Találatok a következő kifejezésre: Milyenek Dr. Imre (13 db)

Szülésnél milyen Dr. Barna Péter ( Szt. Imre)?

Ja! És mennyit kér?

Legjobb válasz: Szia! 5 hete szültem Péternél. Elõre progis császárom volt. Tökéletesen megbízom benne, szerintem nagyon jó és korrekt doki. Normál szülésnél nem tudom milyen, de azt hallottam róla, hogy irtó jó fej és 2 fájás között is meg tud nevettetni:-) Mi a vizsgálati díj 10x-ét, 70000-et adtunk.

Szia! 5 hete szültem Péternél. Elõre progis császárom volt. Tökéletesen megbízom benne, szerintem nagyon jó és korrekt doki. Normál szülésnél nem tudom milyen, de azt hallottam róla, hogy irtó jó fej és 2 fájás között is meg tud nevettetni:-) Mi a vizsgálati díj 10x-ét, 70000-et adtunk.
Én 2 éve szültem a Szt Imrében. Nem volt fogadott dokim, és õ volt az ügyeletes, amikor bekerültem a vajúdóba. Késõbb õ is jelen volt a szülésnél, Õ könyökölt a hasamra, hogy ne csússzon vissza két nyomás között, nem voltam egyszerû eset. De nagyon kedves volt végig, és tényleg humoros is. Nekem csak pozitív tapasztalatom van.

Milyenek Dr. Csernus Imre országos előadásai? Mást is bevon a beszélgetésbe vagy tart egy előadást és vége?

Legjobb válasz: A pszichiátria áltudomány. Óva intelek tõle,ha nem akarod drogos zombiként végezni.Nézz utána bátran,egyetlen gyógyult elmebeteget sem tud felmutatni,sõt el is ismerik vezetõ pszichiáterek,hogy nem lehet gyógyítani,csak a lehúzás a lényeg. ha tényeket akarsz tudni,nézd meg az" állampolgári bizottság az emberi jogokért " honlapját (CCHR).

A pszichiátria áltudomány. Óva intelek tõle, ha nem akarod drogos zombiként végezni.Nézz utána bátran, egyetlen gyógyult elmebeteget sem tud felmutatni, sõt el is ismerik vezetõ pszichiáterek, hogy nem lehet gyógyítani, csak a lehúzás a lényeg. ha tényeket akarsz tudni, nézd meg az" állampolgári bizottság az emberi jogokért " honlapját (CCHR).
Egyetértek az elõttem szólókkal!
Nagyon jók. Másokat is bevon, általában elég durván nyomja, szóval mély dolgokba belekérdez, ott mindenki elõtt. Igyekezz a hátsó sorba ülni, onnan ritkábban hív ki. Egyébként eszméletlen. Fantasztikus az az ember. Amúgy a pszichiátria nem áltudomány csak a pszichiáterek pénzéhesek és arra használják a hatalmukat h minél több gyógyszerrel tömjenek, hát Csernus nem ilyen. Õ gyógyszerek helyett beszélget. részben errõl is híres. csak ajánlani tudom a mûveit és az elõadásait is.

Kinek milyen tapasztalata volt 4db Siófoki nőgyógyászról: Dr. Szabó Imre, Dr. Orident Jácint, Dr. Tivadar János és Dr. Kasza Márton?

Legjobb válasz: Közülük a Tivadarról hallottam, 1 ismerõsöm nála szült. Csak dicsérni tudta.

Közülük a Tivadarról hallottam, 1 ismerõsöm nála szült. Csak dicsérni tudta.
Így van a Tivadar doktor 69 éves.
Miért pont õket szúrtad ki? Van nálunk jobb is :) Kasza kilõve, egy oltári bunkó (de szakmailag jó) bár magánrendelõje nincs, mert senki nem menne hozzá, helyette büfézik másodállásban :) Orient szintén kilõve, szakmailag nulla Szabó, hát róla eddig csak jókat hallottam, de a személyes tapasztalatom nem az, kitapintott kívülrõl, a hasam nyomkodásával egy zölddiónyi cisztát, amirõl másnap az uh-n kiderült, hogy tüszõ volt ! Tivadar, na õ jó! viszont már idõs nagyon, és nem tudom hogy egyáltalán praktizál e még
Szia Én 3 gyereket szültem Siófokon. Elsõt a Takács doktornál, de vele nem voltam megelégedve, a másik kettõt a Tivadar doktornál. Õ nagyon jó orvos, csak már elég idõs. 2, 5 éve szültem nála utoljára, de úgy tudom vezet még szülést.Magánrendelése az még mindig megy. A Kasza doktor már úgy tudom nincsen itt.Ahogy az egyik válaszoló is írta jó orvos, de nagyon bunkó, eszméletlen stílusa van. Az Orident nagy nulla szó szerint, A Szabó doktor is jó, csak szerintem nincsen még elég tapasztalata, neki kell még pér év. De ez csak az én véleményem. Õ olyan tutyi-mutyinak tûnik.Most képzeld, ha sürgõsen be kéne avatkozni és ott is ilyen. Én ajánlani tudom neked a Tivadar Doktort, de tényleg vannak itt még jobb orvosok, mint az említett pár. (Bata, Virovecz)
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt napokba olvastam a fórumokat és ez a négy doki volt aki eddig nem kapott negatív kritikát vagy nem volt semmilyen ügyes bajos ügye! És le akartam szûkíteni a kört!:)
elsõ vagyok vannak még :) A Takács Istvánról én pozitívan tudok nyilatkozni, nem egy mézes mázos pasi, de szerintem szakmailag jó, nekem a legtöbb ismerõsöm nála szült, senkitõl nem hallottam panaszt. Én a Lentulai Józsefnél szültem, neki már volt ügyes bajos ügye :( de én teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon kedves, én császárral szültem, õ mûtött, minden rendben volt. Bata Barnabás: õ most a legfelkapottabb, és a legdrágább, negatívuma, hogy állítólag nagyon pénzéhes, ezt már több forrásból hallottam. a Viroveczrõl nem tudok nyilatkozni, róla nem tudok semmit és ha jól tudom most van egy nõ is, de sajnos nem tudom a nevét
A doktornõ neve Dr Varga Márta, szintén jó szakember, ahogy MINDENKI más is a siófoki nõgyógyászaton. Visszatérve Kasza doktorra, Õ is MINDIG emberségesen beszélt velem, ill. a családom többi tagjával is. Talán némely páciens "Adjonistenje" nem volt jólnevelt. Két hónapon át feküdtem a terhes patológián, egy panaszom sem lehet, egyik orvosra és szülésznõre sem, ahogy azoknak sem, akikkel együtt töltöttem ezt az idõt.... Ha elköltöznék Siófokról, is visszajönnék szülni, ha úgy adódna. Tivadar doktor egyáltalán NEM öreg, friss, dinamikus a járása, mentálisan ugyanez mondható Róla.
Szabó doki lelkis, kicsit túlzottan is, de jó orvos. Orendt doki kedves, de problémamegoldásban nem áll a helyzet magaslatán, Tivadar pedig már túlkoros, de azért a top3ban benne van:) ).....Kasza doki meg büfésnek se való. Sajnos mindenkihez volt szerencsém....
Szabó dokit felfüggesztették kb.1 hónapja, a kórházba se teheti be a lábát.


Dr. Gombos Sándor és Dr. Molnár Imre nőgyógyászokról milyen véleményetek, tapasztalatotok van?

Legjobb válasz: Gombos Sándorról semmi jót nem tudok mondani. Több ismerõsöm is szült nála, mindegyiknél követett el valami hibát. Terhesgondozásra jártam hozzá, többször is ittas állapotban volt, úgyhogy a szülés már nem nála zajlott. Lemondtam, ugyanis nem akartam kockáztatni. A kórházban mikor megmondtam hogy ki az orvosom, csak fogták a fejüket, hogy Úristen. Szóval szerintem semmiképp ne menj hozzá, ráadásul 3 évvel ezelõtt kért volna 90.000ft-ot a szülésért.

Gombos Sándorról semmi jót nem tudok mondani. Több ismerõsöm is szült nála, mindegyiknél követett el valami hibát. Terhesgondozásra jártam hozzá, többször is ittas állapotban volt, úgyhogy a szülés már nem nála zajlott. Lemondtam, ugyanis nem akartam kockáztatni. A kórházban mikor megmondtam hogy ki az orvosom, csak fogták a fejüket, hogy Úristen. Szóval szerintem semmiképp ne menj hozzá, ráadásul 3 évvel ezelõtt kért volna 90.000ft-ot a szülésért.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Én Molnár doktort imádom. 8 éve járok hozzá. Emberséges, bár szókimondó, ezért sokan nem szeretik. Õ fedezte fel, hogy miért nem estem teherbe. Ugyan csak a két és fél éves fiamat tudtam kihordani, és két vetélést emberként és nemcsak orvosként segített túlélni. Nem egy Olcsó János, de megéri.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Dr Gombos Sándort nem ajánlom, nála szültem nagyon szerettem a terhes gondozáson végig, amikor meg baj volt nem ismerte fel idõben a bajt.
A kérdező hozzászólása: Köszi

A Szent Imre kórházban fogok szülni. Dr. Barna Pétert ajánlották. Milyen orvos és mennyi a tarifája úgy, hogy nemsokára szülni fogok (32 hetes)?

Legjobb válasz: ne haragudj az Off-ert, de miert kell fizetni egy orvosoknak a szulesert? ha nem fizetsz nem szulheted meg vagy mi? de ha mar kell miert nem kerdezed meg tole mennyibe kerul, vagy nincs esetleg a korhazba valahova kirakva az orvosok 'tarifaja'? nem bunkoskodok ne haragudj csak nem ertem miert kell egy orvosnak a szulesert fizetni??

ne haragudj az Off-ert, de miert kell fizetni egy orvosoknak a szulesert? ha nem fizetsz nem szulheted meg vagy mi? de ha mar kell miert nem kerdezed meg tole mennyibe kerul, vagy nincs esetleg a korhazba valahova kirakva az orvosok 'tarifaja'? nem bunkoskodok ne haragudj csak nem ertem miert kell egy orvosnak a szulesert fizetni??

Szeretnék infót Dr. Lengyel Dánielről (Szt. Imre kórház) Milyen orvos, aki szült nála tapasztalatok? Mennyi a tarifája stb.

Legjobb válasz: Szia! Én nála szültem 10 hete. Volt fogadott orvosom viszont nem volt ideje beérni a szülésemre és pont a Lengyel Dani volt az ügyeletes. Én nem voltam vele megelégedve össze vissza nyomkodta a hasamat szülés közben,nagyon idegesítõ volt és még plusz fájdalom is. Amikor pedig varrta össze a gátamat,picit felszisszentem erre közölte ,hogy aki ilyen könnyen és gyorsan szült annak legalább a varrás fájjon. Majdnem elküldtem melegebb éghajlatra! :( Ha rendesen csinálta volna a dolgát biztos adtam volna neki pénzt,de így nem! Egyébként a véleményem szerint nagyon érdekes ember. Amikor megvizsgált még szülés elõtt akkor furcsa arcokat vágott,szinte megrémültem tõle! Neked ajánlották? vagy miért õt szeretnéd?

Szia! Én nála szültem 10 hete. Volt fogadott orvosom viszont nem volt ideje beérni a szülésemre és pont a Lengyel Dani volt az ügyeletes. Én nem voltam vele megelégedve össze vissza nyomkodta a hasamat szülés közben, nagyon idegesítõ volt és még plusz fájdalom is. Amikor pedig varrta össze a gátamat, picit felszisszentem erre közölte , hogy aki ilyen könnyen és gyorsan szült annak legalább a varrás fájjon. Majdnem elküldtem melegebb éghajlatra! :( Ha rendesen csinálta volna a dolgát biztos adtam volna neki pénzt, de így nem! Egyébként a véleményem szerint nagyon érdekes ember. Amikor megvizsgált még szülés elõtt akkor furcsa arcokat vágott, szinte megrémültem tõle! Neked ajánlották? vagy miért õt szeretnéd?
Szia! Én a messzemenõkig csak ajánlani tudom! Lányom születése természetesnek indult. Nem volt fogadott orvosom, szülésznõt kértem fel, Lengyel Dániel volt az ügyeletes orvos. A szülõszobán derült ki, hogy császármûtétre lesz szükség. Mind a vajúdás alatt, mind a mûtét alatt, mind pedig a gyermekágyon figyelt rám, gondomat viselte. Minden nap bejött hozzám a kórterembe, hogy megnézze hogyan gyógyulok, pedig nem volt a hivatalos orvosom és "díjazásban" sem részesült. Amikor kisfiammal várandós lettem, egybõl õt kerestem meg. Egybõl császárra készültünk, mert far-, majd harántfekvéses volt a babám. Csak dicshimnuszokat tudok zengeni róla, azóta is mindenkinek õt ajánlom. Ami a "díjazását" illeti, fiamnál nem kértem szülésznõt, így azt az összeget ajánlottam Lengyel doktornak, ami konkrétan 40e Ft volt. Nem lett túlfizetve, ezzel együtt lelkiismeretesen, kellõ humorral és maximális tudással kezelt engem. Van egy blogom, ahol részletesebben írok mindkét szülésemrõl, itt a második szülésem linkje. Lányom 2011. áprilisában született, arra is rá tudsz keresni és olvashatsz a doktor úrról ott is. http://otkablog.blogspot.hu/2012_09_01_archive.html Remélem segítettem, de ha te már babázol is, talán más is érdeklõdik róla ezen a fórumon és eljut hozzá az információ.
2010-ben szültem nála, ügyeletes volt, szerintem szuper mind szakmailag, mind emberileg. Profin és kíméletesen segédkezett a szülésnél (nem avatkozott bele feleslegesen, bíztatott, stb), gátseb varrást meg sem éreztem, pedig volt pár öltés. Csodálkozom az elõttem szóló negatív tapasztalatán, én még csak jót hallottam róla. Októberre várom a másodikat, nála tervezek ismét szülni.

Szerenek erdeklodni Dr Iurdi Imad felol hogy milyen doktor? Erdekelne meg az is hogy mennyit szoktak neki adni? Es hogy szuleshez mit kell bevini a korhazba a babanak es nekem?

Legjobb válasz: Bár én csak 4D-s ultrahangon voltam nála mindkét gyerekemmel, tuti nála szültem volna, ha nem 120 km-re lenne. Õt tartom közel s távol a legjobbnak. Sõt az orvosom is, akinek mondtam, hogy a 4D-t nála fogom csináltatni (az orvosomnak nem volt ilyen gépe) szóval még õ is õt tartotta a legjobbnak. Rettentõ alapos, nem siet, sõt mivel nem bírtuk felébreszteni a babót, mondta menjek ki (pedig majd félórát bennt voltam) és a következõ után újra megpróbáljuk. Nem adta fel. A legutolsó porcig mindent átnézett. Kedves, közvetlen, alapos. Csak jó tudok róla mondani. Sajnos többet nem tudok mondani róla, hisz teljesen más megyében szültem.

Bár én csak 4D-s ultrahangon voltam nála mindkét gyerekemmel, tuti nála szültem volna, ha nem 120 km-re lenne. Õt tartom közel s távol a legjobbnak. Sõt az orvosom is, akinek mondtam, hogy a 4D-t nála fogom csináltatni (az orvosomnak nem volt ilyen gépe) szóval még õ is õt tartotta a legjobbnak. Rettentõ alapos, nem siet, sõt mivel nem bírtuk felébreszteni a babót, mondta menjek ki (pedig majd félórát bennt voltam) és a következõ után újra megpróbáljuk. Nem adta fel. A legutolsó porcig mindent átnézett. Kedves, közvetlen, alapos. Csak jó tudok róla mondani. Sajnos többet nem tudok mondani róla, hisz teljesen más megyében szültem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!