Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a Sleep (8 db)

C++ ban milyen multiplatformos megoldás létezik a Sleep () függvény helyettesítésére?

Mert ez a windows.h ban található és csak windowson m?ködik nekem multiplatform kell.

Legjobb válasz: Van sleep linux alatt is csak más headerbõl jön.

Van sleep linux alatt is csak más headerbõl jön.
Nem létezik a standardban erre megoldás. De van számtalan multiplatform könyvtár, amiben igen, pl a boost is ilyen.

Milyenek a Pampers Sleep and Play midi, és a Pampers Active baby midi pelenkák?

Azokat kaptam ajándékba elég nagy kiszerelésben. Megbízhatóak ezek? Én eddig Liberot használtam, és szeretem.

Legjobb válasz: A Sleep and Play nekünk bevált, de a Pampers Aktiv Baby-tõl az én fiam kipöttyösödött. De nem minden baba egyforma, van, aki meg csak ezt bírja.

A Sleep and Play nekünk bevált, de a Pampers Aktiv Baby-tõl az én fiam kipöttyösödött. De nem minden baba egyforma, van, aki meg csak ezt bírja.
Hát eddig mi is Liberot használtunk, de nagyon drága és megláttuk a Pampers Sleep & Play midi pelusát, csak 2.699, -Ft a 78 db-os, tisztára oda voltam, hogy milyen jó, több mint egy ezressel olcsóbb mint a Libero, hát rögtön kettõt is vettünk. Kár volt. Már eleve, amikor kibontottam láttam hogy papír vékony..., hát a nedvszívó képessége is annyi. Minden szopi után tisztába kell tennem / a Libero 2-3 szopi után volt enyhén nedves / és éjszakára rá sem merem adni. Ugyhogy másnap elmentünk és vettünk egy csomag Liberot, õrült gazdaságos hónap volt...:-)A Pampers active baby-t is használtam egyszer, annak nem volt gond a nedszívó képességével, de mivel nem volt gumírozott a dereka, így éjszaka mindig kifolyt a pisi, mivel kislányom este kizárólag az oldalán hajlandó aludni. Pár éjszakai öltöztetés után meguntam és nem vettem többet. Bár úgy láttam náluk is van már gumírozott derekú, de én maradok a Liberonál. Drága, viszont megbízható, kevés kell belõle, úgyhogy ugyan ott vagy.
Szia! Én a 3-ik babámat várom, és évek óta pelenkázok, de sajna a pampersnek egyetlen pelusával nem voltam elégedett. Én is a liberot szeretem, fõleg mióta új, szerintem mégjobb. Nem olcsó, de én eddig az olcsó pelusokkal mindig ráfaragtam. Nemrég vettem egy nagy csomi huggis-t, de annak is minden darabja átázott:((( Én azt hiszem nem kísérletezek többet, maradunk a liberonál a picivel is. Üdv
Szia! Én csak pampers-t használok, nekünk teljesen bevált, bár kaptam ajándékba sleep and play pelust midit, de mintha kisebb lenne az active babyhez képest, ezt a gumírozásán vettem észre, mert bevágta a kis combját.Nekem semmi problémét nem okozott a bõrének!!Nagyon jó a nedszívóképessége szerintem.Próbád ki és meglátod, hogy mi történik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Egyszer ráadtam, de sajnos minden kifolyt. De lehet, hogy még nagy rá, mert még csak 5, 8 kg a babám, én még Libero soft-ot használom 6kg-ig és még jó rá. Remélem, majd beválik a Pampers is, mert nem tudnék mit csinálni annyi pelenkával.
Nekem nem jött be az active baby.Kijön belõle pisi kaki.Nem gyõzõk mosni.Éjszakára a premium care-t ajánlom nappalra a dm-est.Mi ezt használjuk ebben a felállásban és nagyon jó.

Pampers Sleep and Play? Milyen ez a pelenka? Mit tud? Miben más mint a kék Pampers? Nem is nagyon lehet kapni (dm, Tesco), csak most láttam az Auchanban. Ennek milyen a nedvszívóképessége, mi a tapasztalatotok?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Én most kezdtem használni, idáig a kéket használtam, azt is nagyon szerettem, de ez árban jobb, és ugyanolyan jó, mint a kék. Az én kisfiam reggelre telepisili, és még sosem folyt ki.

Én most kezdtem használni, idáig a kéket használtam, azt is nagyon szerettem, de ez árban jobb, és ugyanolyan jó, mint a kék. Az én kisfiam reggelre telepisili, és még sosem folyt ki.
Nekem is a kék Pampers jött be, ez a sárga szerintem nem kényelmes a babáknak.
A kérdező hozzászólása: Kedves 10-es válaszoló, nagyon köszönöm a részletes és hasznos választ, és még jókat nevettem is közben, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es válaszoló! Nagyon köszönöm a választ! Milyen érdekes, hogy mennyire gyerekfüggõ ez a pelenka-dolog is! Kb. 8 hónapos volt a kisfiam, amikor vettünk Huggiest prémiumot! És állandóan átázott a kisfiam tõle! Pedig nagyon szerettem volna: jó vékony volt, tetszett a gumírozása, teljesen jól rápasszolt a kisfiamra, szép volt a mintája, de mégis, mivel átázott tõle rendszeresen, alig váram, hogy elfogyjon :( Nagyon sokat iszik a kisfiam: 2* 2 deci tej, és kábé fél liter víz + a gyümölcs. Szóval van pisi is bõven.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es! Sajnos mivel nagyon sokat iszik a kisfiam, a kék Pampers éjszakára kevés, amúgy nagyon szeretem, nappal vagy azt vagy a Liberót használjuk felváltva. Én magam írtam, hogy 5-ös méretet használunk, 15 hónapos a kisfiam (koraszülött: 35. hétre született 3200 grammal, 49 centivel), most 84 cm és 12 kiló. A 4-es már nem kényelmes neki. A Liberoból 5-öset használjuk. A Pempersbõl még nagy az 5-ös kicsit, de az 4 pluszos meg majdnem ugyanakkorának tûnt mint a 4-es, az meg valahogy már valahogy szoros.
Nálunk a s&p nagyon nem jött be..mert állandóan lemászott a gyerekrõl, mert tök merev.A Huggies átázik középen és oldalt is kifolyik minden.A Libero csak éjszakára jó, mert nagyon vastag, a sima pamperst használom nappalra, és most vettem egy babylove-ost, kipróbálásra.Szóval szerintem babafüggõ, hogy kinek mi válik be.Amíg csak feküdt jó volt az s&p, mert nem mozogta le. De mióta jobban mozgolódik és rohangál, azóta szóba sem jöhet... üdv:19 hónapos kislány anyukája
10-es vagyok megint... Örülök, hogy tudtam néhány perc nevetést csempészni a napodba:) Egyébként azt gondolom, hogy ha nagyon sokat iszik a babád akkor a S&P nagyon nem lesz jó nektek, mert vékony, de egy próbát megér :)
1. vagyok. Az én kisfiam 14 hós, és õ is 12 kg, és még simán jó rá a 4-es pelusméret. És õ sem iszik keveset, napi 4 dl tej/kakaó és még nappal megiszik 6-8 dl teát. És nem kell sûrûbben pelust cserélni, mint ha a kéket használnánk, vagy a Huggiest (ezt is nagyon bejött nálunk). Bár nálunk a rengeteg pisi ellenére is csak elvétve fordult elõ, hogy kicsit kifolyt volna a pisi a pelusból.
A kérdező hozzászólása: Ma kipróbáltam, és nagy volt még az ötös sajnos. De a 4-es kék már kicsi (a kisfiam karcsú, szinte vékony, de nagy pocakja van. A Liberoból már vagy egy hónapja az ötöst használjuk, így átmenetileg nem tudok Pamperst használni, mert a 4-es és a 4+-os is (tudom, hihetetlen, de tényleg) kicsi. Szorítja, ott marad a nyoma a guminak a bõrén. Szóval, így nem volt mérvadó, hogy ma kipróbáltunk egyet, mert nagy rá, de tény, hogy nem rugalmas a háta, a ragasztója sem. De nem baj, majd el fog fogyni. Azért, ha belenõ, akkor beszámolok, hogy menni pisit bír ki. Nagyon köszönöm a meglepõen sok választ, köszönöm a segítséget!
én az éjszakai és a délutáni alváshoz a kék pamperst használom, nappalra a sleep and play-t, nekünk bevált. azért nem olyan rugalmas, mert nem gumis a dereka, meg a ragasztója sem, de mivel egy picivel olcsóbb (akciósan), szoktam használni. egyébként pampers és huggies párti vagyok én, nem nagyon volt vele problémánk. bár a lányom 20 hónapos, még mindig a sima 4est használjuk. az egyik elõzõ válaszoló írta, hogy 15 hónapos a babája és 5öst hord. mekkora?
Nekünk sem vált be, viszont a HUGGIES pelus csúcs szuper! Komolyan! 3 gyerekem vn, a 3. babával kezdtem el használni, mert már az összessel csõdöt mondtunk (kikakilás újszülött korban, kipisilés reggelre nagyobb korban) Ez nagyon jó, puha, körbe gumis, még a popsinál is! Ajánlom mindenkinek tényleg! Azóta nem öltözünk át balesetek miatt!
Én a kék pampersrõl nem tudok nyilatkozni, mert mindig is Huggiest használtunk a derékgumírozása miatt, a lányom ugyanis szerette háton kakálni magát:D De gondoltam mivel már 13 hós nem olyan híg a cucc, így nem indokolt a gumis derék.Viszont azt nem tudtam, hogy a tépõzárnál sem gumis a sleep&play, de már mindegy volt.Szóval nappalra és éjszakára is bevált, de gyakrabban kellett cserélnem, mert jóval kevesebbet bírt.Pl ha a Huggiesból egy nap 4 ment el, akkor ebbõl 6-7 db. Azért szerettem csak, mert jó az illata és a Huggieshoz képest olyan volt, mintha nem is lett volna pelus a lányomon.Ja és nagyon olcsó volt ezért is csábultam. Ha lesz még akcióban akkor biztosan veszek majd, fõleg nyárra, mert nappalra nagyon jó volt a lányomnak, csak ugye gyakrabban kellett cserélni.Egy-két elázós baleset volt vele, a Huggiesal soha:) Most személy szerint a Liberót kuponoztam ki olcsóbban és az maga a tökély:) Napi 1 kakival és 3 deci folyadékbevitel mellett 2 db pelenka fogy nappal:D 13 hós kiscsaj anyuja
Elõzõ vagyok. Annyiban rosszabb, mint a kék, hogy nem olyan rugalmas.
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõs a kisfiad? Mert most olvasom, ahogy utánanéztem, hogy ez addig jó, amíg nem mozog túl sokat a baba, mert nem gumis hátul a derekánál. Nekem 15 hónapos a kisfiam, 5-ös méretet használunk, eddig a Libero meg a fehér Pampers teljesen jó volt éjszakára, de most néhány hete nem bírják reggelik a pelusok. Ezért gondoltam, hogy kipróbáljuk a Sleep and Play-t, gondolom azért sleep, mert jól bírja az éjszakát. De most kicsit elbizonytalanodtam. Köszönöm a válaszod!
Arról fogalmam sincs, hogy mit tud....de egy nap legalább 2 szer át kellet lányomat öltöztetni mert a pisi kifolyt...egyébként nagyon pisi szaga volt mindig.A másik pamperst használjuk és miután ez épp akcióba volt kipróbáltuk, de többet ilyet nem veszek.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a Pampers legrosszabb pelusa. Nem éri meg megvenni szerintem. Mi éjszakára nem is használjuk, mert nem bírja ki. Most, hogy bölcsis a lányom, és sokszor teszik tisztába, így még azt mondom megéri az árát, mert annyi idõ alatt nem lesz tele. De amúgy nem venném meg az tuti!
Kisfiam 19 hónapos lesz, nálunk az volt a baj vele a kékhez képest, hogy -ahogy írta más is- nem olyan rugalmas. A kék Pampersnél szuperebb pelust még nem találtam, bármelyiket is próbáltuk.
A kérdező hozzászólása: Olyan buta vagyok, egy nappal elõbb kellett volna feltennem ezt a kérdést, mielõtt megvette a férjem. Még nem próbáltuk ki, majd csak holnap. Hát, akkor biztos csak nappalra használjuk, és csak akkor, amikor itthon vagyunk, és sûrûn tudunk cserélni. Valahogy csak elfogy majd :-) Köszönöm a válaszokat!
En ossze hasonlitottam a kettot!ha megteheted te is tedd azt!fele annyi nedvszivo van benne mint a kekbe! A kekbe vigig negy a fenekieg ennek a felenel vege van! en is napi ketszer tuti oltoztettem a lanyom!nem jo pelus a rugalmassaga sem a legjobb!!!
A kérdező hozzászólása: Holnap összehasonlítom :-) Most bent vagy a gyerekszobában a kék pelus. Biztos látványos lesz :-(
Én annak idején, vagy öt éve azt használtam a kislányomnak. Nekem bevált. Nem volt gond. Olyan 4-5 csomag elég volt egy hónapban a kicsi csomagból úgy emlékszem. Lehet az én lányom nem volt olyan örökmozgó, meg pisilõs, de nekünk bevált. A méretnél volt gond amikor szintén a 4-es kicsi, az ötös nagy. De aztán 4+ azt hiszem jó volt. Bár lehet akkor vettem tescósat, de a színes csomagosat. Nekünk bevált az is. Mi egy átlagos gyerekek voltunk. Hál istennek nem volt kiütés stb pelustól, sem baleset. Mindenkinek ki kell próbálnia, aztán úgy látja meg.

Milyen a Pampers Sleep&Play pelenka Midi 4-9 kg?

Véleményeket várok, jót is és rosszat is, ha van! :-))

Legjobb válasz: Szia! Mi a maxiját használjuk, még sosem folyt ki belõle semmi, nagyon jó nedvszívó, zselévé alakítja a pisit.A liberóval szemben az lesz a furcsa eleinte, hogy nem rugalmas a tépõzár része, és sokkal kisebb benne a gyerek popója, mert a fenék részénel nincsen töltelék, meg eleve a pelus is vékonyabb anyagú, de attól van olyan, mint a libero sztem.

Szia! Mi a maxiját használjuk, még sosem folyt ki belõle semmi, nagyon jó nedvszívó, zselévé alakítja a pisit.A liberóval szemben az lesz a furcsa eleinte, hogy nem rugalmas a tépõzár része, és sokkal kisebb benne a gyerek popója, mert a fenék részénel nincsen töltelék, meg eleve a pelus is vékonyabb anyagú, de attól van olyan, mint a libero sztem.
ha másikat akarsz, akkor rossman v dm saját pelusa
A sima Pampers nekünk bevált, de a Sleep and Playbõl kifolyik minden! Amúgy mi lassan áttértünk a Rossmanos pelusra, nem elhanyagolandó az árkülönbség, és nagyon jó.
Szia!Mi elõször Pamperst vettünk, mert állítólag jó..Na igen, naponta 5x ruhacsere, mert kifolyt minden belõle, de amióta Liberót használunk, azóta max. 2x folyt ki a pipi de csak éppen hogy, azóta semmit, és tök száraz a baba bõre.Én a helyedben nem váltanék pelust... 4 hós anyuka
Én sem használok sem pempit, se liberót. Elég rossz tapasztalataim vannak mindegyikrõl. Állandóan kakis/pisisvolt a gyerekem. Mindig minden kifolyt, nem bírt ki még 2 órát sem! Szóval kínzás volt. ami bevállt az a hugies. a 12 órás éjszakai viszi a pálmát. (az én fiam 12-13 órákat is képes éjaszaka aludni) Így nekünk muszáj volt ezt venni. Más nem bírta, csak nyakig volt reggelre pisis a gyermekem. egy 9 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Mi a Huggies-szel voltunk nagyon megelégedve. Nappalra a Pennys pelust használjuk. Szerintem nagyon jó minõségre és árra értve egyaránt! Nem folyik ki beõle semmi és jó nedvszívó! A Liberót is csak éjjelre használtuk, nekünk jobban bevált, mint a Pampers. Üdv 7, 5 hós baba anyukája
Nekünk mindig kifolyt belõle a pisi. Mi is liberot használunk, de sok félét kiprobáltunk már. Én nem cserélném le a liberot pampers-re!
a midi már szar. az elõzõek jók. mi a születése óta ezt használtuk, amint jött a 4-9 kilós, le is cseréltük rögtön. minden éjjel kipisilt belõle a fiam, ami elõtte nem fordult elõ. 1 csomaggal szenvedtünk, azóta messzirõl kerülöm sajnos.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Mi éjszakára mindíg ezt használjuk, nappalra meg liberót. Szeretjük, nem szokott kifolyni belõle a pisi, jó nedvszívó.
Nekem nincsenek jó tapasztalataim a Pampers-rõl...Az elsõ két méretét használtuk, azzal még meg is voltam elégedve, de a 3-as már szörnyû...Nekünk minden kifolyik belõle...Akármennyire is akciós, én nem vennék belõle... Én a Rossmanos pelenkát használom, és meg vagyok vele elégedve, az ára is jó. A Liberot szerintem ne cseréld le Pampers-re.
Hát mi most kaptunk ajándékba pamperst, és soha többet. Ma reggelre a gyerek nyakig pisis volt, hétvégén csavarogtunk egyet és kétszer kellett átöltöztetnem, mert mindene átázott. Maradok a Liberonál.

Pampers [email protected] milyen? Mert most akciós a Pennyben.

A midinek 37 ft darabja, ha százast veszel. De mi még nem próbáltuk. Valakinek bevált? Megéri?

Legjobb válasz: szerintem nagyon rossz.

szerintem nagyon rossz.
ezt az 1-2 darabot remélem, hogy csak elgépelted :(. tudod, hogy mennyit árthatsz neki az ilyen ritka cserével? (azért nagyon-nagyon-nagyon minimum 4 kéne egy napra)
Szia!!!Nekünk nem jött be, állandóan átázott, a kislányom vastagabb, nagyobb súlyú volt az átlagnál, inni is elég sokat ivott, megpróbáltam többet cserélni, mint pl.a Huggies-t, de általában mire felébredt egy-egy alvás után, nyakig volt pisis:-(Szóval nekünk nem jött be, az ára miatt anno mi is kipróbáltuk, de többet is használtunk el belõle a gyakori cserék miatt.Elõnye viszont, hogy tényleg vékony, könnyû, és jól tud benne a baba mozogni. Szerintem próbáljátok ki, hátha nektek beválik!!!Üdv:Tamy
Nem a legjobb, fõleg éjszakára nem. Inkább Activ baby.
Sokszor lett benne a hónaljáig pisis a lányom, pedig már a 2. alkalom után nagyon figyeltem a feladásnál, nehogy én adjam fel rosszul, de rá kellett jönnöm, hogy nem az én hibám. A nedvszívó képessége nem jó, nem szívja be a pisit. Mindennek tetejébe ráadásul illatosított, így 10 perc után büdi.Az ára miatt vettünk mi is, de soha többet. Még van vagy 5-6 darab, alig várom, hogy elfogyjon. Többet nem veszek.
15-ösnek, 14-es vagyok. Nem, nem gépeltem el tényleg 1-2 db megy el egy nap a liberoból, ha egyszer van kaki ebéd után. És nem hinném, hogy ártok neki, mert a lányom nem egy nagy ivó, jó ha 3-4 decit megiszik egy nap és az már jónak számít.Egyébként a Libero egyáltalán nem engedi vissza a bõrére a nedvességet, míg ezt a Huggiesnál tapasztaltam kisebb mértékben.Úgyhogy nemhiszem, hogy ártok neki ezzel.Felfázni nem fog, mindig jól be van öltöztetve és itthon meleg van.
nem a nedvességgel van a gond, hanem az állott pisiben egy idõ után drasztikus mértékben szaporodnak el a baktériumok. ami, bele lehet gondolni, mennyire egészséges. erre csak annyit tudok mondani, hogy próbáld ki, hogy 24 óráig nem cserélsz betétet, amikor épp menstruálsz. gondolom te magad sem csinálnád ezt. hát kb. ennyire kényelmes a babának is ez, csak õ nem tud szólni
Nekem is volt olyan pelenkás korú gyerekem aki elvolt napi 2 pelussal simán. A hármas számú aki jelenleg pelenkás meg napi 5-öt használ el. Gyerekfüggõ.
akkor csak én vagyok egyedül, aki ezt nem tartja természetesnek (/egészségesnek/követendõnek)? :S
Vagy csak túlparázod.
22-es. Nem vagy egyedül. Én sem hagynám egész napra, ugyanabban a pelusban a gyerekem, ha pisilt, ha nem. Szerintem ez nem túlparázás. Tuti nem egészséges, meg a közérzetének se tehet túl jót.
Amíg kicsi volt a lányom kellett a gumis derék de már 14 hós így nem követelmény. Nekünk bevált a Huggies és a Libero (utóbbi az elsõ számú kedvenc), de múltkor kaptam én is S&P-t tök olcsón, így kipróbáltam.Sehol nem folyt ki semmi (combos pedig a lányom, ezért jött be a Huggies meg a Libero), nem volt baj, hogy nem gumis a dereka és imádtam, hogy olyan vékony, hogy nem is érzõdik, hogy van rajta pelus. Nyárra biztos, hogy ilyet veszek majd neki! Viszont a nedvszívó képessége elég rossz a Huggies-hoz(3-4 db/nap)vagy a Liberohoz (1-2 db/nap)képest.Ebbõl többet használunk, fõleg ha a lányom sokat iszik napközben.És éjjel átázik, 11-12 órát nem bír ki. Viszont nappalra tökéletes, úgyhogy én nagyon gondolkodom rajta:)
Nekünk szörnyûûûû rossz a tapasztalatunk róla! A dereka nem gumis, ahogy mocorog a lányom, mindenhol folyt a cucc belõle és ráadásul még be is pállott a feneke. Soha többé nem szeretnék összeakadni vele.
Nagyon gáz a S&P, soha, soha többet nem veszek. Mûanyagborítású, nem szellõzik és mindenhol ereszt. A dereka nem gumis, így ott is folyik, a combja gumis de ott is folyik. És még a gyerek is bepállik alatta.
Mi a babám fél éves korától kb. 14 hónapos koráig ezt használtuk, nála nagyon bevált. Utána viszont a lánykám kicsit átformálódott, és utána már nem volt valahogy jó rá (nem a mérete, hanem úgy amúgy). De a lényeg, hogy sokáig tök jó volt neki.
Babámnak jó volt! Szerintem megéri kipróbálni, most tök olcsó így.
énis nagyon sokáig azt használtam a kisfiamnak és szerintem ér annyit mint az aktiv baby
A kérdező hozzászólása: Vegyes tapasztalatok, ezek szerint... de ez nem meglepõ. A lányom vékonyka, a combnál kritikus a pelus nálunk, pl. a Huggies és a Libero azért nem vált be nekünk, mert kifolyt a combjánál. Vajon a Pempers is combosabb babáknak jó?
Az én babám egy kis vékony lányka, soha nem volt húsos combija... Neki jó volt a [email protected] Sokáig csak ebbõl nem folyt ki a pisi.
Nagyon rossz!Nem jó a nedvszívóképessége sem és a méret is kisebb mint a rendes Pampers méretezés.
A S&P-bõl nekünk sem folyt ki semmi, viszont a lánykám kiütéses lett tõle, így mi az active baby-t használjuk:)
Én is bevásároltam belõle, de kisebb a méret, mint a másik pampersnél ezért elég gáz volt. Nekem nagyon husi babám van.
Nappalra nekünk jó, de az éjszakákat nem bírja. Arra külön az active baby-t vesszük. Ez is valami, ennyivel is lehet egy picit spórolni, ha már a nappaliak egy kicsit olcsóbbak. egy tipp: (nem tudom, hogy mennyire van hozzá kedved/energiád, de azért leírom) ha este is szeretnétek ezt használni, akkor meg tudod támogatni egy kicsit a nedvszívását azzal, hogy beleraksz egy összehajtogatott tetrapelenkát. Fõleg ha tudod, hogy ebben az idõszakban nem szokott kakilni, akkor nem nagy dolog kimosni, ha csak pisis lett.
* nincs derékgumizása. kipróbálhatjátok. 100 db meddig elég? pár hét alatt elfogy. ennyit megér.
Köszönöm, hogy még valaki. :) Részemrõl leszállok a témáról, de szó nélkül nem tudtam hagyni, ne haragudjatok.

Milyen tapasztalatok vannak a Pampers sleep&play sárga csomis pelussal kapcsolatban? Én eddíg csak sima pamperst vettem. A sárga is van olyan jó, vagy jóval vékonyabb?

Van annyira vékony hogy a 3 hetes kislányom kipisiljen?Neki 4 óránként mikor eszik cserélem a pelust,és a sima pampersel nem volt gond. Milyen a gumirozása? Merjem venni?most tudnék nagyon jó árban:-))

Legjobb válasz: Amig a kisfiúnk kicsi volt jó volt(nedvszivás)de mikor már aktív szaladgáló,ugrabugráló baba lett,nem volt jó mert nem gumirozott a ragasztó csíknál,és a mozgástól vagy lecsúszott,vagy túl szorosra sikerült ráadni.A párhetes babádnak szerintem jó lesz,soha nem ázott át!

Amig a kisfiúnk kicsi volt jó volt(nedvszivás)de mikor már aktív szaladgáló, ugrabugráló baba lett, nem volt jó mert nem gumirozott a ragasztó csíknál, és a mozgástól vagy lecsúszott, vagy túl szorosra sikerült ráadni.A párhetes babádnak szerintem jó lesz, soha nem ázott át!
Szerintem érdemes a gurmirozásával nincs gond mi majdnem az összes súlykategóriában kipróbáltuk és semmi panasz nincs rá. Papírvékony felvéve és sokáig bírja. De elsõsorban valóban éjszakára javaslom. Szerintem érdemes rá beruházni!
A derekán egyáltalán nem gumírozott. Egy 3 hetes kislánynak még jó, de ha késõbb elkezd intenzívebben mozogni, akkor már nem vennék. Nem véletlenül ilyen olcsó... Mi egyszer vettünk, utána visszatértünk a kék Pampers-re.
Nem gumis a dereka. Nekünk kifolyt belõle minden alul-felül. Ha üres volt a pocak, ha tele volt a pocak, abszolút nem idomult hozzá a pelus :( Nem szeretem ezt a márkát, én nem ajánlom. Hiába nem mozog a baba, azért a pocakméret nagyon sokat változik, ahogy emészt.

Használtátok már a pampers sleep&playt pelenkát és popsitörlőt? Milyen? Rossz, jó, nagyon jó?

Legjobb válasz: A pelenkát nem szeretem, mert hamar összeáll a benne lévõ anyag és lóg a gyerekemen. A törlõkendõnek jó az illata, elég nedves is. Szoktam venni, ha akciós, de a kislányom bõre nem érzékeny... nem tudom, másé bírja-e.

A pelenkát nem szeretem, mert hamar összeáll a benne lévõ anyag és lóg a gyerekemen. A törlõkendõnek jó az illata, elég nedves is. Szoktam venni, ha akciós, de a kislányom bõre nem érzékeny... nem tudom, másé bírja-e.
Szia, mi a legelején 1-2 hónapig használtuk, de nekünk is összeállt, a bõrét is irritálta, a törlõkendõ szintén. Nekünk legjobban a Libero jött be és a Neogranormon-os popsitörlõ.
Egyszer vettem, de többet nem veszek, se pelenkát, se törlõkendõt. Inkánb a simát. A pelenka nem volt jó (már nem emlékszem pontosan mi miatt, de bennem maradt, hogy nem veszek többet), A törlõkendõnek meg olyan émelyítõ szaga volt. Viszont most Premium Care-t vettem, igaz drágább, de nagyon jó, meg volt 10%-os kuponom is. ezen kívül Liberot szoktam venni, azt is szeretem.
A popsitörlõ elmegy, de lehetne kicsit nagyobb, én nem szoktam venni, ajándékba kaptuk, de elhasználom, jó illata van. A pelenka nem vált be, igazi olcsó húsnak híg a leve, nem gumis sehol a dereka. Pamperst használunk, de az Active Baby-t, az még sosem hagyott cserben.
Nem szerettem. A pelenka nem gumis derekú, így minden kifolyt. A popsitörlõtõl pöttyös lett a babám.
Na akkor hogy pozitiv választ is kapj!Én szeretem a plelnkát, mert nekem nem folyik ki belle semmi, és nem is log a gyereken.Sokat kibir alatta, pedig sokat is iszik a kicsim.A törlõ az már nem annyira jo, lehetne nagyobb.De amugy semmi bajom sincs azzal sem.És nem igaz, hogy olcso husnak....Mert az olcso néha jobb, mint a drága.

Milyen pelenkát vegyek majd a babumnak? Pampers-t szeretnék, de már annyi féle van (sleep and play, jumbo), hogy nem tudom melyiket válasszam! Mini kell 3-6 kg-ig már nem is értem, hogy mi a különbség köztük!

Legjobb válasz: A jumbo a csomagolást jelöli,ezen kívül van amelyik még szinte csak fekvõ babáknak való,van amelyik már izgõ-mozgóknak.Én nem szerettem a Pampersbõl a 3-6 kg-ig használhatót(de ezt elég sokan írták már korábban)mert a dereka nem gumis,és konkrétan minden kifolyt belõle.A Libero gumis derekú,de vastag,nekünk a Huggies vált be,igaz,nem olcsó pelus(de ha a pisis-kakis ruhákat állandóan mosni kell,mert nem marad a pelusban a cucc,akkor már nem is drágább.Sztem amúgy sem,olyan árban van,mint a többi "sláger"pelus)

A jumbo a csomagolást jelöli, ezen kívül van amelyik még szinte csak fekvõ babáknak való, van amelyik már izgõ-mozgóknak.Én nem szerettem a Pampersbõl a 3-6 kg-ig használhatót(de ezt elég sokan írták már korábban)mert a dereka nem gumis, és konkrétan minden kifolyt belõle.A Libero gumis derekú, de vastag, nekünk a Huggies vált be, igaz, nem olcsó pelus(de ha a pisis-kakis ruhákat állandóan mosni kell, mert nem marad a pelusban a cucc, akkor már nem is drágább.Sztem amúgy sem, olyan árban van, mint a többi "sláger"pelus)
Én mindkét gyerekemnél csak Pamperst használtam, de a kislányomnál anno a sleep and play nem vált be, mert kipirisodott a popója, akármilyen gyakran cseréltem is.( Így az active babynél maradtunk) Kisfiamnál most azt(s&p) használom, semmi gondja vele.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem csak 3-6 kg stb. van, hanem s&p és aktiv!Már az eszem is elvesztem!Régen csak volt kilóig, meg márka!És ennyi! :S
Ja és még annyit hogy ha márkásat akarsz akkor nézd meg a honlapjukon a termékeiket, ott rendszerezve találod õket és nem veszel el a sok adatban. :) Sok sikert!
Mi is használtunk pamperst, de nem vált be(kifolyt belõle a kaki, mert nem gumis hátul a dereka)és drága.Újszülöttnek én vennék 1casomi 2-5 kg-at és meglátod, beválik-e ?Ne vásárolj be elõre.
Igen ez nagyon fontos hogy elsõnek nem jumbo (nagy) csomisat vegyél, hanem kis csomagosat egyet. Ha beválik majd vesztek még. Aztán majd mikor mindig új méretet próbáltok ki elõbb kiscsomisat vegyetek, még ha kicsit drágább is. bár nem mindig van így. A kevesebb hamarabb elfogy, még ha nem is olyan jó. Próbálj majd ki többet is.
A kérdező hozzászólása: WOW!Nagyon aranyosak vagytok!most már értem, csak hirtelen olyan bonyolultnak tûnt!Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!