Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a a budapesti Bajcsy (2 db)

Van aki a budapesti Bajcsyban szült fogadott orvos nélkül, ügyeletesnél? Milyen tapasztalatok van?

Ikreket várok de sajnos nem tudjunk kifizetni egy szülésért 80-100 e Ft-ot.

Legjobb válasz: Nekem a lehetõ legjobbak a tapasztalataim! Mondjuk szerencsém volt, pont az az orvos volt az ügyeletes, akihez jártam terhesgondozásra (ott sem fizettem, de mindig hozzá kértem idõpontot). A szülésznõ is nagyon kedves, aranyos volt. Én elvbõl nem ígértem/adtam pénzt. Nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját mindenki, csodás szülésem volt! Ha érdekel még valami, kérdezz nyugodtan! :) 2 hónapos kisfiú anyukája

Nekem a lehetõ legjobbak a tapasztalataim! Mondjuk szerencsém volt, pont az az orvos volt az ügyeletes, akihez jártam terhesgondozásra (ott sem fizettem, de mindig hozzá kértem idõpontot). A szülésznõ is nagyon kedves, aranyos volt. Én elvbõl nem ígértem/adtam pénzt. Nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját mindenki, csodás szülésem volt! Ha érdekel még valami, kérdezz nyugodtan! :) 2 hónapos kisfiú anyukája
két gyereket szültem ott.Az elsõnél volt fogadott dokim, másodiknál nem.Szerintem jobb elltást kaptam a második szülésnél.Bár hozzá tartozik, hogy rajtam kívül csak szülõnõ volt még ott, de õ még nagyon az elején járt.Ha érdekel még valami nyugodttan kérdezz akár privátban is.Ott neveket is tudok írni. :)

Milyenek a tapasztalatok a budapesti Bajcsy Kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék, mert még "csak" terhességi hányás miatt kellett befeküdnõm-de nem vagyok jó véleménnyel az osztályról.... És ott fogok szülni.

Erre én is kíváncsi lennék, mert még "csak" terhességi hányás miatt kellett befeküdnõm-de nem vagyok jó véleménnyel az osztályról.... És ott fogok szülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!