Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a a Fehérgyarmati (4 db)

ott születtem:) 12/L
Én 2010-ben ott szültem.Nekem jó tapasztalataim vannak, ha lesz második baba, akkor is odamegyek majd.Fogadott orvosom volt, szülésznõt nem fogadtam, az orvossal maximálisan meg voltam elégedve, a szülésznõvel kevésbé.A csecsemõsökön észrevehetõ hogy egy kis pénzre vágynak, de van kivétel.Ha adsz nekik sokkal figyelmesebbek, kedvesebbek, és a picit is elviszik éjszakára ha kéred.Én nem kértem, sõt én pelenkáztam már elsõ nap, szoptattam, nem kértem segítséget, õk csak fürdették.Én két ágyas szobába voltam, külön fürdõvel.De van fizetõs szoba ahol ketten lehettek a picivel, nem tudom mennyibe kerül.


Milyen a fehérgyarmati kórház szülészete? Melyik orvost ajánlanátok?

Legjobb válasz: Szia! Én másfél éve szültem ott, vegyes érzelmekkel távoztam. A szülésznõ nagyon rendes volt(nem volt fogadott), ha jól emlékszem, Mónikának hívták. Dokik közül Esze Tamásról hallottam jókat, bár én sajnos nem nála szültem. A csecsemõs nõvérek hozzáállása viszont engem felháborított, kivétel egyet. A szoptatást nem mutatták meg, bedobták a gyereket, és csinálj vele, amit akarsz!!!Ugyanígy volt a fürdetéssel és a pelenkázással. Velünk, anyukákkal, egyáltalán nem foglalkoztak! Volt olyan, hogy bedugta az éjszakás nõvér a fejét az ajtón, és bekiabált, hogy "Ugye, nincs lázatok lányok?", és ezzel fordult is ki. A kaja elég gyenge volt, legalábbis szerintem. Ha valami érdekel még, írj nyugodtan privit, válaszolok szívesen!

Szia! Én másfél éve szültem ott, vegyes érzelmekkel távoztam. A szülésznõ nagyon rendes volt(nem volt fogadott), ha jól emlékszem, Mónikának hívták. Dokik közül Esze Tamásról hallottam jókat, bár én sajnos nem nála szültem. A csecsemõs nõvérek hozzáállása viszont engem felháborított, kivétel egyet. A szoptatást nem mutatták meg, bedobták a gyereket, és csinálj vele, amit akarsz!!!Ugyanígy volt a fürdetéssel és a pelenkázással. Velünk, anyukákkal, egyáltalán nem foglalkoztak! Volt olyan, hogy bedugta az éjszakás nõvér a fejét az ajtón, és bekiabált, hogy "Ugye, nincs lázatok lányok?", és ezzel fordult is ki. A kaja elég gyenge volt, legalábbis szerintem. Ha valami érdekel még, írj nyugodtan privit, válaszolok szívesen!
A kérdező hozzászólása: Hm...elgondolkodtató, amit írsz....egyébként azon gondolkodom, hogy érdemes lenne szülésznõt fogadni. És nem tudom, van-e ott olyan szoba, ahol egyedül lehetek a a babámmal?
Elsõ vagyok. Van VIP szoba, már nem tudom, mennyi 1 éjszakára. Azt hallottam, hogy elõre le kell foglalni az ilyen szobákat, mert elég kevés van. Én amúgy 2 ágyasban voltam, de volt külön fürdõszoba.
Megint az elsõ vagyok. Egyébként ki az orvosod? Mikor szülsz?
Megint elsõ vagyok. Most jutott eszembe, hogy a babád veled lehet bármilyen szobába mész, éjszakára elviszik, ha kéred.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Prosenszki Melindát választottam, csak még meg kell vele beszélni :) Elõreláthatólag júliusban szülök.
Hogy foglaljam le a külön szobát ha nem tudom mikor fogok szülni napra pontosan?:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!