Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a Mit tegyek (233 db)

Van egy fiú aki 15 éves, én 13 vagyok! Nem járunk meg semmi de ő le akar velem feküdni! Az nem biztos hogy utánna együtt leszünk! De nekem nagyon bejön a fiú! Mindig azt mondja h milyen szép vagyok meg milyen aranyos. , mit tegyek?

nem tudom h meg érné-e lefeküdni vele! én el akarom veszteni! ? meg el akarja venni t?lem a szüzességem!

Legjobb válasz: uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D

Ezen már tényleg csak sírni tudok...Tényleg itt tart a világ?
uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D
"A szerelem nem egy távoli hegedû elhaló sóhaja, hanem sz ágyrúgó diadalmas pendülése." Ez az idézet nem a véleményemet tükrözi... a következõ sokkal inkább... "Szerintem is helyes elképzelés, hogy a világot biztonságos hellyé tegyük a gyermekeink számára. De nem a gyermekeink gyermekei számára, mert szerintem a gyermekek ne éljenek nemi életet."
14 éves lány vagyok akármennyire is szeretnéd ne veszítsd el fõleg hogy nem is jártok akármit magyaráz az a fiú hogy mi lesz utána hidd el csak a szexre kellenél neki majd ha lesz egy komoly kapcsolatod fontold meg de csak ha lelkileg is érett vagy én fél éve járok a pasimmal és még nem fekudtunk le ..:)
Várj még ezzel légyszíves!
Ne feküdj le vele, biztos megbánnád. Egyértelmû, hogy csak azt akarja és nem is szeret. Hiába tetszik neked, felejtsd el. Csak fájdalmat okozna.
Gratulálok, már sikerült is elveszteni: az eszedet!
13???!!!!!!Nem kéne még barbiznod?A neveltetésedre és az inteligenciádra utalnak az álltalad leírt sorok.Talán esetleg a halmozottan hátrányos helyzetû etnikai kissebséghez tartozol?
Én azt mondom a saját gyerekeimnek, hogy ameddig kérdés, hogy lefeküdjetek-e, addig NE! Amikor itt lesz az ideje, tuti, hogy nem lesz kérdésed! Ha nem így teszel, nagy valószínûséggel meg fogod bánni a döntésed!
13 éves koromban volt az elsõ csók. Akkor még véletlenül se ment át a fejemben, hogy lefeküdjek vele, vagy bárkivel. Nagyjából akkor fejeztem be a babázást meg a barbizást és még több figyelmet tettem a tanulásra. Jelenleg középiskolás vagyok, jó iskolában és nem bánom egyáltalán, hogy akkor nem voltak olyan gondjaim, hogy "Jajj, tetszik a srác, le akar feküdni velem, nekem bejön, megtegyem?" meg "Istenem, megtettem, bánom, terhes vagyok?".. Most hosszú és komoly kapcsolatom van és készen álltam vele elveszíteni. Nem azért, mert ez divat, egyáltalán, hanem azért mert szeret és szeretem és éreztem, hogy készen vagyok rá. Szóval, hagyd azt a kisfiút, tanulj, játsz tovább, ezekre a dolgokra pedig bõven van még idõd. Ne siess.
Nah szóval 13 éves vagy. Én 16 éves vagyok 2 hét múlva betöltöm a 17-et van barátom másfél hónapja vagyunk együtt és még nemhogy sex de még csak petting sem történt. Még szûz vagyok és 13 évesen talán én még azt sem tudtam annak idején hogy mi is az a sex és egyáltalán hogy is történik az. Olyan idõs koromban nekem bõven elég volt a barbi baba meg a hasonló KISLÁNYoknak való játék. A húgom most 13 éves van barátja anyukám csak ilyen gyerekszimpátiának nevezi. Nah szóval hogyha a drága kishúgom elõállna azzal hogy õ sexelni akar a barátjával tuti fix hogy [email protected]á verném és meg magyaráznám a pici butus kis tudatlan kobakjának, hogy nem kellene 13 éves korában ilyet tennie, mert egyrészt késõbb nagyon megbánhatja mástrészt pedig nemigaz hogy egy ennyi idõs GYEREK nem bírja sex nélkül és hogy neki erre szüksée van. Bõven elég kis csitri van már így is nem kell még 1. Ja és az a fiú ha már nem szûz és nem is játok tuti 100 hogy csak arra kellenél neki nem lenne azután ebbõl semmilyen kapcsolat!!!! Ne akard az õ példáját követni hogy jaj õ már nem szûz akkkor én se legyek az. Odáig fognak fajulni a dolgok hogy egy kb. 5 év múlva nem lesz már szûz 15 se. Mert hogy ezt nekik szabad csak az a nagy bökkenõ hogy egyáltalán nem vagytok felkészülve ilyen idõs korban arra hogy nem életet éljetek!!!!!
basszus 13 éves kislány vagy, mit játszod a nagyembert?
ja ennyi idõsen engem is érdekelni kezdett ez az egész. Jó sokszor megtehettem volna, de nem akartam. Vissza gondolva jobb is volt, mert annak adtam akit szeretek :D te is tegyél inkább így, ha neki csak erre kellesz, mond meg neki, hogy van keze kettõ is, elégítse ki magát õ xD 13 évesen még nagyon, nagyon, nagyon korai még, és nem a korod miatt, hanem azért mert még nem tudsz bele gondolni a következményekbe és 13 évesen a szüleidnek kellemetlen helyzetet teremtesz, ha orvoshoz kell mennetek elvetetni a babát. Inkább hagyd a srácot. Éld az életed, hiszen ezek a legjobb éveid, nem kell már most elbasznod :) Meg fogod bánni egyszer
Egyértelmû hogy ha megteszed nagyobbnak fogod érezni magadat de alaposan gondold meg és járj utána hogy milyen következményekkel járhat!
Megjegyzem halkan hogy kiba*nál a fiuval mert 14 év alattival feküdne le és az büntetendõ....
Ha félsz attól, hogy a fiú megsértõdik, ha nem fekszel le vele, akkor keress egy normálisabb srácot, aki nem csak szexelni akar veled. Már ha szeretnéd magad a csalódásoktól megkímélni... Egy másik kérdésedre a válasz: a 15 éves srác is fiatal még. De idõsebb, mint a 13. És ha szerinted az a legnagyobb probléma, hogy melyikõtök a "kicsi", akkor nem hiszem, hogy elég érett vagy a szexhez. Bocsánat, ha megsértettelek. 19/L
jézusom... hagynám a gyereket a helyedbe 13 évesen ha anyám megtudta volna ki is nyír meg apám is még lehet a gyereket is megverné... ráérsz te ezzel...
Szia, Klaudia. Asszem ismerlek.:)
13??????!!!!!!Én 17 évesen szexeltem elõször!!!Várj a szexel 17 éve korodig!!!
azt írtad egyszer szeretnéd, hogy milyen érzés... Akkor figyelj, a szüzességet csak egyszer lehet elveszíteni..gondold át. Nem hiszem, hogy megérné , nagyon megbánnád az biztos! Inkább babázz!
Pár hónap múlva leszek 15 és még nem feküdtem le senkivel. Hogy miért? Mert nekem még vannak erkölcseim és nem fekszek össze csak úgy minden jött-ment gyökérrel. Viszont te nagyon gáz vagy :| 14/L
elég gyökér és hiszékeny vagy ha belemégy....
17 vagyok és még szûz. Ezerszer megtehettem volna már, de nem tettem, mert nem találtam még olyan srácot, akinek teljes bizalommal oda tudom adni magam, és ezért tisztelnek. Ha megteszed, a csávód otthagy, mindenkinek szétkürtöli, hogy õ mekkora király, hogy így át tudott verni és egy utolsó ribancnak fog elhordani, amit nagyon sokan megtudnak majd, és ha jön egy normális fiú, akivel összejöhetnél, passzolni fog téged, mert a normális fiúk ribancokkal nem jönnek össze. És nem utolsó sorban fiatal vagy, NAGYON!!!!
Megtetted??
Attol hogy az ove leszel nm fog melletted maradni. Szoval ne tedd!!!!!
Szerintem sem kene meg elvesziteni, meg nagyon fiatal vagy ! Lehet h a szavaival elcsavarta a fejed es a kulso is , de gondold at alaposan. Kesobb banni fogod. (17 vagyok). Ja es ne feledd nm kell elhinni mindent amit mond.CSAK AZT AKARJA !!!!!!
a szex a felnõttek játéka, te pedig távol vagy még attól, úgyhogy HÚZZÁL VISSZA BABÁZNI!
amikor én voltam 15, miért nem voltak ilyen 13 éves buta kis pic.sák?
ha most megteszed 30évesen nem fogsz pl kocsmába menni mert félsz hogy rácsúszol a bárszékre ;)
legalább kérj érte pénzt is.tudod..a hivatásosak is így kezdik.
Természetes, hogy kíváncsi vagy. De ne egy olyan sráccal veszítsd el, aki nem szeret, akivel még csak nem is jársz, és csak szépeket mond neked! Sok srác tetszhet még késõbb, inkább most olyat keress aki megbecsül és nem csak megdugni akar. Ha mégis megteszed, az a te döntésed már. Csak azzal számolj, hogy terhes lehetsz, elkaphatsz vmit, rossz élményeid maradhatnak utána.
Fogd már fel, hogy még csak 13 éves vagy! Magyarul még kis taknyos vagy az ilyesmihez! Hiába értetlenkedsz, attól még igenis kicsi vagy!
Õ is kicsi. Amúgy ha dugtok és terhes leszel, ne vetesd el a babát, ha lány hívd Megnek, család neveteket meg változtassátok meg Van der Medve-re.
10 és 13 éves lány között nincs semmi különbség. Mint látod, agyilag még 10 vagy. És ezt most minden bántás nélkül mondom neked. 20 éven felül vagyok, engem világ életemben mindenki tisztelt azért, hogy még 17-18évesen is szûz voltam. Vond le a következtetésedet.
A kérdező hozzászólása: persze én fiatal vagyok 13 évesen:OO??? jah de õ 15 éves és már csinálta:OO .õ nem számít kicsinek?
Érdekel milyen érzés? Akkor tedd meg vele. De utána NE gyere ide sírva, hogy "fájt, nem törõdött velem, megbántam, terhes vagyok?" Komolyabban: FIATAL vagy. Ne tedd meg, miért lennél nála egy újabb strigula?
A kérdező hozzászólása: nem dugatnám meg magam mindenkivel? miért kell ekkora feneket keríteni egy kis sex-hez? ezt sose tudom meg érteni! 13 éves vagyok'' ha 10 éves lennék még meg érteném, , ,
Milyen érzés?? bazz 13 évesen jobb esetben egy gyereknek még melle sincs, és épp hogy megjött neki a menszesze, nem hogy dugjon -.-" gondolkozz már ember
Nekem a 13 éves uncsitesóm még játszik, olvas, rajzol és jól tanul. Na õ a nem kicsi, hanem a normális. Te vmi kis városi tinip.csa, akarom mondani gyerekp.csa vagy. Dugasd meg magad, a világnak és a férfiaknak úgy is szüksége van k.rvákra, r.bancokra és hozzád hasonlókra.
A kérdező hozzászólása: én már tudom hogy mi legyen :((... mert már valamennyire érdekel az is h milyen érzés az elsõ alkalom! de nem tudom!! ...
A kérdező hozzászólása: De ha ezt így meg mondom neki akkor lehet h meg utál vagy nem tudom!!-.- ... de nekem nagyon bejön! és nagyon kedvelem!-.-
kislány, ne már komolyan használd már az eszed, ne legyél buta ösztönlény, mint sok kortársad, egy 13 de még egy 15 éves gyerek ne akarjon szexelni, éretlen kis csitri vagy a fiú sem sokkal érettebb, sõt, 13 évesen inkább babázz, és menj el a barátnõiddel moziba, most komolyan megfordult a fejedben hogy lefekszel vele?? attól hogy van melled és vérzel havonta már ha egyátalán van melled és menstruálsz még kislány vagy egy éretlen csitri..már én is sírok lassan hogy a tinik egyre lejjebb süllyednek..
persze egyetlenegyszer, fogd már fel hogy kicsi vagy...bármennyiszer akarod [email protected] vagy már most, aki egyszer kipróbálta az csinálni fogja aki éretlenül csinálja jól megszívja vagy egy mocskos kis ribi lesz vagy elmegy örökre a kedve tõle, mutasd meg anyukádnak a kérdésed biztos nem fog megdícsérni érte
A kérdező hozzászólása: nem vagyok se ku**a se pi**a!!! csak egyetlen egyszer akarom meg tenni! csak hogy tudjam milyen érzés! utánna nem!!!!!! attól még nem vagyok ku**a!!!!
sok mindent nem tudsz még, tapasztalatlan éretlen kis csitri vagy ezért mondtuk hogy tanulj inkább az rád is fér
A kérdező hozzászólása: tiltja?:OOOOOO én ezt nem is tudtam :OO
14 év alatti szexet tiltja a törvény. Ha ez kiderül, jól rábaszik mint a srác, mint a szüleid. De csináld csak a saját hülyeséged. 18/L
Azt azért még hozzátenném, hogy: Ha mástól vársz megerõsítést, ergo, hogy ide feltetted a kérdésed, az azt jelenti, hogy nem tudsz meghozni önállóan egy ilyen kényes döntéstt = Gyerek vagy még (ami nem baj, csak az, hogy ilyeneken jár az eszed...)
1. És kicsi vagy kész, ha ezért meg utál jobban jártál ha nem, és több évig jártok és mondjuk 4-5 év múlva (vagy ha annyira nem bírtok várni 3 év múlva szexeltek akkor meg gratula. 2. HA csak úgy odaadod magad hozzászokik, hogy nem kell megdolgoznia a "gyõzelemért".
Jajj, de lehet hogy megutál vagy nem tudom.. Grr.. Hallod magad? Na az ilyen dumákért és tettekért vagy még kicsi!
És akkor majd most jön az, hogy: "Nem! Én igenis felnõtt NÕ vagyok!" - és megteszi... :D 1hét múlva jön a következõ kérdés, hogy "megbántam, mit tegyek? Kihasználtak, mit tegyek? Teherbe estem 13 évesen, mit tegyek?" Ez a mai világ. Ha nekem lenne egy lányom, és 13 évesen már széttenné a lábát egy olyan fiúnak, akivel még csak nem is "jár" addig ütném, amíg mozog. Õszintén nem értem, miért jó a fiatal lányoknak, ha sorra d*gják õket a fiúk? Miért jó ez? Ego növelõ? Nem hiszem. Kedves kérdezõbõl lesz a következõ generáció egyik nagy r*banca, nem gond, rátok is szüksége lesz a party-fiúknak, valakibe üríteni kell a tárat. Egy lövésre megteszed majd a pasiknak, de aztán ne várd a csodát, ha 20-30évesen senkinek sem kellesz majd, addigra bõven meglesz a híred. 27/F
A kérdező hozzászólása: ez az h 13 vagyok!!! nekem az már nem számít kicsinek! a fiú meg már nem is szûz meg semmi!!

Mivel erősítsük meg a kerítést, vagy miből építsünk újat, hogy a kutyus ne tudjon megszökni? Mekkora legyen, alul milyen legyen? Mit tegyünk a szökések megelőzése érdekében?

Sajnos elég rossz állapotú, drót kerítésünk van, viszonylag alacsony, és nagy a hely az alja és a föld között, egy kutya könnyedén meg tudna szökni minden erőfeszítés nélkül. Pár hónap múlva érkezik egy kölyök, és ezt nagyon nem szeretnénk. Mivel erősítsük meg a kerítést? Vagy ami jobb ötlet lenne: miből/hogyan építsünk újat? Mekkora legyen, hogy egy nagytestű kutya ne tudja átugrani? Tegyünk az aljához valamit, hogy ne tudja kiásni magát, vagy ez nem szükséges? Nektek milyen kerítésetek van? Mit tudunk csinálni a kerítésépítésen kívül annak érdekében, hogy ne szökdössön el a kutyus? Milyen tippjeitek vannak, mit tudtok még tanácsolni? Köszi minden segítséget:)

Legjobb válasz: van. ha elviszed már kis korában kutyasuliba és megneveled.

van. ha elviszed már kis korában kutyasuliba és megneveled.
leásott alapzató betonkerités kell, így nem tud alá ásni. amint lehet ivartalanitsátok és akkor nem fog szökdösni ha kan, ha pedig nõstény akkor nem fognak más kutyák beszökni hozzá
A kérdező hozzászólása: Hát, ha tényleg szükség lesz rá, akkor esetleg szóba jöhet ez a "láthatatlan kerítés"... de csak van más megoldás is
Második vagyok. Én sem használnám csak láttam már ilyet :D Egy jól leásott kerítésnél nem igen van jobb, mire azon kiássa magát csak észreveszed.
A kérdező hozzászólása: *okoz
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagytermetû kutya lesz
A kérdező hozzászólása: Kiállítási kutyus lesz, az ivartalanítás kilõve :) Második: hallottam már errõl az elektromos valamirõl, és tudom, hogy nem okozos semmi kárt a kutyában, de nekem mégsem szimpatikus dolog:S
A legjobb, ha a régi kerítés helyére csináltok egy beton alapot és abba ágyazzátok az oszlopokat. Az oszlopok közé meg pénztárca függvényében ami tetszik. Olcsóbb megoldásként áshattok egy 40 centis árkot, abba állítjátok az oszlopokat és az árok aljáig leeresztitek a horganyzott drótkerítést. Betemetitek és (valószínûleg) nem tudja kiásni. A magasság pedig a kutya méretétõl függ. Egy németjuhász a két méteres kerítésen úgy megy át, mintha ott se lenne.
Én ha drótkerítést építenék akkor legalább egy kis részben a földben és az alján lebetonoznám az a biztos úgy nem tudja kiásni magát. a magasság attól függ hogy mekkorára fog megnõni a kutyus mert a kölyök még a derékig érõn sem tud kimászni viszont vannak a kutyák között Houdinik, amiknek semmi nem akadály. Van már olyan rendszer, amivel a kerítés mentén ki húzol egy madzagot ami össze köttetésben van a kutya nyakörvével és ha a madzagon kívül megy akkor olyan a mûködési elve mint egy elektromos nyakörvnek, persze nem úgy kell elképzelni, hogy akkor halálra rázza a kutyát hanem csak kis figyelmeztetõ impulzusokat ad le.
A kérdező hozzászólása: Jó persze:D de egy kölyökkutyát sok minden késztethet szökésre

Laptopomon egyszer beállítottam egy háttért mozaikosra úgy, hogy a googleba kerestem egy képet és beállítottam. Most, amikor rámegyek hogy beállítás háttérkéntre, automatikusan mozaikos lesz, ki se hozza hogy milyet szeretnék. Mit tegyek?

nem olyat szeretnék

Legjobb válasz: Bizony, vagy vezérlõpult, képernyõbeállítások, hátterek, háttér elhelyezése (asszem 3 félét ajánl fel) és kikattintasz a mozaikból az egészoldalasra/széthúzottra.

Bizony, vagy vezérlõpult, képernyõbeállítások, hátterek, háttér elhelyezése (asszem 3 félét ajánl fel) és kikattintasz a mozaikból az egészoldalasra/széthúzottra.
asztal->jobb gomb->tulajdonságok->átállítod
Na sikerült? =)
A kérdező hozzászólása: aha:) kösz.csak rossz képet választottam az elején, túl nagyot, és ahogy beállítottam az egész képernyõ ugrált össze vissza mert mér egy csomó hely volt ha legörgettem.de választottam kisebb képet és jó:) köszönöm.
Nem lehet, hogy a film több részbõl áll, mondjuk part1.rar, part2.rar...? Ezesetben mind kell ahhoz, hogy ki tudd bontani.
Hibásan töltötte le
Nem töltöttél le minden darabot, vagy nincsenek egy mappában.

A párom szerint hanyagolom, és már nem vagyok annyira ''édes'' milyen voltam. Szerinte elhidegültem és úgy érzi nem boldog, de elhagyni nem akar, mivel szeret. Mit tegyek, hogy kimutassam neki mennyire szeretem és hogy boldoggá tegyem újra?

Legjobb válasz: Próbálj meg valami romantikus dolgot, valami meglepõt, de ízléseset elsõnek talán írd meg, hogy mennyi idõs vagy és milyen nemû, sokat segítene

Próbálj meg valami romantikus dolgot, valami meglepõt, de ízléseset elsõnek talán írd meg, hogy mennyi idõs vagy és milyen nemû, sokat segítene
elmúlt a szerelem, ez nem visszahozható érzés ki is mondta nem boldog, el kellene gondolkodni, nem tudom hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt, de lehet váltani kéne N
2. válaszoló Ha nem is boldog, de még szereti... tehát még van remény

A karomon es a hatamon par helyen kijottek par PIROS FOLTOK ami SZÁRAZ, mit tegyek ellene nagyon nagyon ketsegbe vagyok esve :' ( milyen kenõcsöt hasznaljak? Vagy mit tegyek?

Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Elõbb utóbb meg fogsz halni, ez egészen biztos. Mondjuk azt nem hiszem, hogy emiatt. Nem értem, hogy ha nagyon kétségbe vagy esve, akkor miért kenõcsöket kérsz ahelyett, hogy elmennél az orvoshoz? Menj orvoshoz.

Elõbb utóbb meg fogsz halni, ez egészen biztos. Mondjuk azt nem hiszem, hogy emiatt. Nem értem, hogy ha nagyon kétségbe vagy esve, akkor miért kenõcsöket kérsz ahelyett, hogy elmennél az orvoshoz? Menj orvoshoz.
Télen a hidegtõl és a sok réteg ruha viselésétõl bárkinek megjelenhetnek kisebb-nagyobb száraz, pirosodó foltok. Menj el bõrgyógyászhoz, addig is igyál sok folyadékot és fürdés helyett zuhanyozz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, kipróbálom. :)
Keress egy jó fodrászt és bízd rá. Ha nincs frufrud, vágass pl. Amiket az elsõ linkelt, még mindig kicsit uncsi hajviseletek, és szögletes arcformához annyira nem is nyerõ találat. Nem kell pónifrufru, de az elejét nyugodtan vágasd rövidebbre, jól keretezné az arcod. A végét esetleg íveltre vagy V-alakúra vágni kicsit, a felsõ réteget rövidebbre. Nem kell túlzottan megtépni, mert az tényleg béna, mikor alig marad pár szál, de az egyhosszú haj sem jobb, lapos, uncsi, jókislányos, és nem a jó értelemben. :) Esetleg tetess bele pár sötétebb vagy világosabb melírcsíkot, de tényleg csak ilyen 1-2 árnyalattal eltérõt. Bár szerintem 14 évesen azért ne erõltesd, meg tényleg tönkre is teszi a hajat könnyen, de azért ezzel is fel lehet dobni kicsit. :)

Jó napot kívánok doktor úr! Négy éve van már, hogy nincsen menstruációm. Mit tegyek ez ellen? Tud enekm segíteni, tisztelettel, M.K. Mit szedjek, milyen gyógyszert, hogy megjöjjön? Alulműködik a pajzsmirigyem.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Minenképpen javaslok egy nőgyógyászati-endokrinológiai kivizsgálást. Ez alapján lehet meghatározni, hogy milyen gyógyszert kellene szednie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Minenképpen javaslok egy nőgyógyászati-endokrinológiai kivizsgálást. Ez alapján lehet meghatározni, hogy milyen gyógyszert kellene szednie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mit tegyek ha a barátom olyan jelzőkkel illet más nőket hogy "milyen jó a melle, milyen jó punci" stb. Ti ez esetbe mit tennétek?

Tudom hogy szeret de most ezeken nagyon ki tudok akadni szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: te meg mondj ilyeneket férfiakra: az milyen fasz! hú de izmos, stb.

te meg mondj ilyeneket férfiakra: az milyen fasz! hú de izmos, stb.
nem az ha még megnézi szó nélkül, igen de így... a barátod elég bunkó és tapintatlan
hagyd ott a fenébe mikor ilyet mond.. vagy végleg :D
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat!
Mondd meg neki, hogy ez mennyire zavar. Ha ezekután is ezt csinálja, nem szeret eléggé, és akkor fölösleges erõltetni.
Eléggé gyerekes, mert nem a haverja vagy, hogy neked mondjon ilyeneket.Mondd neki más pasikra, hogy de jó teste van, milyen formás segge.:) Aztán kiderül ehhez mit szól.:D
Mondtad már neki, hogy zavar? Vannak ilyenek, akik ebbe bele se gondolnak, hogy neked szarul esik. Lehet úgy van vele, hogy csak õszinte akar lenni. De ha szólsz neki és utána is folytatja, az elég gáz... (mondjuk nyilván alapból is zavaró)
A kérdező hozzászólása: Már rájöttem!:) Attól hogy más lányt is megnéz és azt mondja hogy jó nõ attól õ még ugyanaz a fiú akibe beleszerettem és ettõl függetlenül szeretem!:) Szóval butaság volt feltennem a kérdést :)
Sieg Heil!
Kérdezõ te nagyon el vagy tévedve...
Semmilyen jó duma nem kell, csak helyes pasinak kell lenned.
Tévedsz, a lányoknak CSAK a külsõ számít.
Ne udvarolj! Csak jól kell kinézni, és a tiéd lesz a csaj. Ha nem tetszel neki külsõre, akkor pedig udvarolhatsz ítéletnapig, akkor sem érsz el semmit. És ne akarj cuki lenni a szemében, mert akkor csak haver lehetsz!
biztos elmondjuk a tuti csajdöntõ dumákat.évek alatt majd szépen kitapasztalod...
A kérdező hozzászólása: jó az biztos hogy a külsõ is számít ezt tudom de inkább a kérdésre válaszolj ha mást nem tudsz
Mivel csak a külsõ számít a lányoknak, ebbõl következik, h tök mindegy, mit mondasz neki. Túl sok idõt viszont nem érdemes egy lányra pazarolni, mert ha nem jössz be neki azonnal, akkor késõbb se fogsz.
A kérdező hozzászólása: adjatok még válaszokat légysziii
A kérdező hozzászólása: még válaszokat légyszii
KOROD?
Legyél vele figyelmes. Ha leejt valamit vedd fel neki, engedd elõre az ajtóban, kísérd el valameddig /buszmegálló/, nem muszáj hazáig. Ha nem tudtok mirõl beszélni kérd el a leckét tõle. Vagy ilyenek. Légy figyelmes vele. Aztán szép lassan elhívhatod valahová, ha elfogadja, nyert ügyed van. De egy tanácsot fogadj meg, egy lány szemében sose próbálj cuki lenni, mert az csak baráti zónába vezethet.
A kérdező hozzászólása: 15 év
Hány éves vagy?
Az biztos. Gondolkozz már logikusan te szerencsétlen. Ha te a külsõt nézed (márpedig mi mást néznél), akkor milyen alapon hiszed azt, hogy a lányok nem azt nézik ? Nyomi vagy.
Te vagy eltévedve, de majd rájössz, ha nagyobb leszel, és nem leszel nagyon jóképû ;)
A kérdező hozzászólása: akkor te elvagy tévedve ha szerinted a lányoknak csakis a külsõ számít:)
A kérdező hozzászólása: akkor te nagyon elvagy tévedve:)
Lehet h ezt mondja, de olyan lány nincs, akinek a belsõ bármit is számítana.
A kérdező hozzászólása: mondom hogy nála inkább a belsõ számít, amugy meg nem vagyok anyira rossz képû
A kérdező hozzászólása: a lányank nemigazán a külsõ számít
Mond neki azt, hogy, "reggel a tükör elé álltál és megkérdezted tõle, hogy tükröm tükröm mond meg nékem ki a legszebb lány e vidéken, és képzeld a tükör azt mondta te vagy az! "
hát ha a lánynak a belsõ számit akkor ne csajozós dumákkal akard levenni a lábáról, hanem egyszerûen csak legyél az aki vagy! Viselkedj természetesen, legyél figyelmes de ne nyalizz neki. Mutasd meg hogy mi az ami téged mássá tesz a többi sráctól, mi az a benned lévõ jó ami jobbá tesz a többieknél. Ha ezt értékeli akkor egy boldog, õszinte kapcsolatban tudtok élni, de ha neki nem olyan ember kell amilyen te vagy, akkor ne próbálj más lenni mert hosszú távon úgy se tudnád folytatni a színházat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!