Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a Tegnap óta (19 db)

Tegnap óta 1 %-ot esett a válaszaim százalékértéke. miért és milyen időnként változhat?

visszanéztem a tegnap megválaszoltjaimat és mind 100 %-ban hasznos.miért csökkent mégis a százalékérték?

Legjobb válasz: Naponta van összegzés. Viszont nem csak a tegnapi válaszaidra kaphatsz értékelést, hanem a régebbiekre, így ott is összeszedhettél egy "Nem hasznos"-at. Illetve azoknál a válaszoknál nem látsz értékelést, amire még csak egy értékelés érkezett (ugyanis csak kettõtõl látszik), így lehetséges, hogy egy ilyen helyen találta valaki nem hasznosnak a válaszodat, és ez rontott a válasz százalékodon.

Naponta van összegzés. Viszont nem csak a tegnapi válaszaidra kaphatsz értékelést, hanem a régebbiekre, így ott is összeszedhettél egy "Nem hasznos"-at. Illetve azoknál a válaszoknál nem látsz értékelést, amire még csak egy értékelés érkezett (ugyanis csak kettõtõl látszik), így lehetséges, hogy egy ilyen helyen találta valaki nem hasznosnak a válaszodat, és ez rontott a válasz százalékodon.
Ha valaki lepontoz akkor csökken a százalék.

Milyen lázcsillapító kúpok vannak 2 éves (10, 7 kg) gyerekeknek? Az antibiotikum mikor kezd hatni? (tegnap óta szedi a suprax-ot)

Kislányom elkapott valami vírust, csak a torka fáj, ill. 39 fokos láza van tegnap óta, a nurofen kúp levitte, a germicid semmit nem ért, van még mexalen kúpunk, de jó lenne még egy fajta, hogy hármat tudjak váltogatni. A nurofen ibuprofen, a mexalen paracetamol hatóanyagú, van még valami lázra? Sajnos 4-5 óránként muszáj adni neki, mert 39 felé megy a láza.

Legjobb válasz: Az antibiotikumnak már másnapra kell hogy legyen hatása. Mióta szedi?

Az antibiotikumnak már másnapra kell hogy legyen hatása. Mióta szedi?
A kérdező hozzászólása: Tegnap este kapta az elsõ adagot, nap 1x kell szedni.
Elsõ vagyok. Akkor a második adag után már biztos fog hatni!! Addig meg adhatsz neki ugyanolyan lázcsillapítót, mint eddig. Csak 3 naponta kéne váltani.
Irass a dokival supp.antipireticumot vagy supp.normainophenazoni kúpot. Ezek nagyon jók és variálhatod a Nurofen kúppal és a Panadol sziruppal. Viszont Panadol szirup mellé nem szabad Mexalen kúpot adni! Igyon sok folyadékot, hûtõfürdõ. És jobbulást!
elírtam Supp. noramiophenazoni
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
most nézem, hogy ismét elírtam:) supp. noraminophenazoni na, ez a neve, végre jól írtam:)

Ez milyen hiba lehet? Windows 8-on van, tegnap óta csinálja ezt, minden bekapcsolásnál. Tegnap tettem fel a nod32-t, és lehetséges, hogy valami köze van hozzá?

http://kepfeltoltes.hu/130714/explorerexe_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Ja, és idáig azt vettem észre, hogy a olyan 80% proci használat volt idáig, de most miután felment a nod 32, és törölte a vírusokat, most nincs annyi procihasználat, csak olyan 20-30%.

A kérdező hozzászólása: Ja, és idáig azt vettem észre, hogy a olyan 80% proci használat volt idáig, de most miután felment a nod 32, és törölte a vírusokat, most nincs annyi procihasználat, csak olyan 20-30%.
Lehet, hogy hibás a Windows Explorer, vagy a shell rendszer-DLL. Lehet, hogy a Nod tett valamit. Mindenesetre ne töröld ki... Az is lehet, hogy nem kapcsolja be magát automatikusan az Explorer.exe. Találkoztam én egy olyan géppel is, melyen NOD32 volt, hogy minden indításnál ugyanezt az ablakot mutatta, de vmilyen szöveg is volt benne...


Nekünk semmi szer nem jött be, se homeos, se ezek a gélek, semmi. CSakis a fájdalomcsillapító, ha már nagyon fáj, muszáj.
Nálunk a viburcol kúp vált be, néha chamomilla és dentinox gél. Vannak más szerek is. A ti esetetekben ezt írják:" a fájdalmat kis érintés is kiválthatja, a baba ezért nem akar vagy nem tud szopni, cumizni" Borax 9CH napi 3-5x5golyó Ha ingerlékeny, szeszélyes viselkedésû, piros és meleg az egyik arcfele, a másik hideg és normál színû akkor adhatsz neki a Borax mellett chamomillát is. Egyszerre 3 fajta homeóst lehet használni, beleértve a kúpot is.

Van itt olyan aki tegnap ott volt a new moon premierén? Milyen volt a film? Jobbra vagy rosszabbra számitott? Felirattal volt?

Legjobb válasz: Én egy igazi Twilight rajongó vagyok. Noha nem az sikítozós fajta, de nagyon tetszik a könyvsorozat. Tegnap voltam a premieren, és azt kell mondjam, h. nagyot csalódtam. Azt gondolom, h. egy igazi rajongónak látnia kell a filmet, de elég pocsék lett. Sajnos túlságosan a szexi farkas kockahasakra helyezték a hangsúlyt és a csöpögõs, nyálas, cukormázas jelenetekre. Én szeretem a romantikát, a szerelmes filmeket. De sokszor már szinte alig bírtam röhögés nélkül, annyira nyálas volt. Ilyen brazil szappanopera-szerû. Sajnos túl sok mindent akarták a filmbe belezsúfolni, emiatt egy kicsit kapkodós lett.

Én egy igazi Twilight rajongó vagyok. Noha nem az sikítozós fajta, de nagyon tetszik a könyvsorozat. Tegnap voltam a premieren, és azt kell mondjam, h. nagyot csalódtam. Azt gondolom, h. egy igazi rajongónak látnia kell a filmet, de elég pocsék lett. Sajnos túlságosan a szexi farkas kockahasakra helyezték a hangsúlyt és a csöpögõs, nyálas, cukormázas jelenetekre. Én szeretem a romantikát, a szerelmes filmeket. De sokszor már szinte alig bírtam röhögés nélkül, annyira nyálas volt. Ilyen brazil szappanopera-szerû. Sajnos túl sok mindent akarták a filmbe belezsúfolni, emiatt egy kicsit kapkodós lett.
elég egy retek lett! A színészek elõtt le a kalappal. De a rendezõ.. Chris Weitz egy szar 0la. Annyi kamera effektet raktak bele, hogy kb evvel ment el a fele film, meg kb. 3x majdnem kidobtam a taccsot annyira forgott jobbra balra a kamera.. Meg olyan sok mindent akartak bele préselni 2 órába, hogy minden jelenetet elkezdtek, de nem fejezték be. Tök idegesítõ volt, hogy Áá bele éled magad, most jön az izgi rész.. És durr ugrik a film a következõ jelenetre.. Én meg így "WTF?!" Szerintem meg, több Edward volt a filmbe mint farkasok. Épp arról szólt a NM, hogy farkason La Push, esõ. Ember.. Farkasos jelenet volt 4 db. És ennyi. Ez miiiii?! Kb. az egész könyv a La Pushba játszódik.. ez meg így öö haggyad már.. Akkor esõ nem is volt.. Oké.. A leggyönyörûbb jelenetet hagyták ki az egész filmbõl.. amikor Bella a víz alatt lebeg és ott van mellette Edward (oda képzeli) És erre Ed. elköszön tõle... Baszus pont ez nem volt benne.. Hát mert miért ne?? A feliratért külön köszönet! Szóval nagyon nagyon jó, hogy az eredeti hangokat hallod. tökéletes, igaz pár mondatot kifelejtettek feliratozni, de ez most kit érdekel?! :D Pontokba össze foglalva 10bõl: Szereplõk: 10/9 Rendezõ:10/3 Effektek:10/3 Helyszínek, ruhák, kiegészítõk, smink stb. 10/6 Történet: 10/20 (Stephenie Meyer egy istennõ)
Ezt jo hallani. Mar en is allig varom h megnezzem.
Én is nagyot csalódtam a filmben. Ami elõször szembeszökött, az a zene volt. Direkt letöltöttem már jóval a premier elõtt a filmzenét és elképzeltem, hogy milyen jelenetek kapcsolódhatnak majd egyes számokhoz. A legszebb számokból csak 4-5 mp szólt, a jelenetekhez oda nem illõ zenéket raktak...olyan trackeket nem hagytak érvényesülni, mint a Satellite Heart, vagy a White Demon. Aztán, a smink: Edward egész teste olyan szürke, mintha valami atomtámadásból lépett volna ki! Bella túl lett sminkelve, valahogy túl szép lett, ami nem illik ehhez a karakterhez! Rosalie pedig állítólag a vámpírok közül a legszebb, hát, meg lehet nézni, milyen pisisárga hajjal... viszont most Alice-t nagyon eltalálták! (bár, mi az a lógós férfiing rajta az elsõ jelenetében?? Alice ilyet soha nem venne fel!) Jahh, és a Cullenek szeme SÁRGA..nem aranybarna, hanem sárga!!!:( Egyébként osztom a véleményem az elõttem szólókkal, a rendezés tragi(komi)kus lett... nagyot csalódtam. Az izmos férfi felsõtestek élvezetéért érdemes megnézni. Semmi másért.
Szerintem nagyon jó volt. Nekem tetszett. :)
Szerintem jó volt, bár néha azt sem tudtam hova fordítsam a fejem, mert nagyon gyorsan jött egyik jelenet a másik után. Nagyon sok dolgot akartak bepréselni két órába :s és a szülinapi buli jeleneténél kihagyták a tortát :( ...
nekem tetszett, mert a könyv szerint volt a film, (nem úgy mint az alkonyatban)és nem hagytak ki belõle sok mindent , bár én angolul néztem, felirat nélkül(sikerült megérteni, mert olvastam a könyvet és nagyjából tudtam, mirõl van szó) én nagyon jó:D

Kb 2 hete nem eszek húst, mert szeretnék áttérni a vegetáriánus életmódra, és tegnap óta egyre jobban fáj a hátam, van ennek köze ahhoz hogy nem eszek húst? És ha igen akkor milyen ételekkel pótoljam a tápanyagokat?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem jobban tennéd, ha fokozatosan állnál át, csökkentenéd a húsmennyiséget. De ahogy akarod, nyilván nem erõszakolhatok rád semmit. Nem hiszem, hogy a hátfájásodnak közvetlen köze lenne ahhoz, hogy nem eszel húst, de közvetett köze lehet. Például, ha vashiányod alakult ki, fáradékonyabb lettél, lusta vagy egyenesen állni és attól fáj. De ha még nincs is vashiányod, sajnos ez könnyen kialakulhat, hiába változatos a vegetáriánus étrended. Nézz utána, hogy milyen élelmiszerek tartalmaznak vasat, és - ami még fontosabb - hogy ez a vas mennyire hasznosul. A brokkoliban és a tojásban van sok vas például, és ezek jól is hasznosulnak, de tényleg nézz utána.

Szia! Szerintem jobban tennéd, ha fokozatosan állnál át, csökkentenéd a húsmennyiséget. De ahogy akarod, nyilván nem erõszakolhatok rád semmit. Nem hiszem, hogy a hátfájásodnak közvetlen köze lenne ahhoz, hogy nem eszel húst, de közvetett köze lehet. Például, ha vashiányod alakult ki, fáradékonyabb lettél, lusta vagy egyenesen állni és attól fáj. De ha még nincs is vashiányod, sajnos ez könnyen kialakulhat, hiába változatos a vegetáriánus étrended. Nézz utána, hogy milyen élelmiszerek tartalmaznak vasat, és - ami még fontosabb - hogy ez a vas mennyire hasznosul. A brokkoliban és a tojásban van sok vas például, és ezek jól is hasznosulnak, de tényleg nézz utána.
Nem fájhat attól a hasad hogy nem eszel húst.. jó dolog a húsevés, de azt nem lehet ráfogni, hogy ha pár hétig nem eszel akkor ilyen elvonási tüneteket okoz.. Viszont mivel vélhetõen ócskább kaját eszel helyette, az már okozhat gondot. Leginkább tojással és hallal pótold a tápanyagokat.. ha ezeket sem, akkor válogatott, sokféle zöldséget fogyassz, olajos magokat, gyümölcsöket, gyógynövényeket.

Milyenek a jóslófájások? Tegnap óta olyan fájásaim vannak mintha rögtön meg akarna jönni. Ezek azok lehetnek?

Hol rövidebb hol hossszabb ideig tartanak, de nem görcsöl csak fájdogál.34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen, ezek a jóslófájások. Rendszertelenek, hol kicsit, hol rövidek, hol erõsek, hol hosszúak. Ha majd rendszerezõdnek, akkor lesz szülés:-) (de még várj vele kicsit!!)

Igen, ezek a jóslófájások. Rendszertelenek, hol kicsit, hol rövidek, hol erõsek, hol hosszúak. Ha majd rendszerezõdnek, akkor lesz szülés:-) (de még várj vele kicsit!!)
Vigyázz azért ezzel nagyon sokat feküdj, mert nekem is ez volt és a dokim mondta ez még nagyon korai, nekem gyógyszert kellett szedjek a görcseimre, hogy ne szülessen meg idõ elõtt a pici.Jah és kiderült megrövidült a méhnyakam..szval pihenj nagyon sokat inkább feküdj ha tudsz mint mást, akkor pihen a méhed is és az összes többi cucc..37hétig koraszülött egy baba azért mondom, azért nektek még bõven bírni kéne.37hetes kismama

Lézer önvédelemre? Tegnap óta azon töröm a fejem lehet-e használni lézert önvédelemre? O. O ha igen milyen erõsségig hogy csak ideiglenes vakságot okozzunk amíg elmenekülünk. Esetleg illegális?

nem hinném hogy jó ötlet ha valaki megtámad minket az utcán örökre megvakítjuk...

Legjobb válasz: a lézer szemkárosodást okoz. Inkább fújd le a francba gázsprével

a lézer szemkárosodást okoz. Inkább fújd le a francba gázsprével
Azért egy pánikhelyzet nem a legjobb arra, hogy az elkövetõ szemére célozz. Anélkül meg nem sokat ér. De ettõl eltekintve itt is az arányosság elve számít. Életellenes támadás esetén biztosan belefér.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem nagyon messze van az ideálistól. A szem felülete minimális a támadó teljes testéhez képest, így éles helyzetben esélytelen eltalálni. Ha meg olyan lézert akarsz, ami a bõrt is égeti (fõleg ruhán keresztül), az nem fér el a zsebedben. Aztán ha még el is találnád a támadó szemét, téged vonnának felelõsségre súlyos testi sértésért, mert mint tudjuk, ebben az országban mindenkinek "jogai" vannak a normális dolgozó embereken kívül. A jelenlegi lehetõségeken belül én az önvédelmi spray-re szavaznék - ha meg normális országban élnénk, akkor lehetne minden büntetlen elõéletû felnõtt embernek minimum maroklõfegyvere. Egyébként a bûnözõ így is hozzájut bármilyen fegyverhez, csak a törvénytisztelõ ember nem védheti meg magát és a családját. Ha a deviánsan viselkedõ tudatában lenne annak, hogy otthagyhatja a fogát egy támadáskor, talán kétszer is meggondolná. Viszont úgy tûnik, adót fizetni meg élõsködõket eltartani elég "nagykorúak" vagyunk, csak magunkat hatékonyan megvédeni nem. Amúgy az is "beszédes", hogy a golyóálló mellény idehaza "közbiztonságra fokozottan veszélyes" eszköznek minõsül (=nálunk nemzetbiztonsági kockázat, ha valakit nem lehet egyszerûen lelõni). Szép új, szabad világ...
Te hülye vagy... De felõlem tesztelhetjük is. Neked megyek egy bicska utánzattal, mondjuk 5 méterrõl, hogy elõnyöd legyen. Ha "megszúrlak", akkor nem gondolkozol többet ilyen [email protected]@zságokon. Vegyél önvédelemre inkább 2-3 gázsprayt, és ezek mellé esetleg 1 jó gázpisztolyt. Gázspray kb. 2000 forint/db Egy pisztoly mindenestõl meg kijön 30-40 ezer forintból.

Milyen a melegkiütés? A 10 hos babám nyakán, hasán, az arcán a hajtöveknélaszemödöke környékén, apro piros nem kitüremkedő kiütés van tegnap ota, ujj ételt nem kapott, ez az lehet? Mivel kezeljem?

Egyedül rizspehely helyettrizst kapott amit eddig nem!

Legjobb válasz: Apró pici pöttyök. általában maguktól elmúlnak. Szerintem pucérkodjatok pelusozáskor, akkor szellõzik, és csak valami lenge cucc legyen rajta.

Apró pici pöttyök. általában maguktól elmúlnak. Szerintem pucérkodjatok pelusozáskor, akkor szellõzik, és csak valami lenge cucc legyen rajta.
Valószínûleg tényleg melegkiütés. Szellõztesd sokat. Én a babámnak a hajlatait, kis ráncait, összefekvõ bõrfelületeit vékonyan be szoktam kenni popsikrémmel a nagy melegben, hogy ne legyen kiütéses. Védõnõk ilyenkor kevés hintõport javasolnak, de az meg nagyon kiszárítja a bõrüket. Legjobb tényleg a levegõ:D
Ja, és fürdés után nagyon alapos törölgetés, felitatás, esetleg langyos hajszárítóval szárítgatás:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!