Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a Tegnap óta olyan (3 db)

Milyenek a jóslófájások? Tegnap óta olyan fájásaim vannak mintha rögtön meg akarna jönni. Ezek azok lehetnek?

Hol rövidebb hol hossszabb ideig tartanak, de nem görcsöl csak fájdogál.34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen, ezek a jóslófájások. Rendszertelenek, hol kicsit, hol rövidek, hol erõsek, hol hosszúak. Ha majd rendszerezõdnek, akkor lesz szülés:-) (de még várj vele kicsit!!)

Igen, ezek a jóslófájások. Rendszertelenek, hol kicsit, hol rövidek, hol erõsek, hol hosszúak. Ha majd rendszerezõdnek, akkor lesz szülés:-) (de még várj vele kicsit!!)
Vigyázz azért ezzel nagyon sokat feküdj, mert nekem is ez volt és a dokim mondta ez még nagyon korai, nekem gyógyszert kellett szedjek a görcseimre, hogy ne szülessen meg idõ elõtt a pici.Jah és kiderült megrövidült a méhnyakam..szval pihenj nagyon sokat inkább feküdj ha tudsz mint mást, akkor pihen a méhed is és az összes többi cucc..37hétig koraszülött egy baba azért mondom, azért nektek még bõven bírni kéne.37hetes kismama

Van itt olyan aki tegnap ott volt a new moon premierén? Milyen volt a film? Jobbra vagy rosszabbra számitott? Felirattal volt?

Legjobb válasz: Én egy igazi Twilight rajongó vagyok. Noha nem az sikítozós fajta, de nagyon tetszik a könyvsorozat. Tegnap voltam a premieren, és azt kell mondjam, h. nagyot csalódtam. Azt gondolom, h. egy igazi rajongónak látnia kell a filmet, de elég pocsék lett. Sajnos túlságosan a szexi farkas kockahasakra helyezték a hangsúlyt és a csöpögõs, nyálas, cukormázas jelenetekre. Én szeretem a romantikát, a szerelmes filmeket. De sokszor már szinte alig bírtam röhögés nélkül, annyira nyálas volt. Ilyen brazil szappanopera-szerû. Sajnos túl sok mindent akarták a filmbe belezsúfolni, emiatt egy kicsit kapkodós lett.

Én egy igazi Twilight rajongó vagyok. Noha nem az sikítozós fajta, de nagyon tetszik a könyvsorozat. Tegnap voltam a premieren, és azt kell mondjam, h. nagyot csalódtam. Azt gondolom, h. egy igazi rajongónak látnia kell a filmet, de elég pocsék lett. Sajnos túlságosan a szexi farkas kockahasakra helyezték a hangsúlyt és a csöpögõs, nyálas, cukormázas jelenetekre. Én szeretem a romantikát, a szerelmes filmeket. De sokszor már szinte alig bírtam röhögés nélkül, annyira nyálas volt. Ilyen brazil szappanopera-szerû. Sajnos túl sok mindent akarták a filmbe belezsúfolni, emiatt egy kicsit kapkodós lett.
elég egy retek lett! A színészek elõtt le a kalappal. De a rendezõ.. Chris Weitz egy szar 0la. Annyi kamera effektet raktak bele, hogy kb evvel ment el a fele film, meg kb. 3x majdnem kidobtam a taccsot annyira forgott jobbra balra a kamera.. Meg olyan sok mindent akartak bele préselni 2 órába, hogy minden jelenetet elkezdtek, de nem fejezték be. Tök idegesítõ volt, hogy Áá bele éled magad, most jön az izgi rész.. És durr ugrik a film a következõ jelenetre.. Én meg így "WTF?!" Szerintem meg, több Edward volt a filmbe mint farkasok. Épp arról szólt a NM, hogy farkason La Push, esõ. Ember.. Farkasos jelenet volt 4 db. És ennyi. Ez miiiii?! Kb. az egész könyv a La Pushba játszódik.. ez meg így öö haggyad már.. Akkor esõ nem is volt.. Oké.. A leggyönyörûbb jelenetet hagyták ki az egész filmbõl.. amikor Bella a víz alatt lebeg és ott van mellette Edward (oda képzeli) És erre Ed. elköszön tõle... Baszus pont ez nem volt benne.. Hát mert miért ne?? A feliratért külön köszönet! Szóval nagyon nagyon jó, hogy az eredeti hangokat hallod. tökéletes, igaz pár mondatot kifelejtettek feliratozni, de ez most kit érdekel?! :D Pontokba össze foglalva 10bõl: Szereplõk: 10/9 Rendezõ:10/3 Effektek:10/3 Helyszínek, ruhák, kiegészítõk, smink stb. 10/6 Történet: 10/20 (Stephenie Meyer egy istennõ)
Ezt jo hallani. Mar en is allig varom h megnezzem.
Én is nagyot csalódtam a filmben. Ami elõször szembeszökött, az a zene volt. Direkt letöltöttem már jóval a premier elõtt a filmzenét és elképzeltem, hogy milyen jelenetek kapcsolódhatnak majd egyes számokhoz. A legszebb számokból csak 4-5 mp szólt, a jelenetekhez oda nem illõ zenéket raktak...olyan trackeket nem hagytak érvényesülni, mint a Satellite Heart, vagy a White Demon. Aztán, a smink: Edward egész teste olyan szürke, mintha valami atomtámadásból lépett volna ki! Bella túl lett sminkelve, valahogy túl szép lett, ami nem illik ehhez a karakterhez! Rosalie pedig állítólag a vámpírok közül a legszebb, hát, meg lehet nézni, milyen pisisárga hajjal... viszont most Alice-t nagyon eltalálták! (bár, mi az a lógós férfiing rajta az elsõ jelenetében?? Alice ilyet soha nem venne fel!) Jahh, és a Cullenek szeme SÁRGA..nem aranybarna, hanem sárga!!!:( Egyébként osztom a véleményem az elõttem szólókkal, a rendezés tragi(komi)kus lett... nagyot csalódtam. Az izmos férfi felsõtestek élvezetéért érdemes megnézni. Semmi másért.
Szerintem nagyon jó volt. Nekem tetszett. :)
Szerintem jó volt, bár néha azt sem tudtam hova fordítsam a fejem, mert nagyon gyorsan jött egyik jelenet a másik után. Nagyon sok dolgot akartak bepréselni két órába :s és a szülinapi buli jeleneténél kihagyták a tortát :( ...
nekem tetszett, mert a könyv szerint volt a film, (nem úgy mint az alkonyatban)és nem hagytak ki belõle sok mindent , bár én angolul néztem, felirat nélkül(sikerült megérteni, mert olvastam a könyvet és nagyjából tudtam, mirõl van szó) én nagyon jó:D

Ez már jóslófájás? Milyen az a fájás, aminél már menni kell szülni? Tegnap óta kisebb megszakitásokkal tompán fáj az alhasam olyan mensiszerüen.De ezt nem lehet lemérni hogy hány percesek ugyanis folyamatosan fáj és nem görcsölget. 37 hetes kismama

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem az, ha nem rendszeres. De azért figyelj, hogyan változik a fájás jellege, lehet, hogy már valami felvezetõ-féleség. :) Nekem olyan volt, hogy nem lehetett eltéveszteni, hullámokban jött. A fájás maga erõs összerándulásokból állt, ami nem enyhült semmilyen testhelyzetben, utána két fájás között pihenõ, mintha elfújták volna. Nem biztos, hogy neked is ilyen egyértelmû lesz, de szerintem addig nem kell indulni, amíg nem bizonyos idõközönként jelentkeznek. (Persze ha nyugtalan vagy, hívd a szülésznõt, akárhány óra van. Õ majd eldönti.) Nagyon szurkolok neked!

Valószínûleg még nem az, ha nem rendszeres. De azért figyelj, hogyan változik a fájás jellege, lehet, hogy már valami felvezetõ-féleség. :) Nekem olyan volt, hogy nem lehetett eltéveszteni, hullámokban jött. A fájás maga erõs összerándulásokból állt, ami nem enyhült semmilyen testhelyzetben, utána két fájás között pihenõ, mintha elfújták volna. Nem biztos, hogy neked is ilyen egyértelmû lesz, de szerintem addig nem kell indulni, amíg nem bizonyos idõközönként jelentkeznek. (Persze ha nyugtalan vagy, hívd a szülésznõt, akárhány óra van. Õ majd eldönti.) Nagyon szurkolok neked!
Ez meg nem az.Nekem is volt ilyen egy hettel ezelott, reggel ugy ebredtem es megallas nelkul fajt az alhasam es derekam, mensi szeruen egesz estig.Este egy apolono mondta hogy ha nem mulik masnap, harmadnap sem menjek orvohoz, de amugy ez nem szulesi fajas.Masnap elmult azota sincs.En is a 37hetben vagyok.Akkor kell bemenni a korhazba mikor nem folyamatosan hanem idokozonkent van a fajas.
Készülõdik a picuri ezek jósló fájások, eltarthat akár a40-41-42.hétig is felkészít a szervezeted a szülésre. Az igazi fájásokat ösztönösen érezni fogod, hogy EZ már az!! Bízz az ösztöneidben!! Hullámszerüen jönnek majd és amikor 10 vagy 5 percenként nagyon fog fájni de ez már úgy is a végén van és utána meg is lesz a picike. Sok sikert!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!