Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a Mit (11173 db)

Barracuda felniknek milyen a minõsége?

Arra vagyok kíváncsi hogy egy barracuda vagy egy dotz felni minõségben mennyire marad el mondjuk egy breytontól?

Legjobb válasz: Kb olyan mintha azt kérdeznéd egy Trabant mennyire marad el minõségben mondjuk egy Mercedes S osztálytól!!

Kb olyan mintha azt kérdeznéd egy Trabant mennyire marad el minõségben mondjuk egy Mercedes S osztálytól!!
A kérdező hozzászólása: És mondjuk egy dotz?

Milyen on-line babaruha rendelõ oldalakat ismertek? Milyen a minõsége?

A scamp-en kívül, onnan már nagyon sokmindent vettem.

Legjobb válasz: A legtöbbet a scamprõl és a nextrõl rendelek. www.next.co.uk Azt hiszem 10.000 fölött ingyen hozzák ki. Angliából, de 2 munkanap alatt mindig ideért eddig, pedig már két éve rendelgetek innen. aliexpressz is jó.

A legtöbbet a scamprõl és a nextrõl rendelek. http://www.next.co.uk Azt hiszem 10.000 fölött ingyen hozzák ki. Angliából, de 2 munkanap alatt mindig ideért eddig, pedig már két éve rendelgetek innen. aliexpressz is jó.
Tõlük rendeltem a legtöbbször: [link] Tõlük egyszer: [link] És tõlük szintén egyszer: [link] Mindegyik nagyon megbízható és jó. Nyilván a drágább a minõségibb, de jó szívvel ajánlom bármelyiket.
Mamas and papasrol szoktunk, ruhat, babakocsit, kigeszitot, jatekot is rendeltunk, mig kisebb volt a lanyunk. Kiemelkedo a minosege, nagyon kedveljuk.
Kiváló minõségû, tudom ajánlani!


Milyen a minõségellenõr állás a Boschban (Miskolc)?

Magáról a Boschról van már több kérdés is, de konkrétan a minõségellenõr munkakörrõl semmi.

Milyen a minõsített többség?

Legjobb válasz: Az Országgyûlésben a minõsített többség a képviselõk 2/3-át jelenti. Vagyis ha egy törvényjavaslat elfogadásához minõsített többség kell, azt csak akkor fogadja el a testület, ha a képviselõk 2/3-a igennel szavaz rá.

Az Országgyûlésben a minõsített többség a képviselõk 2/3-át jelenti. Vagyis ha egy törvényjavaslat elfogadásához minõsített többség kell, azt csak akkor fogadja el a testület, ha a képviselõk 2/3-a igennel szavaz rá.
"A házszabályi rendelkezések esetében a minõsített többség e jelenlévõk 4/5-ét jelenti." Igen régóta nem. Kb a tanácsköztársaság idejében volt úgy, ahogy te írod. " Én belinkeltem a jelenlegi házszabályt a 4/5-rõl. Cáfold meg, ha tudod.
"azt bizonyította vele, amit állított. Mégpedig a 2/3-ad mûködését" A 2/3-ad mûködését remekül bebizonyította. A vita viszont nem arról szólt. A vita arról szólt, hogy van-e, vagy nincs a parlamentben 3/4-es minõsített többség. Az én álláspontom szerint van, az õ álláspontja szerint az még tán a Tanácsköztársaság idején volt utoljára. Én tudom bizonyítani az igazamat (nem nehéz, gyakran van 4/5-ös szavazás a Parlamentben), ti viszont csak ilyen megjegyzéseket tudtok odabökni. De ettõl még a tény tény marad. (a 2/3-os minõsített többség rendszerét senki sem vitatta).
"Úgy látszik, nem sikerült megértened. Az általad belinkelt törvény a költségvetésrõl szól." Nehehhehemmm, õ belinkelt egy törvényt, amit VALAMILYEN MÓDON megszavaztak a képviselõk. Tök MINDEGY, hogy az történetesen a tárgyév ktgvetési tv-e volt, akkor is igaza van, hiszen azt bizonyította vele, amit állított. Mégpedig a 2/3-ad mûködését. Amit bizony te írtál le rosszul, plusz ráadásul olyannyira begyöpösödött hülye vagy, hogy betegesen ragaszkodsz is a tévedéseidhez. Már más kérdések alatt is megcsillogtattad koponyarepesztõ hülyeséged, de ez kb. viszi a prímet. Édes jó istenem.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Úgy látszik, nem sikerült megértened. Az általad belinkelt törvény a költségvetésrõl szól. Itt mi nem a költségvetési törvényrõl, sõt nem is a 2/3-os törvényekrõl beszélünk, ennél csak te ragadtál le. De hogy a te példádnál maradjak, a költségvetési törvény a költségvetés benyújtásának, elfogadásának, módosításának általános szabályait tartalmazza. Viszont van lehetõség arra, hogy a parlament ezen szabályokkal ellentétben, más eljárásban szavazzon. Ehhez viszont 4/5-ös minõsített többség kell. Ezt hiába keresed az általad oly nagyra becsült költségvetési törvényben, mert ezt a Házszabály hivatott szabályozni. Az pedig konkrétan így szól: "a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról A Házszabálytól való eltérés 140. § (1) Kivételesen, a Házbizottság javaslatára az Országgyûlés a jelen lévõ képviselõk négyötödének szavazatával - képviselõcsoportonként legfeljebb egy felszólaló meghallgatását követõen - úgy határozhat, hogy valamely ügy tárgyalása során a Házszabály rendelkezéseitõl eltér." Vagyis van négyötödös minõsített többségi szavazás a Parlamentben. De ha nem lenne is értelmetlen lett volna az észrevételed, mert a kérdezõ a minõsített többség fogalmára volt kíváncsi, nem konkrét mai példára, így akár a Tanácsköztársaság, de még az Árpád korból is hozhattam volna példát. A társasházi válaszoló is tökéletes választ adott, hisz a kérdés nem korlátozódott az országgyûlésre. "Ez esetben valóban idióta vagy" Igaza van egy korábbi válaszolónak: amikor az érvek elfogynak, jön a személyeskedés.
ma 15:32 Ez esetben valóban idióta vagy. Ott a "cáfolat" a linkben.
Elolvastam. Nem értem, hogy mi a problémád. Tavaly március 4-én kívánta a kormány a költségvetési törvény módosítását tárgyalni. Mivel ezt a határozati házszabálytól való eltéréssel tette, ehhez a képviselõk 4/5-nek a hozzájárulása volt szükséges. Ezt cáfold meg, kérlek.
Kedves Andi. Könyörgöm, olvasd már el, amit adtam.
Kedves Récsöl! Feltételezem, hogy te jogi végzettséggel rendelkezel, bár némi olvasásértés nem ártana, ha már mindenáron kekeckedni akarsz. NEM a sarkalatos törvényekrõl írtam. Ugyan gyönyörûen belinkelted a költségvetés elfogadásának menetét, de idelinkelnéd azt is, hogy mi a helyzet, ha ettõl ELTÉRÕEN kívánja az aktuális kormány pl. a módosítást elfogadtatni? Megmondom. A négyötödös minõsített többség kell ahhoz, hogy a házszabálytól eltérõen lehessen a módosítást tárgyalni. Legalábbis tavaly ilyenkor még így volt. Ha leszálltál a magas lóról, lennél szíves utánanézni?
" Például a társasházi törvény szerint a ház alapvetõ változtatásához szükséges minõsített többség 4/5-nél több. Maga a 4/5 még nem." Az OGY-rõl beszélgettünk.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ma 13:26 Tudnál olyasmit linkelni, ami az általad állított idióta blõdséget alátámasztja? Mert feketén-fehéren le van írva, hogy mely sarkalatos törvényekhez milyen részvételi arány kell. A ktgvetési tv. pl. teljes kétharmaddal fogadható el. "A költségvetési törvény sajátos tárgyalási rendje A költségvetési törvényjavaslat tárgyalási rendje több ponton eltér a törvényalkotás általános szabályaitól. A leglényegesebb eltérés az, hogy két eltérõ funkciójú részletes vitára is sor kerül, és ennek megfelelõen, a módosító javaslatokról is két külön szakaszban szavaz az Országgyûlés, mielõtt a zárószavazásra sor kerülne. Az elsõ részletes vitában olyan módosító javaslatokat vitat meg az Országgyûlés, amely a különbözõ költségvetési fejezetek között indítványoz átcsoportosításokat. Ezt követõen a módosító javaslatokról szavaz az Országgyûlés (november 30-áig), dönt az egyes fejezetek és a költségvetés fõ összegeirõl: a bevételrõl, a kiadásról és a hiányról. Az ezt követõen újra megnyitott részletes vitában már csak olyan módosító javaslatokat lehet benyújtani, amelyek az egyes költségvetési fejezeten belül változtatják meg az elõirányzatokat, így azok az elfogadott fõösszegeket már nem érinti. A költségvetési törvény megalkotásának folyamatában fontos ellenõrzési jogkört (bizonyos esetekben vétójogot) kapott a Költségvetési Tanács. (Költségvetési törvényjavaslat sajátos tárgyalási rendjét jól szemlélteti az itt olvasható ábra.) Az Alaptörvény szerint a köztársasági elnök feloszlathatja az Országgyûlést, ha a költségvetést március 31-ig nem fogadja el." Tavalyi: [link] Úgy imádom az önjelölt jogászokat, mint amilyen pl. te is vagy.
"Kb a tanácsköztársaság idejében volt úgy, ahogy te írod." Tudnál olyan linket küldeni, amiben az van, hogy a házszabálytól eltérés négyötödös szavazását megszüntették? Mert tavaly ilyenkor a ktgvetés módosításakor még erõsen kellett (nem a módosításhoz, hanem a napirenden kívüli tárgyaláshoz).
A minõsített többség fogalmát törvényben rögzítik. A téma jellegébõl következik, hogy egy dolog megszavazásához milyen többséget rendelnek, a lényeg, hogy törvény elõre meghatározza, hogy ezt és ezt a témát csak minõsített többséggel lehet érvényesíteni, ahol az azt jelenti hogy ennyi meg ennyi százalék. Például a társasházi törvény szerint a ház alapvetõ változtatásához szükséges minõsített többség 4/5-nél több. Maga a 4/5 még nem.
Az Alaptörvény amúgy összességében ezt is két felé bontja, ugyanis vannak olyan törvények, amelyeket csak az összes képviselõ behívásával, ergo az összes! képviselõ kétharmadával lehet megszavazni, plusz vannak olyan törvények is, amelyeket a jelen lévõk kétharmadával lehetséges.
"A házszabályi rendelkezések esetében a minõsített többség e jelenlévõk 4/5-ét jelenti." Igen régóta nem. Kb a tanácsköztársaság idejében volt úgy, ahogy te írod. [link] Ez a jelenlegi minõsített többség.
Az egyszerû többség a jelenlévõ képviselõk 50%-a + 1 fõ, ha az országgyûlés egyébként határozatképes, az abszolút többség a megválasztott képviselõk 50% + 1. A házszabályi rendelkezések esetében a minõsített többség e jelenlévõk 4/5-ét jelenti.
A kérdező hozzászólása: És az abszolút többség ?
Így van. Egyszerû többség: 50% + egy fõ, minõsített többség: 2/3.
Kamuzol össze-vissza. A többi kitudjahány felh. már eldöntötte amúgy is a kérdést. Nézd csak meg az értékelését, meg a tiédet.

Ezeket a felsõket néztem ki. De bizonytalan vagyok. Rendeltetek már innen ilyen olcsóbb ruhákat? Milyen a minõsége? Miben különbözik a drágábbtól?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A Bonprixel nekem az a tapasztalatom,hogy remek szabásu ruháik vannak azonban a ruhák anyaga többnyire silány.Rendeltem már drágább ruhát is tõlük és eleinte nagyon meg voltam elégedve de nagyon hamar kinyúlt az anyag egy másik elkezdett bolyhosodni, szóval szivem szerint nem ajánlom a Bp termékeket.

A Bonprixel nekem az a tapasztalatom, hogy remek szabásu ruháik vannak azonban a ruhák anyaga többnyire silány.Rendeltem már drágább ruhát is tõlük és eleinte nagyon meg voltam elégedve de nagyon hamar kinyúlt az anyag egy másik elkezdett bolyhosodni, szóval szivem szerint nem ajánlom a Bp termékeket.
A Bonprix szerintem jó. Én is rendeltem onnan 1-2 felsõt. Szerintem elég jó én még nem csalódtam bennük.
Duci.
A kérdező hozzászólása: Egy "icipicit" bõvebb válaszra gondoltam. :)
Én a vékony nõket szeretem, de ezzel természetesen nem minden férfi van így... Szerintem az ágyban a nõ adja saját magát . Lehet hogy sablonos szöveg, de nem jó ha meg akar felelni egy olyan dolognak, ami igazából nem is õ. Ha éppen a nõ stílusa az adott partnernek nem jön be, biztos lesz olyan akinek be fog. A belsõre is csak ugyanezt tudom mondani, kutyából nem lesz szalonna, szerintem nem kell követni senkit, inkább a megfelelõ partnert kell megtalálni.
Külsõre azt mondhatom, hogy mindig a barna szemû lányok babonáztak meg, ha ehhez természetes barna színû hosszú haj társul egyenesen végem van :) . Belsõre annyi, hogy legyen velem egyenes, mondja meg mit szeretne, adja önmagát.
Charlize Theron, fõleg a Prometheus-ban abban a ráfeszülõs ruciban. De régen totál oda voltam Lea Thompson-ért, Szexi bugyiban a Howard kacaa c. filmben... De rengeteg elérhetetlen csodaszép csaj van.

Milyen a szálkásító diéta? Mit lehet enni és mit nem? Milyen eddzés kell hozzá?

Legjobb válasz: fehérje sok,szénhidrát zsír kevés,+ aerob és/vagy súlyzós edzés :)

fehérje sok, szénhidrát zsír kevés, + aerob és/vagy súlyzós edzés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Valaki magyarázza el nekem, milyen az, mikor valaki valamin "besír" vagy "beröhög" az milyen? Mert én még nemtalálkoztam ezzel a jelenséggel.

Legjobb válasz: Mikor olyan nevetséges és szánalmas valami vagy valaki, hogy azon már csak röhögni lehet. Vagy inkább sírni. Vagy sírva röhögni. Vagy röhögve sírni. Ahogy tetszik. :D

Mikor olyan nevetséges és szánalmas valami vagy valaki, hogy azon már csak röhögni lehet. Vagy inkább sírni. Vagy sírva röhögni. Vagy röhögve sírni. Ahogy tetszik. :D
Nem is tudtam, hogy a beszólás szót Csernus terjesztette el. De biztos így van, hiszen ha belegondolok, elég friss, 20 éve még nemigen használták.
"Beájulnék" ezektõl az új szóképzésektõl, de akkor a tini gyerekeim "becsodálkoznának." :D
Még én sem, szerencsére. Amúgy ez az egyik legmodorosabb baromság a sok közül.
Vmiért ha a szavak elé be-t tesznek fokozza a hatást, Csernus elkezdte a beszólással, elterjedt a neten és már más szavak elé is be-t tesznek.
Amikor könnyezel a nevetéstõl - mai szleng kifejezés.
Besír= sír a nevetéstõl. Beröhögrõl még sosem hallottam, pedig abba a korosztályba tartozom, ami elvileg ezeket használja.
a beájulni, besírni, beszólni igék szerintem már mindenhol BEépültek (:D) az emberek nyelvhasználatába. viszont amikor Pesten voltam, figyeltem meg ilyen "különlegességeket", hogy bekésni, bekedveskedni (azt hittem, elröhögöm magam) és becsodálkozni. ilyet viszont máshol még nem hallottam, de állítólag fõvárosi specialitás ez a felesleges igekötõzés (pl. megkorruptálni)

Milyen az mikor a nyákdugó távozik? Mindenképpen észreveszi az ember? Milyen az állaga, formája?

Bocsi ha hü..e a kérdés,de els? baba. Már a 36.hétnél járok és jóslófájásokon kívül semmi más változást nem vettem észre magamon.

Legjobb válasz: Sokféle lehet. és az is lehet, hogy nem távozik elõre, csak majd szülés közben. Lehet kocsonyás állagú, vagy nyák állagú, fehéres-véres (alvadt véres) vagy átlátszó, akár egész folyékony is. Tulajdonképpen nem érdemes vele foglalkozni, mert ha el is megy, akkor se lehet tudni, hogy ahhoz képest mikor fogsz szülni. Türelem, még pár hét! :o) 2 gyerekes 9hkm

Sokféle lehet. és az is lehet, hogy nem távozik elõre, csak majd szülés közben. Lehet kocsonyás állagú, vagy nyák állagú, fehéres-véres (alvadt véres) vagy átlátszó, akár egész folyékony is. Tulajdonképpen nem érdemes vele foglalkozni, mert ha el is megy, akkor se lehet tudni, hogy ahhoz képest mikor fogsz szülni. Türelem, még pár hét! :o) 2 gyerekes 9hkm
Itt ezen a videón rajta van. http://indavideo.hu/video/Mehnyak_nyak_dugo
Szép! :o) Az enyém nem így nézett ki, hanem barnás-véres volt, és még ennél is szilárdabb állagú. És nem jött ki egyben egy ekkora darab, hanem részletekben... De azért támpontnak szuper! elsõ
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!