Találatok a következő kifejezésre: Milyenek a és a (22306 db)

Nagyon jó, lányok vagyunk, én 20 leszek, õ 32.
Rossz, illetve most stagnal, egyszeruen nem beszelunk, nem talalkozunk. Ez az en szempontombol jo, mert csak felidegesitene, sokkal stresszmentesebb nelkule az elet. A masikkal elvagyok, de vele se talalkozom surun, havonta 1-2 alkalommal. Az a baj, hogy mindannyian nagyon masok vagyunk, en meg nem keresem a kozos hangot azert, mert a testverem. Nekem ennyi nem eleg egy jo kapcsolathoz. Ok 30 -32 evesek, en 20.
elmegy, néha jó, néha [email protected], õ 20 és 15.
Borzalmas születésem óta. Én 25/nõ, õ 26/nõ.
Nagyon jó, nekem is õ a legjobb barátnõm :) Mindig mindenben számíthatunk egymásra. Én 24/N, õ 35/N
Én személy szerint utàlom az öcsémet, mert idegesítõ és megalázó (hosszù történet) sajnos. Én L/18 õ f/15
Nagyon jó. Õ a legjobb bnõm:D Régen folyton vertük egymást:D Õ 14/L Én 17/L
Fiú vagyok 16 éves õ lány és 9 éves. Hát szeretjük egymást de amúgy rengeteg a testvéri vita és utálkozás de szerintem ez normális :D
Én 20/L vagyok, a nõvérem 22. Sosem voltunk jóban sajnos, most sem vagyunk... :(
nagyon jó, imádom a fejét :) én 18L öcsim 13
Utáljuk egymást.
Ja, lányok vagyunk mindketten.
Jó a viszonyunk, bár most éppen összekaptunk valamin. Õ 14 én 20.
2 testvérem is van... mind a 2 fiú én meg lány..szóval sokat csesztetnek õk ketten vannak ellenem.de azért néha jól kijövünk.NÉHA. a legidõsebb 17 éves a másik 15 én meg 12.Ja, és soha nem hagynak tanulni ezért rontottam is.
Ja és én 32 .mindketten lány.30.azért szar a viszonyunk mert egész kiskoromban is mindig uralkodni akart mindent kihisztizett azt hiszi éz felnõttkorban is müködik.kiskoromban mindig féltem ha hisztizett igy engedtem neki.most meg már megmondtam neki nem az oviban vagyunk.ja és allandóan féltékeny rám nekem férjem van és mindig volt pasim ó meg egy pasit se tudott komolyra összeszedni gondolom a hisztijei miatt. És most utálkozik hogy nekem család gyerek õ meg 30 évesen egyedül.elviselhetetlen. Mikor az esküvõm volt belefofázott mindenbe beszólogatott az ülésrendbe mindenbe és ekkor telt be a pohár.
Húgom 16, én 22, bátyám 24 Vannak testvérek közötti általános veszekedések, de nagyon szeretem mind a kettõt és számíthatok rájuk bármikor bármiben.
Egymás szomszédai vagyunk. Aránylag jó a viszonyunk, de néha ki tud akasztani a húgom a frusztrált múltrágódó panaszaival. Õ 37N én 39F
Imádom a testvéreimet, nagyon jóban vagyunk.Én vagyok a legidõsebb 30L. van egy hugom 20 éves és két öcsém 11 és 12 évesek.Volt még egy öcsém, aki most lenne 28 éves, de sajna 4 éve meghalt.Nagy veszteség és a történtek óta még jobban szeretjük egymást.Én nem tudom megérteni a testvéri haragtartást, számomra ez elképzelhetetlen.
Sajnos mi sem vagyunk túl jóban, állítása szerint 2 napnál tovább nem bír a közelemben lenni, én meg valamiért félek tõle.. Õ 28/F én 26/N Másik kontinensen él, másfél év után karácsonykor találkoztunk otthon, de a 4 nap alatt azt se kérdezte meg tõlem, hogy hogy vagyok... Remélem még mindig, hogy ez egyszer megváltozik..
Bár mostanában kezd picit meghülyülni, de azért elvagyunk. Õ 14L, én 18L.
Nem kívánhatnék jobb testvért. Õ 30L, én 19L vagyok, õ külföldön él, én itthon, de tudom, hogy bármikor, bármiben számíthatunk egymásra. Nekem õ az, akitõl legelõször eszembe jut tanácsot kérni, akivel legelõször megosztom, bármi fontos történjék velem, stb, hamarabb, mint az édesanyámmal vagy a kedvesemmel.
Nem mondanám jónak a kapcsolatunkat Bár jelenleg nincs vita köztünk De ez eléggé ritka esetnek számít... /Általában hazajön pénteken és vasárnap megy vissza... de az alatt az alig 32óra alatt képesek vagyunk össze veszni/ Én 18/l Õ 21/l
Õ 17 éves, lány. Én 20 éves vagyok és fiú, de a nicknevem elárulja:D Nagyon jó a viszonyunk:-)) Persze, kisebb korunkban öltük egymást idõnként, de ez melyik testvérpárral nem fordul elõ?:P
Én 23 lány, õ fiú 24 és nagyon jó a kapcsolatunk, szinte mindent megbeszélünk egymással.
Szeretjük egymást, de állandóan vitázunk! :) Én 20/L õ 15/F!
Gyakorlatilag semmilyen. Az elmúlt 10 évben csak vészhelyzetek esetén szóltunk egymáshoz, ez szerintem mindent elárul. Õ 36/F, én 28/N
Két bátyám van, az egyik 22 a másik 25 éves. Mindkettõjükkel jóban vagyok, nagyon szeretem õket és õk is jóban vannak egymással. Sohasem voltunk rossz viszonyban, mindig számíthatunk a másikra, hiszen testvérek vagyunk. 20/L
Bár kiskorunkban sokat öltük egymást, de általában nagyon jóban voltunk. Ez tartott 2004-ig, akkor szüleink elváltak, én apuval, õ anyuval. Bár relatív sokat találkoztunk, a köztünk lévõ kötelék gyengült, de még mindig fontosak voltunk egymásnak. Múlt nyáron többször is nagyon csúnyán megbántott, hónapokig nem is beszéltünk. Azóta már szóba állunk, de bocsánatot a mai napig nem kért. Szerencse, hogy van két barátom, akik testvérem helyett testvéreim. Õ 18/F, én 22/F.
Jó a viszony, vita már évek óta nem volt, bár nem sokat találkozunk, két külön városban tanulunk szal max hétvégén de van hogy akkor se ha épp valamelyikünk nem megy haza. 19f és 22L
Nagyon jó viszonyban vagyok mindkét nõvéremmel. 3 különbözõ városban élünk, de kéthavonta összeülünk a nagymamánknál családi ebédre, unokatestvéreinkkel és családjukkal együtt. Szinte naponta beszélünk, de hetente egyszer biztosan. 32, 30 és 28 évesek vagyunk, mindhárman lányok.
NEm vagyunk a legjobb barátnõk, de jóban vagyunk. Õ 22 én 21. jelenleg vagy 800 km van közöttünk
Semmilyen, sose beszélünk és beszéltünk meg semmit egymással. Házas, úgyhogy most már még úgyse. Õ 32/F én 27/F
Nagyon jó :-) Õ 17/L én 15/L

Lányok ti szelxeltetek már baráttal haverral? és ha igen akkor milyen gyakran és a korotokat is írjátok

Legjobb válasz: igen. változó, milyen gyakran. van, hogy havonta egyszer, de most kicsit több, mint egy héten belül kétszer is. 20/L

igen. változó, milyen gyakran. van, hogy havonta egyszer, de most kicsit több, mint egy héten belül kétszer is. 20/L
igen amikor ráértünk heti 1 2 alkalommal 18L
Igen, szexelek :D Heti 1 alkalom mindenképp, van amikor kettõ is :)
Igen hétvégenként pityókásan elõszokott fordulni a dolog deháT fiatalság bolondság 18L
utolsó: fél évvel ezelõttig én is így gondoltam :D aztán jött egy haver, aki úgy vonzott, hogy hihetetlen... :D nem prûdség, csak még nem tapasztaltad meg azt, amikor valaki fizikailag vonz iszonyatosan, de nem leszel bele szerelmes.
Még soha.Valahogy nem tudok olyan szemmel nézni egy barátra. Nekem a szex az nem egy olyan dolog ami egy barátság része a barátság az más. A szex nekem az csak párkapcsolatban megy.Tarthatsz prûdnek emiatt de én ilyen vagyok. 20l
Nem azért mert nem tapasztaltam hanem azért mert nem vonz. Volt nekem is olyan haverom aki jól nézett ki rövid ideig tetszett is mielõtt barátok lettünk de utána már inkább olyan volt mintha a tesóm lenne. Más részt amint leírtam nem fekszem le olyannal akivel nem vagyok párkapcsolatban nekem nem elég a puszta fizikai vonzalom. Vagyis ne haragudj de ne akard be magyarázni nekem hogy mit szeretek vagy mit akarok vagy épen mit nem akarok.Nem mindenki egyforma fogadd el. 20l


Õszinte válaszokat várnék, ha 1-10-ig kellene pontozni, milyen a kapcsolatod a férjeddel most, és milyen volt, mielõtt babátok érkezett volna?

Legjobb válasz: Baba elõtt: 10 Most: 10 Lehet azt mondani, hogy nem vagyok õszinte, de tényleg így érzem. Boldogok vagyunk, habár sok gond nehezíti az életünket.

Baba elõtt: 10 Most: 10 Lehet azt mondani, hogy nem vagyok õszinte, de tényleg így érzem. Boldogok vagyunk, habár sok gond nehezíti az életünket.
Baba elõtt : 9 Baba után : 9 Rengeteget változott a kapcsolatunk, én is, õ is, de az alapok megmaradtak. Szeretjük, becsüljük egymást. Természetesen vannak nézeteltéréseink, mindig is voltak, de számomra ez egy kapcsolat természetes velejárója. Azért csak 9, és nem 10, mert nekem a 10 az a "rózsaszín vattacuki állapotot" jelenti, ami a kapcsolatunk legelsõ 1 évében volt jelen, de már nincs, és nem is kell lennie, ez az élet rendje :) (azért remélem a csökkenõ tendencia nem fog folytatódni)
Gyerekek elõtt azt hittem 10, de ha most is ezt adom rá akkor elõtte nem lehetett. Persze változott sok minden, együtt töltött idõ, fontossági sorrend, szóval nem mondom, hogy minden habos torta, aki ezt mondja nem hazudik, de túloz:) Viszont az ahogy a babával tud bánni egy apa, amilyen türelemmel fordul egy gyerekhez hát az nõi szív facsaró, az tuti.
Baba elõtt és most is 10. Nem csak én gondolom így, hanem a kedvesem is
Baba elõtt 10, utána háát, talán 7-8. Nem azt mondom, hogy kevésbé szeretjük egymást, csak több problémát kell megoldanunk és emiatt mindketten feszültebbek vagyunk.Én itthon a négy fal között "gyártom" a problémákat, õ meg szegény egész nap dolgozik, hogy mindenünk meglegyen és mégsem olyan az anyagi helyzet, amilyet szeretnénk.Arról nem beszélve, hogy a heti 3-4 szex, kb havi 2-re csökkent, aminek szintén én vagyok az oka. Idén megyek vissza dolgozni, szerintem utána pozitív váltás következik!
Mi is nagyon szeretjük egymást, független attól, hány gyerekünk van és mennyi idõsek. Nem romlott a kapcsolatunk, hanem javult.
Baba tervezésekor 15ös is:) Baba alatt 10-9-8-10-9-8 hullámzó, fiunk születése után 5-4lett, 2.terhesség alatt 8-9-5-8-9, szülés után 7, most -200...
Mi is a szerencsés kategóriába tartozunk mert: - gyerekek elõtt: 10 - gyerekek után: 10 Persze, minden megváltozik, de ugyanúgy szeretjük, tiszteljük egymást, és mindezt csak jobban összekovácsolta a gyerekek megérkezése, és, hogy családdá váltunk.
Baba elõtt: 10 Most: 10
ja és nem látom rózsaszín szemüvegen át a világot
Baba elõtt is 10+ és utána is!
tök jó egyébként, hogy a pozitívan nyilatkozókat lepontozták :/
Baba elött: 10 Baba után kb4 hónapig: 5 Baba kb 8-9 hónapos korára: 10 (fokozatosan javult a helyzet :) ) A másodiknál már valamiért egyáltalán nem volt ilyen gondunk. Elõtte is 10 és azóta is 10 :)
A kérdező hozzászólása: Természetesen van olyan, hogy egy kapcsolat romlik, vagy éppen mélyrepülésben van - azt gondolom, hogy ez része az életnek. Azt éreztem erõsnek, hogy CSAK rosszabbá válhat a gyerektõl egy kapcsolat, jobbá nem.
Gyerekek elõtt: 8 Elsõ gyerek utáni 1 év: 6 Utána és a második gyerek között: 10 Második gyerek után: 8 Jelenleg (4 évvel a kicsi születése után): 3 Sajnálom, ez az igazság. Szívesen nézném én is rózsaszín szemüvegen keresztül a cukormáztól csöpögve, de hiába...
Baba elõtt 9, most 8.
Baba elõtt 10, most 7. Leginkább én vagyok a kapcsolatunk rontója mert nagyon fáradt vagyok és a szexet sem kívánom szülés óta.
Baba elõtt 10, most 12. :) Imádom, ahogy változik õ is és én is.
Baba elõtt : 5 Baba után: 9 Hát nálunk így alakult :)
Baba elõtt: 8 Baba után (vagyis amióta terhes vagyok): 11 :) Optimista vagyok, hogy ez így is marad...
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!!!! Egy barátnõvel beszélgettünk tegnap (nevezzük ismerõsnek), és elmeséltem neki, hogy imádom a férjem. Õ azt válaszolta rá, hogy a világon nincs olyan pár, akik egy két éves mellett nagyon jól megvannak, szóval mondjam meg az igazat... Nem tudom, vannak fáradtabb, nyûgösebb napjaink, meg olyan is, hogy nem sok dologhoz van kedvem, de a férjem mindig visszarángat ebbõl, támasz, társ, tökéletes apa, imádom... Én egyre jobban beleszeretek, és mióta a kislányunk megvan, ez hatványozottan így alakul.
A baba elõtt 9, mert imádtuk egymást, dfe ennyibõl álltunk csak ki...folyton imádtuk egymást... Most: 10 (+), mert nekünk a gyerek rendszert, tiszteletet, közös jövõt hozott az életünkbe a "becsúszott" baba, most egy éves, és pont ma mondta a férjem, mikor reggel kijött, én meg a kávéját készítettem, hogy annyira imádja ezt a reggeli egy órát, ami csak a mienk minden reggel, amíg a kisfiunk fel nem kel. Nagyon szeretem õt. Csodálatos férj, és apa.
Mi már nagyon régóta együtt vagyunk, 13 éve. Baba elõtt 8.t mondanék, baba után 10. Azóta már született még egy gyerekünk, fénykorunkat éljük. Többet bújunk egymáshoz, viccelõdünk, mindent meg- és sokat beszélgetünk, a szex is rendben van, szeretjük egymást.
Nálunk a gyerek(ek) elõtt 8, most 10. Nálunk is jó irányba változtak a dolgok, nagyon jó apa és férj. (És már a kisebbik is idõsebb, mint 2 év, szóval van azért ilyen több helyen tényleg, hogy hosszabb idõ után ennyire jól megvannak a párok. :) )
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Baba 1-4 evben: 7 Baba elott 1 ev: 8 Elso babavaras alatt:9 Elso baba szuletesetol : 10+ (a szules kovacsolt belolunk igazi csapatot) Masodik babavaras alatt: 7 (a nagyobbik meg csak 7 honapos volt mikor teherbe estem a picivel, nagyon nehez, zuros idoszak volt) Masodik baba szuletesetol mostanaig: 10++ Ket pici, 22 es 6 honapos gyerkocunk van, a varosban ahol elunk, nincs segitsegem, O rengeteget dolgozik, idonk nagyon keves van egymasra/egyutt, de az, ahogy kozosen probaljuk a dolgokat mederbe terelni, jobb mint minden korabbi idoszak! Gyerek(ek ) nelkul mi rengeteget veszekedtunk, miota megvan(nak) sokkal figyelmesebbek, nyugodtabbak vagyunk egymassal! en nagyon szeretem a parom, nagyon szeretem amilyen apja a gyerekeimnek, amilyen baratom nekem, amilyen ember! a mindennapok termeszetesen sokszlr nem ennek a jegyeben telnek, mert mindenki monoton vegzi a dolgat, en a gyerekeket rendezem, O dolgozik, .de a szabadnapok, vagy az egyre surubben beiktatott gyerek-mentes napok csodasak!:-)
elirtam: az elso idoszak a baba elotti 1-4 evunkre vonatkozik:-)
9-9

Az Assassin's Creed III Join or Die milyen dolgok és a letölthető pech milyen lesz?

Legjobb válasz: egy speciális dobozkában van a tok assassin medál george washington jegyzetkönyve egy single player küldetés: Ghost of War multiplayerbe pedig mesterlövészt kapsz

egy speciális dobozkában van a tok assassin medál george washington jegyzetkönyve egy single player küldetés: Ghost of War multiplayerbe pedig mesterlövészt kapsz
Join or die pc 14999ft xbox, ps 19999ft Freedom pc 19999ft xbox, ps 23990ft gameshop.hu Itt rendeltem elõ a freedomot.
A kérdező hozzászólása: mi vaN?????
letölthetõ pech? Nem is tudtam hogy lehet szerencsétlenséget letölteni :OO De ha engem kérdezel akkor ne tölts le pechet mert az nem jó dolog ha az ember szerencsétlen valamiben
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?hl=hu&client=firefox-a&hs=f7q&sa.. ilyen lesz
A kérdező hozzászólása: A freedom editiont menyi FT lesz?? 200000-nál kevesebb nem lesz mi??
A kérdező hozzászólása: És ugye ez is magyar lesz!!
A kérdező hozzászólása: ha a medél is benne lenne az kellene!!!
de ajánlom figyelmedbe a freedom editiont, ami nem sokkal drágább ez is speciális dobozban van fémdoboz szobor a fõhõsrõl george washington jegyzetkönyve szinglibe a Ghost of War és a Lost Mayan Ruins-t kapod multiba meg ugyanúgy a mesterlövészt sajnos a medál nincs benne
19:14 k.urva vicces vagy -.-"

13-14 éves korban lehet kockahasam? És milyen edzéssel és a mennyi idõ alatt (hány hónap) érhetõ el?

És a hasizom erõsödésével együtt a kar is erõsödik?

Legjobb válasz: Micsoda problémáid vannak, te kölyök! :D

Micsoda problémáid vannak, te kölyök! :D
A kérdező hozzászólása: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=718
ha csak a hasizomra gyúrsz, miért erõsödne a karizmod? arra külön nem erõsítesz :) és igen lehet, de ameddig nem indult be a nemi érés, addig ne nagyon gyúrjál.. oké ez más, csak mondom :) Elõször azt próbáld ki h mennyi felülés megy egyhuzamban, megállás nélkül, rendesen, csalás nélkül.. :) aztán tolhatod naponta, kétnaponta, ahogy akarod. .de ne felejtsd el a felülések után kinyújtani a hasizmokat, h ne legyen izomlázad annyira... azt meg úgy javaslom, ha végeztél a hasizommal, akkor fordulj hasra, a kezed tedd a úgy mintha fekvõtámaszba lennél, és csak a felsõtested told fel! A csípõd (farkad) is maradjon a földön.. tartsd fent 15 mp-ig kb, majd tedd le, és ezt ismételd el párszor.
igen, a linket most néztem. Azért nem ajánlott 13 év alatt súlyzós edzést csinálni, mert még a nemi érés nem nagyon indult be, és ha ekkor, vagy elõtte súlyzózól, nemnõsz olyan magasra, mint ha nem csinálnád. Tehát nyugodtan lehet, csak nem leszel max 10-15 centivel magasabb... vagy annyival sem. meg amúgy is, súlyzós nem a legjobb, még az izomzat nincs kifejlõdve ilyen terhelésnek.. de a hasizom az mehet!
A kérdező hozzászólása: Egyszerre átlagban 25-30 megy, a rekordom 50.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Milyen tortát csináltassak 1 éves lányomnak? Valami figurásra gondoltam de nem tudom milyet. Pl a bnőm fiának rendőrautót formázott a tortája. Valami ilyesmire gondolok de nem tudom milyen legyen és a torta miből készüljön? Linkeljetek is ha tudtok!

Legjobb válasz: Szia! Nekünk ilyenek voltak az elmúlt években. A töltelék az változó. Volt puncsos, csokis, túrós, tejszínes-joghurtos. Mindegyik egytõl egyik isteni volt. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/DSCF5520_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/DSCF1226_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/SDC10261_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/DSCF7992_www.kepfelto..

Szia! Nekünk ilyenek voltak az elmúlt években. A töltelék az változó. Volt puncsos, csokis, túrós, tejszínes-joghurtos. Mindegyik egytõl egyik isteni volt. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/DSCF5520_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/DSCF1226_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/SDC10261_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100527/DSCF7992_www.kepfelto..
Nagyon szépek az elsõ tortái! Lehet még pl. cica, pillangó, maci, kutyus, süni, stb. 1-2 év múlva pedig Barbie-s :) http://www.edencuki.hu/
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon szépek
OLyat ami érdeklo a gyerkõcöt...pl megformáztatni a kedvenc figuráját, plüssállatát....ízben pedig szintén: amilyen ízeket szeret. Valóban gyönyörû torták lettek belinkelve, és neten is csodaszépek vannak de én olyat fogok csináltatni amilyen a gyermekem kedvenc figutája / állatkája és íze.
Szia.Én a keresztlányomnak fogok ilyet csinálni:Kókuszgolyó lesz az alap, mert azt könnyen lehet formázni, meg díszíteni is.Én ebbõl az alapból fogok hercegnõtortát csinálni.Egy barbie babának ki kell szedni a lábait, így marad a felsõ teste és a kókuszgolyóból lesz a ruhája.Innen már csak fantázia kell a díszítésre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon klassz ötleteket kapok.Én is házilag csináltatom nem a cukrászdából lesz véve.Még nem tudom pontosan de a cica a lepke a virág már bennem is megfogalmazódott.Várok még jó ötleteket!

Milyen a szülészet a Váci Jávorszky Ödön Kórházban? Szülés után milyen lehetőségek vannak a baba és a mama elhelyezésére? Milyen a személyzet?

Legjobb válasz: A szülészet jó, de külön szoba nincs a mamák és a babák elhelyezésére, csak közös szobák. A személyzet? Hát... Vannak normális emberkék, meg amolyan ráhagyósak is. De olyan is van, akitõl akár meg is halhatnál, mert feléd sem néz. De szerintem ez mindenhol így van.

A szülészet jó, de külön szoba nincs a mamák és a babák elhelyezésére, csak közös szobák. A személyzet? Hát... Vannak normális emberkék, meg amolyan ráhagyósak is. De olyan is van, akitõl akár meg is halhatnál, mert feléd sem néz. De szerintem ez mindenhol így van.
Ez a kérdés engem is érdekel. Van rooming-in szoba is? Mert amúgy én is jókat hallottam a szülészetrõl, meg a dokikról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!