Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a Sleep and Play (3 db)

Milyenek a Pampers Sleep and Play midi, és a Pampers Active baby midi pelenkák?

Azokat kaptam ajándékba elég nagy kiszerelésben. Megbízhatóak ezek? Én eddig Liberot használtam, és szeretem.

Legjobb válasz: A Sleep and Play nekünk bevált, de a Pampers Aktiv Baby-tõl az én fiam kipöttyösödött. De nem minden baba egyforma, van, aki meg csak ezt bírja.

A Sleep and Play nekünk bevált, de a Pampers Aktiv Baby-tõl az én fiam kipöttyösödött. De nem minden baba egyforma, van, aki meg csak ezt bírja.
Hát eddig mi is Liberot használtunk, de nagyon drága és megláttuk a Pampers Sleep & Play midi pelusát, csak 2.699, -Ft a 78 db-os, tisztára oda voltam, hogy milyen jó, több mint egy ezressel olcsóbb mint a Libero, hát rögtön kettõt is vettünk. Kár volt. Már eleve, amikor kibontottam láttam hogy papír vékony..., hát a nedvszívó képessége is annyi. Minden szopi után tisztába kell tennem / a Libero 2-3 szopi után volt enyhén nedves / és éjszakára rá sem merem adni. Ugyhogy másnap elmentünk és vettünk egy csomag Liberot, õrült gazdaságos hónap volt...:-)A Pampers active baby-t is használtam egyszer, annak nem volt gond a nedszívó képességével, de mivel nem volt gumírozott a dereka, így éjszaka mindig kifolyt a pisi, mivel kislányom este kizárólag az oldalán hajlandó aludni. Pár éjszakai öltöztetés után meguntam és nem vettem többet. Bár úgy láttam náluk is van már gumírozott derekú, de én maradok a Liberonál. Drága, viszont megbízható, kevés kell belõle, úgyhogy ugyan ott vagy.
Szia! Én a 3-ik babámat várom, és évek óta pelenkázok, de sajna a pampersnek egyetlen pelusával nem voltam elégedett. Én is a liberot szeretem, fõleg mióta új, szerintem mégjobb. Nem olcsó, de én eddig az olcsó pelusokkal mindig ráfaragtam. Nemrég vettem egy nagy csomi huggis-t, de annak is minden darabja átázott:((( Én azt hiszem nem kísérletezek többet, maradunk a liberonál a picivel is. Üdv
Szia! Én csak pampers-t használok, nekünk teljesen bevált, bár kaptam ajándékba sleep and play pelust midit, de mintha kisebb lenne az active babyhez képest, ezt a gumírozásán vettem észre, mert bevágta a kis combját.Nekem semmi problémét nem okozott a bõrének!!Nagyon jó a nedszívóképessége szerintem.Próbád ki és meglátod, hogy mi történik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Egyszer ráadtam, de sajnos minden kifolyt. De lehet, hogy még nagy rá, mert még csak 5, 8 kg a babám, én még Libero soft-ot használom 6kg-ig és még jó rá. Remélem, majd beválik a Pampers is, mert nem tudnék mit csinálni annyi pelenkával.
Nekem nem jött be az active baby.Kijön belõle pisi kaki.Nem gyõzõk mosni.Éjszakára a premium care-t ajánlom nappalra a dm-est.Mi ezt használjuk ebben a felállásban és nagyon jó.

Pampers Sleep and Play? Milyen ez a pelenka? Mit tud? Miben más mint a kék Pampers? Nem is nagyon lehet kapni (dm, Tesco), csak most láttam az Auchanban. Ennek milyen a nedvszívóképessége, mi a tapasztalatotok?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Én most kezdtem használni, idáig a kéket használtam, azt is nagyon szerettem, de ez árban jobb, és ugyanolyan jó, mint a kék. Az én kisfiam reggelre telepisili, és még sosem folyt ki.

Én most kezdtem használni, idáig a kéket használtam, azt is nagyon szerettem, de ez árban jobb, és ugyanolyan jó, mint a kék. Az én kisfiam reggelre telepisili, és még sosem folyt ki.
Nekem is a kék Pampers jött be, ez a sárga szerintem nem kényelmes a babáknak.
A kérdező hozzászólása: Kedves 10-es válaszoló, nagyon köszönöm a részletes és hasznos választ, és még jókat nevettem is közben, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es válaszoló! Nagyon köszönöm a választ! Milyen érdekes, hogy mennyire gyerekfüggõ ez a pelenka-dolog is! Kb. 8 hónapos volt a kisfiam, amikor vettünk Huggiest prémiumot! És állandóan átázott a kisfiam tõle! Pedig nagyon szerettem volna: jó vékony volt, tetszett a gumírozása, teljesen jól rápasszolt a kisfiamra, szép volt a mintája, de mégis, mivel átázott tõle rendszeresen, alig váram, hogy elfogyjon :( Nagyon sokat iszik a kisfiam: 2* 2 deci tej, és kábé fél liter víz + a gyümölcs. Szóval van pisi is bõven.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es! Sajnos mivel nagyon sokat iszik a kisfiam, a kék Pampers éjszakára kevés, amúgy nagyon szeretem, nappal vagy azt vagy a Liberót használjuk felváltva. Én magam írtam, hogy 5-ös méretet használunk, 15 hónapos a kisfiam (koraszülött: 35. hétre született 3200 grammal, 49 centivel), most 84 cm és 12 kiló. A 4-es már nem kényelmes neki. A Liberoból 5-öset használjuk. A Pempersbõl még nagy az 5-ös kicsit, de az 4 pluszos meg majdnem ugyanakkorának tûnt mint a 4-es, az meg valahogy már valahogy szoros.
Nálunk a s&p nagyon nem jött be..mert állandóan lemászott a gyerekrõl, mert tök merev.A Huggies átázik középen és oldalt is kifolyik minden.A Libero csak éjszakára jó, mert nagyon vastag, a sima pamperst használom nappalra, és most vettem egy babylove-ost, kipróbálásra.Szóval szerintem babafüggõ, hogy kinek mi válik be.Amíg csak feküdt jó volt az s&p, mert nem mozogta le. De mióta jobban mozgolódik és rohangál, azóta szóba sem jöhet... üdv:19 hónapos kislány anyukája
10-es vagyok megint... Örülök, hogy tudtam néhány perc nevetést csempészni a napodba:) Egyébként azt gondolom, hogy ha nagyon sokat iszik a babád akkor a S&P nagyon nem lesz jó nektek, mert vékony, de egy próbát megér :)
1. vagyok. Az én kisfiam 14 hós, és õ is 12 kg, és még simán jó rá a 4-es pelusméret. És õ sem iszik keveset, napi 4 dl tej/kakaó és még nappal megiszik 6-8 dl teát. És nem kell sûrûbben pelust cserélni, mint ha a kéket használnánk, vagy a Huggiest (ezt is nagyon bejött nálunk). Bár nálunk a rengeteg pisi ellenére is csak elvétve fordult elõ, hogy kicsit kifolyt volna a pisi a pelusból.
A kérdező hozzászólása: Ma kipróbáltam, és nagy volt még az ötös sajnos. De a 4-es kék már kicsi (a kisfiam karcsú, szinte vékony, de nagy pocakja van. A Liberoból már vagy egy hónapja az ötöst használjuk, így átmenetileg nem tudok Pamperst használni, mert a 4-es és a 4+-os is (tudom, hihetetlen, de tényleg) kicsi. Szorítja, ott marad a nyoma a guminak a bõrén. Szóval, így nem volt mérvadó, hogy ma kipróbáltunk egyet, mert nagy rá, de tény, hogy nem rugalmas a háta, a ragasztója sem. De nem baj, majd el fog fogyni. Azért, ha belenõ, akkor beszámolok, hogy menni pisit bír ki. Nagyon köszönöm a meglepõen sok választ, köszönöm a segítséget!
én az éjszakai és a délutáni alváshoz a kék pamperst használom, nappalra a sleep and play-t, nekünk bevált. azért nem olyan rugalmas, mert nem gumis a dereka, meg a ragasztója sem, de mivel egy picivel olcsóbb (akciósan), szoktam használni. egyébként pampers és huggies párti vagyok én, nem nagyon volt vele problémánk. bár a lányom 20 hónapos, még mindig a sima 4est használjuk. az egyik elõzõ válaszoló írta, hogy 15 hónapos a babája és 5öst hord. mekkora?
Nekünk sem vált be, viszont a HUGGIES pelus csúcs szuper! Komolyan! 3 gyerekem vn, a 3. babával kezdtem el használni, mert már az összessel csõdöt mondtunk (kikakilás újszülött korban, kipisilés reggelre nagyobb korban) Ez nagyon jó, puha, körbe gumis, még a popsinál is! Ajánlom mindenkinek tényleg! Azóta nem öltözünk át balesetek miatt!
Én a kék pampersrõl nem tudok nyilatkozni, mert mindig is Huggiest használtunk a derékgumírozása miatt, a lányom ugyanis szerette háton kakálni magát:D De gondoltam mivel már 13 hós nem olyan híg a cucc, így nem indokolt a gumis derék.Viszont azt nem tudtam, hogy a tépõzárnál sem gumis a sleep&play, de már mindegy volt.Szóval nappalra és éjszakára is bevált, de gyakrabban kellett cserélnem, mert jóval kevesebbet bírt.Pl ha a Huggiesból egy nap 4 ment el, akkor ebbõl 6-7 db. Azért szerettem csak, mert jó az illata és a Huggieshoz képest olyan volt, mintha nem is lett volna pelus a lányomon.Ja és nagyon olcsó volt ezért is csábultam. Ha lesz még akcióban akkor biztosan veszek majd, fõleg nyárra, mert nappalra nagyon jó volt a lányomnak, csak ugye gyakrabban kellett cserélni.Egy-két elázós baleset volt vele, a Huggiesal soha:) Most személy szerint a Liberót kuponoztam ki olcsóbban és az maga a tökély:) Napi 1 kakival és 3 deci folyadékbevitel mellett 2 db pelenka fogy nappal:D 13 hós kiscsaj anyuja
Elõzõ vagyok. Annyiban rosszabb, mint a kék, hogy nem olyan rugalmas.
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõs a kisfiad? Mert most olvasom, ahogy utánanéztem, hogy ez addig jó, amíg nem mozog túl sokat a baba, mert nem gumis hátul a derekánál. Nekem 15 hónapos a kisfiam, 5-ös méretet használunk, eddig a Libero meg a fehér Pampers teljesen jó volt éjszakára, de most néhány hete nem bírják reggelik a pelusok. Ezért gondoltam, hogy kipróbáljuk a Sleep and Play-t, gondolom azért sleep, mert jól bírja az éjszakát. De most kicsit elbizonytalanodtam. Köszönöm a válaszod!
Arról fogalmam sincs, hogy mit tud....de egy nap legalább 2 szer át kellet lányomat öltöztetni mert a pisi kifolyt...egyébként nagyon pisi szaga volt mindig.A másik pamperst használjuk és miután ez épp akcióba volt kipróbáltuk, de többet ilyet nem veszek.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a Pampers legrosszabb pelusa. Nem éri meg megvenni szerintem. Mi éjszakára nem is használjuk, mert nem bírja ki. Most, hogy bölcsis a lányom, és sokszor teszik tisztába, így még azt mondom megéri az árát, mert annyi idõ alatt nem lesz tele. De amúgy nem venném meg az tuti!
Kisfiam 19 hónapos lesz, nálunk az volt a baj vele a kékhez képest, hogy -ahogy írta más is- nem olyan rugalmas. A kék Pampersnél szuperebb pelust még nem találtam, bármelyiket is próbáltuk.
A kérdező hozzászólása: Olyan buta vagyok, egy nappal elõbb kellett volna feltennem ezt a kérdést, mielõtt megvette a férjem. Még nem próbáltuk ki, majd csak holnap. Hát, akkor biztos csak nappalra használjuk, és csak akkor, amikor itthon vagyunk, és sûrûn tudunk cserélni. Valahogy csak elfogy majd :-) Köszönöm a válaszokat!
En ossze hasonlitottam a kettot!ha megteheted te is tedd azt!fele annyi nedvszivo van benne mint a kekbe! A kekbe vigig negy a fenekieg ennek a felenel vege van! en is napi ketszer tuti oltoztettem a lanyom!nem jo pelus a rugalmassaga sem a legjobb!!!
A kérdező hozzászólása: Holnap összehasonlítom :-) Most bent vagy a gyerekszobában a kék pelus. Biztos látványos lesz :-(
Én annak idején, vagy öt éve azt használtam a kislányomnak. Nekem bevált. Nem volt gond. Olyan 4-5 csomag elég volt egy hónapban a kicsi csomagból úgy emlékszem. Lehet az én lányom nem volt olyan örökmozgó, meg pisilõs, de nekünk bevált. A méretnél volt gond amikor szintén a 4-es kicsi, az ötös nagy. De aztán 4+ azt hiszem jó volt. Bár lehet akkor vettem tescósat, de a színes csomagosat. Nekünk bevált az is. Mi egy átlagos gyerekek voltunk. Hál istennek nem volt kiütés stb pelustól, sem baleset. Mindenkinek ki kell próbálnia, aztán úgy látja meg.

Milyen pelenkát vegyek majd a babumnak? Pampers-t szeretnék, de már annyi féle van (sleep and play, jumbo), hogy nem tudom melyiket válasszam! Mini kell 3-6 kg-ig már nem is értem, hogy mi a különbség köztük!

Legjobb válasz: A jumbo a csomagolást jelöli,ezen kívül van amelyik még szinte csak fekvõ babáknak való,van amelyik már izgõ-mozgóknak.Én nem szerettem a Pampersbõl a 3-6 kg-ig használhatót(de ezt elég sokan írták már korábban)mert a dereka nem gumis,és konkrétan minden kifolyt belõle.A Libero gumis derekú,de vastag,nekünk a Huggies vált be,igaz,nem olcsó pelus(de ha a pisis-kakis ruhákat állandóan mosni kell,mert nem marad a pelusban a cucc,akkor már nem is drágább.Sztem amúgy sem,olyan árban van,mint a többi "sláger"pelus)

A jumbo a csomagolást jelöli, ezen kívül van amelyik még szinte csak fekvõ babáknak való, van amelyik már izgõ-mozgóknak.Én nem szerettem a Pampersbõl a 3-6 kg-ig használhatót(de ezt elég sokan írták már korábban)mert a dereka nem gumis, és konkrétan minden kifolyt belõle.A Libero gumis derekú, de vastag, nekünk a Huggies vált be, igaz, nem olcsó pelus(de ha a pisis-kakis ruhákat állandóan mosni kell, mert nem marad a pelusban a cucc, akkor már nem is drágább.Sztem amúgy sem, olyan árban van, mint a többi "sláger"pelus)
Én mindkét gyerekemnél csak Pamperst használtam, de a kislányomnál anno a sleep and play nem vált be, mert kipirisodott a popója, akármilyen gyakran cseréltem is.( Így az active babynél maradtunk) Kisfiamnál most azt(s&p) használom, semmi gondja vele.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem csak 3-6 kg stb. van, hanem s&p és aktiv!Már az eszem is elvesztem!Régen csak volt kilóig, meg márka!És ennyi! :S
Ja és még annyit hogy ha márkásat akarsz akkor nézd meg a honlapjukon a termékeiket, ott rendszerezve találod õket és nem veszel el a sok adatban. :) Sok sikert!
Mi is használtunk pamperst, de nem vált be(kifolyt belõle a kaki, mert nem gumis hátul a dereka)és drága.Újszülöttnek én vennék 1casomi 2-5 kg-at és meglátod, beválik-e ?Ne vásárolj be elõre.
Igen ez nagyon fontos hogy elsõnek nem jumbo (nagy) csomisat vegyél, hanem kis csomagosat egyet. Ha beválik majd vesztek még. Aztán majd mikor mindig új méretet próbáltok ki elõbb kiscsomisat vegyetek, még ha kicsit drágább is. bár nem mindig van így. A kevesebb hamarabb elfogy, még ha nem is olyan jó. Próbálj majd ki többet is.
A kérdező hozzászólása: WOW!Nagyon aranyosak vagytok!most már értem, csak hirtelen olyan bonyolultnak tûnt!Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!