Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a a Pécsi Tudományegyetemen (6 db)

Milyen információkat tudtok a Pécsi tudományegyetem földtudományi alapszakjáról?

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen az ottani oktatás, miket tanulnak ezen az alapképzésen, nehéz elvégezni, milyen tantárgyaik vannak, van e programozás, a matek meg a fizika mennyire nehéz,milyen az egyetemi élet, ill. milyen mesterképzést ajánlotok hozzá amivel el is lehet helyezkedni nem feltétlenül itt Mo-n és még a fizetés sem olyan rossz. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Most indult úgyhogy semmit nem tudunk! :D Ezért mentem miskolcra pedig pécsi vagyok! A miskolci a legjobb! Leveri az elte földtudományt is! :D

Most indult úgyhogy semmit nem tudunk! :D Ezért mentem miskolcra pedig pécsi vagyok! A miskolci a legjobb! Leveri az elte földtudományt is! :D

Milyen tapasztalataitok vannak a Pécsi Tudományegyetemmel kapcsolatban? Főleg jelenleg tanulók véleményéra vagyok kíváncsi.

A PTE Szombathelyi képzési központjába adtam be a jelentkezésemet szülésznőnek és kíváncsi vagyok az itt tanulók (vagy akik már elvégezték) véleményére.Bármilyen választ szívesen várok: kollégiummal, tanárokkal, szórakozással, órarenddel, dolgozatokkal kapcsolatban.Előre is köszönöm a válaszokat.
Én elég jókat hallottam róla.


Milyenek a tanárok a Pécsi Tudományegyetemen ( Egészségtudományi kar)?

Milyen az oktatás szinvonala,mennyire szigorúak a tanárok stb? Õszt?l oda fogok járni,nagyon örülnék,ha valaki tudna erre válaszolni! El?re is köszi! :)

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen szakra szeretnél járni, minden szakon van pár (hogy is mondjam finoman) A szakmáját nagyon szeretõ és ezért szigorú tanerõ. Tanulni kell. Én angolt tanítottam ott, a nyelvtanárokat ismerem jobban. Róluk tudok nyilatkozni. Szakmailag felkészültek, jó órákat tartanak, a nyelvvizsgára is felkészítenek, na persze neked is tanulnod kell, mert ha még nincs nyevvizsgád, tanulás nélkül nem is lesz.

Nem tudom, hogy milyen szakra szeretnél járni, minden szakon van pár (hogy is mondjam finoman) A szakmáját nagyon szeretõ és ezért szigorú tanerõ. Tanulni kell. Én angolt tanítottam ott, a nyelvtanárokat ismerem jobban. Róluk tudok nyilatkozni. Szakmailag felkészültek, jó órákat tartanak, a nyelvvizsgára is felkészítenek, na persze neked is tanulnod kell, mert ha még nincs nyevvizsgád, tanulás nélkül nem is lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát, konkrétan a dietetika tanszék érdekelne, nyelvvizsgám már van. Apropó, nyelvvizsga: azt láttam a továbbtanulási könyvben, hogy az ápolás és betegellátás alapszakon a diploma feltétele egy A vagy B tipusu nyelvvizsga.Ezek szerint nem kérnek C-t?
A kérdező hozzászólása: HAHÓ! VALAKI! ÕSZTÕL ODAMEGYEK TANULNI, IRJON MÁR VALAKI LÉGYSZ!!!!

Milyen a gólyatábor a Pécsi Tudományegyetemen?

F?ként egészségtudományi kar érdekelne:) Köszönöm:)

Legjobb válasz: jó.

jó.
A kérdező hozzászólása: kicsit bõvebben?:D programok..stb:)
ELTE keményebb. PTE , mert már elég régóta az nem Janus is színvonalas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!