Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a az (17857 db)

Duci.
A kérdező hozzászólása: Egy "icipicit" bõvebb válaszra gondoltam. :)
Én a vékony nõket szeretem, de ezzel természetesen nem minden férfi van így... Szerintem az ágyban a nõ adja saját magát . Lehet hogy sablonos szöveg, de nem jó ha meg akar felelni egy olyan dolognak, ami igazából nem is õ. Ha éppen a nõ stílusa az adott partnernek nem jön be, biztos lesz olyan akinek be fog. A belsõre is csak ugyanezt tudom mondani, kutyából nem lesz szalonna, szerintem nem kell követni senkit, inkább a megfelelõ partnert kell megtalálni.
Külsõre azt mondhatom, hogy mindig a barna szemû lányok babonáztak meg, ha ehhez természetes barna színû hosszú haj társul egyenesen végem van :) . Belsõre annyi, hogy legyen velem egyenes, mondja meg mit szeretne, adja önmagát.
Charlize Theron, fõleg a Prometheus-ban abban a ráfeszülõs ruciban. De régen totál oda voltam Lea Thompson-ért, Szexi bugyiban a Howard kacaa c. filmben... De rengeteg elérhetetlen csodaszép csaj van.
Én is megyek fél évre, és semmit nem tudok róla! még azt sem, hogy hogy jutok el oda
Mázlista! Nekem is írhatsz privit errõl :P Jó lenne kimenni


Az Atalanta milyen iskola? Hallottam már róla rosszat és jót is. Milyenek a tanárok? Milyen az oktatás színvonala? Milyen emberek járnak oda?

Pár napja jelentkeztem nemzetközi száll. és logisztikai szakügyintéz?re...pár infót jó lenne tudni róla, szóval minden érdekel. Az iskolával és a szakkal kapcsolatosan is.

Legjobb válasz: hát, én is ide fogok járni, jókat hallottam róla, meg hogy miután elvégezted segítenek munkát keresni, ebbõl nem tudom, hogy mi igaz és mi sem, de remélem nem lõttem mellé a suliválasztással:D

hát, én is ide fogok járni, jókat hallottam róla, meg hogy miután elvégezted segítenek munkát keresni, ebbõl nem tudom, hogy mi igaz és mi sem, de remélem nem lõttem mellé a suliválasztással:D
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget:) amúgy nekem pénteken kell mennem beiratkozni...kicsit para azért
Most látom, hogy kereset egy 20as szám hát nagyon remélem nem az volt:S:S Am köszönöm a nyugtatást:) remélem beválik majd a szak és a suli is:S
Elsõ vagyok: Utolsó, nyugi, engem is csak egy héttel utána hívták. Kérdezõ: Nekem személyit, lakcímtákártyát, OM kártyát, TB-kértyét, az érettségi bizit, nyelvvizsgát(ha van), meg ha akarsz diákot majd akkor 2 igazolványképet.
Am neked mikor kell menned beíratkozni? Én nem rég adtam be de engem pl nem hívtak:S
Kicsit izgulok...
Én is beadtam ma Jogiasszisztensre:S
A kérdező hozzászólása: Végül tegnap este elküldtem a jelentkezésem, ma reggel már fel is ébresztettek, hogy mikor kell beiratkoznom...ha más is ide jelentkezett, és õt is hívták, esetleg eltudja mondani, h pontosan milyen iratokat kell vinni, nagyon kómás voltam és alig jegyeztem meg vmitxD
Szia! Én személy szerint nem mennék oda (pedig majdnem oda mentem). Egyetemen egy csoporttársam ugyanazt a szakot végezte el az Atalantában, mint én máshol, és lényegében semmit nem tud. Bármi szakmai dolgot mondok neki (illetve ha egy egy kurzuson olyat tanulunk, ami az OKJ-s szakunk képzésében is szerepelt), csak néz, hogy mi ez, mindig tõlem kér segítséget. Állítása szerint nem vették komolyan az oktatást, gyakran csak úgy mindenfajta értesítés nélkül nem ment be a tanár dolgozni... Olyan témából írt szakdolgozatot, amibõl nálunk esélye se lett volna, már a témabejelentõ lapot visszadobták volna nálunk. De nem a fentebb említett szakokról volt szó, tehát lehet, hogy nektek jó lesz minden.
Én jogi asszisztens.
Melyik szakra mentek? Én a Bankiügyintézõn gondolkodok ebbe a suliba...
Én is parázok picit:S::)

Milyen a váci kórház ápolási osztályáról? Milyenek az orvosok, ápolók?

minden vélemény érdekel. Aki odakerül annak tényleg annyi?

Legjobb válasz: országos viszonylatokhoz képest jónak mondható, jól fe van szerelve.

országos viszonylatokhoz képest jónak mondható, jól fe van szerelve.
Engem is nagyon érdekel a téma, Pesten a Szeretetkórházban volt a nagyapám 10 napig, soha többé nem engedem oda. Most keresek bármilyen fizetõs helyet. És a vácit ajánlották. Van valakinek egyáb ötete? Köszönöm
Mivel nemrég újították fel ezért az állapota valószínûleg jó lehet. A többi pavilon szobái szépek, saját fürdõvel, gondolom ez is hasonlóan néz ki. A nõvérek állítólag jók, saját orvosok nincsenek, más osztályok felügyelnek akik egyes napokon a kórház másik végébõl ügyelnek, így sürgõs esetben -nyilván nem az õ hibájukból- lassan érhetnek oda. Szóval ha valaki rohamozik és egy lassabb idõs orvos ügyel bekrepáló lifttel, akkor lehet tényleg annyi a betegnek. De gondolom elég sok kórház küzd orvoshiánnyal.

Milyen a Kõvirágok énekiskola? Megéri felvételizni? Milyen az oktatás?

Bõvebb információt tudnátok adni a 3 éves képzésrõl ?

Egy fegyvermûszerésznek milyen álláslehetõségei vannak az országban? Van állandó munkálya? Milyen a fizetése?

Legjobb válasz: Nem túl jó. Régiségboltba idõnként bedolgozhat, de sok pénzre ne számíts.

Nem túl jó. Régiségboltba idõnként bedolgozhat, de sok pénzre ne számíts.
A kérdező hozzászólása: Kár, pedig nagyon tetszik a szakma, s hirtelen azt hittem, h valami olyannal dolgozhatok ami érdekel is. :(
Sima fegyvermûszerészként nem túl jók. Mondjuk fegyveres testületekhez/szervezetekhez egész könnyû bekerülni (már mint a lehetõségekhez képest) de a fizetés nem valami magas. Esetleg vadászpuskamûvesként. Evvel sem könnyû elhelyezkedni, de ha sikerül és jó szakember vagy akkor nagyon jól fizet.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! akk ár csak azt kell eldöntenem, hogy fegyvermûszerészlegyek vagy vadászpuska mûves :)
Milyen örökséget? Örökség csak akkor lesz ha valaki meghal azt elvenni nem lehet, tulajdonával meg mindenki azt csinál amit akar.
A kérdező hozzászólása: Apám meghalt de atjátszotta a rokonainknak apám birtokát a nevében írt alá visszadátumozott szerzódést.
Samsung SCX-4300 - ugyanolyan jól nyomtat, mint az eredetivel.
HP 6L kb 10x volt töltve (csak port vettem) és nem volt vele gond. Most Samsung 2010 van, ez 2x volt töltve, de még itt se látok változást a minõségben.

Szerintetek milyen a mellem? Milyen az alakja?

Akinek kell küldök képet. Főleg lányok jelentkezést várom hogy ők hogyan látják a sajátjukhoz képest? Ide nem valoszinü hogy kiteszem de priviben elküldöm szivesen.

Legjobb válasz: Küldheted!

ott?
énis kérem :)
Én is kerek szépen! :)
Küldheted :DD
A kérdező hozzászólása: Nem átverés csak nem voltam otthon de küldöm a képet.
küldheted
Küldheted!19L
Jöhet. Azoktól is, akik a kérdezõnek küldtek :)
Nagy átverés volt!
Én is küldtem képet, azt mondta, hogy átlagos, de õ nem küldött.. sztem a kérdezõ egy fiú és neki küldtem el a cicim:(((
jöhet
Jöhet nekem is
Ide is
ide is jöhet, ha belefér még :)
küldheted nekem is :)
A kérdező hozzászólása: Oké küldöm majd nem marad senki sem kép nélkül csak türelem. Nem verek át senkit csak még nem küldtem el.
Nekem is küldhetsz.
Szerintem láthatatlan! :D
A kérdező hozzászólása: Itt a kép
Csöcstelenség van.
küldenél képet? 20/L
jöhet!
küldd
Küldjed :)
johet
jöhet
küldheted :) 17/L
Küldheted. :D
Csak húzza az agyatokat, ez a kisfiú. Vegyétek már észre! :D
Eddig csak négyszer írtad ki, hogy nem kamu, úgyhogy most már 100%, hogy kamu. Béna troll vagy fiam, menj aludni.
Pedig rettegünk attól, hogy kamu
A kérdező hozzászólása: Figyelem. Nem leszek most pár napig otthon szóval most nem fog senki sem kapni. De amikor hazaérek akkor már tényleg mindenki megkapja. Nem kamu ne féljetek.
Csak nem küldöd el 60 embernek! Rakd ki ide
Jöhet nekem is :)
jaj Dzsüsztülü Müküfüsü, mintha te lány lennél :D kis 16 éves fiúcska.
jöhet :DD
Sok kis palánta most lesz mire használnotok Marcsit...
A kérdező hozzászólása: Aki küld a mellérõl képet annak küldöm. Ja és férfi mellre nem vagyok kiváncsi.
Küld ide is :)
De sok "lány" lett itt hirtelen... xD
Várom!
Szerintem inkább az a fontos, hogy a fiúknak tessen, szoval küldjed!
küldheted:) 21L
küldheted nyugodtan ide is
Ide is küldheted!
Várom :)
Küldheted:)
Fú, most mennyien befogják adni, hogy lányok :D
Jöhet!
Szia, küldheted. L/19
Küldheted. :)
Várom én is 18/L
Nekem is jöhet:)
küldheted 16/L :)
Valaki kapott már? én képet is küldtem :/ L
Küldj és én is küldök neked, a barátnõmérõl is. :$ L/20
Jöhet :)
küldheted. 18/L
nekem is elküldheted, összehasonlítom az enyémmel
Küld! 17/L
Kérném szépen azt a cicit!
küldheted
küldtem képet :)
Nem fogok hazudni a nememrõl, fiú vagyok, de ha ez nem probléma, én is szívesen megnézem neked. ;) 28/F
küldheted 18L
A kérdező hozzászólása: Aki küld a mellérõl képet annak küldöm. Errõl nem volt szó!
Nekem is küldhetsz. 19/L
Muti.
Küldheted!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!