Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a az (18653 db)

Duci.
A kérdező hozzászólása: Egy "icipicit" bõvebb válaszra gondoltam. :)
Én a vékony nõket szeretem, de ezzel természetesen nem minden férfi van így... Szerintem az ágyban a nõ adja saját magát . Lehet hogy sablonos szöveg, de nem jó ha meg akar felelni egy olyan dolognak, ami igazából nem is õ. Ha éppen a nõ stílusa az adott partnernek nem jön be, biztos lesz olyan akinek be fog. A belsõre is csak ugyanezt tudom mondani, kutyából nem lesz szalonna, szerintem nem kell követni senkit, inkább a megfelelõ partnert kell megtalálni.
Külsõre azt mondhatom, hogy mindig a barna szemû lányok babonáztak meg, ha ehhez természetes barna színû hosszú haj társul egyenesen végem van :) . Belsõre annyi, hogy legyen velem egyenes, mondja meg mit szeretne, adja önmagát.
Charlize Theron, fõleg a Prometheus-ban abban a ráfeszülõs ruciban. De régen totál oda voltam Lea Thompson-ért, Szexi bugyiban a Howard kacaa c. filmben... De rengeteg elérhetetlen csodaszép csaj van.
Én is megyek fél évre, és semmit nem tudok róla! még azt sem, hogy hogy jutok el oda
Mázlista! Nekem is írhatsz privit errõl :P Jó lenne kimenni


Az Atalanta milyen iskola? Hallottam már róla rosszat és jót is. Milyenek a tanárok? Milyen az oktatás színvonala? Milyen emberek járnak oda?

Pár napja jelentkeztem nemzetközi száll. és logisztikai szakügyintéz?re...pár infót jó lenne tudni róla, szóval minden érdekel. Az iskolával és a szakkal kapcsolatosan is.

Legjobb válasz: hát, én is ide fogok járni, jókat hallottam róla, meg hogy miután elvégezted segítenek munkát keresni, ebbõl nem tudom, hogy mi igaz és mi sem, de remélem nem lõttem mellé a suliválasztással:D

hát, én is ide fogok járni, jókat hallottam róla, meg hogy miután elvégezted segítenek munkát keresni, ebbõl nem tudom, hogy mi igaz és mi sem, de remélem nem lõttem mellé a suliválasztással:D
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget:) amúgy nekem pénteken kell mennem beiratkozni...kicsit para azért
Most látom, hogy kereset egy 20as szám hát nagyon remélem nem az volt:S:S Am köszönöm a nyugtatást:) remélem beválik majd a szak és a suli is:S
Elsõ vagyok: Utolsó, nyugi, engem is csak egy héttel utána hívták. Kérdezõ: Nekem személyit, lakcímtákártyát, OM kártyát, TB-kértyét, az érettségi bizit, nyelvvizsgát(ha van), meg ha akarsz diákot majd akkor 2 igazolványképet.
Am neked mikor kell menned beíratkozni? Én nem rég adtam be de engem pl nem hívtak:S
Kicsit izgulok...
Én is beadtam ma Jogiasszisztensre:S
A kérdező hozzászólása: Végül tegnap este elküldtem a jelentkezésem, ma reggel már fel is ébresztettek, hogy mikor kell beiratkoznom...ha más is ide jelentkezett, és õt is hívták, esetleg eltudja mondani, h pontosan milyen iratokat kell vinni, nagyon kómás voltam és alig jegyeztem meg vmitxD
Szia! Én személy szerint nem mennék oda (pedig majdnem oda mentem). Egyetemen egy csoporttársam ugyanazt a szakot végezte el az Atalantában, mint én máshol, és lényegében semmit nem tud. Bármi szakmai dolgot mondok neki (illetve ha egy egy kurzuson olyat tanulunk, ami az OKJ-s szakunk képzésében is szerepelt), csak néz, hogy mi ez, mindig tõlem kér segítséget. Állítása szerint nem vették komolyan az oktatást, gyakran csak úgy mindenfajta értesítés nélkül nem ment be a tanár dolgozni... Olyan témából írt szakdolgozatot, amibõl nálunk esélye se lett volna, már a témabejelentõ lapot visszadobták volna nálunk. De nem a fentebb említett szakokról volt szó, tehát lehet, hogy nektek jó lesz minden.
Én jogi asszisztens.
Melyik szakra mentek? Én a Bankiügyintézõn gondolkodok ebbe a suliba...
Én is parázok picit:S::)

Gyõr, Széchenyi egyetemen milyen az élet? Aki odajár írhat hogy milyen a közösségi élet vagy milyenek a tanárok.

Legjobb válasz: Közösségi élet jó. Tanárokról nagy általánosságban nem lehet beszélni. Van pár gyökér aki abban éli ki elfolytott vágyait, hogy 3x ránt meg vizsgán, van aki korrekten adja le az anyagot és korrekten követel, van aki meg beleszarik...

Közösségi élet jó. Tanárokról nagy általánosságban nem lehet beszélni. Van pár gyökér aki abban éli ki elfolytott vágyait, hogy 3x ránt meg vizsgán, van aki korrekten adja le az anyagot és korrekten követel, van aki meg beleszarik...

Hasonlo fenykepezogepbe szeretnek filmtekercset vennni. Ebbe mindegy milyen filmtkercset veszek mindegy hogy milyen a markaja, tipusa vagy hasonlok vagy az is fontos? Vagy ez mar olyan regi hogy specialis film kell bele?

Segitsetek kerlek es bocs ha nagy butasagot kerdeztem,ugyanis semennyire sem ertek hozza. Ilyesmi a fenykepezo: <[link] Ha tudjatok azt is megirhatnatok hol lehet bele filmet kapni vagy lehet e egyaltalan. Koszonom!

Legjobb válasz: Középméret kell bele.

Középméret kell bele.
A kérdező hozzászólása: tehat mindegy a marka vagy akarmi? sima kozepmertu filmtekrcs ennyi?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most rágugélizva, a "rollfilm" jóval gyakoribb , szóval így keresd :) Elküldve: 2011. Június 6. 14:14 Hozzászólás témája: 120 Hozzászólás az elõzmény idézésével 120-as (roll) filmet az alábbi helyeken szinte biztos kapsz Pesten: Syrex Pálvölgyi Westend Soós Ringfotó (1097 Budapest, Gyáli út 31/B) Fókusz fotó (Bocskai úton) Elõhívni [i]elvileg[/i] MINDEN labor tudja, gyakorlatialg ritka, én a Pálvölgyi Westendhez szoktam vinni, vagy a Maxlaborba, amit most Lab4Art néven találsz. Nem a legolcsóbbak, de nem cseszik el és szépen dolgoznak. Fekete-fehér rollt otthon hívom a fürdõszobában, ennek induló költsége kb. 8-10 ezer Ft, utána egy darabig (20-30 tekercs) ingyen, majd fillérekbõl megy a hívás. Elvileg bármelyik roll belemegy bármelyik rollos gépbe, csak a 6x9-esre 8, a 6x6-osra 12 kockát tudsz lõni. [link]
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom!:)

Milyen a Mohácsi-szigeten lakni? Milyen ott az élet?

Van itt valaki, aki ott lakik?

Legjobb válasz: Állítólag jó

Állítólag jó

Milyen ember az olyan, aki csak a barátnõjével és az anyjával ordítozik, amúgy mindenkinek megalázkodik? Azt mondják rá milyen udvarias de az itthoni énje egész más.

Itthon dicsérgeti magát, nézegeti a tükörben és mindig minden róla szól. Már így 7 év után kezd elegem lenni.

Legjobb válasz: Van egy gyûjtõneve...:Csicska.

Van egy gyûjtõneve...:Csicska.
Nõgyûlölõ.
A kérdező hozzászólása: Igazad van és nem is bánt amit írtál.
szerintem osszeilletek. 2 okor.
Érdekes, én pont nem nézem, hogy ki a a rokon, ki az ismerõs, ki az idegen, és ki a fõnök, vagy akárki. Ha valami nem tetszik, azt is épp úgy és olyan stílusban mondom meg mindenkinek... Ha meg tetszik valami, azt is. Bát én elég egyedi vagyok, szóval nem lehet velem példáulozni.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondja a hülye fajtád szerencsétlenség és szivemnek hív.
Jaj, az én felsõ szomszédom pont ilyen! Ha találkozom vele, vagy másokkal beszél, udvarias, kedveskedõ. De amúgy meg minden nap hallom, ahogy ordítozik a barátnõjével, az anyjával, és az 5 éves gyerekével (már amikor nála van, mert elvált)! Ilyeneket, hogy Rohadj meg! Noormálsi vagy?! A kur.va anyád! Nem otthon vagy! Ne hisztizzél! Rohadnál meg! És közben tör-zúz! Stb... Tiszta pszichopata! :D
Aki otthon adja ki az elnyomotsága miatt felgyülemlett feszültséget.
A kérdező hozzászólása: 3 évig velem is nagyon rendes volt. Többször szakítani akartam de olyankor könyörög és még ügyeletre is kell vinni. Minden papíron az van ideggyógyász lássa!
*De.
minek vagy vele? ez egy kis köcsög
Az a tipikus fölfelé nyal, lefelé tapos típus. Magyarán, gyenge és gyáva ember, aki csak azzal mer agresszív lenni (a verbálagresszió is agresszió), akit magánál alacsonyabbrendûnek tud - akivel úgy taspasztalta, hogy megteheti, de ezeknek fizet meg mindenért amit "felülrõl" õ kap, legyenek azok vélt vagy valós sérelmek.
Szerintem kicsivel mindenki többet enged meg családdal amit más nem viselne el. Te túlzott mértékben ez nem normális, fõleg ha emellett önimádó is valaki.
Gáz!kerüld el messzirõl!
Nekem pont ilyen a nõvérem. Itthon mindenkivel üvöltözik, gyûlölködve beszél, a barátnõivel, osztálytársaival meg nyájaskodik.

Milyen a váci kórház ápolási osztályáról? Milyenek az orvosok, ápolók?

minden vélemény érdekel. Aki odakerül annak tényleg annyi?

Legjobb válasz: országos viszonylatokhoz képest jónak mondható, jól fe van szerelve.

országos viszonylatokhoz képest jónak mondható, jól fe van szerelve.
Engem is nagyon érdekel a téma, Pesten a Szeretetkórházban volt a nagyapám 10 napig, soha többé nem engedem oda. Most keresek bármilyen fizetõs helyet. És a vácit ajánlották. Van valakinek egyáb ötete? Köszönöm
Mivel nemrég újították fel ezért az állapota valószínûleg jó lehet. A többi pavilon szobái szépek, saját fürdõvel, gondolom ez is hasonlóan néz ki. A nõvérek állítólag jók, saját orvosok nincsenek, más osztályok felügyelnek akik egyes napokon a kórház másik végébõl ügyelnek, így sürgõs esetben -nyilván nem az õ hibájukból- lassan érhetnek oda. Szóval ha valaki rohamozik és egy lassabb idõs orvos ügyel bekrepáló lifttel, akkor lehet tényleg annyi a betegnek. De gondolom elég sok kórház küzd orvoshiánnyal.

Milyen a Kõvirágok énekiskola? Megéri felvételizni? Milyen az oktatás?

Bõvebb információt tudnátok adni a 3 éves képzésrõl ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!