Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a a hordózókendővel kapcsolatban (2 db)

Milyenek a tapasztalatok a hordózókendővel kapcsolatban?

Barátkozok a gondolattal hogy rendeljek Nandu hordozókend?t, mert a kenguru macerás, és már sz?kös. 2,5 hós a babám és 6500 gr, elég nehéz cipelni, mindkét kezem foglalt miközben dajkálom, és így nehéz a másik kisfiamat kiszolgálni. Megéri a kend?? Jól érzik benne a babák magukat?

Legjobb válasz: Én csak jót tudok mondani a kendõrõl.Buksi egyenesen imádja.Akkorákat tud benne aludni,hogy csak na.Viszont arra készülj fel,hogy nagyon komoly megterhelés fogja érni a gerinced,amíg meg nem szokod,illetve nem tudod hátonülõre kötni.Fõleg,mert egybõl egy 6 és fél kilós gyereket fogsz magadra kötni.Egyelõre még csak fektetve kötheted bee,mert a folyamatos ülés megterheli a gerincét. A nandu kendõnél tudok olcsóbbat(3500+postaköltség) és ugyanolyat.Csak ahhoz nem küldenek megkötési útmutatót,de a neten az is van.Ha érdekel írj mailt,és elküdöm a hölgy elérhetõségét,meg az elõbb említett oldal linkjét.

Én csak jót tudok mondani a kendõrõl.Buksi egyenesen imádja.Akkorákat tud benne aludni, hogy csak na.Viszont arra készülj fel, hogy nagyon komoly megterhelés fogja érni a gerinced, amíg meg nem szokod, illetve nem tudod hátonülõre kötni.Fõleg, mert egybõl egy 6 és fél kilós gyereket fogsz magadra kötni.Egyelõre még csak fektetve kötheted bee, mert a folyamatos ülés megterheli a gerincét. A nandu kendõnél tudok olcsóbbat(3500+postaköltség) és ugyanolyat.Csak ahhoz nem küldenek megkötési útmutatót, de a neten az is van.Ha érdekel írj mailt, és elküdöm a hölgy elérhetõségét, meg az elõbb említett oldal linkjét.
Én meg rosszat hallottam róla, állítólag nem jó a gyerek hátának, derekának. A kengurú jobban tehermentesít téged is és egyformán a két oldaladat. A kendõben neked is meg fog fájdulni a derekad, hátad. Kérdezz inkább dokit..
Én nandu kendõt vettem és csak jót hallottam róla.voltam tanfolyamon is.A kenguruban a gyerek egyenesen ül és a gerince összecsuklik-semmi nem támasztja a kendõ szépen hozzá simul a testéhez és támasztja minden honnan.sokfajta pozíciot választhatsz, neked már valószínû a csípõn hordozás kell majd.Ha esetleg nandu kendõt veszel akkor LLes méretet vegyél.Ez a legnagyobb , de hidd el kell is, mert ezzel tudod az összes megkötést megcsinálni és a babád is nagy már.A kisebbekel asszimetrikus kötéseket tudsz csinálni inkább azt a babák nem szeretik annyira és neked semolyan kényelmes.Biztos, hogy szokni kell majd, de a kengurut is.Amúgy én úgy tudom a babák nagyon szeretik és egészségügyileg is nagyon ajánljáj, nem tudom az elõttem író mért mondja ezt én beszéltem orvossal õ is csak ajánlani tudta.Igaz ahhoz, hogy minden jó legyen pontosan meg kell tanulni használni-megkötni.39hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!