Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a a Fehérgyarmati kórházban, (3 db)

Milyen a fehérgyarmati kórház szülészete? Melyik orvost ajánlanátok?

Legjobb válasz: Szia! Én másfél éve szültem ott, vegyes érzelmekkel távoztam. A szülésznõ nagyon rendes volt(nem volt fogadott), ha jól emlékszem, Mónikának hívták. Dokik közül Esze Tamásról hallottam jókat, bár én sajnos nem nála szültem. A csecsemõs nõvérek hozzáállása viszont engem felháborított, kivétel egyet. A szoptatást nem mutatták meg, bedobták a gyereket, és csinálj vele, amit akarsz!!!Ugyanígy volt a fürdetéssel és a pelenkázással. Velünk, anyukákkal, egyáltalán nem foglalkoztak! Volt olyan, hogy bedugta az éjszakás nõvér a fejét az ajtón, és bekiabált, hogy "Ugye, nincs lázatok lányok?", és ezzel fordult is ki. A kaja elég gyenge volt, legalábbis szerintem. Ha valami érdekel még, írj nyugodtan privit, válaszolok szívesen!

Szia! Én másfél éve szültem ott, vegyes érzelmekkel távoztam. A szülésznõ nagyon rendes volt(nem volt fogadott), ha jól emlékszem, Mónikának hívták. Dokik közül Esze Tamásról hallottam jókat, bár én sajnos nem nála szültem. A csecsemõs nõvérek hozzáállása viszont engem felháborított, kivétel egyet. A szoptatást nem mutatták meg, bedobták a gyereket, és csinálj vele, amit akarsz!!!Ugyanígy volt a fürdetéssel és a pelenkázással. Velünk, anyukákkal, egyáltalán nem foglalkoztak! Volt olyan, hogy bedugta az éjszakás nõvér a fejét az ajtón, és bekiabált, hogy "Ugye, nincs lázatok lányok?", és ezzel fordult is ki. A kaja elég gyenge volt, legalábbis szerintem. Ha valami érdekel még, írj nyugodtan privit, válaszolok szívesen!
A kérdező hozzászólása: Hm...elgondolkodtató, amit írsz....egyébként azon gondolkodom, hogy érdemes lenne szülésznõt fogadni. És nem tudom, van-e ott olyan szoba, ahol egyedül lehetek a a babámmal?
Elsõ vagyok. Van VIP szoba, már nem tudom, mennyi 1 éjszakára. Azt hallottam, hogy elõre le kell foglalni az ilyen szobákat, mert elég kevés van. Én amúgy 2 ágyasban voltam, de volt külön fürdõszoba.
Megint az elsõ vagyok. Egyébként ki az orvosod? Mikor szülsz?
Megint elsõ vagyok. Most jutott eszembe, hogy a babád veled lehet bármilyen szobába mész, éjszakára elviszik, ha kéred.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Prosenszki Melindát választottam, csak még meg kell vele beszélni :) Elõreláthatólag júliusban szülök.
Hogy foglaljam le a külön szobát ha nem tudom mikor fogok szülni napra pontosan?:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!