagy ha külön veszem hozzá is jó?

Találtam egy babakocsit,ami nagyon tetszik és jó áron is van,de nem lehet hozzá tartozó hordozót venni.Külön tudok venni,de az nem biztos,hogy jó a babakocsiba.

Legjobb válasz: Szerintem nem fontos a babakocsiba a babhordozó. Ez most új "divat", régen is csak feküdtek a babakocsiban a babák. Sõt szerintem jobb is egy pici babának, ha nem egy kagyló alakú valamiben ül, ha sétáltok. Lényeg, hogy a babakocsi újszülött kortól használható legyen, vagyis vízszintesig lehessen dönteni.

Szerintem nem fontos a babakocsiba a babhordozó. Ez most új "divat", régen is csak feküdtek a babakocsiban a babák. Sõt szerintem jobb is egy pici babának, ha nem egy kagyló alakú valamiben ül, ha sétáltok. Lényeg, hogy a babakocsi újszülött kortól használható legyen, vagyis vízszintesig lehessen dönteni.
Amíg pici, jobb, ha fekszik a baba és nem görnyed a hordozóban.Én is külön vettem babakocsit és hordozót.Úgyhogy szerintem, ha tetszik a kocsi vedd meg nyugodtan!
Szia! Szerintem nagyon praktikus, ha csatlakoztatható a hordozó a babakocsihoz, én is ilyen kocsit vettem anno, pont emiatt.Most árulom, mert már nem használjuk.
Hosszú sétánál tényleg jobb, ha fekszik a baba. De van olyan hordozós babakocsi, amit ugyanúgy fekvõre lehet dönteni. Nekem ilyen van, semmiért nem cserélném el, nagyon kényelmes. Ha hosszabb útra mentem babakocsival, nem raktam bele a hordozót, hanem lefektettem. De ha rohangálás volt, mindig a hordozót pattintottam bele. Így nem kellett egy negyed órás elintéznivaló miatt kivennem a hordozóból a picit, csak kikaptam vele együtt az autóból, bele a babakocsiba, így nem kellett cipelnem sem , és nem is ébredt fel az átrakás miatt. Ha rohangálós az életed, nagyon praktikus tud lenni.
A mi hordozónk vízszintesig dönthetõ: http://www.besafe.hu És olyan babakocsit (maxi cosi) vettem hozzá amire rá lehet tenni. Így nem vettem mózes részt. Nekem fontos hogy praktikus legyen, hát így az lett. :)

Milyen babakocsit vegyek, abban az esetben, ha most 6 hónapos kisfiam alatt szétment a babakocsi illetve júniusra várjuk a második babát?

Sürgősen kellene egy normális babakocsi, a jelenlegi egy nagy batár 15kg-os kopott kerekű, használtan vásárolt. Vasárnap megbeszéltük a párommal, hogy veszünk egy újat már sport babakocsiban gondolkodtam jobban, amikor hétfő reggel, nagy meglepetésemre kiderült hogy terhes vagyok... Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Az elõbb nem sikerült linkelni: http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/multifunkcios_tr.. http://www.brendon.hu/Products/Details/56097# http://bababoo.hu/termekek/bugaboo_donkey/Bugaboo_Donkey_nor..

Köszi a választ, engem is érdekel ez a tesókocsi választás, mert 1, 5 évet tervezünk a 2 között, az elsõ 4 hónapos.
Nekem a Brendonos tetszik a legjobban.
Nem lehet, hogy elég lenne egy testvérfellépõ?-illetve, láttam a múltkor egy olyat, mint egy "mankókocsi", rá volt csatlakoztatva a babakocsira, az oldalára, egy segédkeréken gurult a "mankókocsi"-ezen ült a nagyobbik, a kisebbiket pedig tolta anyuka mózesben.
1-es vagyok. Az utolsó válaszadó által említett Buggypodom van nekem is. Ez egy pótülés, amit a meglévõ babakocsihoz lehet csatlakoztatni. Én nagyon szeretem. Ezt azért nem írtam, mert itt a Kérdezõnek sima babakocsija sincs. A Buggypodhoz egy jó strapabíró babakocsi nem árt. Jelen esetben és inkább pótüléssel bõvíthetõ szimplakocsit vennék. A elõzõ válaszokban említett tesófellépõhöz szerintem még kicsi lesz a nagy. Lehet, hogy nem is jár még. Ezt én elvetném.
Römer britax b- dualt ajánlom. Míg megérkezik a tesó, addig pótülés nélkül használhatjátok. Iszonyat masszív, relatíve kicsire csukható kocsi.
A kérdező hozzászólása: Ez Bugaboo Donkey egyszerûen fantasztikus! Elsõ látásra szerelem! De annyira húzós az ára: 479 900Ft. A Britax B dual se rossz, de annál meg az egyik gyerek, csak részben tud kilátni. Ma egész nap biztosan a Bugaboo-ról álmodozom és még megnézem a videóját vagy 5-ször :-)Köszönöm a válaszokat és a linkeket!
Én is most ebben a cipõben járok. 7 hónapos a legkisebb és júliusra várjuk a 3-at. Nekem a Brendonos Baby Jogger City Select tetszik. Azt keresek égen földön. Kanadában jóval olcsóbb, csak mire eljutna hozzám már a duplájába kerülne. Az itthoni ára horror. Esetleg tud rá valaki valami alternatívát. Nagyon ajánlanám a kérdezõnek is, mert egyszer láttam élõben is használat közben és eszméletlenül jó kis kocsi.

Milyenek a Graco babakocsik? Ha többfunkciós babakocsit szeretnénk venni akkor melyiket ajánljátok?

Kb.100eft-ig Köszönöm!!

Legjobb válasz: Barátnõméknek Graco Quatro Tour-juk van és nagyon meg vannak elégedve. Sokáig még etetni is abban etette a babát, mert azt mondta abba jobban be tudja csatolni mint a fa etetõszékbe amit vettek. Szóval nekik nagyon bevállt. Bár ha sokat autóztok akkor azért érdemes átgondolni, mert lapra csukódik és elég nagy helyet foglal el a csomagtartóban. Nem mindegy mekkora a kocsi.

Barátnõméknek Graco Quatro Tour-juk van és nagyon meg vannak elégedve. Sokáig még etetni is abban etette a babát, mert azt mondta abba jobban be tudja csatolni mint a fa etetõszékbe amit vettek. Szóval nekik nagyon bevállt. Bár ha sokat autóztok akkor azért érdemes átgondolni, mert lapra csukódik és elég nagy helyet foglal el a csomagtartóban. Nem mindegy mekkora a kocsi.
mi graco mirage-t vettünk hordozóval, ez eggyel kisebb sz említett dlx-tõl.még nem volt alkalmunk élesben kipróbálni(nagyon várom már).de itt a lakásban nagyon jó tologatni :D könnyen fordul, könnyû, csak 7kg


Milyen a Pierre Cardin PS 610-es (az új bogárcsápos) babakocsi? Milyen használni a gyakorlatban, mennyire könnyen kezelhető, mennyire leszek vele elégedett, ha ilyenem lesz?

Ezt néztem ki, segíts dönteni!

Legjobb válasz: Nekünk hasonló van, nem vagyok odáig érte. Nyikorog a kereke és kicsi. Én meg egyszer nen vennék ilyet. Jól nézd meg mielõtt megveszed.

Nekünk hasonló van, nem vagyok odáig érte. Nyikorog a kereke és kicsi. Én meg egyszer nen vennék ilyet. Jól nézd meg mielõtt megveszed.
Szia. Nekünk 647-es van és ennek is nyikorog a kereke.Én mégegyszer nem vennék ps-t
Szia.Én megvettem a babakocsit, az udvaron(kertben) tologattuk stb, igaz baba még nincs benne, mert Õ még a pocimban van.Igazság szerint nem akartam drága(30-40 ezerért) kocsit venni, mert általában kocsival megyünk mindenhová, babahordónk az van.Néztem a neten használt kocsitkat is(nem állt szándékomban újat venni), de ugyanannyiért megkaptam ezt, újonnan garival.Mire huzamosabban fogjuk használni, addigra már tavasz-nyár lesz és simán elfog férni benne a babó.Könnyen irányítható és összecsukható ill.kinyitható szerintem, ami nem utolsó szempont, viszont nem egy sportkocsi súlyú.Ja, és van hozzá lábzsák és esõvédõ, ami benne van az árban és 175 fokig dönthetõ ami majdnem vízszintes, takarót meg úgyis raksz a baba alá, pláne ha téli..Az hogy kicsit nyikorog a kereke...istenem néha meg kell olajozni, tisztogatni.30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, megvettük, mert beleszerettem :) Az eddigiek is nehezek voltak, megszoktam, no meg felhívtam egy csajt aki a neten árulta ezt a kocsit, hogy miért adja el (már eladta), azt mondta kaptak egy emeletes házba könnyebben felvihetõt, ezért. De csupa jót mondott róla, meggyõzött...Eddig még nem nyikorog :)
Szia!Olvasom hogy vettél pierre cardin ps610es babakocsit.mi a véleményed?ilyetvennék énis de sok rosszathallottam róla, pl:hogy szétesik a gyerekalatt.Szereted?Köszi!Réka
Szerintem elég jó és masszív(több mint 9 kg)nekünk nem nyikorog a kereke.Ha buszozni szeretnél, csak akkor nem ajánlanám, a súlya miatt.Könnyen, 1 kézzel is irányítható.Azért azt el kel mondjam, hogy nem sokat használjuk, mert inkább autóval megyünk.
Én is ilyen kocsit használok. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem akartam drága babakocsit venni, egy 80 ezer forintos kocsi sem teszi magát fel a buszra. Két tulajdonsága miatt hezitáltam. 1:nem állítható a tolókar. Ez, mint kiderült azért nem gond, mert a tolókarnál van egy luk, ahol még zippzár is van, azt el lehet húzni, így bõven látni a babát. Pár hónap múlva meg úgysem rám lesz kíváncsi, hanem a nagyvilágra a gyerek. 2: nem vízszintesig dönthetõ. Ez azt jelenti, h 170-175 fokig lehet állítani. Egy újszülött olyan kicsi, h a törésig nem is ér el, ami rossz lenne a hátának. Sõt még elõnyös is, mivel az én lányom refluxos és amúgy is kicsit megemelt felületen kell feküdnie. Még egy, amit nem vettem figyelembe, h nem olyan könnyõ, viszont mire a gyerek akkora lesz, h nem fogom tudni felemelni már úgy is kell egy könnyûvázas sport babakocsi, úgyhogy ez sem gond. Könnyû tolni, könnyû kezelni, nyitni, zárni. Én nagyon szeretem.

ABC design tandem tulajdonos Anyuk/Apuk! Milyen autosulessel hasznalhato (ha hasznalhato) a babakocsi?

Legjobb válasz: Ebbe a kocsiba nem lehet autósülést tenni.Brendonban mondták.

Ebbe a kocsiba nem lehet autósülést tenni.Brendonban mondták.

Babakocsiban adnátok sapkát 1 hónapos babára, ha nem éri sem a szél, sem a nap? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Igen adnék. Egy vékony tavaszi sapit, ami védi a kis fülét.

Igen adnék. Egy vékony tavaszi sapit, ami védi a kis fülét.
A kérdező hozzászólása: Én is azt szoktam, viszont tegnap már nem viselte el magán, addig ordított, míg le nem vettem róla.
Én már csak nagyon vékony nyári sapiban viszem le sétálni. A tavaszi sapkák azért már túl melegek.
A kérdező hozzászólása: Milyen nyári sapkátok van? Én csak kalapot találtam vékonyat, de fekve nem valami jó.
Nem adnék, vinnék magammal fehér nagyon vékony kalapot de ha nem fuj a szél és nem süt rá a nap nem adnám rá.
Adnék rá. Mi ezt nagyon szeretjük (vékony, de jól árnyékol ha kell és nagyon aranyosan néz ki, védi a fülét is, egyszerû ráadni): http://bugyola.hu/index.php?module=product&product=10&item=84
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Rendeltem egyet.

Szerintetek milyen ez a babakocsi egy decemberi születésű kisfiúnak? Jó ha van mózeskosár hozzá? Azt meddíg tudja használni? Www.Pelikanbaba.hu/termek. Php? T_id=11302

Legjobb válasz: szia, szerintem nem rossz, csak szerintem a kerekek nem a legmegfelelõbb nagy hóba talán ha felfújhatós lenne az jobb választás.

ezek nagyon gyenge minõségû kocsik nem venném meg.
szia, szerintem nem rossz, csak szerintem a kerekek nem a legmegfelelõbb nagy hóba talán ha felfújhatós lenne az jobb választás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a hozzászólásokat!sokat segítettetek!
Most olvasom, hogy kérdezted meddig tudja használni a mózest! Nagyon nagy a mózesrésze, mi 6 hónaposan cseréltük át, de csak azért, mert nem látott ki eléggé a lányom! Egyébként még fért volna benne, persze ez a baba méreteitõl is függ!
Mi itt vettük lila-virágos színben: http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=455
Nekünk ilyen van, és imádjuk! Merem ajánlani, semmi baj nincs vele! Októberi születésû lányomat a nagy hóban toltam, és jól vette az akadályokat a nagykerekei! Jó, az igaz, hogy kopik, de lassan 1 éves a lányom és még nem kellett cserélni! Egyébként, ha mégis kell, akkor adnak egy telefonszámot, õket kell felhívni (a gyárat) és küldik az újat helyette, én már kérdezõsködtem ezügyben, mert a kistesó is ezt fogja használni! :) Úgyhogy mint állandó használó mindom, hogy jó választás!
Nekünk Baby Point V3 van, mózes és rendes üléssel. A hátsó kerekei felfújhatók, jó nagyok és fixek, az elsõ kettõ kicsi, mûanyag, bolygósítható, és egy oldalon dupla kerék van elõl. Én nagyon szeretem, mert nagyon könnyû tolni, kanyarodni vele, masszív. Egy baj van vele, mégpedig, hogy nagyon nehéz, így nem igazán lehet megemelni, de nagyon nem is kell, mert nem járunk olyan helyre, ahol emelgetni kéne.
Innen neeeeee :O Nyíregyi vagyok és sajnos nagyon rossz a hírük..... szar minõségûek a kerekeik a kocsiknak :( ha reklamálsz cseréért még õk vannak felháborodva :( Bocsika hogy így írom de csak szólni akartam :( ha érdekel hasonló kocsi akkor elküldöm mi honnan vettük..... Szió :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Igaziból pont a kerekek miatt is vagyok bajba.A nagy fix kerekekkel hogyan kanyarodok?Mert általában azoknak fix kerekük van.
A kérdező hozzászólása: http://www.pelikanbaba.hu/termek.php?t_id=11302 Errõl a babakocsiról lenne szó!

Milyen elővigyázatosságra van szükség, ha a babakocsit nem lehet a járdán tolni?

http://hvg.hu/cegauto/20120619_iker_gazolas_erd

Legjobb válasz: Elvileg szabályosan mentek, ugye forgalommal szembe, sötét sem volt. Ennyi elégnek kellene, hogy legyen, hogy észrevegyék.. Gondolom az öreglány elcsodálkozott valamin és nem elõre nézett..

Elvileg szabályosan mentek, ugye forgalommal szembe, sötét sem volt. Ennyi elégnek kellene, hogy legyen, hogy észrevegyék.. Gondolom az öreglány elcsodálkozott valamin és nem elõre nézett..
A kérdező hozzászólása: Én gyakran vezetek, szürkületben semmit nem lehet látni (ha szembe süt a nap akkor meg pláne).Minden beleolvad a környezetébe. Nem ítélkezni akarok, csak okosabb lenni. Fényvisszaverõ mellényen kívül valami ötlet?
Nem tudsz semmit sem tenni, ha nem férsz el a járdán, akkor csak az út szélén tdod tolni, amennyire tudsz lejjebb húzodsz, de mást nem tehetsz. Nem egyszer ütöttek el már a járdán is gyalogost
Jaj, annyira megrázó, ami történt. Ebben a cikkben (http://www.origo.hu/itthon/20120619-meghalt-az-erden-elutott..) egy fénykép is van a babakocsiról, újabb fajtának tûnik (képrõl nem ismerem fel), az újakon meg van (általában) fényvisszaverõ csík is. Olyan, mintha a képen lévõn is lenne, de így direkt fényben ez nem látszódik. Valóban jó ötlet, hogy esetleg egyéb fényvisszaverõ csíkokat ráragaszt az ember a babakocsira, ahova csak tud (ha nincs eleve a babakocsin), vagy elemmel mûködõ macskaszemet rak fel jól látható helyre, de ahogy már elõttem is írták, sajnos járdán is gázoltak már el embereket. :(

Milyen anyaggal érdemes javítani a babakocsi bevásárlókosarának alját, ha kiszakad?

Már a második kocsit ny?jük szét ily módon, igaz, mindkett? olyan típusú volt, hogy eléggé lenn volt a kosara. Sajnos autó híján a babakocsival járok bevásárolni, és sokszor eléggé meg van pakolva, ett?l meghajlott a kosár alján lev? m?anyag/kartonlap, az alsó textil pedig teljesen elvásott, és a helyzet egyre rosszabb, pedig nagy szükségem lenne a kocsira. Hogyan tudnám megjavítani, hogy tartós is legyen?

Legjobb válasz: Szerintem olyan anyaggal próbálkozz, amibõl a hátizsákokat is csinálják. Ehhez mondjuk jó erõs varrógép kell, de egy cipész meg tudja csinálni.

Szerintem olyan anyaggal próbálkozz, amibõl a hátizsákokat is csinálják. Ehhez mondjuk jó erõs varrógép kell, de egy cipész meg tudja csinálni.
Utolsó vagyok. Utánanéztem, cordura ennek az anyagnak a neve, talán valahol be lehet szerezni.
Babakocsi hálóval még nem próbálkoztál?
Vedd le a kosarat, es ha van varogeped, akkor szerezz be egy erosebb muanyaglapot, ami meretben megfelel a kosar aljanak, es kell egy eros szatyor (fujos festekkel szinre lehet festeni) is, olyan suruszoveses. Geppel ravarrod a muanyagra a szatyorbol kivagott anyagot, utanna ravarrod a kosarat (ne vagd ki az elhasznalodott reszt).

Használt valaki sportoláshoz babakocsit? Ha igen milyen fajtát? Élvezte a baba, amikor a Anyucival futott?

Jön a tavasz, és nagyon gondolkozom, hogy be kellene szerezni egyet, de jó lenne tapasztalatokat szerezni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!